Oare cum poti sa pleci din tara asta, cand asa show nu este niciunde!
Bai, am vazut-o pe EBA! Elena Basescu! Fata aia care se screme sa vorbesca si care face efort sa vorbeasca! Ba, a strans semnaturile! Va spun sincer ca un Vasile Turcu pare masterand pe langa fata asta, iar Claudiu Raducanu ar fi doctor in literatura si Limba Romana! Si va spun ca un copac ar vorbi mai fluent, coerent si corect decat odrasla lu' Base! Uite de aia nu votez niciodata!
Piturca catre Banel: ?Nu ai dat o centrare bunã tot meciul și te mai și bagi tu sã bați fazele fixe. Nu ești în stare sã dai în minge sã se ducã trei metri!"
Asta spunem noi de ani de zile! Piturca ar trebui sa-i spuna lui Piturca: "Bai, cretinule, tu care esti Victor Piturca, nu oricine, de ce dracu il bagi pe Banel, daca nu stie fotbal??!"
Las' ca-l baga Laca la noi!
De Becali ce sa spun! Politie politica si vremuri de mult apuse, cand erau saltati oameni si bagati la beci, apoi dusi in lagare!
Poate ca acest lucru ii va fi invatatura de minte si speram sa scapam de el, dar ce se intampla in Romania este mai grav ca in tarile africane in care executiile sunt litera de lege!
Deci nu avem voie sa ne facem dreptate! Parca si vad romanul cand este atacat, el, gagica, fiica sau alte rude pe strada, trebuie sa sune la 112 si sa spuna:" Vai, ma ataca, si uite cum imi bate gagica! Bai, nu mai da in ea asa, ca eu am sunat la 112 si STATUL va interveni!"
Eu propun sa se modifice si codul penal, ca atunci cand iti intra hotul in casa, sa nu cumva sa dai in el! Sa suni linistit la 112 si nu cumva sa-l retii sau sa incerci sa te aperi. ca depune baiatul plangere si tot tu esti de vina! Normal ca ma exagerat un pic, pentru ca e legitima aparare, dar oare hotii aia nu erau in masina lui Becali si aia nu era proprietate personala???
E posibil sa apara filmari cu victimele, dar chiar de ar fi asa, e clar ca abuzul in forma calificata exista din partea autoritatilor si culmea, nimeni nu a fost anuntat ca e cercetat!
"Parca si vad un caz la un proces:
- Doamna victima, pretindeti ca acuzatul v-a violat???
- Da onorata instanta!
- Acuzat , cum raspunzi???
- M-a zgariat cand o violam!
- Ahaaa, deci victima e de vina! Sa-ti fie rusine ca l-ai atacat pe violator cand isi facea treaba!
Acuzat, esti liber! Legati victima si la racoare pe 10 ani! Rusine nesimtita ce esti! "
PS: Apropo, noi pe cine mai injuram si contestam cu Bistrita??? Pe Argaseala??? Pe Lacatus??? Ca s-ar putea ca ala sa nu mai fie in tribuna!