Asadar, ca sa ii raspund omului si intregului forum, sa nu se faca o impresie gresita despre mine.
Xray
Eu l-am atacat pe Lacatus de foarte multe ori in articolele mele. De foarte multe ori!
Ca am folosit un limbaj mai "deontologic", asta e altceva.
Tine de respectul fata de meserie.
In articole spun tot timpul ceea ce gandesc. Niciodata nu am scris doar de dragul de a scrie.
Faptul ca pe Forum imi dau cu parerea la fel ca oricine altcineva vine sa arate ca intre moderatori si utilizatori nu exista diferenta. Lasand la o parte "puterile" de natura tehnica, noi, moderatorii/redactorii, suntem ca si ceilalti utilizatori.
Noi incurajam aici libertatea de exprimare.
Pe scurt, poti zice orice atat timp cat aduci argumente si nu vorbesti prostii doar ca sa enervezi.
Nu cred ca poate cineva sa zica despre mine ca injur in stanga si in dreapta fara rost.
Cat despre mizeria aruncata in Istoria Stelei, daca erai atent, ai fi vazut ca singurele glorii Steliste de care m-am luat au fost: Lacatus(antrenorul), Piturca(antrenorul) si, un pic, Lita Dumitru(omul).
ATAT!
Si de fiecare data am adus argumente.
Despre Sevilla nu cred ca am vorbit vreodata de rau.
Daca am zis ceva, am zis doar ca nu ne putem folosi de acest trofeu ca sa demonstram "Semper Svperiores" la nesfarsit. Trecutul a trecut, prezentul e acum. Daca aducem "Sevilla"ca argument suprem la orice discutie, riscam sa cadem in penibil. Steaua trebuie sa continuie Sevilla, nu sa stea pe loc. Sau, mai rau, sa mearga inapoi.
De aceea il critic pe Lacatus.
Ca el contribuie la regresul Stelei. La fel face si Piturca cu nationala.
Eu stiu ce inseamna Steaua. Lupta, Onoare, Mandrie, Armata!
Voi puteti sa ma judecati cum vreti.
Pe mine nu ma intereseaza Lacatus sau Piturca, ma intereseaza Steaua. Atat.
Nationala nu ma mai intereseaza de mult. Pentru ca nu ma reprezinta. Nu e nationala Romaniei. E nationala lui Sandu si a lui piti si a lui giovanii si a lui mutulica.
Ultimul Offtopic!