FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

România - Serbia 2 - 3 (0 - 2)

«1456789»
amarel28.03.2009 22:09
Am fost praf....

Degeaba se plang astia ca ne-au dat gol sarbii din offside, degeaba se plang ca am avut ghinion. Sarbii au aratat fotbal; i-am dominat numai pe final cand se aparau...

Daaa, unii sunt multumuiti de joc .....iti dai seama ??? :chair:

Daca egalam,...( acum aberez si eu ..), sarbii , garantat, reveneau in joc , s-a vazut clar ca ei erau mutumiti de rezultat , si de-aia ne-au lasat mijlocul terenului,....in atac eram sterili,... cand l-am vazut si pe ...fostul scotian ca intra pe teren....am stiut ca

asta-i sfarsitul....

S-a mai si milogit pt un penalty,...de parca juca Dinamo cu MEDIASUL ......

cRiss4Steaua28.03.2009 22:10
Cea mai suparatoare faza e ca nu l'a introdus pe Max Nicu , cu siguranta el facea ceva mai mult decat Mutu

ma lasi ?:laugh:

zloty28.03.2009 22:11

mie krasici mi sa parut bun ,am avut o linie de mijloc catastrofala , sarbi au fost peste noi si la suporteri pai aia 300 dominau fondu sonor ,se auzea pana la peluza cealalta, iar Mutu cred ca avea alergie la efort barem in prima repriza nici nu trecea de linia de la mijloc

MoWeed28.03.2009 22:15
Piturca stie diagonala pe aripi si mingi aruncate pe varful impins in rest canci,zero,nimic.

Gresit!

Singura tactica a lui Piturca in atac este celebra deja "toate mingiile pe Mutu". Au fost cel putin 3-4 ocazii in care unii jucatori i-au dat mingia lui Mutu cand era tinut de cativa jucatori, desi aveau alti coechipieri in pozitii mai bune si liberi

amarel28.03.2009 22:20

Poate o scxhimbare la NATIONALA, nu ar strica ......nici macar lui Piturca !!!!

predatorpulse728.03.2009 22:23

Nationala a jucat mediocru orice am spune. Sarbii au fortat cat a fost nevoie si ne-au dat 3 boabe. M-as lua de Piturca si de alti jucatori insa adevarul este ca aceasta generatie e una mediocra,lipsita de talent. Talent este ce are Mutu,nu codrea,cocis si alte panarame. Indiferent daca va place Mutu sau nu,azi a dat 2 pase de gol scoase din talent,nu din vreo schema tactica.

Contra a jucat binisor pentru varsta sa,stoperii au fost praf,inclusiv Radoi(a gresit la golul 3 dar in general si-a facut mai bine treaba decat Stoica),iar rat a urcat mai sus abia pe final. Singuri care au jucat ceva au fost Mutu,Cristi tanase si partial contra. In rest praf si pulbere,cu Piturca sau fara Piturca. Ma uit la naivii de la TV care cred ca "serbia nu a fost cu mult peste noi". Ok,serbia nu este argentina,insa ne-au dat gol cam cand au vrut. Mai toti sarbii erau cu un cap peste noi si pe deasupra controlau si balonul mai bine,desi noi i-am dus pe gazonul "saltaret" de la Constanta.

Ce se intampla la nationala e cam ce se intampla la Steaua. Incompetenta pe toate planurile. Sandu si Mitica stau pe scaunele alea de 20 de ani si din 2000 incoace fotbalul romanesc la nivel international e praf. Aceasta generatie este una ratata,din toate punctele de vedere. Echipa nationala sta in Lobont,Mutu,Chivu,Radoi,Goian si cam atat. Cine vine din spate? Eu unul nu prea vad jucatori tineri talentati si cu tupeu. Vad muncitori stil Nicolita,codrea si tot asa. Singurul nostru om in ofensiva e Mutu si atat. Marica e o panarama,chiar daca are viteza,bucur nu e atacant de nationala,Marius niculae(si d.niculae) sunt niste expirati.

La Steaua s-a purtat tactica "mingea la Dica",la nationala se poarta "mingea la Mutu". La Steaua sunt multi mediocri,la nationala la fel. La Steaua se doreste locul 2,la nationala ne multumim cu participari la turnee finale,nu cu performanta. La Steaua antreneaza "maestrul" Lacatus,la nationala barbugiul Piturca. La noi "domneste" un cioban,la nationala si Liga(cele 2 institutii care se ocupa de fotbalul romanesc) stau 2 mari interlopi,nasu Sandu si mitica de la Liga.

Cam asta e imaginea reala a fotbalului nostru. Cel mai bine ar fi sa ne uitam bine in oglinda si sa ne gandim ce vrem sa facem in continuare.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

blackkanibus28.03.2009 22:51
pe 5 suntem si acolo o sa ramanem. cu Nicolita si marica nu batem nici insulele faeroe.

In primul rand Nicolita nu a jucat, cred ca ati facut un obicei de a va lua de el se pare ca este vinovat si atunci cand nu joaca si aici se vorbea strict de meciul din seara asta. Din ce am vazut eu Marica a dat gol si a jucat binisor ,asta in cazul in care am vazut amandoi acelasi meci.Nu te supara pe mine dar hai sa fim obiectivi mai ales ca esti unul din cei care de cele mai multe ori ai dat comentarii excelente pe aici. Iar daca cautam ceva vinovati din punctul meu de vedere sunt Dorel Stoica si Costea si nu pentru ca sunt de la Craiova ci pentru ca nu au experienta.

In primul rand Nicolita nu a jucat, cred ca ati facut un obicei de a va lua de el se pare ca este vinovat si atunci cand nu joaca si aici se vorbea strict de meciul din seara asta. Din ce am vazut eu Marica a dat gol si a jucat binisor ,asta in cazul in care am vazut amandoi acelasi meci.Nu te supara pe mine dar hai sa fim obiectivi mai ales ca esti unul din cei care de cele mai multe ori ai dat comentarii excelente pe aici. Iar daca cautam ceva vinovati din punctul meu de vedere sunt Dorel Stoica si Costea si nu pentru ca sunt de la Craiova ci pentru ca nu au experienta.

Imi cer scuze pentru Grizzly se pare ca nu am vazut ora la care sa facut comentul cand saracul baiat nu stia daca joaca sau nu Banel,dar in mare parte imi mentin tot ce am scris.

SteauaB28.03.2009 22:54

predatorpulse7//

Asta e soarta noastra......

Problema e alta. Avem suporteri extrem de naivi, care inca cred ca Romania este o tara de top, un suporter ca Adrian. Noi nicodata nu sa dezvoltam ca tara, si ca oameni daca credem in continuare ca Romania este tara fara probleme.

greenyes28.03.2009 22:54
Nationala a jucat mediocru orice am spune. Sarbii au fortat cat a fost nevoie si ne-au dat 3 boabe. M-as lua de Piturca si de alti jucatori insa adevarul este ca aceasta generatie e una mediocra,lipsita de talent. Talent este ce are Mutu,nu codrea,cocis si alte panarame. Indiferent daca va place Mutu sau nu,azi a dat 2 pase de gol scoase din talent,nu din vreo schema tactica.

Contra a jucat binisor pentru varsta sa,stoperii au fost praf,inclusiv Radoi(a gresit la golul 3 dar in general si-a facut mai bine treaba decat Stoica),iar rat a urcat mai sus abia pe final. Singuri care au jucat ceva au fost Mutu,Cristi tanase si partial contra. In rest praf si pulbere,cu Piturca sau fara Piturca. Ma uit la naivii de la TV care cred ca "serbia nu a fost cu mult peste noi". Ok,serbia nu este argentina,insa ne-au dat gol cam cand au vrut. Mai toti sarbii erau cu un cap peste noi si pe deasupra controlau si balonul mai bine,desi noi i-am dus pe gazonul "saltaret" de la Constanta.

Ce se intampla la nationala e cam ce se intampla la Steaua. Incompetenta pe toate planurile. Sandu si Mitica stau pe scaunele alea de 20 de ani si din 2000 incoace fotbalul romanesc la nivel international e praf. Aceasta generatie este una ratata,din toate punctele de vedere. Echipa nationala sta in Lobont,Mutu,Chivu,Radoi,Goian si cam atat. Cine vine din spate? Eu unul nu prea vad jucatori tineri talentati si cu tupeu. Vad muncitori stil Nicolita,codrea si tot asa. Singurul nostru om in ofensiva e Mutu si atat. Marica e o panarama,chiar daca are viteza,bucur nu e atacant de nationala,Marius niculae(si d.niculae) sunt niste expirati.

La Steaua s-a purtat tactica "mingea la Dica",la nationala se poarta "mingea la Mutu". La Steaua sunt multi mediocri,la nationala la fel. La Steaua se doreste locul 2,la nationala ne multumim cu participari la turnee finale,nu cu performanta. La Steaua antreneaza "maestrul" Lacatus,la nationala barbugiul Piturca. La noi "domneste" un cioban,la nationala si Liga(cele 2 institutii care se ocupa de fotbalul romanesc) stau 2 mari interlopi,nasu Sandu si mitica de la Liga.

Cam asta e imaginea reala a fotbalului nostru. Cel mai bine ar fi sa ne uitam bine in oglinda si sa ne gandim ce vrem sa facem in continuare.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Respect,

Marius

SteauaB28.03.2009 23:00

Eu nu inteleg de ce nu vrem sa face o nationala ca Scotia sau ca Irlanda? Avem plin de "munictori" ca jucatori. Facem fara nicio problema o nationala cu doar muncitori..

MoWeed28.03.2009 23:03
Problema e alta. Avem suporteri extrem de naivi, care inca cred ca Romania este o tara de top, un suporter ca Adrian. Noi nicodata nu sa dezvoltam ca tara, si ca oameni daca credem in continuare ca Romania este tara fara probleme.

Bah tu de unde stii cat de talentati sunt romanii daca locuiesti in Suedia? Nimeni nu neaga faptul ca nu avem mari valori fotbalistice, dar asta nu se datoreaza lipsei de talent, ci lipsei stiintei de a rafina talentul...

Nimeni nu a zis ca Romania e tara fara probleme, asta ai inteles numai tu.

PS: Te-am avertizat odata in privat pentru off-topic si spam. Chiar nu intelegi? Discutam aici despre meci nu despre Adrian, nici despre cum se va dezvolta Romania

iNsTiGaToR28.03.2009 23:09

ESTEEE..BRAVO SERBIA>>BINE !!!!..macar asa le-au scos si fumurile din cap astora de la noi...dak te uitai pe antena sau pe la striri ii vedeai pe astia cu reclamele lor de caca0 : "Voi dedica golurile lu soacra-mea,nevastamea,copilului,pisicii,lu strabunicu"...poate se mai potolesc si eisi o sa inceapa sa joace fotbal si sa lase declaratiile astea de 2 bani

Acuma stiu k o sa apareti voi,marii destepti din coltu blocului..sa ma injurati si nush ce alte chestii...dar dak va puneti materia cenusie la contributie..o sa va dati seama ca nu gresesc absolut deloc.

Inca o data : "BRAVO SERBIAAAA !!!!"

SteauaB28.03.2009 23:10
Bah tu de unde stii cat de talentati sunt romanii daca locuiesti in Suedia? Nimeni nu neaga faptul ca nu avem mari valori fotbalistice, dar asta nu se datoreaza lipsei de talent, ci lipsei stiintei de a rafina talentul...

Vorbesti de parca e vorba de petrol? De fapt ai drepate. Talentul e ca petrolul, iar la noi petrolul ala s-a dus de mult.. Asa cum am zis. Mutu este, si va fi ultmul decar al fotbalului romanesc. Si putem sa zicem adio de la fotbalul mare, asa cum a zis unguri acum 20 de ani.

MoWeed28.03.2009 23:12

Ti-am inteles punctul de vedere exprimat dintr-o pozitie foarte buna(vorba aia, din Suedia stii ce sa vorbesti; cunosti in intregime toate realitatile fotbalului romanesc). te rog nu-l mai repeta obsedant...

andrey_ptm_steaua28.03.2009 23:18

cocis,codrea,dorel Stoica,contra(f slab in aparare,putin mai bun in atac) sper sa nu-i mai vad la nationala prea curand....pizti lasa-ne....Jiji lasa-ne

Stefan8828.03.2009 23:36

Alta zi fericita, imi pare bin ca Serbia a invins Romania! Bravo lor,ai sunt jucatori devotati trup si suflet tarii,nu ca mercenarii astia.Sper sa piarda si cu Austria,mai rau cu 4-0.Doamne ce o sa mai ma bucur.Si Mutu oricate pase bune a dat si va da goulri,NICIODATA NU-L VOI SUSTINE,a demonstrat pt a nu stiu cata oara ca vine pt bani impresii la nationala.Nimeni nu intelege ca JUCATI PT TARA,NU PT NATIONALA,NU PT BANI PRIMITI,NU PT CONTRACTE,NU PT FAIMA.Ma pis pe nationala Romaniei.In rest ne-am facut de ras cu stewarzii de la constanta,ce animale cum au putut face asemenea abuzuri?! :finger: kommen Österreich

Ionutz8628.03.2009 23:53

Stefa88..ne intalnim oricand la o bere si discutam...dar jignesti prea mult prietene...

"Ma pis pe nationala Romaniei"...astea nu sunt vorbe...eu unul ma simt jignit...

valentin2day28.03.2009 23:54

Nu va suport pe astia care se bucura pentru victoria Serbiei. Au jucat aia ceva? Doar s-au aparat tot meciu si au avut 1-2 ocazii. Cred ca vreti sa vedeti mondialele mai relaxati altfel nu-mi explic. Spuneti ce vreti dar baietii chiar s-au daruit azi. Astia sunt cu astia trebuie sa ne descurcam.

bodanelu29.03.2009 00:06

@SteauaB ai spus desul Nicolita < sau > sau = Costea. Nu trebuie sa te repeti la infinit. Un post este suficient. Plus, citeste regulamentul!

clausblaus29.03.2009 00:36
Contra afost cel mai bun de pe teren. Si cel mai tehnic jucator din nationala Romaniei.....Cred ca Contra este ultimul jucator tehnic din Romania...

Iar Nicolita, e mai talentat ca Costea. Va spun sincer. Costea nu are ce cauta in echipa nationala. Si asta am precizat de mai multe ori.

Cu riscul de a-mi lua ban,ti-o spun pe bune:dute-n...

Imi dau ban singur!Nu mai intru cel putin doua saptamani!

Nicolita era un "atehnic",acum ai gasit un altul,mult mai "atehnic".Esti aut,in ce priveste fotbalul.Dute si te apuca de goblenuri,daca esti in stare!

Nu inteleg de ce moderatorii atentioneaza,in stanga si in dreapta,dar pe tine te lasa sa mananci ... mai mult decat poti duce.Nu ai postat niciodata ceva legat de Costea, asa cum nu ai postat nimic interesant de jucatorii romani, in general.

Te invarti ca un coi intr-o caldare, doar de dragul de a posta!

Contra nu a fost si nu va fi un jucator tehnic, prin prisma postului pe care il ocupa in echipa.

Pentru tine este ceva mai greu sa intelegi!

Poate "ca Co"ntra a jucat mediocru, dar la fel a jucat si restul echipei, pe alocuri.

Vom scapa de tine vreodata?

DelPiero1029.03.2009 00:48
Nu va suport pe astia care se bucura pentru victoria Serbiei. Au jucat aia ceva? Doar s-au aparat tot meciu si au avut 1-2 ocazii. Cred ca vreti sa vedeti mondialele mai relaxati altfel nu-mi explic. Spuneti ce vreti dar baietii chiar s-au daruit azi. Astia sunt cu astia trebuie sa ne descurcam.

Asisderi.Mai multa lehamite imi e de cei ce se bucura de infrangerea Romaniei decat de cei ce au jucat azi(ieri) pe teren.Nu trebuie sa fii patriot sa tii cu Romania,ci doar sa ai putin bun-simt in tara,care pana la urma,iti castigi o paine.

blackkanibus29.03.2009 00:50

Sincer am avut impresia la un moment dat ca sarbii joaca in 15-20 de oameni,parca erau mai multi si asta nu inseamna ca au jucat excelent, au jucat mediocru dar norocul lor a jucat la maximum posibil.Pai primul gol a fost dat cu multa sansa,cel de-al doilea un frumos autogol,ultimul offside,asadar 3 goluri transpuse in sansa,noroc si miopie.Dar pana la urma norocul si greseala fac parte din joc si cineva trebuie sa profite si de ele.De impresionat nu m-au impresionat decat prin statura si intra-devar aici pot spune ca au stiut sa profite de lucrul asta,ma rog poate asta a fost tactica lor,nu au venit sa impresioneze,ei clar au venit dupa 1 punct sperand la 3 si cum speranta moare ultima......in cazul nostru moare.Noi, muncitori si stangaci pe alocuri nu vreau sa evidentiez pe cineva sau sa injur pe altcineva dar clar sunt nevoi imediate de schimbari si cand sa le faci daca nu acum cand mai sunt sanse de calificare doar matematice si cum in matematica mai pui si egal si dupa egal un zero......asadar a venit momentul zero si la echipa Nationala a Romaniei. Schimbari de mentalitate,cred ca este timpul ca domnul Mircea Sandu sa lase conducerea altora mai tineri,poate nu neaparat foarte priceputi in subterane ca domnia sa,sau atat de orgoliosi a se vedea cazul Poli Timisoara(chiar daca suntem Stelisti sper ca vedem ca acolo se produce o nedreptate) ma rog etc....Un tanar conducator care ar veni cu o alta mentalitate cu un alt antrenor gen Dan Petrescu,Olaroiu si preferatul meu Razvan Lucescu(asta este stiu ca a venit randul meu sa fiu injurat,dar de ce sa nu recunostem ca are stofa de antrenor, a demonstrat-o de multe ori) un antrenor tanar care sa vina cu pofta de performanta putand astfel sa transmita aceasi stare si echipei,echipa care vrem sau nu este formata din fotbalisti consacrati si realizati pe toate planurile,daca nu sti sa-i montezi,sa-i faci sa creada ca de un meci la Nationala depinde cariera lor,atunci risti sa ai o formatie de aroganti si plini de figuri exact cum sunt cei de acum.Si nu ma suparat atat de tare rezultatul din seara asta cat atitudinea lor de dupa meci mai exact interviurile pe care le-au dat atat de degajati si incisivi (a se vedea interviu Paul Codrea),atat de nepasatori si relaxati(a se vedea interviu Adrian Mutu) si exemplele pot continua.In incheiere nu va mai pisati pe Nationala Romaniei ca va pisati pe voi romanilor,nu mai injurati de mama Natinala Romaniei ca va injurati mamele,e trist si doare ce se intampla, cu Nationala pe locul 5,cu Steaua(prima iubire nu se uita niciodata)pe locul 8,dar nu avem ce face decat sa suferim,asta este rezultatul celor care conduc fotbalul doar din prisma banilor ,singurul lucru important pentru ei uitand astfel ca fotbalul si sportul in general este facut pentru SUPORTERI.

Domnilor conducatori din sportul Romanesc,din aceasta cauza pe orice arena din lume exista si tribune,pentru ca noi sa luam loc in ele si sa urmarim un spectacol sportiv nicidecum pe voi numarandu-va bani,in acest fel omorand spectacolul.

Succes Romaniei cu Austria!!! SI REVENIRE Stelei!!!

SteauaB29.03.2009 00:54
Cu riscul de a-mi lua ban,ti-o spun pe bune:dute-n plm de oagar.

Imi dau ban singur!Nu mai intru cel putin doua saptamani!

Nicolita era un "atehnic",acum ai gasit un altul,mult mai "atehnic".Esti aut,in ce priveste fotbalul.Dute si te apuca de goblenuri,daca esti in stare!

Nu inteleg de ce moderatorii atentioneaza,in stanga si in dreapta,dar pe tine te lasa sa mananci c...t mai mult decat poti duce.Nu ai postat niciodata ceva legat de Costea,asa cum nu ai postat nimic interesant de jucatorii romani,in general.

Te invarti ca un coi intr-o caldare,doar de dragul de a posta!

Contra nu a fost si nu va fi un jucator tehnic,prin prisma postului pe care il ocupa in echipa.

Pentru tine este ceva mai greu sa intelegi!

Poate "ca Co"ntra a jucat mediocru,dar la fel a jucat si restul echipei,pe alocuri.

Vom scapa de tine vreodata?

Fiindca Costea nu are nimic in comun cu Steaua. Dar am zis de mai multe ori ca Costea nu e cine stie ce talentat.

Stefan8829.03.2009 02:32

Da scuze, am gresit nu ma *** imi bag **** in nationala Romaniei!!! ahh ce bine ma simt. Bai pustiule nationala nu repezinta nimic, TARA REPREZINTA TOTUL.

Adrian29.03.2009 02:59

Cam....majoritatea celor de aici....ba nu...hai, toti cei de aici care au vazut aseara un joc bun al Nationalei sunt niste *. Si, fara frica de a supara, sunteti probabil aceiasi care vedeti joc bun si la Steaua.

Ma rog, hai sa argumentez de ce cred eu ca voi sunteti asa.

1. S-a jucat la Constanta.

De ce s-a jucat la Constanta?

Din 2 motive:

a) Nationalei ii e frica de suporterii din zonele unde e cunoscuta performanta, suporteri care nu accepta infrangerea.

Dar de ce se feresc ferefistii de zonele astea? Pai, pentru ca stiu ca nu echipa nu are sanse sa bata. VARZA!!!

b) Superstitie. Am batut si noi o data Olanda cu un gol din offside pe terenul ala si deja ala ne poarta noroc.

ahahahahhahahahahhahahahahahahah

Repet, VARZA!

2. Au fost convocati jucatori care pur si simplu nu au ce cauta la nationala: contra, tamas, dorel Stoica, cocis, marica, bucur, etc, etc,etc.

Am vazut pe aici ca toata lumea ii saruta funduletul lui Gurita. BAH!!! Voi realizati macar ca toate golurile au venit de partea lui? Amandoua cornerele au fost batute de pe partea lui si Jovanovic a marcat de langa el. Da' a facut saracu contra doua driblinguri si a dat o centrare si deja e erou national.

Aaaaa....nu! El e erou pentru ca si-a rupt mana.

Cat de dobitoc sa fii sa iti rupi mana cand incerci sa lovesti cu piciorul un adversar?!

De cocis nu zic nimic. Pur si simplu nu zic nimic. Pentru ca nu l-am vazut pe teren.Acum vad in Gazeta ca a fost titular. Nu l-am vazut sa joace.

De tamas sau dorel Stoica numai de bine. tamas a jucat ca la dinam0, dezastruos. Iar Dorel, cu cele 2 goluri marcate(amandoua din faze fixe. Se vede ca le-a pregatit bine piti.) si-a asigurat prezenta la nationala si in urmatoarele meciuri. Mai ales ca are si o varsta care il recomanda: 31 de ani! El si contra sunt manjii tineri.

De ce p***a ma-si l-a mai adus Piturca la nationala pe saracu' Nicu ala?

Ca sa il oboseasca degeaba? Eu, in locul celor de la Herta, l-as da in judecata pe Piturca daca forma jucatorului va scadea in zilele ce urmeaza.

Marius niculae? Ala stie sa injure Steaua, nu sa joace fotbal. L-a bagat ca sa mai exerseze caderile. Atat. Ca la Judo te pune sa exersezi caderile pana ti-e greata de ele(cine a facut sportul, stie). A exersat baiatul cateva prin careu. Nu au fost prea bune.

Ce cauta la nationala un jucator care, cand e intrebat de scor, raspunde cu o tona de nesimtire ca "am mai luat 3 goluri si cu Lituania"? Bai, pisica se pricepe mai nou la sepci si la doorag-uri(bandanele alea purtate de "gangsterii" din SUA), nu la fotbal.

Nesu, Paraschiv, Galamaz, Max Nicu, Cristi Tanase,chiar si Sapunaru sau Stancu al nostru(in forma), Coman,poate Lazar, etc. Am dat aici exemple de oameni care meritau sa fie TITULARI in acest meci. In contextul absentelor lui Goian, Chivu, a unui mijlocas de creatie si a unui atacant, tu,selectioner, alegi panaramele alea nesimtite?!

3. Aceeasi tactica cacacioasa.

A bagat si piti 3 jucatori ofensivi ca sa nu zica lumea ca nu joaca pe atac. Ca a jucat tot cu 3 inchizatori, asta nu conteaza. Moama, manca-ti-as...3 atacanti. 3 atacanti care au jucat doar pentru mutulica(si el a jucat tot pentru el). Mi-am si tras o palma cand am vazut ca marica a dat gol. Nu cred ca am vazut in viata mea o pasa de gol data de mutulica la nationala.

In rest, mingi lungi, pe sus, la ciupeala, la mila arbitrului,etc.

Am asteptat si noi sa vina bulanul din meciul cu Olanda.

Bai...s-a dat ceasu in fata, bulanu' a uitat, nu si l-a setat, s-a dus tot dracului.

4. Sarbii nu au aratat in nici un moment al jocului ca le e frica.

Noi am jucat acasa si aia au controlat jocul. Sa nu credeti ca doar pentru ca noi atacam haotic, eram si in control.

Nimic mai gresit!

Sarbii, ca o echipa adevarata, au jucat doar cat a trebuit. In momentul cand apasau pe acceleratie, ne dadeau peste cap. Ca au stat cuminti dupa goluri, asta nu inseamna ca ii speriam noi. Inseamna doar ca erau multumiti.

Daca nu credeti, uitati-va la golul lui dorel Stoica(nu ala dat lui Lobont). Veti vedea cum fundasii sarbi stau si il privesc dintr-un marcaj foarte lejer. Baietii aia atat erau de uimiti de dorel, incat nu se puteau misca.

La fel si portarul, ca si el putea iesi pe centrare.

5. Scuzele penibile ale selectionerului, jucatorilor si conducatorilor.

Pai, dobitocul ala de dorel, nu a dat mai din gresala autogol. Ala a dat autogol pt ca e dobitoc. A dat autogol pentru ca a sarit sa loveasca mingea spre poarta.

Cu capul plecat catre poarta?

Asa sari sa lovesti mingea care e data din corner, minge pe care vrei sa o respingi? Si ala are 31 de ani, nu 18...

Si in curtea scolii, cand sari, sari cu capul sus, ca sa ii dai mingii orice alta traiectorie decat in jos sau drept. O dai spre aut, o ridici, o dai in spate. Niciodata spre poarta ta!

Ca am avut ghinion, ca ne-a furat si arbitrul....BULLSHIT!

In prima repriza, mi se pare ca mutulica a fost faultat sau nu stiu ce. Piti a explicat ca in faza aia am fost furati si ca si-ar fi dorit ca Mutu sa primeasca penalty si sarbul sa fie eliminat.

El isi dorea eliminare si penalty!

L-a durut in fund de faptul ca, daca mutulica putea sa fuga(s-a vazut tot meciul ca nu a putut. se tinea tot timpul cu mana de o parte), ajungea la minge si putea marca. Noi suntem cu bulanul si cu mica ciupeala, nu cu fotbalul.

Bravo piti!

Si voi sunteti multumiti de dobitocii astia?

Pai daca sunteti multumiti, nu cred ca sunteti cu nimic diferiti de ei. BRAVO!

Felicitari!

O sa fiti la fel de multumiti si dupa meciul cu Austria.

Eu unul am fost fericit. Dupa o zi destul de aiurea, am vazut in sfarsit o echipa in rosu si albastru batand pe cineva.

Normal ca am tinut cu ei.

Doar nu era sa tin cu echipa aia a lu' nasu, giovanii si pitzii, echipa care il are drept star suprem pe mutulica.

p.s.

Sper ca postarea mea nu va fi stearsa.

Am vazut ca unor utilizatori care isi bateau joc de Steaua ca sa apere un betiv li s-a permis sa posteze orice pentru ca se dadeau persecutati.

Ar fi bine atunci sa fie pastrate si parerile mele.

«1456789»