Vineri 20 martie 2009, de la 20:45, Steaua va intalni pe FC Arges. Meciul se va disputa pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Pitesti si va fi televizat de postul Antena 1.
FC Arges e o echipa suficient de buna pentru ca in meciul cu Steaua sa spere la un rezultat bun. Desi in primele doua etape ale returului a obtinut un singur punct (0-0 acasa cu Unirea si 1-2 la Timisoara) dar cu fruntasele campionatului. Urmeaza meciul cu FC Brasov, maine seara.
Steaua vine dupa o victorie obtinuta in Ghencea in fata lui Poli Iasi. O victorie la limita, dar 90 de minute in care s-au ratat destule ocazii, pentru ca scorul sa fie mult mai mare.
Steaua traverseaza o perioada in care eficacitatea nu mai e punctul ei forte. Kapetanos nu mai gaseste cel mai bun culoar pentru a inscrie, contraatacul e o arma pe care Lacatus inca nu a reusit sa o explice pana acum jucatorilor sai, executant al loviturilor libere nu exista si nu mai sunt fructificate nici macar loviturile de la colt care au adus atatea goluri.
Singura noastra speranta de a da la gol la Pitesti, a ramas doar Stancu. Nici macar de Dayro nu se mai lipeste golul, pentru ca Laca la retras in linia de mijloc, de unde mai degraba vine sa ajute apararea decat atacul.
Curios sau nu, se pune prea mult accent pe faza de aparare in comparatie cu cea de atac. Si macar de am fi invulnerabili. De aceea cred ca o victorie la Pitesti se exclude din start.
Pronosticul meu, FC Arges - Steaua: 1, x