Paaaaaartyyyy !! ![]()
Jiji la parnaie ! CHiar si pentru 29 de zile, tot e bine....
29 DE ZILE FARA Jiji LA TV, FARA Jiji PE STADION, FARA Jiji IN VIATA NOASTRA !!!!
Paaaaaartyyyy !! ![]()
Jiji la parnaie ! CHiar si pentru 29 de zile, tot e bine....
29 DE ZILE FARA Jiji LA TV, FARA Jiji PE STADION, FARA Jiji IN VIATA NOASTRA !!!!
Sper ca esti multumit Ciobane. Niciun trufas nu a scapat. Toti s-au crezut infailibili,dar toti au platit mai devreme sau mai tarziu. Ce ti-a lipsit tie??? Ai o familie,ai bani,ai fanii tai,ai oile tale,de ce nu ai stat in discretie? De ce nu ai stat departe de Steaua? Acum platesti pentru toata trufia ta. Sper ca dupa acest episod sa dispari de pe scena,dar la cat de tampit poti fi nu te vei retrage! Vei face si mai mult rau familiei tale,copiilor pe care tot zic ca-i iubesti. Esti un cretin si-ti meriti soarta.
Despre verdict, ma sperie mai mult ce se intampla in tara asta. Il urasc pe Marinar mai mult ca pe oricine. Nu vede nimeni cat de periculos este??? M-am bucurat ca a ajuns la carma tarii exact cum,poate,s-au bucurat si altii cand a poposit "salvatorul" Stelei in Ghencea. Dar aparentele au inselat si vor insela in permananenta!
Eram in fata Palatului Parlamentului la alegerile din 2004 ,bucurandu-ma pe ritmul melodiei "Romania,trezeste-te!".Basescu ne zambea tuturor, alaturi de Stolojan! Ce tampit am fost!
Oare Zmarandescu o sa fie Gigi's BITCH la parnaie ?
Oare Zmarandescu o sa fie Gigi's BITCH la parnaie ?
de ce nu te maturizezi?
Pentru ca vad ca sunt unii pe aici care se revolta impotriva unui asemenea abuz....
Domnilor, GANDITI domnilor....
Cine este Jiji Becali pe plan politic ? Este un ZERO ! Un nimeni. L-a batut Oana Mizil la alegeri. Asa ca de ce fie o lovitura "politica", cand el nu reprezinta nimic.
Va rog frumos, nu luati de buna tot ce spun ordinarii astia la TV. Acum se vede cati bani a dat Jiji pe la toate televiziunile. Toti doresc arestarea interlopilor, arestarea marilor corupti si cand acest lucru se intampla toti sar de fund in sus ca este un abuz, ca Serviciile Secrete, ca spioni, ca stat politzienesc. EI habar nu au ce probe au procurorii impotriva oierului in dosar, dar toti sunt siguri ca este un abuz.
Nimeni nu se intreaba cum de Jiji da 2 telefoane si intr-o ora isi gaseste imediat masina..pai daca el a sunat direct pe mafiotzii care sunt in spatele furturilor de masini, normal ca a aflat. Unu nu a spus la TV asa ceva...
Inca o data, uita-ti-va la TV sa vedeti cum toti sclavii ii iau apararea lui Jiji. Ce mizerii...
N-am crezut niciodata ca voi spune aceste cuvinte : Un Român absolut trebuie sã fie legionar! Multa dreptate a avut Petre Tutea!
N-am crezut niciodata ca voi spune aceste cuvinte : Un Român absolut trebuie sã fie legionar! Multa dreptate a avut Petre Tutea!
Adica orice roman trebuie sa fie criminal???
Tu gandesti ce zici?
Tu gandesti ce zici?
intotdeauna gandesc inainte de a spune ceva, ba chiar si judec si imi imaginez daca concluzia la care am ajuns nu e , totusi, adevarata si mai judec o data si abia dupa spun : DA!
Petre Tutea a fost legionar, adica a fost nationalist, adica a aderat la principiul nationalismului : " a se considera pe sine insusi si pe cei din propria natiune superiori celorlalte natiuni". Tutea si-a impus sa fie un om SUPERIOR si toata viata s-a comportat asa cum trebuie sa se comporte un om superior (adica unul care-si foloseste mintea in folosul tuturor oamenilor), a crezut cu convingere ca NATIUNEA romana poate fi una superioara, pentru ca "a fi roman" e o binecuvantare de-a lui D-zeu. Noi nu suntem romani, suntem stelisti, suntem becalisti, suntem politisti, suntem judecatori, suntem infractori sau camatari, suntem oameni, ba mai suntem si mari patrioti, dar nu suntem superiori. Nici macar legionarii n-au fost cu totii superiori si au pervertit aceasta credinta, asa cum nici noi nu suntem cu totii stelisti, unii sunt adevarati, altii care mai tin cu alte echipe, sunt pseudostelisti stelisti, sau alti sunt anti-stelisti sub acoperire care evident au fost depistati la timp, pentru ca stelistul e un om superior si isi da seama de toti acesti falsi care se perinda pe aici. Stelistul adevarat e un legionar, un ostas care raspunde doar comenzilor superioare primite din partea propriei minti!
Pentru ca vad ca sunt unii pe aici care se revolta impotriva unui asemenea abuz....Domnilor, GANDITI domnilor....
Cine este Jiji Becali pe plan politic ? Este un ZERO ! Un nimeni. L-a batut Oana Mizil la alegeri. Asa ca de ce fie o lovitura "politica", cand el nu reprezinta nimic.
Va rog frumos, nu luati de buna tot ce spun ordinarii astia la TV. Acum se vede cati bani a dat Jiji pe la toate televiziunile. Toti doresc arestarea interlopilor, arestarea marilor corupti si cand acest lucru se intampla toti sar de fund in sus ca este un abuz, ca Serviciile Secrete, ca spioni, ca stat politzienesc. EI habar nu au ce probe au procurorii impotriva oierului in dosar, dar toti sunt siguri ca este un abuz.
Nimeni nu se intreaba cum de Jiji da 2 telefoane si intr-o ora isi gaseste imediat masina..pai daca el a sunat direct pe mafiotzii care sunt in spatele furturilor de masini, normal ca a aflat. Unu nu a spus la TV asa ceva...
Inca o data, uita-ti-va la TV sa vedeti cum toti sclavii ii iau apararea lui Jiji. Ce mizerii...
Omule, tu chiar nu vrei sa gandesti, si din pacate sunt foarte multi pe aici.
nu e vb. de cine e Becali, Becali poti fi si tu, si eu, si aurolacul din canal sau mai simplu orice om. Daca un miliardar a fost arestat fara probe, si asta o spune Gheorghita Mateut, e cel mai bun profesor de Drept Penal, gandeste unui om de rand ce i se intampla. AICI ESTE PROBLEMA! traim intr-o tara in care nu exista respect pentru justitie si lege. Si e foarte grav, practic ne intoarcem inainte de 89.
Doamne... Oare chiar se poate? Sa dispara Becali? Sa plateasca in sfarsit pentru tot ce a facut? E prea frumos ca sa cred... Iar in ceea ce priveste sutele de babuini care urlau in fata judecatoriei... Ia-i si pe ei Doamne si baga-i in parnaie cu idolul lor, Fecali... Amin!
de ce nu te maturizezi?
macar acum sa glumim si noi ca parca il vad "scapat" si de data asta cine stie din ce cauza.Trebuie sa ii moara lui vre`o oaie si sa se duca la funeralii... :-J LA PUSCARIEEE CUUU Jiji LA PUSCARIEEE!
Dupa toate astea, ce pot sa spun... Traim intr-o tara de kkt!!!
Adevaratii infractori sunt in libertate, jegurile care au dat tunuri de miliarde de euro, imputitii care ne conduc, in frunte cu Basescu si familia lui de ordinari (cele 2 fete, frate-su care ameninta oameni cu moarte si asa mai departe).
Tara asta se duce de rapa si unii sunt prea naivi, muuuuult prea naivi ca sa vada asta.
Jegurile care au dat tunuri de miliarde intra si ei la parnaie. Exemplu: Jiji ! Sau ai uitat de schimburile de teren cu Armata...
Din ce ai scris imi demonstrezi f. clar ca nu gandesti deloc si ca iei de buna tot ce zic astia la TV.
Ce plm sa aiba Basescu cu Jiji. Au fost momente cand Jiji l-a atacat si injurat si nu a avut nici o problema. Dar plm, daca asa zic astai al antena lui Felix, inseamna ca asa e...
Abia incepuse perchezitia, nici nu se stia despre ce e vorba si deja toti sareau in apararea lui Jiji.
nu sunt si nici nu am fost fan Jiji, dar cu toate acestea mi se pare o mare nedreptate ce i se intampla acestui om, daca lui la averea lui i se poate face una ca asta ganditi-va ce ar fi patit un om de rand...ar fi fost inchis cel putin 1 saptamana in beciurile politiei pana ar fi fost macar judecat si de abia apoi s-ar fi pus problema inchiderii lui pe o perioada mai lunga pentru cercetari, Ma uit la unele dintre comentariile voastre si nu inteleg de unde si de ce atata ura fata de un semen,...pe care multi dintre voi l-ati aclamat si l-ati sustinut in trecut.
Oare la ce se rezuma notiunea de suporter stelist acum?la a injura, a dusmani, si a te bate?vad ca asta e placerea unora cand vin la meciuri...putini mai canta,putini mai bat din palme, ma uit la TV si aud declaratii ale altor suporteri "farmecul vietii","spiritul Rapidului"," pana la moarte" si ma intreb si eu declaratia si unitatea suporterului stelist care mai e?? "muje Jiji" atat a mai ramas????
Mi se pare ca v-ati indepartat prea mult si ati uitat identitatea si scopul vostru: mandria de a fi Stelist si de a incuraja echipa.
![]()
Azi ma imbat :x
in sfarsit o veste buna din lumea fotbalului
Ba, desi ne convine treaba, trebuie sa recunoastem ca este un abuz de zile mari! Vom asista in curand la situatii in care unul ne fura pe strada, vom fugi dupa el si-l vom prinde si, dupa fapta si rasplata, ii vom da una! Si el va depune plangere si tot noi, victima, vom face puscarie! Deci, hotii trebuie aparati!
Sa nu facem graseala sa-l scoatem pe asta imaculat! Nu. o merita din plin! Asta inseamna sa ai gura prea mare si sa faci arogante!
Dar circul, este absolut! Erau unii in alb care prelevau probe la 2 luni de la fapte! Stiu ca se pot lua probe si la 10 ani de la o fapta, dar ma indoiesc de capacitatea Politiei Romane si spun ca a fost doar un spectacol!
Un lucru e clar! Cred ca asta a bagat frica in creditor! Poate ca se va invata minte si nu va mai iesi ca dobitocul in fata! Poate!
intotdeauna gandesc inainte de a spune ceva, ba chiar si judec si imi imaginez daca concluzia la care am ajuns nu e , totusi, adevarata si mai judec o data si abia dupa spun : DA!
Petre Tutea a fost legionar, adica a fost nationalist, adica a aderat la principiul nationalismului : " a se considera pe sine insusi si pe cei din propria natiune superiori celorlalte natiuni". Tutea si-a impus sa fie un om SUPERIOR si toata viata s-a comportat asa cum trebuie sa se comporte un om superior (adica unul care-si foloseste mintea in folosul tuturor oamenilor), a crezut cu convingere ca NATIUNEA romana poate fi una superioara, pentru ca "a fi roman" e o binecuvantare de-a lui D-zeu. Noi nu suntem romani, suntem stelisti, suntem becalisti, suntem politisti, suntem judecatori, suntem infractori sau camatari, suntem oameni, ba mai suntem si mari patrioti, dar nu suntem superiori. Nici macar legionarii n-au fost cu totii superiori si au pervertit aceasta credinta, asa cum nici noi nu suntem cu totii stelisti, unii sunt adevarati, altii care mai tin cu alte echipe, sunt pseudostelisti stelisti, sau alti sunt anti-stelisti sub acoperire care evident au fost depistati la timp, pentru ca stelistul e un om superior si isi da seama de toti acesti falsi care se perinda pe aici. Stelistul adevarat e un legionar, un ostas care raspunde doar comenzilor superioare primite din partea propriei minti!
"NATIUNEA romana poate fi una superioara, pentru ca "a fi roman" e o binecuvantare de-a lui D-zeu"
asa zicea si Hitler despre natiunea germana.
in primul rand nu are cum sa se invete minte, nu poate invata din greseli si asta a demonstrat-o de nenumarate ori; pur si simplu creierul lui nu cunoaste aceasta procedura .
pentru mine e clar ca asta a fost raspunsul lui popoviciu... acum e 1-1 si cre ca se termina asa .
Il vreau pe Gigi afara din Ghencea de foarte mult timp.
Dar asta e un abuz nesimtit din partea lui Popoviciu & Co pentru ca i-a dat in gat. Si oricum e un subiect tocmai bun de digerat in locul minunatiilor facute de Base, Eba, Iba si asociatii.
Inteleg ca-l vreti pe Gigi plecat, dar sa incurajati si sa aplaudati aceasta manevra de stat terorist nu mi se pare ok. De fapt, daca stau sa ma gandesc, orice popor cu ceva c*aie ar fi iesit demult in strada la cate marlanii uriase se tin lant macar si in ultima vreme. Dar noi stam linistiti si privim la OTV cum suntem furati de cativa porci si ne place asa tare ca facem si rating.
PS: Cine crede ca "teoria conspiratiei" e fantasmagorica si ca Gigi a fost arestat pe bune e un mare NAIV!
Pe mine unul ma distreaza dar imi produce un gust amar gandirea voastra puerila. Pai sa presupunem prin absurd ca este gasit vinovat si tot prin absurd sa presupunem ca va fi condamnat la privare de libertate, cu toat ca dovezile cum ca el ar fi sechestrat si batut pe ciorile alea doua nu exista. Maxim vor plati bodyguarzii. Sa presupunem toate astea. Cu ce il face asta sa plece de la Steaua? Spune vreo lege ca condamnatului pentru lipsire de libertate i se confisca averea? Nu. Daca (prin absurd) va fi inchis, echipa tot a lui va ramene si va functiona in continuare la fel. Probabil ca va condusa de Argaseala si de un administrator delegat de Gigi. Probabil Breloc, care va avea doar rolul de a le transmite celorlalti pretentiile " patronului" inchis (pentru maxim 1 an). Asa ca nu va mai bucurati ca prostii si nu mai doriti raul unui nevinovat. Parca sunteti in EM cand lumea radea si dansa la executii. De fapt multi traiesc in continuare in EM
Excelent scris! Asta desi nu sunt de acord cu restul postarilor tale.
Ma amuza la culme cei care acuza aceasta actiune de urmarire penala ca o tentativa de a devia atentia de la altceva.Pai cine ii impiedica pe cei de la Realitatea TV, Antene sau alte posturi, site-urile de stiri sa se ocupe de Basescu, Popoviciu, Nastase sau mama dracului?
Se numeste rating. Mult mai multa lume se uita la scandalul cu Becali si orice televiziune normala prefera sa faca bani cu un subiect care se vinde. Prin asta se traduce tentativa (reusita) de a deturna atentia.
"NATIUNEA romana poate fi una superioara, pentru ca "a fi roman" e o binecuvantare de-a lui D-zeu"asa zicea si Hitler despre natiunea germana.
Dar de "poporul ales" ce zici? Am senzatia ca si tu te consideri "ales", dupa nume....
PS Unii il numesc pe Hitler "evreul din Linz". Si, apropo, cum a putut evreica Eva Braun sa se f*** cu un asemenea monstru in timp ce semenii ei (ai lor?) erau gazati?
Ia nu-l mai scoateti ma pe cioban victima din toata povestea asta ca incep sa cred ca si-a inscenat-o singur ca sa mai reduca din antipatia noastra cersind mila . Si-o merita oricum, eu l-as baga la inchisoare pe viata numai pentru ca e prea prost si taran . Normal ca si altii merita dar asta e ... daca e prost si nu stie ce sa faca cu banii ... Daca il ducea capu pana acum ajungea presedinte, nu era injurat de fani si era si Steaua departe acum... Dar ce sa-i faci... ghinionu nostru: Gigi Becali e doar un CIOBAN
Inseamna ca eu trebuie sa ma consider norocos ca am prins hotul cu caseta de bijuterii in buzunar,in curte,si i-am aplicat o corectie inainte sa vina politia.
Una peste alta,ciobanoiul are ceea ce merita,desi se vede de la o posta ca toata tevatura asta e o facatura ordinara.
Aici se platesc niste polite la nivel inalt,unde noi nu avem cum sa stim ce s-a intamplat.
Dar de "poporul ales" ce zici? Am senzatia ca si tu te consideri "ales", dupa nume....PS Unii il numesc pe Hitler "evreul din Linz". Si, apropo, cum a putut evreica Eva Braun sa se f*** cu un asemenea monstru in timp ce semenii ei (ai lor?) erau gazati?
Eva Brown n-a fost evreica, frate.
A fost catolica toata ziua, tatal ei era director de scoala, a avut trei surori, una dintre ele chiar s-a casatorit cu un ofiter german apropiat lui Hitler. Care a fost si executat in ultimele zile ale razboiului din ordinul lui pe motiv de tradare.
Crede-ma!
Hai ca n-are rost sa ne contrazicem pe subiectul asta.
Altul e subiectul zilei.
nu sunt si nici nu am fost fan Jiji, dar cu toate acestea mi se pare o mare nedreptate ce i se intampla acestui om, daca lui la averea lui i se poate face una ca asta ganditi-va ce ar fi patit un om de rand...ar fi fost inchis cel putin 1 saptamana in beciurile politiei pana ar fi fost macar judecat si de abia apoi s-ar fi pus problema inchiderii lui pe o perioada mai lunga pentru cercetari, Ma uit la unele dintre comentariile voastre si nu inteleg de unde si de ce atata ura fata de un semen,...pe care multi dintre voi l-ati aclamat si l-ati sustinut in trecut.Oare la ce se rezuma notiunea de suporter stelist acum?la a injura, a dusmani, si a te bate?vad ca asta e placerea unora cand vin la meciuri...putini mai canta,putini mai bat din palme, ma uit la TV si aud declaratii ale altor suporteri "farmecul vietii","spiritul Rapidului"," pana la moarte" si ma intreb si eu declaratia si unitatea suporterului stelist care mai e?? "muje Jiji" atat a mai ramas????
Mi se pare ca v-ati indepartat prea mult si ati uitat identitatea si scopul vostru: mandria de a fi Stelist si de a incuraja echipa.
din pacate ai dreptate,in astfel de momente se vede calitatea umana din fiecare.
totul se rezuma la ura,invidie,rautate.despre asta este vb.
Paaaaaartyyyy !!Jiji la parnaie ! CHiar si pentru 29 de zile, tot e bine....
Nici nu ai idee ce binecuvantare este asta pt animal. Nici nu stii cat de des o sa apara la TV zilele astea. Nimicul asta este deja in ochii multora erou national pt ca le-a dat o "lectie" mardoiasilor alora. Nu imi vine sa cred, este o atmosfera ca in goana dupa aur. Sfatul meu sincer este - cu sau fara Becali, nu mai deschideti televizorul. Este un focar de infectie.
Tot nu inteleg de ce vorbim noi despre acest exemplar aici. Eu am batut odata un sut cand l-am prins cu mana in buzunar si m-au chemat la Politie de era sa ma aleg cu dosar penal. Ce este atat de deosebit ca l-au ridicat. Eu sunt foarte suparat ca nu s-a intamplat asta mai devreme. Adica atunci cand a facut schimb de terenuri cu Armata, sau atunci cand spaguia vamesii sa bage blugi turcesti in tara.
Tipul asta de reactie de "lasa ca iti arat eu tie" e numai bun pt talhari. Numai aia se rafuiesc intre ei. O sa ajungem sa ne fie frica sa ne uitam unii la altii - poate se interpreteaza gresit si primim vreo corectie.
Eu l-as fi ridicat pt interventia necontrolata a fortelor de ordine asupra galeriei - evident avea la cunostiinta.
Cel mai tare ma intristeaza faptul ca am ajuns sa numaram bashinile unor cioflingari ca asta. Sigur, presa urla, scrie scenarii -are mare nevoie de cretini cu creierul moale care stau ca viteii in fata ecranului si casca botul. In fond ce s-a intamplat - o reglare de conturi intre doi interpoli, totul a ajuns la politie ( cum este firesc) si asta e tot. Nici ca se poate fapt mai marunt. Nu pot sa-i inteleg pe idiotii care se transforma in tribuni ai justitiei spunand ca asta este o forma in plus de abuz. Nu este absolut nici un abuz, este doar o potlogarie despre care nu merita sa discutam.