FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali si Zmarandescu - 29 zile de arest

«1121314151623»
axl03.04.2009 09:21
SPERAM CA VOI SUPORTERI AI Stelei SA LUATI ATITUDINE .

Pai luam. Radem, alergam, ne bucuram.

maye03.04.2009 09:21
Decizia de arestare preventiva e atacabila cu recurs in toate cazurile. Nu va luati dupa presa, cand vine vorba de chestiuni juridice.

E destul de posibil ca Becali sa scape, cred eu.

Pai cica la 1 juma e recursul.

Macar 29 de zile de ar sta...

ultra_ss03.04.2009 09:24

pai 29 de zile ramane ca ia dat deja mandat de arestare preventiva din cate am vazut eu pe la TV asa ca maine 100% nu va fi prezent.

zloty03.04.2009 09:25
Adica nu gasea Oaie 6-7 militisti sa-i faca treaba murdara ? Hai sa fim seriosi. Daca da asta o strigare se strang o suta de tablagii gata sa-l serveasca. Ce l-o fi apucat sa se lege la cap ?

Oricum, nici nu se pune problema unei condamnari.

Paaai el a vrut sa fie si el smeker ,sa faca asemeni lui Nicu Gheara cand ia fost furata masina

KERATOCONUS03.04.2009 09:26
Haideti sa ne bucuram ca o sa jucam cateva meciuri cu ciobanul la racoare si sa ne incurajam frenetic echipa!Acum nu mai putem duce un meci intreg razboiul cu ciobanul,am fi penibili(el nefiind la stadion)!Sper sa vina cat mai multa lume sa incurajam echipa sa se auda din nou Forza Steaua din toti plamanii sa rasune pana la cioban in celula!

Haideti la stadion,nu mai stati pe site-uri!Steaua are nevoie de noi!

Pana nu-l vedem in dungi si cu bila legata de picior ar trebui ca protestele sa continue.

p.s sunt aproape sigur ca sambata pe stadion vom vedea bannere de sustinere a ciobanului

Lari03.04.2009 09:27
SUNTETI NEMULTUMITI PENTRU PRESTATIA SA LA ECHIPA.INSA VA INTREB CINE ATI DORI SA VINA SA CONDUCA ECHIPA? OK, NU-L ACCEPTATI , DAR SPUNETI CINE CREDETI CA AR FI MAI POTRIVIT IN LOCUL SAU CARE SA ADUCA BANI LA ECHIPA SI TOATE CELELALTE CE IMPLICA O INVESTITITE IN SPORT??

Cand a facut aroganta cu vanzarea clubului, doi oameni de afaceri (un arab si-un rus) i-au pus pe masa vreo 50-60 de milioane de euro pentru Steaua.

Nu e vorba de vrut decat din partea lui. Daca vrea sa vanda Steaua, o va vinde in nici o luna de zile.

Stanici03.04.2009 09:30
NU SUNT NICI PE DE PARTE UN SUPORTER .MI-AM AUTENTIFICAT ASTAZI ACCESUL PE SITE-UL Stelei NUMAI PENTRU A-MI EXPRIMA DISPRETUL VIS A VIS DE ATITUDINEA AUTORITATILOR STATULUI.INTREBARE?

MAINE UNUIA DINTRE NOI I SE FURA MASINA . IL PRIND PE INFRACTOR SI CE FAC? II DAU DRUMUL SAU II DAU UNA ?!

SPERAM CA VOI SUPORTERI AI Stelei SA LUATI ATITUDINE . DE CE ? SUNTETI NEMULTUMITI PENTRU PRESTATIA SA LA ECHIPA.INSA VA INTREB CINE ATI DORI SA VINA SA CONDUCA ECHIPA? OK, NU-L ACCEPTATI , DAR SPUNETI CINE CREDETI CA AR FI MAI POTRIVIT IN LOCUL SAU CARE SA ADUCA BANI LA ECHIPA SI TOATE CELELALTE CE IMPLICA O INVESTITITE IN SPORT??

NU CREDETI CA TOTUSI ACEST OM , BUN SAU RAU , NU ARE DE CE SA FIE TRATAT IN ASEMENEA HAL.

SUNT CONTABILA , DAR ASA CEVA MI S-A PARUT DE UN DEZGUST TOTAL.NI SE ABATE ATENTIA DE LA APARTAMENTUL DE PESTE 800.000 EURO AL IOANEI BASESCU?

Pai daca nu esti suportera stelista, lamenteaza-te despre nedreptatile statului prin alte parti, aici lumea ar trebui sa fie subiectiva si sa emita judecati din punctul de vedere al suporterilor din ei. Pentru a enspea oara, statul roman e de cacaaaat dar in acest caz, ca stelist, ma bucur, ce plm!

Marius03.04.2009 09:31

Bah... da' e bine asa... parca e mai liniste azi :D

Adrian03.04.2009 09:33

Am o intrebare:

Oare, dintre Jiji si zmara, care va scapa primul....sapunul?! :yeahh:

twetwet03.04.2009 09:35

deci...hai sa stabilim niste chestii!!!

am mai vazut oameni care se tem ca hotii au acum mai multe drepturi...FALS!

idiotu a incasat-o pt ca s-a pus cu cine nu trebuie! astia care l-ati ales pe basescu spalati-va undeva cu el!

cine considera abuz ce s-a intamplat sa gandeasca de 4 ori inainte sa voteze la urmatoarele alegeri..si nu...postarea mea nu e politica...m-am delimitat de orice preferinte politice in tara asta...chiar nu mai are sens..

in al doilea rand si cel mai important!!!!!!

Becali E ARESTAT!! ESTE EXTRAORDINAR!!! PUNCT!!!! Sunt cel mai fericit om...de-abia astept meciul de maine.

muriti in puskarie toti bekalii, argaselii, zmarandestii, geamanii, camatarii, virgilii etc etc

p.s. coarda lu zmarandescu bocea la TV ca barbasu e pacifist.... :-J hahaha

Getodacu03.04.2009 09:35
NU SUNT NICI PE DE PARTE UN SUPORTER .MI-AM AUTENTIFICAT ASTAZI ACCESUL PE SITE-UL Stelei NUMAI PENTRU A-MI EXPRIMA DISPRETUL VIS A VIS DE ATITUDINEA AUTORITATILOR STATULUI.INTREBARE?

MAINE UNUIA DINTRE NOI I SE FURA MASINA . IL PRIND PE INFRACTOR SI CE FAC? II DAU DRUMUL SAU II DAU UNA ?!

Dar cand suporterii Stelei au fost batuti si fugariti pe strazi de jandarmi dupa meciul cu Dinamo de ce nu ti-ai facut cont sa protestezi? In schimb ii iei apararea unuia care a decis sa-si faca dreptate cu pumnul. Sa fie clar: i s-a furat masina trebuia sa faca plangere la politie. In schimb el s-a dus si a apelat la prietenii lui mafioti care i-au prins si i-au batut pe aia. dupa ce au plecat din casa lui si nu mai reprezentau un pericol direct. Plm, data viitoare venim si noi si mulgem o oaie in direct, poate o sa avem parte de aceeasi compasiune.

bibi8003.04.2009 09:35
pai 29 de zile ramane ca ia dat deja mandat de arestare preventiva din cate am vazut eu pe la TV asa ca maine 100% nu va fi prezent.
e adevarat - nu imi place ca strica echipa si ca se baga peste antrenori, e adevarat ca e prost ca e increzut dar eu cred sincer ca la faza asta e nevinovat.asa ca eu cred in el acum si nu vreau sa merg pe stadion si sa va aud cum va bucurati. prefer sa stau in fata tel si sa vad meciul. asta daca jucatori care va zic eu ca tin la el vor juca ceva, de parca pana acum au jucat.
axl03.04.2009 09:38

Gigi probabil o va duce bine acolo. Poate infiinta un ansamblu de dansuri machidonesti, activitatile culturale in inchisoare sunt bine vazute de sistem.

maye03.04.2009 09:41

Pai pe alea 29 se judeca recursul.Ca sa i le anuleze.Dar cum e Postul Pastelui si Dumnezeu ne iubeste o sa i se mai dea 29 de zile :laugh:

danimarcu03.04.2009 09:42
NU CREDETI CA TOTUSI ACEST OM , BUN SAU RAU , NU ARE DE CE SA FIE TRATAT IN ASEMENEA HAL.

In ce hal a fost tratat?A fost tratat foarte bine,orice infractor ar fi mandru sa aiba conditiile de detentie pe care le-ar avea Jiji in cazul ca ar ramane in arest...De fapt el este tratat mult prea bine.

Ma minunez cat de ipocriti sunteti!De ce nu va faceti cont sa luati apararea batranelor de 90 de ani inchise ,a batranei care a fost arestata pt ca a mutat tarusii cu 1 metru mai incolo,a celor care putrezesc ani de zile in puscarie pt furturi de gaini...

Moralistilor,v-ati gasit sa aparati un individ care nu are respect fata de lege si fata de semeni!Cand iasa de acolo o sa va faca o aroganta si o sa se infoaie : "Eu sunt Jiji Becali,nimeni nu ma poate invinge!" sau" Credeau EI ca ma pot invinge pe mine?!"

Stanici03.04.2009 09:43

In sfarsit, o sa aibe timp sa se dedice filozofiei, ca doar e talent innascut.

Care se baga la un dans pe asta : http://www.trilulilu.ro/Jack_Daniels/832df39163adc9 ? :bananadance:

Melek03.04.2009 09:44

mda...cu alte cuvinte o sa-l injurati iar la meciul de maine. voi nu v-ati saturat de atmosfera aia din tribune?? in loc sa va bucurati de meci si sa sustineti echipa voi va ocupati de Gigi....

halal suporteri

Stanici03.04.2009 09:45

Melek, dragutule, vino tu la meci si fa atmosfera incendiara si nu iti mai da cu parerea despre mine si altii ca mine.

cred in steaua mea03.04.2009 09:49

Ce-ati zice daca i-ar duce si pe Lacatus, si toate marionetele de la Steaua dupa gratii ? :hypocrite: Si'asa la noi orice e posibil.... si mergem noi sa jucam pe teren.

axl03.04.2009 09:50
Melek, dragutule, vino tu la meci si fa atmosfera incendiara si nu iti mai da cu parerea despre mine si altii ca mine.

Ba tu lasa gargara, mi-ai luat bilet?

senzor0003.04.2009 09:50

"Nevasta lui Zmarandescu: "Este un pacifist"

Nevasta lui Zmarandescu era devastata dupa ce a aflat ca sotul ei va ramane in arest 29 de zile.

"Ce a facut? A facut dreptate! Este un pacifist", a declarat femeia despre Zmarandescu, luptator feroce de K1 si seful unei firme de paza care apara famila lui Gigi Becali."

Comica tarenevasta astuia....

Marius03.04.2009 09:51

ce ma, si tu vii la meci?

stelistul_8603.04.2009 09:53

Nu ii inetelg pe cretinii care se bucura pentru arestarea lui. Nici eu nu il sufar pentru ce face la Steaua dar sunt 2 lucruri total diferite. Trebuia sau nu arestat pentru "valiza" e alta mancare de peste dar nu sa fie arestat ca nu a depus plangere pentru niste hoti care maine va pot fura si voua masina si nu trebuia tratat asa de parca ar fi cel mai mare criminal in serie. Voi nu faceti diferenta dintre ce face la Steaua(prost) si scandalul asta de rahat. Ganditi-va ca in tara asta oricine poate sa fie maine in locul lui, legile sunt de rahat, politia nu-si face treaba, si nu-mi spuneti ca daca il prindeati pe cel care v-a furat masina ii strangeati mana.

bibi8003.04.2009 09:57

cand te duci la stadion pentru ce te duci?pentru echipa nu?

atunci de ce strigi :ciobane pleaca! cu ce te ajuta ? cu nimic.

cu ce ajuti echipa? cu nimic.

atunci de ce te bucuri ca e Becali arestat?de prost.

daca vine altul ce face? vinde tot. o sa cumperi un bilet la un meci cu Pandurii cu 400 de mii. si o sa stea tribunele goale, ca e viata grea si nu isi permite toata lumea sa dea 400 de mii pe un bilet la un meci unde nu ai ce vedea asta pentru ca echipa nu mai joaca.pentru ca nu sant sustinuti de noi,pentru ca pe noi ne intereseaza sa plece Becali. va face asta mai interesanti?va zic eu ca nu.

gambino03.04.2009 09:59

Il urasc pe Jiji Becali dar arestarea lui va avea repercursiuni grave asupra echipei. In primul rand cu siguranta nimeni nu va mai finanta echipa va spun sigur ca din puscarie nu o sa ii arda de investitii la Steaua. Pe termen scurt e buna arestarea lui dar pe termen lung vom ajunge mai rai ca coloratzi de sub grant. Indepartarea lui de la echipa prin renuntare iar apoi prin vanzare era benefica dar din puscarie nimeni nu va putea sa ii ia Steaua(Nu am auzit pana acum ca un puscarias sa faca tranzactii din puscarie). Ar trebui sa facem o miscare de protest nu pro Becali ci pentru a vedea ce se intampla cu Steaua in continuare.

«1121314151623»