FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua, centrul Universului

«1234567»
Norbinho26.03.2009 14:37
@norbinho

Halucinanta demonstratia.

Esti foarte curajos, cand ceva nu-ti convine, injura pe toti si toate. Intr-adevar, aceasta este solutia. Daca tara e plina de ratati, atunci solutia e sa ne departam, sa-i injuram pe cei de la care aveam asteptari si sa tinem cu dusmanii. Asta o sa rezolve lucrurile cu siguranta.... Mentalitate de invingator, nu alta...

Nu suporti pe cei care lovesc in familia ta? Pai unde ai fost, vere, de nu l-ai omorat pe cioban pana acum? Sau inca te hotarasti daca a lovit in familia ta?

Lumea a perceput ca s-a facut dreptate prin titlul CFR/ului, numai si numai din vina actiunilor Stelei. Adica ale lui Becali. Asta nu e vina scursurilor de zidari. Ei atata pot.

Las' ca ne-ai aratat tu cat le esti de superior.

esti penibil, dar am constatat asta mai demult. nu e o noutate ...

da, cand nu imi convine ceva vociferez. asta imi este la indemana. mai multe nu pot face, desi mi-as dori din tot sufletul. tu stai si inghite, baga vrajeli, cauta solutii si tine-ne lectii despre cum devii invingator. rad si curcile ...

omoara-l tu pe Becali daca esti asa curajos. ca vad ca esti cam paranoic si nu esti in stare sa postezi 3 randuri fara sa-l pomenesti pe cioban. mai stii, ti-o fi drag in subconstient ...

si vad ca nu trebuie sa ne miram ce si cum a perceput lumea cat timp avem si in randurile noastre baieti finuti ca tine care nu pricep ca tot ce a facut Becali a fost sa lupte impotriva mafiei care stabilise castigatoare campionatului prin septembrie. adica ce trebuia sa facem, sa stam toti cu mainile in san si sa aplaudam "marea echipe" din Cluj? "da domnule, au fost mai buni. uite ce bine joaca kone si culio. o frumusete de echipa. suntem buni romani si le uram succes in cempions lig". asta da mentalitate de invingator, misule!

piturca200226.03.2009 14:41
@norbinho

Halucinanta demonstratia.

Esti foarte curajos, cand ceva nu-ti convine, injura pe toti si toate. Intr-adevar, aceasta este solutia. Daca tara e plina de ratati, atunci solutia e sa ne departam, sa-i injuram pe cei de la care aveam asteptari si sa tinem cu dusmanii. Asta o sa rezolve lucrurile cu siguranta.... Mentalitate de invingator, nu alta...

Nu suporti pe cei care lovesc in familia ta? Pai unde ai fost, vere, de nu l-ai omorat pe cioban pana acum? Sau inca te hotarasti daca a lovit in familia ta?

Lumea a perceput ca s-a facut dreptate prin titlul CFR/ului, numai si numai din vina actiunilor Stelei. Adica ale lui Becali. Asta nu e vina scursurilor de zidari. Ei atata pot.

Las' ca ne-ai aratat tu cat le esti de superior.

trebuie sa le raspundem tuturor ce incearca sa faca rau echipei iar Argaseala si Becali sunt primii pe lista asta

MoWeed26.03.2009 14:41

Discutati despre articol, nu despre galeria craiovei sau simpatiile/antipatiile personale. Urmatoarele postari off-topic vor fi sanctionate!

Azazello26.03.2009 14:50
@Azazello

pentru a ne da seama daca intre palmaresele celor doua cluburi sunt sau nu ani lumina,trebuie sa cunoastem bine istoria fotbalului. Iti spun eu ca nu stau lucrurile chiar asa.

Sa nu-ncepi si tu acuma ca performantele Stelei sunt "furate" de comunisti iar ale Craiovei "curate"....Tu n-ai auzit ca minunea blonda vindea meciuri ? La fel de bine le putea si cumpara.

Istoria fotbalului :) Sa fim seriosi.

redondo26.03.2009 14:55
Sa nu-ncepi si tu acuma ca performantele Stelei sunt "furate" de comunisti iar ale Craiovei "curate"....Tu n-ai auzit ca minunea blonda vindea meciuri ? La fel de bine le putea si cumpara.

Istoria fotbalului :) Sa fim seriosi.

Doamne fereste...ma refeream la altceva. Spre ex.,Borussia Monchengladbach a eliminat greu cu arbitrii si cu noroc pe Craiova intr-o perioada in care acesta echipa facea furori in Europa.Si mai sunt ex.Sigur,Steaua are trofeul suprem.

Protasov26.03.2009 15:22
esti penibil, dar am constatat asta mai demult. nu e o noutate ...

da, cand nu imi convine ceva vociferez. asta imi este la indemana. mai multe nu pot face, desi mi-as dori din tot sufletul. tu stai si inghite, baga vrajeli, cauta solutii si tine-ne lectii despre cum devii invingator. rad si curcile ...

omoara-l tu pe Becali daca esti asa curajos. ca vad ca esti cam paranoic si nu esti in stare sa postezi 3 randuri fara sa-l pomenesti pe cioban. mai stii, ti-o fi drag in subconstient ...

si vad ca nu trebuie sa ne miram ce si cum a perceput lumea cat timp avem si in randurile noastre baieti finuti ca tine care nu pricep ca tot ce a facut Becali a fost sa lupte impotriva mafiei care stabilise castigatoare campionatului prin septembrie. adica ce trebuia sa facem, sa stam toti cu mainile in san si sa aplaudam "marea echipe" din Cluj? "da domnule, au fost mai buni. uite ce bine joaca kone si culio. o frumusete de echipa. suntem buni romani si le uram succes in cempions lig". asta da mentalitate de invingator, misule!

Mai baiatule, mai incetisor, piano, piano...

Vad ca discursul tau nu difera nici macar la virgula de cel al ciobanului. Regret sa vad inca oameni dezorientati. Chestiunea in discutie suna cam asa: care sunt oare motivele pt care oameni cu reputatie fotbalistica mai mult sau mai putin indoielnica profita de acest moment slab al Stelei pt a face declaratii ironice?

Si eu spun inca o data foarte clar: Becali si acei membri ai familiei sale care pretind ca sunt proprietari pe echipa cu cel mai frumos blazon nu numai din Romania cat din toata Europa Centrala si de Est.

Ei sunt responsabili. Stiu, o sa spui ca in felul asta nu o sa mai fim in stare sa gasim subiecte noi de discutie nicicum. Din pacate este adevarat, pana nu pleaca aceasta maimuta de le echipa nu o sa avem norocul sa discutam despre fotbal.

Spui ca Becali a luptat impotriva nu stiu carei mafii etc, etc...

Eu ma indoiesc ca a facut asta, ba din contra pare destul de limpede inca de la prima vedere ca a intrat in cardasie cu acestia.

In fine ca sa ne spalam de rusine nu avem decat o singura cale - sa scapam de el. Apoi putem spera si in lucruri mai bune, satisfactii alaturi de echipa, conversatii legate de joc s.a.m.d.

Norbinho26.03.2009 15:34
Mai baiatule, mai incetisor, piano, piano...

Vad ca discursul tau nu difera nici macar la virgula cu cel al ciobanului. Regret sa vad inca oameni dezorientati. Chestiunea in discutie suna cam asa: care sunt oare motivele pt care oameni cu reputatie fotbalistica mai mult sau mai putin indoielnica profita de acest moment slab al Stelei pt a face declaratii ironice?

Si eu spun inca o data foarte clar: Becali si acei membri ai familiei sale care pretind ca sunt proprietari pe echipa cu cel mai frumos blazon nu numai din Romania cat din toata Europa Centrala si de Est.

Ei sunt responsabili. Stiu, o sa spui ca in felul asta nu o sa mai fim in stare sa gasim subiecte noi de discutie nicicum. Din pacate este adevarat, pana nu pleaca aceasta maimuta de le echipa nu o sa avem norocul sa discutam despre fotbal.

Spui ca Becali a luptat impotriva nu stiu carei mafii etc, etc...

Eu ma indoiesc ca a facut asta, ba din contra pare destul de limpede inca de la prima vedere ca a intrat in cardasie cu acestia.

In fine ca sa ne spalam de rusine nu avem decat o singura cale - sa scapam de el. Apoi putem spera si in lucruri mai bune, satisfactii alaturi de echipa, conversatii legate de joc s.a.m.d.

mai baiatule, mai domol ca nu iti sta bine. te bagi aiurea in seama, nu pricepi nimic si dai verdicte eronate. stiu ca trebuie sa scapam de Becali (nu e o noutate), dar nu asta era tema discutiei, ci cum sa luam atitudine impotriva celor care ataca Steaua din exterior, incercand sa ne faca si mai mult rau. iar astora le trebuie "umplut frigiderul de carne" (cum bine spunea moweed), nicidecum tolerati sau chiar gasite scuze si explicatii pentru atacurile lor (vezi somanescu).

pe Becali il injuram, il contestam si speram ca se va plictisi si va vinde. altceva ce se poate face? daca ne oferi solutii te invit la bere. sau poate crezi ca odata disparut ciobanul vom fi iubiti si respectati de gunoaiele care dau in noi de fiecare data cand se iveste ocazia?

dalexandru2026.03.2009 15:37

In primul rand cine e Balaci de are treaba cu nationala sau cu Steaua? E un mare fost si un actual nimic care nu face decat sa dea din clont scotand din el prostii cu miros de praz amestecat cu palinca. Un om care are coloana vertebrala se uita in curtea lui si isi vede de treaba lui, nu gusta rahatul altuia incercand ca sa-si dea cu parerea ce au mancat stelistii de pute in halul asta. Referitor la presa sportiva da, cumpar toate ziarele, si le duc la tara pentru ca hartia nu inteapa si asa de frumos decoreaza buda incat nu-mi vine sa cumpar si altceva.

Alexandru H.26.03.2009 15:43

Iubirea fata de Steaua nu ar trebui sa echivaleze cu ignoranta fata de istoria fotbalului romanesc, mai ales ca generatia Sevilla e vazuta drept culmea evolutiei unei perioade care a inceput la 15 ianuarie 1969. A-l numi pe Balaci betiv si anonim inseamna sa diminuezi uriasa contributie pe care acesta a adus-o fotbalului carpato-danubiano-pontic. Cum a spus cineva, si Dobrin a fost un mare iubitor al alcoolului, fara ca asta sa-l scoata din galeria exclusiva a geniilor fotbalistice. Si, ca sa ii raspund ultimului comentator, Balaci are dreptul sa comenteze pentru ca a jucat pentru aceasta nationala, si nu a facut-o deloc rau.

Un fenomen destul de ciudat se petrece pe acest forum. Pozitia anti-Becali (pe care o suport neconditionat) ameninta sa se transforme intr-un soi de intoleranta generalizata fata de tot ceea ce inseamna echilibru. Cu cat Becali e mai injurat, cu atat vanatoarea de vrajitoare e mai in toi. In curand, simplul fapt ca esti anti-Becali nu va fi suficient: va fi nevoie sa bagi injuraturi la greu, sa umpli frigiderele cu carne la toti outsiderii care rostesc numele Stelei (fie ei Boloni sau Balaci), ba chiar sa produci adevarate capodopere de dubla-gandire. Exemplu? Sa-l injuri pe Lovin pe forum in timp ce ii aperi realizarile in fata dusmanilor.

Ceea ce a spus Balaci e perfect valabil. Ca ne place sau nu, Steaua e pe locul 8 si face toate eforturile pentru a-si regla jocul la nivelul locului 8. Ce jucator stelist, cu exceptia lui Bogdan Stancu si al lui Goian, poate, in mod serios, sa merite convocarea la nationala pentru meciul cu Serbia? Ca unii din voi o iau pe scurtatura si isi baga ceva-ul in nationala ar trebui sa constituie un semnal pentru ce opiniile lor nu ar trebui sa conteze: de ce naiba sa te intereseze pe cine baga Piturca in primul 11 daca echipa Romaniei ti-e indiferenta? Mie nu mi-e indiferenta: de 20 de ani tot o astept sa egaleze performantele Stelei. Chiar daca, pentru asta, l-am aplaudat pe Raducioiu, Selymes, Prodan, Mutu, Lupescu ori Misa Klein. In 1990 a meritat. In 1994 a fost apogeul. Inainte ca echipa Croatiei sa fie sperietoarea Angliei, noi eram cei care in 1998 si 2000 le scoteam englezilor fotbalul din cap.

Da, pe timpul lui Lucescu in anii 80 nationala era facuta dupa ureche: desi avea un club care atingea piscul suprem al performantei, individul acela prefera sa-si bage apropiatii de la Dinamo sau Corvinul. Insa toti antrenorii care i-au urmat au incercat sa formeze formatii cat mai bune cu putinta. Atat cat s-au priceput sau au avut voie. Sa recunoastem, Piturca a fost extrem de favorabil echipei steliste. Cu exceptia conflictului cu Ogararu, i-am avut in primul 11 al tarii pe Radoi, Goian, Nesu, Dica, Ovidiu Petre, Nicolita, Petre Marin etc... Nici Dinamo, nici Rapidul nu au reusit acest lucru.

Protasov26.03.2009 15:44
pe Becali il injuram, il contestam si speram ca se va plictisi si va vinde. altceva ce se poate face? daca ne oferi solutii te invit la bere. sau poate crezi ca odata disparut ciobanul vom fi iubiti si respectati de gunoaiele care dau in noi de fiecare data cand se iveste ocazia?

Vom fi respectati daca vom avea o galerie cat un stadion care sa dovedeasca ca nu face niciodata nici un compromis- punct.

Vom fi placuti la vedere daca vom avea o echipa care joaca frumos si numai pe teren.

Pt ce atatea cuvinte de prisos?

Cat despre bere eu iti multumesc de invitatie, este un gest frumos. Daca insa vei continua sa spui ca Becali a starpit mafia din fotbalul romanesc mai bine deschid televizorul si il dau pe gsptv sau cum ii mai spune.

Alexandru H.26.03.2009 15:52

Partea amuzanta e alta: oricine vroia sa ii arate lui Balaci ca nu are dreptate trebuia doar sa rosteasca numele lui Cristi Tanase, jucator convocat de la echipa de pe locul 10 al clasamentului. Era elegant, logic, argumentat, fara a recurge la injuraturi si jigniri gratuite.

Norbinho26.03.2009 16:05
Vom fi respectati daca vom avea o galerie cat un stadion care sa dovedeasca ca nu face niciodata nici un compromis- punct.

Vom fi placuti la vedere daca vom avea o echipa care joaca frumos si numai pe teren.

Pt ce atatea cuvinte de prisos?

Cat despre bere eu iti multumesc de invitatie, este un gest frumos. Daca insa vei continua sa spui ca Becali a starpit mafia din fotbalul romanesc mai bine deschid televizorul si il dau pe gsptv sau cum ii mai spune.

vom fi placuti my ass ... nu te banui de memorie scurta, asa ca incearca sa-ti amintesti ce era inainte de Becali, sau cand acesta inca nu ajunsese in "varf de forma". Steaua va ramane aceeasi echipa vanata si atacata. iar asta nu trebuie tolerat. odata plecat Becali, cand vom domina din nou fotbalul romanesc, atacurile se vor inteti si mai mult, iar invidia va cauza si mai multa turbare. sa nu crezi altceva.

Becali nu a starpit mafia, dar a luptat impotriva cooperativei. drept urmare au incercat sa il arda. ca noi am picat la mijloc e naspa, dar prefer asta decat sa stam capra si sa ne supunem jocurilor: azi voi, maine noi, azi Dinamo, maine CFR, poimaine rapidul. sa nu se supere nimeni ...

Gica Chioru26.03.2009 16:07

Bai ce va place s-o aburiti, unii dintre voi, din sofisme si alte abureli nu iesiti.

1. Balaci putea sa se ia de Nicolita direct, nu s-o bage cu "echipa de pe locul 8".

2.Nu inteleg, care-i treaba, nu avem voie sa ne luam de Balaci? Aveti impresia ca a fost chiar jucatorul ala imens pe care-l face presa? Nici pomeneala. Si chiar daca ar fi fost, daca da in Steaua ne pisam pe el, asta e.

3.Steaua a mai fost pe locul 8. Inainte de Becali si vom mai fi si dupa el. Nu Becali este discutia aici.

4.Lovin nu s-a comportat ca un cersetor. Cine crede asta se inseala, ca sa nu spun altfel. Auzi Somanescule? Gunoaiele alea nu meritau altceva, greseala lui a fost ca nu a spus clar, dupa meci, de ce a facut-o. Din cate stiu a fost oprit chiar de catre conducerea noastra s-o faca. Trebuia sa le spuna: asa meritati, ba, trogloditilor, jegurilor!

redondo26.03.2009 16:13

Mare rahat ca a spus "echipa de pe locul 8" . Ce sa mai zic frate...a bagat cutitu' -n inima Stelei.N-am vazut o asemenea jignire.Incredibil!

Hai sa dam cu pumnii si sa ne pisem pe toate gloriile fotbalului...ce dracu.Doar suntem Steaua!

@Gica Chioru

Eu chiar cred ca a fost fotbalistul pe care il "face presa". Am si eu un tata,care mi-a povestit multe si chiar am vazut si eu unele meciuri mari ale lui.

Alexandru H.26.03.2009 16:18

Pentru mine perioada 1970-2000 inseamna:

Dobrin --> Balaci --> Steaua Sevilliana --> Gheorghe Hagi. Daca as scrie o carte despre acei 30 de ani, asa s-ar numi fiecare volum.

dalexandru2026.03.2009 16:30

Nu ma intereseaza istoria lui Balaci, ma intereseaza prezentul si ce se petrece in el, trecutul nu te califica sa faci ceva ci reprezinta o carte de vizita asa cum si faptul ca bea si nu putin tot din cartea lui de vizita face parte pentru ca a avut grija sa se afiseze baut in public; s-a separat de ceea a facut si a insemnat pentru fotbal din clipa in care a incetat sa mai fie profesionist, adica sa isi vada de treaba lui care e Craiova, nu Steaua, nu Nationala ci Craiova. A activat la nationala, bun, asta inseamna ca e problema lui de acum cum face Piturca echipa, ca a fost si el la nationala cineva odata? Din cate stiu nu e candidat la postul de antrenor al nationalei, nu e nici ghicitoare, de unde stie el sau altcineva ce ar trebui si ce nu ar trebui la noi sau la nationala? Nu ma intereseaza parerile lui chiar daca ar avea dreptate tocmai pentru ca nu e neutru; se afiseaza ca oficial al Craiovei? Sa se comporte ca atare si sa lase Steaua in pace, asa cum se procedeaza in afara, fiecare cauta sa-si vada de particica lui pentru ca " opiniile' legendei sunt atacuri la o rivala din campionat si atacuri la selectioner nimic altceva.

Gica Chioru26.03.2009 16:30

Aiureli, Redondo si Alexandru H. Nu intru in amanunte pentru ca nu asta e discutia. Foarte putini fotbalisti romani au avut personalitatea necesara pentru a influenta fotbalul. Dobrin nu a fost capabil, de Balaci nici nu poate fi vorba, Hagi este singurul despre care se poate spune asa ceva.

Balaci a fost un fotbalist tehnic dar care nu a avut niciodata geniul lui Dobrin sau superclasa lui Hagi, pe aceeasi treapta cu Balaci a fost Iordanescu, mult peste el au fost Dumitrache, Dinu sau M. Raducanu. Balaci este considerat un mare fotbalist doar de "patriotismul" oltean sau de tentinta provincialului de a contesta Capitala.

Alexandru H.26.03.2009 16:37
Aiureli, Redondo si Alexandru H. Nu intru in amanunte pentru ca nu asta e discutia. Foarte putini fotbalisti romani au avut personalitatea necesara pentru a influenta fotbalul. Dobrin nu a fost capabil, de Balaci nici nu poate fi vorba, Hagi este singurul despre care se poate spune asa ceva.

Balaci a fost un fotbalist tehnic dar care nu a avut niciodata geniul lui Dobrin sau superclasa lui Hagi, pe aceeasi treapta cu Balaci a fost Iordanescu, mult peste el au fost Dumitrache, Dinu sau M. Raducanu. Balaci este considerat un mare fotbalist doar de "patriotismul" oltean sau de tentinta provincialului de a contesta Capitala.

Balaci a fost liderul unei generatii de exceptii care ne-a scos in Europa. Daca as fi perfect corect, ar fi trebuit sa ii inlocuiesc numele cu cel al Craiovei Maxima si Dinamo Bucuresti din perioada pre-1985. Dar nu pot sa atasez prea multa importanta celor doua echipe, mai ales ca Steaua lui Valentin a fost prima echipa cu adevarat profesionista a fotbalului romanesc iar performantele sale au fost infinit mai mari. Deci il pun pe Balaci acolo ca simbol al primelor noastre succese in Vest, asa cum Dobrin semnifica marile cautari ale anilor '70 iar Hagi imaginea Romaniei ca forta a fotbalului mondial.

redondo26.03.2009 16:42

@Gica Chioru

Dinu nu avea acelasi post cu Balaci,Iordanescu nici atat.Eu cred ca aici e vorba mai degraba de fitele unor bucuresteni care mereu se cred superiori.

Gica Chioru26.03.2009 16:51
Balaci a fost liderul unei generatii de exceptii care ne-a scos in Europa.

Ce lider, ma? Nu esti sanatos la cap? Nici macar la Craiova nu era considerat asa. La Nationala nu a facut nici macar un meci mare (a facut multe foarte slabe), nici pe timpul lui Valentin Stanescu nici pe timpul lui Lucescu.

In fine, imi pare rau ca am intrat in discutia asta despre Balaci, mai ales ca nu a fost un caracter prea onorabil cat a fost fotbalist, ma opresc aici.

@Gica Chioru

Dinu nu avea acelasi post cu Balaci,Iordanescu nici atat.Eu cred ca aici e vorba mai degraba de fitele unor bucuresteni care mereu se cred superiori.

Nu e vorba de posturi aici.

redondo26.03.2009 16:55
Ce lider, ma? Nu esti sanatos la cap? Nici macar la Craiova nu era considerat asa. La Nationala nu a facut nici macar un meci mare (a facut multe foarte slabe), nici pe timpul lui Valentin Stanescu nici pe timpul lui Lucescu.

In fine, imi pare rau ca am intrat in discutia asta despre Balaci, mai ales ca nu a fost un caracter prea onorabil cat a fost fotbalist, ma opresc aici.

Nu e vorba de posturi aici.

Eu sunt craiovean si stiu cu totul altceva.

MIREL6RADOI26.03.2009 17:06
Pai daca e sa o luam asa...MM de ce s-a legat de palmaresul Craiovei Maxima? Doar ca sa arate cat e el de stelist,nu?

Care palmares?:) Balaci asta e la fel de jigodie precum Trica..face niste declaratii numa sa creeze scarba.Presa sportiva din Romania= magda ciumac! Jigodiile din presa,au zapacit lumea, in asa fel,incat,am cazut vinovati pt ce s-a intamplat langa pod.

redondo26.03.2009 17:13
Care palmares?:) Balaci asta e la fel de jigodie precum Trica..face niste declaratii numa sa creeze scarba.Presa sportiva din Romania= magda ciumac! Jigodiile din presa,au zapacit lumea, in asa fel,incat,am cazut vinovati pt ce s-a intamplat langa pod.

Pai probabil ca nu stii ce inseamna definitia palmaresului.

zloty26.03.2009 17:31

se mai vorbeste mult pe aici de "campioana" provinciei??

bun articol ,bv Alex

vlad26.03.2009 17:42
@vlad

Confunzi lucrurile. Drobeta Turnu Severin este in Mehedinti. Caras Severin este in Banat.

Ca tot ai citat wiki, trebuia sa te uiti ca Drobeta este al treilea oras ca marime al....hai ca poti. Spune pe litere...

Scuze pentru marea confuzie.

OLTENIEI?...... mi s-au inclestat falcile cand am spus-o

«1234567»