Dar pana la urma Nordul a scandat impotriva ciobanului
Cand zic Nord ma refer la peluza nu la brigazi...si inca o data spun nu am vazut pe nimeni care sa-mi zica sa tac din gura sa nu-l mai injur
Dar pana la urma Nordul a scandat impotriva ciobanului
Cand zic Nord ma refer la peluza nu la brigazi...si inca o data spun nu am vazut pe nimeni care sa-mi zica sa tac din gura sa nu-l mai injur
Andrei are dreptate in ceea ce priveste PN. Am fost acolo si pot sa confirm. Mai multe nu am de comentat.
da pt ca cei din brigazi nu-l injurau (Nucleo, Armata 47, etc.) doar restu' peluzei si Sudul.
da pt ca cei din brigazi nu-l injurau (Nucleo, Armata 47, etc.) doar restu' peluzei si Sudul.
Ok, a fost decizia lor, eu si grupul meu de prieteni am fost printre "restu' peluzei".
Ok, a fost decizia lor, eu si grupul meu de prieteni am fost printre "restu' peluzei".
Si eu la fel, oricum a fost tare cand au inceput sa ne injure cetatenii. ![]()
cetatenii ar fi bine sa incurajeze echipa 90 d minute,nu numai cand suntem in avantaj.. ![]()
da, da majoritatea nu stiu decat sa manance seminte si sa sufle in jegurile alea de goarne ![]()
prima data am crezut ca mi se pare. mi-am tras doua palme si nu mi-a venit sa cred. am ajuns sa o vad si pe asta: o parte din tribune huiduie peluzele.
cu siguranta ca sunt "cetateni" fani Gigi in adancul inimii lor, dar acele specimene incapabile de a avea o opinie si a si-o exprima nu ar fi renuntat niciodata la punga cu seminte ca sa deschida gura la un cantec daca nu ar fi fost incurajati de grupuri razlete si foarte interesante de asa-zisi suporteri (probabil convinsi cu cateva bancnote dinspre pipera) care dupa ce si-au facut numarul de a instiga peluzele s-au indreptat spre iesire.
da, dupa ce au inceput sa ne huiduie, au si inceput sa plece, cel putin t0 si t1 erau aproape goale ![]()
prima data am crezut ca mi se pare. mi-am tras doua palme si nu mi-a venit sa cred. am ajuns sa o vad si pe asta: o parte din tribune huiduie peluzele.cu siguranta ca sunt "cetateni" fani Gigi in adancul inimii lor, dar acele specimene incapabile de a avea o opinie si a si-o exprima nu ar fi renuntat niciodata la punga cu seminte ca sa deschida gura la un cantec daca nu ar fi fost incurajati de grupuri razlete si foarte interesante de asa-zisi suporteri (probabil convinsi cu cateva bancnote dinspre pipera) care dupa ce si-au facut numarul de a instiga peluzele s-au indreptat spre iesire.
eu m am uitat din fata televizorului ca nu am putut ajunge la meci pe stadion,vreau sa zic k, s a vazut fff urat chestia asta...stadionul impartit in 2...o parte injura si cealalta fluierau si huiduiam...DECI eu si acum nuconditionat sunt IMPOTRIVA ciobanusului ca nu mai e ciobam acum,e doar ciobanas,DAR fara dar si poate nu i doresc nimanui raul si imi doresc ca el sa scapa,pt ca cel care l a denuntat Geamanu,are 15 ani de puscarie , acum 2 luni a omorat copil de 3 ani parca,cu sabia la taiat...si ala e liber nu e pericol public,si Gigi e...sa fim seriosi;repet sunt impotriva lui,dar poate fetele alea a lui poa sa aiba toti bani din lume, ca trauma unui copil de 10 ani care se uita pe beam si vede gorile mascate, sa mi spuna cineva cum i o scoate ??? cu toti bani din lumea asta..asta e ceea ce vroiam sa zic. Truup si Suflet pentru culori...
repet sunt impotriva lui,dar poate fetele alea a lui poa sa aiba toti bani din lume, ca trauma unui copil de 10 ani care se uita pe beam si vede gorile mascate, sa mi spuna cineva cum i o scoate.
Nu e cazul sa apelam la povesti lacrimogene. Cand taticu' e inconjurat toata ziua de gorile, cand are chef de reglat conturi cu toti interlopii ordinari, sa vada cum trupele speciale il ridica pe "imaculatul creditor" e o consecinta fireasca.
Becali si-a facut-o cu mana lui, din toate punctele de vedere.
Dar sa nu fim offtopic.
Steaua a jucat din nou foarte slab, si tare ma tem ca victoria in meciul cu spurcatii din Stefan cel Mare este dificila, desi mi-o doresc mai mult decat orice in acest campionat.
Un meci slab... ca majoritatea... dar un rezultat bun.
Aveam nevoie de aceste 3 puncte ca de aer ![]()
Bine ca am scapat... ![]()
Stancu...
Pfff... probabil ca a vrut sa faca o minge cadou peluzei Sud la penalty ![]()