FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

România - Serbia 2 - 3 (0 - 2)

«1789»
LDS29.03.2009 23:01

Întotdeauna e cel mai ușor de lovit în antrenor. Dupã pãrerea mea Pițurcã e cam ultimul care ar trebui sã-și facã bagajele din cloaca aia de muhaiele infecte închistate sub numele de Federația Românã de Fotbal. Mai întâi ar trebui sã se care Nașu, Lupescu, Prunea, bulbucatu' ãla de Corleone, Kassai, abia pe urmã trebuie umblat și la banca tehnicã,iar în locul lui Pițurcã trebuie adus un antrenor strãin. Strãin de România, strãin de mentalitatea mioriticã, strãin de Giovanni și Victor, cu alte cuvinte, strãin de obiceiurile locului.

Cã așa, din câte vãd acum, Miercuri îl ușuiesc ãștia pe Piți, iar presa deja face pârtie pentru bãtrânul cimpanzeu de la Donetsk. Deja "Sondajele" de pe siturile lu' Ioanițoaia sunt pregãtite...

Protasov29.03.2009 23:58
Defapt, inainte de a-l schimba pe Piturca ar trebui schimbata...TARA!

De ce nu o iei mai tata, mai, matalutza asa catinel...Chiar te leaga cineva aici?

Eu nu stiu de unde atatea aiureli, pe cuvant. Va vad ( prea multi dintre voi, nu toti, insa mult prea multi) vorbind aici despre simboluri, mandrie, glorie etc...

Eu tin sa pun o intrebare foarte simpla. Este limpede ca vrand-nevrand suntem legati de locul asta de kkt asa cum il preaslaviti voi( unii dintre voi) - se numeste Romania. Nu nationala de fotbal ci locul ala in care traiesc oamenii aia de kkt pe care ii tot injurati - adica parintii, fratii, bunicii nostri.

Bun. In conditiile astea cum mai poti avea pretentii de la cineva la loialitate fata de simboluri, culori, insemne, foste glorii care ne-au bucurat de atatea ori samd? Asta sunt sentimente mult prea generoase ca sa le poti pretinde de la animale care isi injura tara. Cum ai putea sa ceri unei asemenea creaturi sa respecte ceva, orice ar fi acel ceva atata vreme cat nu are nici un pic de respect de sine?

udaradu30.03.2009 05:17

Cui nu-i place in aceasta tara e liber sa plece daca vrea ....dar sunt sigur ca dupa o anumita perioada mai lunga sau mai scurta tot aici va va trage ata.Va intreb pe fiecare dintre cei care postati aici :cit de competenti sinteti in locul unde va desfasurati activitatea?va analizeaza cineva munca si faptele?protestati sau cel putin luati atitudine atunci cind vedeti cu ochi vostri o nedreptate?la cite proteste antiguvernamentale ati participat (har domnului avem pentru ce).esti convins ca TU faci tot ce se poate pentru a imbunatati nivelul de civilizatie in aceasta tara?poti spune ca esti cinstit si drept si lupti pentru cinste si dreptate?lupti impotriva coruptiei si a deciziilor aberante a justitiei?participi la vot?cei alesi de tine sunt alesi pe criterii de competenta sau daca te platesc cu o bere esti al lor?.Cind faci toate aceste lucruri si esti convins ca nu se mai poate face nimic atunci sa spui ca tara ta e o tara de KKat.Oameni acestia s-au straduit sa dea totul (cel putin in acest meci),astia sunt ai nostri si eu cred ca sunt cei mai buni(sunt romani),daca atita pot nu poti sa le ceri mai mult,eventual ii poti schimba cu alti tot romini,dar daca alti sunt mai buni si pedeasupra mai au si noroc ce poti face?le stringi mina si mergi mai departe.Asta e viata si trebuie traita asa cum este.Mergem mai departe cu fruntea sus.Te iubesc ROMANIE asa cum esti,esti tara mea si vei fi pe vecie.

Sunnyblack30.03.2009 17:21
Cui nu-i place in aceasta tara e liber sa plece daca vrea ....dar sunt sigur ca dupa o anumita perioada mai lunga sau mai scurta tot aici va va trage ata.

sunt liber si deaia am si pleact din Romania, imi iubesc tara, fiecare om isi iubeste tara lui, dar nu o sa accept nicidodata politica in Romania, fie ca in fotbal sau in gruvernul Romaniei.

bai baiete noii suntem singurul popor din toata europa, care dupa 20 de ani, nu so miscat nici macar un pas in nainte.....de 20 de ani, incepand dela primar.....pana la presedinte toti isi umpla numa buzunarele.

critic cand este ceva de critcat, nu stau cu gura inchisa.poporul romanesc nu are metalitate, asta e sigura problema. mai trece 20 de ani si noi tot nu o sa avem autostrada in Romania nu o sa avem spitale, nici veceuri macar nu avem.

si dece?pt ca suntem ROMANI

«1789»