FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

România - Serbia 2 - 3 (0 - 2)

«1345679»
valentin2day28.03.2009 20:26
Un popor demn si mandru,o natie cu personalitate si orgoliu: Serbia.

Noi,ramanem la nivelul la care singurul motiv pt care vii la nationala e acela de a-ti vedea familia,gagicile si cluburile pe care saptamanal le frecventai.

Ce plm laudati atat de mult Serbia mah? Da-i in masa jucam contra lor.

White_R28.03.2009 20:28

Daca nu poti suta de la 16m te apuci de ping-pong. Urmeaza 4-1.

White_R28.03.2009 20:33

Dorel Stoica e miezu meciului

Sunnyblack28.03.2009 20:36
joaca nu joaca asta e nationala nostra si trbuie sa o sustinem...orice ar fi suntem romani...si asta n'o putem skimba...deci HAI Romania!

hai Romania

Alexandru H.28.03.2009 20:44
Mutuuu... da penalty DOMNULE ARBITRU...

Ah, nu era Mutu, era Niculae

Comentatorii sunt belea

Sunnyblack28.03.2009 20:57
Comentatorii sunt belea

comentariii sunt jale

Comentatorii sunt belea

ma corectezi vb ce comentatori ^^

repriza 2 baieti o luptat so vazut.

asta este

SteauaB28.03.2009 21:06

Afost un meci chiar reusit. Deci eu am zis 0-3 pentru Serbia. Am reusit totusi sa marcam doua goluri..Cea ce este incredibil pentru o echipa fara tehnica/talent.

Eu zic ca Piturca trebuie sa ramana. Nu avem jucatori mai valorosi. Iar Costea e mai atehnic ca si Nicolita.

amarel28.03.2009 21:07

COCIS ala e tinut degeaba in teren de vreo 10-15 meciuri !!!

CONTRA ....e ...un ruginit !!!

Ma intreb de ce mama dracului l-au mai pus pe MAX Nicu ala, sa mai vina de la dracu cu carti , ca sa stea in tribuna la meci??? Sa vada cum da Piturca cu oistea in gard ???

Chiar ma bucur cand ma gandesc ca Dragomir SI imputitul de M.Sandu au ramas fara prime de calificare !!!

Protasov28.03.2009 21:10
Ce plm laudati atat de mult Serbia mah? Da-i in masa jucam contra lor.

Adaug eu: am jucat chiar mai bine decat ei. Acest gazon de kk este unul din motive, nu stiu ce e in capul lui Piturca.

Catalyn0728.03.2009 21:10

Nici n-a fost cel mai bun de pe teren. Nu stiu ce meci vad unii .... :ce_oameni:

Alexandru H.28.03.2009 21:15

Contra a fost chiar cel mai bun de pe teren. Iar in ultimele 5 minute a aratat exact ce ar trebui sa arate un fotbalist de nationala...

yonyk28.03.2009 21:15

a fost un joc bun in a 2a repriza...bv'o ...si unii cik "suporteri" si la cel mai mik esec al echipei incep sa fak scandal...sustine'ti in orice conditi....:x

SteauaB28.03.2009 21:17

Contra afost cel mai bun de pe teren. Si cel mai tehnic jucator din nationala Romaniei.....Cred ca Contra este ultimul jucator tehnic din Romania...

Iar Nicolita, e mai talentat ca Costea. Va spun sincer. Costea nu are ce cauta in echipa nationala. Si asta am precizat de mai multe ori.

yokozuna28.03.2009 21:19

observati ca atunci cand nu merge Steaua nu merge nici fotbalul romanesc...?

indiferent ca este echipa nationala sau echipele de club.

cRiss4Steaua28.03.2009 21:21

penalty clar

gol din offside

si fara Goian si Chivu .. s-a vazut clar absenta lor

si fara noroc

noapte de cosmar :|

Alexandru H.28.03.2009 21:25

Eu tot nu am inteles de ce a intrat Bucur. Nu am nimic cu el, dar la cat de animale inalte erau sarbii, parca nu e normal sa bagi un jucator scund. As fi inteles daca ar fi fost mijlocas tehnic iar treaba lui ar fi fost sa dribleze... dar a-l baga pe Bucur in mijlocul haidamacilor si a te astepta ca iti va prinde mingile inalte e cam stupid.

Rat a fost o catastrofa, Costea a jucat crispat, nici Cocis nu mi-a placut. Contra, Tamas, Tanase si Mutu au fost surprize placute.

Robinson Rufay Zapata28.03.2009 21:39

Cea mai suparatoare faza e ca nu l'a introdus pe Max Nicu , cu siguranta el facea ceva mai mult decat Mutu

Khalid28.03.2009 21:42
COCIS ala e tinut degeaba in teren de vreo 10-15 meciuri !!!

Ma intreb de ce mama dracului l-au mai pus pe MAX Nicu ala, sa mai vina de la dracu cu carti , ca sa stea in tribuna la meci??? Sa vada cum da Piturca cu oistea in gard ???

Chiar ma bucur cand ma gandesc ca Dragomir SI imputitul de M.Sandu au ramas fara prime de calificare !!!

:)) Contra ruginit? Poate n-ai vazut ce a facut la faza primului gol al Romaniei. Contra si Cr. Tanase au aratat fotbal in seara asta.

PS: SteauaB esti pr**t, dute-n munti. Costea controleaza mingea si dribleaza la fel de bine ca Mutu insa degeaba daca schemele de joc la echipa nationala lipsesc. Piturca stie diagonala pe aripi si mingi aruncate pe varful impins in rest canci,zero,nimic.

elias_custura28.03.2009 21:46

Rezultatul este mult prea injust.... va spun eu ca Piturca nu trebuie schimbat. Romania a jucat un fotbal de calibru mondial

AM FACUT un joc prea fain.. am demonstrat totusi ca nu avem constantza in joc. Mi-am placut must prestatia noastra. Hai Romania

Alexandru H.28.03.2009 21:53
Pe mine ma nerveaza pecei care au laudat in saracie pe Costea: "Moaaaama este un jucator de R-E-A-L-M-A-D-R-I-D tata"...."Moaaaaaame ce talent are Florin Costica, de zici ca e un Brazilian pur sange"...

Sper ca dupa meciul asta, ati tacut cu toti. Si ca Nicolita este mult peste Costea.

Costea a avut un meci prost. Nicolita defineste prostia de vreo doi ani incoace...

Ronnie28.03.2009 21:57

Paul Codrea: "Asta este!"

P*la mea, asta este...

SteauaB28.03.2009 21:58

L-ati vazut pe Obradovic? Ne..a..... are doar 19 ani. Asta e talent tata, nu Torjinho.

amarel28.03.2009 22:01

Contra a avut 3 faze bune tot meciul si a stricat ....multe oportunitati in fine,....poate am eu ceva cu el, insa COCIS ....va rog sa analizati sa vedeti cate pase aiurea, si cate mingi a stricat ,...., mie nu-mi mai pasa ce se intampla la NATIONALA , atata timp cat JAVRELE alea doua Dragomir + M. Sandu, sunt acolo sus !!! Totusi, inclin sa cred ca ....selectia la LOT, e cam dubioasa,.....iar lotul de azi......cel putin comentabil,....!!

Aaaa, am jucat bine ??? Am atacat ??? Puteam sa mai atacam vreo ora si ceva, rezultatul era acelasi !!! Desi cred ca Piturca wstw antrenor competent, inclin sa cred ca e mai bine pt el sa-i lase dracu pe Dragomir si M.Sandu sa se descurce de acum inainte !!! oricum va fi pus la zid de pressa !!!

MoWeed28.03.2009 22:03

Am fost praf....

Degeaba se plang astia ca ne-au dat gol sarbii din offside, degeaba se plang ca am avut ghinion. Sarbii au aratat fotbal; i-am dominat numai pe final cand se aparau...

maye28.03.2009 22:05
L-ati vazut pe Obradovic? Ne..a..... are doar 19 ani. Asta e talent tata, nu Torjinho.

Ce drecu sa vezi la Obradovici?faptul ca se tavalea pe jos si tine mingea 1 minut la auturi?Uite mentalitate de jucator de 19 ani.Alege-ti si tu alti idoli!

«1345679»