Cine mai poate spune acum, dupa meciul Steaua - Gloria Bistrita, ca arestarea lui Gigi Becali nu e benefica pentru vremelnicul (Doamne-ajuta!) patron? Mai exista cineva care poate afirma, sustinut de argumente, ca procurorii i-au facut un deserviciu latifindiarului?
Sambata seara am asistat la un moment negru din istoria acestui club. Pentru prima data, protestul anti-becali a fost intampinat cu huiduieli de marea masa a spectatorilor de la cele doua tribune. Pentru prima data, Gigi Becali a izbutit sa rupa in doua masa fanilor Stelei, atragandu-si de partea sa spectatorii de la tribune.
Spectatori am spus? Nu dragilor, am gresit, Becali este sustinut doar de scalvii care vin pe Ghencea, este sustinut de oile care in aceste momente (si sper ca aceste momente vor fi macar 29 de zile) si-au pierdut ciobanul, este sustinut de ignorantii care uita urmatoarele lucruri:
- becali merita sa fie inchis
- becali merita sa faca puscarie
- becali NU este victima
- becali NU este lipsit de aparare sau mijloace specifice
- becali si-a cladit mare parte a averii pe banii nostri, ai celor care incercam sa muncim cinstit si platim taxe si impozite
- si nu in ultimul rand, dragi oi suflatoare in goarna si rumegatoare de semninte, individul becali a adus clubul Steaua Bucuresti, pe care sustineti ca il iubiti, la unul din cele mai joase niveluri din istorie.
Rusine sa va fie, sclavilor!
P.S.
Sa nu fie cu suparare, dar o sa pun si doua mesaje care mi se par adecvate:
Roata morii se-nvarteste, PAC-PAC-PAC
Cine a intrat in aprilie? Gigi, Gigi Gigi
Marius