FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gloria Bistrita 1 - 0 (0 - 0)

«12345»
Stelisimul25.03.2009 16:24
Nu asta ii face sa uite fotbalul,dar nici faptul ca ii critica Gigi.Cred ca unii dintre ei au fost supraapreciati prin provincie....gen Szekely,Surdu,Plesan s.a.

Nu frate, noi amvem norocul de a fi antrenati numai de celebritati. O echipa o cladesti pe o structura, cand formezi o echipa trebuie sa ai o clarviziune in perspectiva, sa "vezi" jocul tuturor.. nu sa iei un jucator neaparat pt ca s-a afirmat la alta echipa! de unde si zicala lui Mirel "parca majoritatea cand vin la Steaua uita sa joace"

redondo25.03.2009 17:13
Nu frate, noi amvem norocul de a fi antrenati numai de celebritati. O echipa o cladesti pe o structura, cand formezi o echipa trebuie sa ai o clarviziune in perspectiva, sa "vezi" jocul tuturor.. nu sa iei un jucator neaparat pt ca s-a afirmat la alta echipa! de unde si zicala lui Mirel "parca majoritatea cand vin la Steaua uita sa joace"

Corect,dar aici,la "celebritati" trebuie sa-l includem si pe Hagi,care s-a luptat eroic sa-si aduca un optar in Ghencea,adica Plesan, dupa ce esuase la Galata.

Daniel-Ionut25.03.2009 17:19
Corect,dar aici,la "celebritati" trebuie sa-l includem si pe Hagi,care s-a luptat eroic sa-si aduca un optar in Ghencea,adica Plesan, dupa ce esuase la Galata.

Si ce face Plesan acum la Steaua? :confused:

Oricum a fost mai mult accidentat...

redondo25.03.2009 17:22
Si ce face Plesan acum la Steaua? :confused:

Oricum a fost mai mult accidentat...

E puscarie de jucator...n-are ce cauta la Steaua.Dar de vina e cine l-a adus,nu el.El saracu' cum sa nu vrea sa vina la Steaua...Asta incerc eu sa spun Daniele.

Daniel-Ionut25.03.2009 17:38
E puscarie de jucator...n-are ce cauta la Steaua.Dar de vina e cine l-a adus,nu el.El saracu' cum sa nu vrea sa vina la Steaua...Asta incerc eu sa spun Daniele.

Ai dreptate 100%

Sa se ducan iar la Dinamo...

Ca acolo e un loc pentru fiecare esuat...

dalexandru2025.03.2009 19:48
Ai dreptate 100%

Sa se ducan iar la Dinamo...

Ca acolo e un loc pentru fiecare esuat...

Am senzatia ca esuat cum e, la aia tot o sa joace ceva ca o sa fie folosit cum trebuie.

Daniel-Ionut25.03.2009 20:00
Am senzatia ca esuat cum e, la aia tot o sa joace ceva ca o sa fie folosit cum trebuie.

Probabil ca "aia" au un antrenor care se pricepe cat de cat...

redondo25.03.2009 22:36
Probabil ca "aia" au un antrenor care se pricepe cat de cat...

Pai a fost ma si acolo.Si a jucat de "i-a omorat".

alex_costin8026.03.2009 08:51

daca nu invingem sintem la gara!

merg totusi pe victorie! :steag_cruce_invers:

razvan2826.03.2009 14:47

jucam pe Ghencea

vine o echipa ce se bate la retrogradare si nu joaca nimic anul asta

prin urmare OBLIGATORIU tre' sa-i batem....daca nu-i batem e vai de noi

dalexandru2026.03.2009 14:56

Sper sa batem cu toate ca asa o sa se alimenteze iar imaginatia oierului si a lui clacatus de la o victorie cu o echipa neinsemnata.

danimarcu26.03.2009 22:13
daca nu-i batem e vai de noi

Si daca-i batem tot vai de noi este...

Robinson Rufay Zapata27.03.2009 15:01
Si daca-i batem tot vai de noi este...

Vai de noi si de Steaua noastra :))

IONUTZ-CIPRIAN28.03.2009 09:13

Inca un joc....pe care il astept asa....fara o mare placere...m-am saturat sa vad cum joaca echipa mea favorita...cum ne chinuim sa castigam sau ne luptam sa facem egal...asta nu e Steaua pe care o cunosc eu....Steaua mea....nu-mi dadea emotii....batea la scor...vedem spectacol....acum?!.....Mi-e teama de meciul asta....Sper ca GLORIA sa nu invinga!

b0RMA28.03.2009 12:44

Are cineva echipele probabile de start?

Lari28.03.2009 13:58

Meciul e saptamana viitoare.

Intrebarea asta vine prea tarziu. Trebuia sa intrebi in urma cu o luna. Nu mai e nimic de facut acum...

b0RMA28.03.2009 14:34

Nu stiu de ce aveam si inca am impresia ca meciul se va disputa azi

Daniel-Ionut28.03.2009 15:32
Are cineva echipele probabile de start?

Lobont - Contra, Tamas, Stoica, Rat - Cocis, Radoi, Codrea - Costea, Marica, Mutu :)

Echipa probabila... dar a Romaniei! ;)

Se mai intampla sa confunzi zilele :happy:

mountytoma28.03.2009 21:16
Nu stiu de ce aveam si inca am impresia ca meciul se va disputa azi

asta e gluma zilei. probabil pentru ca locuiesti in orasul cel mai indepartat de locul unde s-a jucat meciul Romania - serbia :-)

b0RMA28.03.2009 22:17
asta e gluma zilei. probabil pentru ca locuiesti in orasul cel mai indepartat de locul unde s-a jucat meciul Romania - serbia :-)

sau probabil ca nu ma intereseaza nationala si de aceea nu m-a interesat data meciului.totusi,m-ai pus pe ganduri cu varianta ta :-?

seneL30.03.2009 18:20

fular-campionii deci va rog frumos , la pauza meciului Steaua - Gloria Bistrita sa parasim toti peluzele si sa mergem inca o data la oficiala. NU trebuie sa ne dam batuti pana cand Becali nu va pleca din Ghencea , ne pateaza istoria. FC Steaua 2 - 0 Gloria Bistrita, OLE OLE AM APASAT BUTOANELE

pana nu pleaca Becali nu o sa avem rezultate prea mari ... se spune ca nu se gasesc cumparatori :) dar totusi Ilie Nastase , Tiriac au afirmat ca vor sa cumpere acest club ... din punctul meu de vedere stie pe cine prefer intre 2 glorii ale sportului romanesc ( chit ca vorbim de tenis ) si un cioban care in afara de faptul ca are bani ... e prea prost

@dy_00730.03.2009 18:51

Nu se stie nimic de bilete? Cand se pun in vanzare , intre ce ore..,ce zile? :whistle:

fredysteaua31.03.2009 12:47

o sa fac un mare banner cu ceva de genu` CASTIGATI PENTRU NOI

sa vedem daca acum mai spun jucatorii ca nu au fost sustinuti de suporteri :)

poate ne revenim si noi odata x(

acum e bine? NU GRAMATICA CONTEAZA AICI, ci faptul ca nimeni nu face nimic...si vorba aia "daca nimeni nu face nimic...n-o sa se intample nimic"

rezistenta_ultras31.03.2009 22:35

sau mai bine nu ...

Stanici01.04.2009 07:53
o sa fac un mare banner cu ceva de genu` CASTIGATI PENTRU NOI

sa vedem daca acum mai spun ca nu ia sustinut suporterii :)

poate ne revenim si noi odata x(

Mai bine faci un baner pe care sa scrii toata postarea ta, sa vada jucatorii ca suporterii e alaturi de ei.

«12345»