@norbinho
Halucinanta demonstratia.
Esti foarte curajos, cand ceva nu-ti convine, injura pe toti si toate. Intr-adevar, aceasta este solutia. Daca tara e plina de ratati, atunci solutia e sa ne departam, sa-i injuram pe cei de la care aveam asteptari si sa tinem cu dusmanii. Asta o sa rezolve lucrurile cu siguranta.... Mentalitate de invingator, nu alta...
Nu suporti pe cei care lovesc in familia ta? Pai unde ai fost, vere, de nu l-ai omorat pe cioban pana acum? Sau inca te hotarasti daca a lovit in familia ta?
Lumea a perceput ca s-a facut dreptate prin titlul CFR/ului, numai si numai din vina actiunilor Stelei. Adica ale lui Becali. Asta nu e vina scursurilor de zidari. Ei atata pot.
Las' ca ne-ai aratat tu cat le esti de superior.
esti penibil, dar am constatat asta mai demult. nu e o noutate ...
da, cand nu imi convine ceva vociferez. asta imi este la indemana. mai multe nu pot face, desi mi-as dori din tot sufletul. tu stai si inghite, baga vrajeli, cauta solutii si tine-ne lectii despre cum devii invingator. rad si curcile ...
omoara-l tu pe Becali daca esti asa curajos. ca vad ca esti cam paranoic si nu esti in stare sa postezi 3 randuri fara sa-l pomenesti pe cioban. mai stii, ti-o fi drag in subconstient ...
si vad ca nu trebuie sa ne miram ce si cum a perceput lumea cat timp avem si in randurile noastre baieti finuti ca tine care nu pricep ca tot ce a facut Becali a fost sa lupte impotriva mafiei care stabilise castigatoare campionatului prin septembrie. adica ce trebuia sa facem, sa stam toti cu mainile in san si sa aplaudam "marea echipe" din Cluj? "da domnule, au fost mai buni. uite ce bine joaca kone si culio. o frumusete de echipa. suntem buni romani si le uram succes in cempions lig". asta da mentalitate de invingator, misule!