FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Politehnica Iasi

«12345»
Guardian14.03.2009 15:35

Dacã mai câstigã Steaua si Real Madrid o tai spre casele de pariuri sã iau 3 mil , cã pe criza asta ....

redondo14.03.2009 15:40
Salutari tuturor !

Daniel Ionut & redondo, voi pe ce lume traitzi baietzi ? Sper sincer sa nu venitzi la stadion, statzi acasa ca e mai bine. Va respect dreptul la opinie dar lasatzi-ma sa va anuntz la randul meu ca n-ati intzeles absolut nimic, ceea ce e grav pentru voi ca oameni in primul rand si o sa ma opresc aici cu scurta voastra caracterizare. Numai bine.

Eu cred ca tu nu intelegi nimic.Eu am spus ca indiferent de situatie este normal sa-ti doresti victoria ca pana la urma este un meci de fotbal nu o revolutie.

PS Nu mai face tu caracterizari (ca oameni) de pe net....nu de alta,dar intri in alte discutii.

chevanton14.03.2009 15:56

redondo, n-a spus nimeni ca e o revolutie la fel cum nu contesta nimeni ca in conditzii normale victoria Stelei ar fi dorintza noastra a tuturor. Din pacate insa, si aici trebuie sa ne asumam si noi partea noastra de vina, noi suporterii, suntem departe de a traversa timpuri si conditzii normale la clubul pe care cred si sper ca-l sustzinem impreuna. O sa te intreb simplu si o sa vreau sa-mi raspunzi la fel de simplu pentru ca, asa cum bine subliniezi, nu ne cunoastem si n-are sens acum sa emitem judecatzi personale unul despre altul : redondo, ce ai prefera dumneata la sfarsitul sezonului, o retrogradare in B sau C care sa ne si scape de Becali, sau o noua participare in Liga Campionilor sau Europa League ? Pana la urma la asta se reduce totul cred, la cat de departe ati fi dispusi sa mergetzi, altfel spus cat de mult iubitzi sau nu echipa asta. Multumesc anticipat pentru raspuns.

alex_lef14.03.2009 16:07

A batut "Steluta" poate o sa batem si noi :yes: mai ales ca vom juca precum Vaslui :thumbup:

redondo14.03.2009 16:07

@Chevanton

In primul rand nu toti suporterii sustin ideea debarcarii lui Becali....sau cel putin unii prefera alte metode.In al doilea rand s-a discutat atat de mult despre Becali pe acest forum iar fotbalul a fost lasat de mult pe planul 2.Aici era un topic care se referea la meci si eu am vorbit doar despre meci,in care e normal sa vrei sa castigi.Eu unul m-am saturat sa discut de Becali.

RED-STAR14.03.2009 16:17

@ Redondo

"Eu unul m-am saturat sa discut de Becali."

Pai cred si eu ca te-ai saturat sa il tot tii in brate pe cancerul ala!!!

Ciobane pleaca din Ghencea!!!

diamond_man14.03.2009 16:20
@Chevanton

In primul rand nu toti suporterii sustin ideea debarcarii lui Becali....sau cel putin unii prefera alte metode.In al doilea rand s-a discutat atat de mult despre Becali pe acest forum iar fotbalul a fost lasat de mult pe planul 2.Aici era un topic care se referea la meci si eu am vorbit doar despre meci,in care e normal sa vrei sa castigi.Eu unul m-am saturat sa discut de Becali.

Pai ce mama dracului e de discutat despre meci in conditiile de fata? Are cineva impresia ca va fi meciul meciurilor? Acelasi "fotbal" imbacsit, aceleasi pase in lateral sau inapoi, probabil aceiasi Lovin, Dayro & Co....Sa zicem merci daca nu ne bate Iasiul. Oricum, ideea de respect fata de Steaua clar nu mai exista. Nu mai tremura picioarele nimanui cand intra pe Ghencea. Asta e motivul pentru care trebuie sa continuam si mai inversunat protestul. In concluzie, va fi un meci fasait. Respect.

chevanton14.03.2009 16:35

In primul rand stimate redondo nu mi-ai raspuns la intrebare desi te-am rugat in mod explicit sa o faci iar intrebarea a fost destul de clar adresata nu crezi ? Imi pare rau ca te-ai saturat de discutat despre Becali dar tzin sa te atentzionez ca nu cu mine ai purtat acele discutzii asa ca argumentul asta al dumitale cade. Imi pare rau ca trebuie sa ma repet, ma vad nevoit sa-tzi dau iarasi dreptate, e cat se poate de normal sa vrei sa castigi un meci IN CONDITII NORMALE DE EXISTENTA SI FUNCTIONARE ale unui normal club de fotbal. E Steaua Bucuresti un astfel de club la momentul asta ? Trebuie sa recunosti si tu ca e o intrebare cel mult retorica... Sunt de acord cu absolut orice metoda destinata sa-l faca pe gibon sa ne lase, fie ea legala sau mai putzin legala, ortodoxa sau dimpotriva. Din pacate redondo, si stii si tu asta prea bine, alegeri in Ghencea n-o sa fie prea curand cu Gigi la timona. Protestul asta al peluzelor, cu bunele si relele lui, e tot ce avem pana acum. Te salut !

redondo14.03.2009 17:02

@Chevanton

Eu nu sunt de acord cu toate acuzele indreptate impotriva lui Becali si de aceea nu pot raspunde la aceasta intrebare ipotetica.Sigur, e o discutie complexa.De ex. nu este el vinovat ca echipa nu joaca nimic.A adus vreo 10 jucatori in tur,a oferit conditii,a platit salariile la timp.Antrenorii si jucatorii sunt vinovati de jocul echipei.Sigur ca e foarte comod ca unii jucatori sa spuna ...domne eu nu joc nimic sau imi dau cu stangu'n dreptu" ca pune Becali presiune....Becali a gresit fata de suporteri,dar nu fata de ei.Ii mai critica uneori,dare nu e o scuza pentru ca ei sa nu joace.

Sunt unii jucatori care ar fi trebuit fugariti pe strazi dupa prestatiile lor,asa cum s-a intamplat la Rapid sau la noi in 2002.Dar ei "s-au scos" caci toti suporterii se ocupa doar de Becali.De ex. lui Szekely ii ardea de femei dupa ce a jucat la Brasov.

R4bbit14.03.2009 17:17

stie cineva un site bun care merge sa vezi meciu ?? si pa ce cablu trebuia sa fii ca sa poti sa vezi park ... ? pls help

zloty14.03.2009 17:25

@redondo pai frate cand jucatori ii aduce patronu dupa ureche ? ca ia zis lui nush cine ca ala e bun ,pai asa se face echipa? pentru ce sa te iei de jucatori? ia adus antrenoru? nu patronu ia adus,antrenoru ii baga in teren? nu patronu ,baga jucatori in teren ii scoate din teren ii trimite la echipa a 2a

redondo14.03.2009 17:38
@redondo pai frate cand jucatori ii aduce patronu dupa ureche ? ca ia zis lui nush cine ca ala e bun ,pai asa se face echipa? pentru ce sa te iei de jucatori? ia adus antrenoru? nu patronu ia adus,antrenoru ii baga in teren? nu patronu ,baga jucatori in teren ii scoate din teren ii trimite la echipa a 2a

Unii da.,gen Szekely sau Semedo.Dar de Toja sau de Arthuro de unde sa auda el?

Simionesei14.03.2009 18:09

stie cineva un site unde pot sa vad meciul pe net ?

ca ratatii de la gsp isi bat in continuare joc de noi...

:steag_cruce_invers:

zloty14.03.2009 18:22
Unii da.,gen Szekely sau Semedo.Dar de Toja sau de Arthuro de unde sa auda el?

pai pe toja la adus scouteru virgil ,el la vzt pa net, iar pe arturo i la propus Adi Ilie ca sa zgarcit oieru la bani pe pepe moreno ,frate nimic nu se face fara implicarea lui ,el face el desface

R4bbit14.03.2009 18:28

baaaaaay pa mn si pa Simionesei nu ne vede nimeni ???? pa ce site putem vedea gsp TV da sa fie bun si dak trebuie sa fiu abonat la un anumit cablu ??? park da da nu mai stiu care

Ronnie14.03.2009 18:32

Zapata- Ogararu, Goian, Ghionea, Marin - Petre - Banel, Dayro, Stancu, Toja - Kapetanos.

GSP TV aici

Flaviu8614.03.2009 18:38

Stancu din nou mijlocas??? Si Ochirosii??? Oare cine o fi facut echipa asta...

fiara714.03.2009 18:41

a facut ciobanu' tricouri si banner cu ''Sustineti echipa''. Cat de jenant =))

White_R14.03.2009 18:42

iar sunt arbitrii retardati

R4bbit14.03.2009 18:47

Ronnie nu merge !

Resource not found

White_R14.03.2009 18:48

Stancu e tanar are sanse sa ajunga mare fotbalist

Joga Bonito14.03.2009 18:54

Ciobane pleaca din Ghencea!

bgdb14.03.2009 18:56

1-0

deci se poate

MALDINI14.03.2009 18:59

Ce bine imi pare ca e ciobanul in continuare injurat...credea ca sensibilizeaza suporterii cu tricourile alea :)) jenant..imi pare rau ca nu sunt pe stadion sa il injur si eu dar am preferat sa vin acasa la parinti in weekend :D

ros-albastru4ever14.03.2009 19:02

ma fratilor,o adresa pt sopcast unde se poate vedea meciu aveti??

«12345»