Cam....majoritatea celor de aici....ba nu...hai, toti cei de aici care au vazut aseara un joc bun al Nationalei sunt niste *. Si, fara frica de a supara, sunteti probabil aceiasi care vedeti joc bun si la Steaua.
Ma rog, hai sa argumentez de ce cred eu ca voi sunteti asa.
1. S-a jucat la Constanta.
De ce s-a jucat la Constanta?
Din 2 motive:
a) Nationalei ii e frica de suporterii din zonele unde e cunoscuta performanta, suporteri care nu accepta infrangerea.
Dar de ce se feresc ferefistii de zonele astea? Pai, pentru ca stiu ca nu echipa nu are sanse sa bata. VARZA!!!
b) Superstitie. Am batut si noi o data Olanda cu un gol din offside pe terenul ala si deja ala ne poarta noroc.
ahahahahhahahahahhahahahahahahah
Repet, VARZA!
2. Au fost convocati jucatori care pur si simplu nu au ce cauta la nationala: contra, tamas, dorel Stoica, cocis, marica, bucur, etc, etc,etc.
Am vazut pe aici ca toata lumea ii saruta funduletul lui Gurita. BAH!!! Voi realizati macar ca toate golurile au venit de partea lui? Amandoua cornerele au fost batute de pe partea lui si Jovanovic a marcat de langa el. Da' a facut saracu contra doua driblinguri si a dat o centrare si deja e erou national.
Aaaaa....nu! El e erou pentru ca si-a rupt mana.
Cat de dobitoc sa fii sa iti rupi mana cand incerci sa lovesti cu piciorul un adversar?!
De cocis nu zic nimic. Pur si simplu nu zic nimic. Pentru ca nu l-am vazut pe teren.Acum vad in Gazeta ca a fost titular. Nu l-am vazut sa joace.
De tamas sau dorel Stoica numai de bine. tamas a jucat ca la dinam0, dezastruos. Iar Dorel, cu cele 2 goluri marcate(amandoua din faze fixe. Se vede ca le-a pregatit bine piti.) si-a asigurat prezenta la nationala si in urmatoarele meciuri. Mai ales ca are si o varsta care il recomanda: 31 de ani! El si contra sunt manjii tineri.
De ce p***a ma-si l-a mai adus Piturca la nationala pe saracu' Nicu ala?
Ca sa il oboseasca degeaba? Eu, in locul celor de la Herta, l-as da in judecata pe Piturca daca forma jucatorului va scadea in zilele ce urmeaza.
Marius niculae? Ala stie sa injure Steaua, nu sa joace fotbal. L-a bagat ca sa mai exerseze caderile. Atat. Ca la Judo te pune sa exersezi caderile pana ti-e greata de ele(cine a facut sportul, stie). A exersat baiatul cateva prin careu. Nu au fost prea bune.
Ce cauta la nationala un jucator care, cand e intrebat de scor, raspunde cu o tona de nesimtire ca "am mai luat 3 goluri si cu Lituania"? Bai, pisica se pricepe mai nou la sepci si la doorag-uri(bandanele alea purtate de "gangsterii" din SUA), nu la fotbal.
Nesu, Paraschiv, Galamaz, Max Nicu, Cristi Tanase,chiar si Sapunaru sau Stancu al nostru(in forma), Coman,poate Lazar, etc. Am dat aici exemple de oameni care meritau sa fie TITULARI in acest meci. In contextul absentelor lui Goian, Chivu, a unui mijlocas de creatie si a unui atacant, tu,selectioner, alegi panaramele alea nesimtite?!
3. Aceeasi tactica cacacioasa.
A bagat si piti 3 jucatori ofensivi ca sa nu zica lumea ca nu joaca pe atac. Ca a jucat tot cu 3 inchizatori, asta nu conteaza. Moama, manca-ti-as...3 atacanti. 3 atacanti care au jucat doar pentru mutulica(si el a jucat tot pentru el). Mi-am si tras o palma cand am vazut ca marica a dat gol. Nu cred ca am vazut in viata mea o pasa de gol data de mutulica la nationala.
In rest, mingi lungi, pe sus, la ciupeala, la mila arbitrului,etc.
Am asteptat si noi sa vina bulanul din meciul cu Olanda.
Bai...s-a dat ceasu in fata, bulanu' a uitat, nu si l-a setat, s-a dus tot dracului.
4. Sarbii nu au aratat in nici un moment al jocului ca le e frica.
Noi am jucat acasa si aia au controlat jocul. Sa nu credeti ca doar pentru ca noi atacam haotic, eram si in control.
Nimic mai gresit!
Sarbii, ca o echipa adevarata, au jucat doar cat a trebuit. In momentul cand apasau pe acceleratie, ne dadeau peste cap. Ca au stat cuminti dupa goluri, asta nu inseamna ca ii speriam noi. Inseamna doar ca erau multumiti.
Daca nu credeti, uitati-va la golul lui dorel Stoica(nu ala dat lui Lobont). Veti vedea cum fundasii sarbi stau si il privesc dintr-un marcaj foarte lejer. Baietii aia atat erau de uimiti de dorel, incat nu se puteau misca.
La fel si portarul, ca si el putea iesi pe centrare.
5. Scuzele penibile ale selectionerului, jucatorilor si conducatorilor.
Pai, dobitocul ala de dorel, nu a dat mai din gresala autogol. Ala a dat autogol pt ca e dobitoc. A dat autogol pentru ca a sarit sa loveasca mingea spre poarta.
Cu capul plecat catre poarta?
Asa sari sa lovesti mingea care e data din corner, minge pe care vrei sa o respingi? Si ala are 31 de ani, nu 18...
Si in curtea scolii, cand sari, sari cu capul sus, ca sa ii dai mingii orice alta traiectorie decat in jos sau drept. O dai spre aut, o ridici, o dai in spate. Niciodata spre poarta ta!
Ca am avut ghinion, ca ne-a furat si arbitrul....BULLSHIT!
In prima repriza, mi se pare ca mutulica a fost faultat sau nu stiu ce. Piti a explicat ca in faza aia am fost furati si ca si-ar fi dorit ca Mutu sa primeasca penalty si sarbul sa fie eliminat.
El isi dorea eliminare si penalty!
L-a durut in fund de faptul ca, daca mutulica putea sa fuga(s-a vazut tot meciul ca nu a putut. se tinea tot timpul cu mana de o parte), ajungea la minge si putea marca. Noi suntem cu bulanul si cu mica ciupeala, nu cu fotbalul.
Bravo piti!
Si voi sunteti multumiti de dobitocii astia?
Pai daca sunteti multumiti, nu cred ca sunteti cu nimic diferiti de ei. BRAVO!
Felicitari!
O sa fiti la fel de multumiti si dupa meciul cu Austria.
Eu unul am fost fericit. Dupa o zi destul de aiurea, am vazut in sfarsit o echipa in rosu si albastru batand pe cineva.
Normal ca am tinut cu ei.
Doar nu era sa tin cu echipa aia a lu' nasu, giovanii si pitzii, echipa care il are drept star suprem pe mutulica.
p.s.
Sper ca postarea mea nu va fi stearsa.
Am vazut ca unor utilizatori care isi bateau joc de Steaua ca sa apere un betiv li s-a permis sa posteze orice pentru ca se dadeau persecutati.
Ar fi bine atunci sa fie pastrate si parerile mele.