Asa TIAGO, sa fie ma - antifotbal!!!
Asa TIAGO, sa fie ma - antifotbal!!!
au si tampitii o ocazie si bouleanu are orgasm
Hai sa vedem, cat de "brazilian" e si Ochirosii..
ia dat ma si lui 10 minute ca a fost ziua lui
alta panarama de meci...n-am mai jucat si noi un fotbal in viteza de nu mai stiu cand...am si uitat cum e sa joci cu combinatii si mai in viteza
...se vede de la o posta ca jucam sa terminam cu amaratu asta de 1-0,dar jocul ramane la fel de mizerabil ca si la Brasov si ca si in a 2-a jumatate a turului ![]()
alta panarama de meci...n-am mai jucat si noi un fotbal in viteza de nu mai stiu cand...am si uitat cum e sa joci cu combinatii si mai in viteza...se vede de la o posta ca jucam sa terminam cu amaratu asta de 1-0,dar jocul ramane la fel de mizerabil ca si la Brasov si ca si in a 2-a jumatate a turului
![]()
Dar cu ce jucatori vrei tu sa jucam cu combinatii in viteza si cu tehnica?
Sa nu uitam ca Baleanu rapidistul a strigat "OFFSIDE" cand am dat golul 2 sub pod din corner in sfertul de UEFA!
UF! S-a terminat ! Am invins! Am tras de timp in Ghencea si am scos varfuri si am baga inchizatori! Esteeeeee! Am rezistat eroic in fata lui Poli Iasi care a venit fara 7 titulari si fara aparare! Bravo LACAAAA! Esti mare! Am ajuns de tot rasul!
Avem sanse mari la titlu!
))
in sfarsit am invins , dupa un joc de rahat.
alta panarama de meci...n-am mai jucat si noi un fotbal in viteza de nu mai stiu cand...am si uitat cum e sa joci cu combinatii si mai in viteza...se vede de la o posta ca jucam sa terminam cu amaratu asta de 1-0,dar jocul ramane la fel de mizerabil ca si la Brasov si ca si in a 2-a jumatate a turului
![]()
chiar asa sa fie? esti deprimant de pesimist ![]()
Incredibil frate nici un minut n-a trecut de la terminarea meciului si astia deja l-au bagat pe Becali pe post.
Gigi:" foarte bine ca a intrat Tiago"
))
sau
"foarte bine ca l-au injurat pe Argaseala" mwahahahahaha
Ciudat, ciobanu' nu a spus nimic de suporteri.
incepe echipa sa se descatuseze cica:))=))
@Marius pai el a inteles unde a gresit si vrea impacare:))=))
@White R
nu suntem pesimisti , realisti
cine-i proasta aia care-i ia interviu lui Becali ? a draq vaca ce intrebari pune.
iar au inceput aia cu "lacatu.s lacatu.s" .... jenanti
Avem sanse mari la titlu!))
Am reintrat in lupta...fara ironie.
am ajuns la un post al carui nr nu-mi place, asa ca mai postez o data , sa se mai adune 1.
Unde naiba am reintrat noi in lupta? Ca luam max locul 4.
Stancu din afara de golul ala norocos. Nu a facut absolut nimica.
.
Am a multumi celui care reuseste sa-mi explice si mie de ce Dayro Moreno a fost huiduit de fani intr-un meci in care columbianul a jucat chiar bine, si Steaua la fel. Multumesc anticipat !
Dar cu ce jucatori vrei tu sa jucam cu combinatii in viteza si cu tehnica?
cu jucatori de la tineret nu vrajeli gen kapetanos,Nicolita s.a.m.d
chiar asa sa fie? esti deprimant de pesimist![]()
chiar asa ESTE...nu-mi spune,tie ti-a placut la nebunie cum am jucat,luam sigur Liga Campionilor anul asta...ce sa mai,am invins Poli Iasi,una din fortele mondiale cu 1-0,scor istoric si dupa un joc admirabil...
:sick:
Poate ati reintrat voi,suporterii lui Jiji.
Cu jocul asta chinuit nu ai cum sa intri in nici o lupta.
Sa fim seriosi,daca tragem de timp cu Iasi-ul,nu cred ca putem emite pretentii.
Contrar opiniei majoritatii, pot spune ca asta-seara mi-a placut mai mult jocul Stelei, macar s-a vazut ca se incearca (deocamdata fara multa reusita si precizie, dar e o incercare care uneori chiar a mers) practicarea pe alocuri a unui joc ceva mai in viteza, cu pase din prima (atat cat se poate) si cu incercari (unele chiar reusite) de pase pe pozitii viitoare sau filtrante. In opinia mea este un progres, care in mod clar trebuie continuat si perfectionat. Am avut chiar un numar bun de ocazii importante, insa avem in continuare cunoscuta noastra "hiba" legata de finalizare---daca aveam mai multa eficienta scorul ar fi trebuit sa fie cel putin 3-4 la 0.
Nu comentez finalul de joc, care intr-adevar a fost dezamagitor, stilul "autobaza", si care m-a tinut in serioase emotii. Multumim Zapata!! Azi a prins o zi foarte buna si a scos doua suturi grele, altfel... Din pacate, aceasta idee de aparare disperata in fata unor echipe modeste nu ne face deloc cinste, si trebuie eliminata. Insa si aici e totusi un mic progres, in sensul ca s-a bagat "autobaza" in jurul min. 80---alta data imi amintesc meciuri unde ne aparam asa de prin min. 50 sau chiar 30 (vezi CFR-Steaua in tur).
Pe ansamblu, jocul Stelei de azi mi s-a parut multumitor (vorbesc strict in raport cu meciurile precedente, nu in valoare absoluta). Si protestul suporterilor absolut superb! Si trebuie continuat pana la victoria finala (plecarea definitiva a creditorului).
cu jucatori de la tineret nu vrajeli gen kapetanos,Nicolita s.a.m.d
Daa clar, noi suntem Arsenal nu? Avem si pe Wenger ca antrenor?
mda... nu mai merg in tribuna II in viata mea
de la goarne la dobitoci care vin in min 25 si zic ca ala e locu lor
Vreti sa stiti de ce am reusit un joc relativ mai bun? Fiindca pur si simplu, Poli Iasi este o echipa cu mult sub Brasov.