Sunt si eu curios daca se face deplasarea si in ce conditii . as vrea sa merg si eu la pitesti cu galeria daca se organizeaza ceva . sa
Sunt si eu curios daca se face deplasarea si in ce conditii . as vrea sa merg si eu la pitesti cu galeria daca se organizeaza ceva . sa
NU mia fiti asa pesimisti bine nici io nu sunt 100% convins ca o sa castige da speranta moare ultima ..oricum se stie ceva de vreo deplasare dak se face sau nu?
Nimeni nu a castigat la Pitesti, in campionatul actual.
NU mia fiti asa pesimisti bine nici io nu sunt 100% convins ca o sa castige da speranta moare ultima ..oricum se stie ceva de vreo deplasare dak se face sau nu?
Se fac doua mai mici...
Auzi domne' ne e teama cand jucam cu Argesul.
Nea Gigi usor , s-ar putea sã câstigãm , dar cum sã nu ai putinã teamã când joci cu Argesiul ? care are niste jucãtori care chiar pun suflet în comparatie cu cei de la Steaua .
Spargem noi gheata ![]()
O sa castigam noi, si nimeni altcineva! ![]()
Singura speranta e Stancu,pentru gol.Iar la Steaua in afara de el,de Zapata,de Ogararu si de Kapetanos nu se joaca fotbal
Singura speranta e Stancu,pentru gol.Iar la Steaua in afara de el,de Zapata,de Ogararu si de Kapetanos nu se joaca fotbal
Mai este unul , Banel Nicolita , chiar joaca bine , lasati rautatile si vedeti si partile bune ale omului
daca asa au ajuns suporterii sa zica ca nu batem si ca suntem praf PROPRII SUPORTERI care ar trebui sa fie cu echipa si la bine si la rau ! nu il inghit pe Becali as da orice sa plece, dar din cauza lui am uitat cum sa iubim echipa, am uitat bucuria cu care veneam la fiecare meci si vad ca toti continua asa ! BUN INTELEG, il injuram pe Becali vad ca il afecteaza DAR deja devine ridicol altceva nu stim decat M**E Becali...trebuie sa incurajam si echipa ! altfel dam niste bani pt Becali si pe el il doare undeva si ia banii frumos si iese bine din toata treaba ! injurati-l faceti ce vreti dar incurajati si echipa pentru ca si noua ni se datoreaza jocul echipei !
Ati vazut foarte bine acum cand s-au straduit cu Poli Iasi au putut ! S-AU STRADUIT PENTRU NOI, CA SA NE FACA MAI BUNI, si noi ce am facut? am platit biletele si apoi am plecat de la meci la pauza! FRUMOS
daca asa au ajuns suporterii sa zica ca nu batem si ca suntem praf PROPRII SUPORTERI care ar trebui sa fie cu echipa si la bine si la rau ! nu il inghit pe Becali as da orice sa plece, dar din cauza lui am uitat cum sa iubim echipa, am uitat bucuria cu care veneam la fiecare meci si vad ca toti continua asa ! BUN INTELEG, il injuram pe Becali vad ca il afecteaza DAR deja devine ridicol altceva nu stim decat M**E Becali...trebuie sa incurajam si echipa ! altfel dam niste bani pt Becali si pe el il doare undeva si ia banii frumos si iese bine din toata treaba ! injurati-l faceti ce vreti dar incurajati si echipa pentru ca si noua ni se datoreaza jocul echipei !Ati vazut foarte bine acum cand s-au straduit cu Poli Iasi au putut ! S-AU STRADUIT PENTRU NOI, CA SA NE FACA MAI BUNI, si noi ce am facut? am platit biletele si apoi am plecat de la meci la pauza! FRUMOS
de ce sa ii sustin pe lesinatii astia??nu merita nici un scuipat ce sa mai zic sa fie incurajati(cu cateva exceptii),extraordinare caractere s-au straduit pentru noi cu IASIUL nu cu orice echipa cu Iasi...ce sa mai si-au depasit conditia ne-au aratat ca se poate probabil daca o sa ii incurajam anul viitor o sa luam ch lg fara nici o infrangere
bai baiatule daca joci la Steaua trebuie sa bati Brasov,otopeni,buzau,Iasi,etc chiar daca 100000 te injura non stop ,asta daca ai valoare ?daca nu ai ,pleaca in MM unde vezi cu ochii ca nu am ajuns sa sustin toate nulitatile
dar ce sa vorbesc cu tine daca ai ajuns sa scoti tampenia ca datorita noua ni se datoreaza jocul echipei atunci orice discutie e de prisos,tot datorita noua au pierdut cu otopeni,buzau,sportul in cupa,etc?aa stai atunci incurajam echipa
multi retardati mintal perinda siteul asta
Mai este unul , Banel Nicolita , chiar joaca bine , lasati rautatile si vedeti si partile bune ale omului
Ai dreptate,mie personal chiar imi place caracterul lui
Ai dreptate,mie personal chiar imi place caracterul lui
Pai sa ii transferam pe Mandela si pe Ghandi la echipa.
Pai sa ii transferam pe Mandela si pe Ghandi la echipa.
Sunt scumpi domn'e ![]()
ma da ce faceti atata TAMTAM pt o opinie ???? .... ati inebunit ???? sa mor ..... ce dreaq faceti ma atata gura pt pronosticul unuia ..... asta e parerea lui .. ca Steaua ia bataie .... pai poate ne bat aia de ne rup ......
Stiti cumva cu DEPLASAREA LA PITESTI ??? biletele se iau din pitesti? cam cate bilete o sa avem?
Va dati seama... dupa ce ii dai la m... lu` Argaseala si Becali numai poti sa ai pretentii sa-ti rezerve biletele provenite din reprocitate. Cel mai probabil se va proceda ca la Brasov. Cumparati bilete de la casa(20 ron). Si ei vor fi nevoiti sa ne bage intr-un tarc.
Ca sa mergi cu galeria, trebuie sa faci parte din galerie.
nemilosule nu cred ca ne cunoastem de undeva sa ne jignim de aceea o sa iti vorbesc frumos.
nu am spus ca DIN CAUZA NOASTRA cum exagerezi tu acolo, am spus doar ca sunt vizibil afectati si ca AR JUCA MAI BINE DACA I-AM INCURAJA, daca tu te-ai trezit cu fatza la perete sau dormi pe cherestea nu e problema mea. Nu cred ca nu ar fii bine daca am si incuraja echipa si daca nu ai pe cine sa incurajezi si zici ca toata echipa este = 0 fa ce vrei tu dar lasa sa-si spuna fiecare parerea nu vorbii in numele tuturor ca nu cred ca dai tu tonul in peluza sa se ia toti dupa tine !
scuzati offtopicul dar unii chiar nu au cei 7 ani de acasa.
ontopic: FC Arges - Steaua 1-2
Doamne ajuta sa pierdem meciul.Sper ca argesul sa castige cu 3-0!!!
Eu niciodata n-o sa ma bucur/sper ca pierde Steaua. NICIODATA!
Pe de alta parte, cica vor fi vreo 400 de stelisti in tribune, de la Bucuresti.
Suporterii echipei Steaua nu vor avea voie sã afișeze bannere cu conținut obscen și calomnios la adersa conducãtorilor din fotbalul românesc, sau ai cluburilor. Dacã vor avea astfel de bannere, noi le vom confisca la intrarea în stadion. - șeful Jandarmeriei, colonelul Miron Tãnase.
Nu cred ca un stelist adevarat s-ar bucura daca Steaua ar pierde. Indiferent de meci.
Nu e vorba de bucurie, ma, e vorba de scarba la extrem. E vorba ca nu mai poti sa te bucuri nici cand castiga.
Nu e vorba de bucurie, ma, e vorba de scarba la extrem. E vorba ca nu mai poti sa te bucuri nici cand castiga.
Sau e vorba ca te bucuri doar pe jumatate stiind ca,orice victorie a Stelei ii mai da becalului o gura de oxigen.Clasarea pe locul 1 sau 2 ar insemna victoria lui impotriva suporterilor...
Doamne ajuta sa pierdem meciul.Sper ca argesul sa castige cu 3-0!!!
![]()
daca jucam ca la Brasov pierdem sigur , daca jucam cum am jucat cu Poli Iasi poate un egal sa speram