FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Politehnica Iasi

«1235»
fcsteaua.ro14.03.2009 03:05

Asta seara de la orele 20:30, Steaua va intalni in cadrul celei de a 20-a etape a Ligii 1 Realitatea TV, echipa ieseana Politehnica. Meciul se va disputa pe stadionul Steaua si va fi televizat de GSPTV.

Echipa ieseana aflata pe locul 15 in clasament, loc retrogradabil, va juca fara 6 dintre jucatorii ei de baza, conform declaratiei antrenorului Cristiano Bergodi. Este vorba de fundașii centrali Onut, Kalai si Cristian Munteanu, portarul Branet, Sfârlea si Miclea.

La Steaua va reveni Toja, dupa efectuarea unei suspendari de o etapa. Ogararu e incert pentru acest meci, astfel ca pe postul de aparator lateral dreapta ar putea evolua polonezul Golanski. Revine si antrenorul Marius Lacatus pe banca tehnica a Stelei, dupa o etapa de suspendare.

Bilete pentru acest meci s-au vandut toata ziua de vineri si se vor mai vinde si astazi intre orele 12:00 si 18:30. Preturile sunt urmatoarele:

Fotolii - 50 lei

Tribuna 0 - 25 lei

Tribuna I - 15 lei

Tribuna II - 10 lei

Peluze - 5 lei

Partida va fi condusa la centru de arbitrul brezean Mugurel Draganescu, care va fi asistat la cele doua tuse de Sovre Octavian din Oradea si celebrul de acum Dorin Mudura, cel care a fost bruscat in timpul unui meci de cunoscutul international Ionel Ganea.

In meciul din aceasta seara jucatorii nostri sunt hotarati sa joace bine si sa obtina prima victorie din acest inceput de retur de campionat.

Steaua va alinia probabil, urmatorul "11":

Zapata - Golanski (Ogararu), Goian, Ghionea, P. Marin - Ov. Petre - Nicolita, Dayro Moreno, Stancu, Toja - Kapetanos

Speram intr-un joc bun al echipei noastre si intr-o victorie fara emotii.

Steaua VICTORIE!

Virgil

Lari14.03.2009 03:06

Eu sper doar sa plece Becali!

CIOBBAAAAAANEEEE, PLEEEEAAAACCAAA DIN GHEEEENCEEEAAAA!!!!

Virgil14.03.2009 03:19

Mai Lari, nu stiu cum sa-ti spun, el pleaca dupa fiecare meci, dar se intoarce la urmatorul. De aceea consider ca ar fi trebuit sa strigi sa nu mai vina in Ghencea. :D

(Sunt pus pe glume dis de dimineata)

MARYO-14.03.2009 06:29

..George Becali pleaca din Ghencea!...Protestele sper si trebuie sa continue...

alexmk1714.03.2009 06:43

Marius Lacatus, antrenor Steaua:

1."Niciodata nu voi pune jucãtorii sã joace pe posturile pe care nu dau randament."

Szekely, Semedo, Dayro Moreno, Bogdan Stancu! Jucatori care nu dau randament pe posturile pe care joaca la Steaua!

Ar fi trebuit inclusi si Banel si Lovin, dar ei nu dau randament pe orice post ii pui!

2."Avem 20 de milioane de antrenori și foarte putini cei care se pricep cu adevarat."

Daca luam in considerare punctele 1 si 2, rezulta ca Marius Lacatus, antrenor Steaua, se afla pozitionat in grupul celor 20 de milioane de antrenori!

3. "Avem nevoie de cel putin 14 victorii pentru a cistiga campionatul. Daca anul trecut am reusit 12 victorii consecutive, de ce nu am putea acum sa obtinem 14 sau 15 din 17 partide?!

Mariuse, antrenor Steaua, sigur ca am putea, esti mare antrenor, dar sa vedem cine are incredere in tine:

"Pe Lacatus il voi admira ca antrenor cind va face performanta" - George Becali, creditor Steaua si fost viitor presedinte al Romaniei!

Orice alte comentarii sunt de prisos!

diamond_man14.03.2009 08:37

Ciobane, mori in chinuri ! Pleci tu odata si odata...Atunci iti vei baga gheara in gat in fata plasmei din saivan, vazand cum arata Ghencea la primul meci fara tine ! Deci, MORI !

Guardian14.03.2009 08:54

A început unu cu ciobane pleacã din Ghencea si acum toti

( de acord cu voi, dar nu ar fi mai bine sã discutãm despre meci ?)

Echipa aratã bine , dar ce nu merge la ea ?

Daniel-Ionut14.03.2009 09:23

"Asta seara de la orele 20:00"

Parca incepea de la 20:30 :hmmm:

4_ever_steaua14.03.2009 09:38

sper sa castigam acest meci,nu e chiar usor la cum arata Steaua in momentul de fata,dar poate se intoarce roata si pentru noi

kosm1n14.03.2009 09:52

Cred ca am ajuns la un punct unde singura victorie care ne-ar putea bucura este "plecarea Ciobanului"! Stelist pana la moarte!!

costhinia14.03.2009 10:35

daca Steaua va castiga se va spune ca e un nou inceput, ca echipa e pe un drum bun si toate rezultatele de pana acum si mai ales jocul vor fi sterse cu buretele.

ne vom amagi iara o perioada.

pentru viitorul Stelei as vrea ca Steaua sa nu castige diseara, reconstructia la toate nivelele (conducere, antrenor, jucatori) sa inceapa cat mai repede. chiar de etapa viitoare.

maye14.03.2009 10:40

Probabil ca vom castiga dar nimic nu este mai important decat indepartarea mizeriei...

@Guardian

Cu Vasluiul a mers bine..cu Brasovul nici atat..nu mi se pare ca merge bine...dar cu siguranta nu merge atacul la ea...

redondo14.03.2009 10:57
Eu sper doar sa plece Becali!

CIOBBAAAAAANEEEE, PLEEEEAAAACCAAA DIN GHEEEENCEEEAAAA!!!!

Sa castigam nu speri?

Daniel-Ionut14.03.2009 11:10
Sa castigam nu speri?

N-ai cu cine domnle... :)

zloty14.03.2009 11:18
Sa castigam nu speri?

ce speri 3 puncte sau un viitor mai bun?

diamond_man14.03.2009 11:20
Sa castigam nu speri?

Si daca o sa castigam ce? A spus cineva mai devreme: o sa avem praf in ochi...Io vreau sa castigam, si sa strigam impotriva cacarezei mai tare ca pana acum.

gio_stgloria14.03.2009 11:22

Doamne-ajuta !

Fan FC Steaua14.03.2009 12:09

Totusi costul pentru plecarea ciobanului nu e mic ... daca ar fi sa ne coste ratarea CL, ratarea EL "europa league", si clasarea pe un loc de la jumatea clasamentului pentru un an, e acceptabil....si asa nu mai avem sanse

Odata cu plecarea ciobanului obtinem:

- Interes pentru cupa Romaniei

- Disciplina la echipa si liniste (si pentru jucatori, si pentru noi, deci un moral mai bun)

- Un joc serios si la fel de bun cu oricare alta echipa, fie gaz metan, fie CFR Cluj

- Un antrenor cu libertate (sper ca nu Lacatus)

- O conducere mai buna a clubului (odata cu cioban, pleaca si lingaul, si probabil neamurile lui)

- Probabil vom avea din nou scouteri

- Va disparea rusinea cu valizele si discutiile cu jucatorii pentru aranjarea meciurilor

- Vor disparea galustele din echipa (Lovin, Dayro, batranul Petre desi ii face treaba, si alte 'vedete' "

- SI MULTE ALTELE

Daniel-Ionut14.03.2009 12:26
Totusi costul pentru plecarea ciobanului nu e mic ... daca ar fi sa ne coste ratarea CL, ratarea EL "europa league", si clasarea pe un loc de la jumatea clasamentului pentru un an, e acceptabil....si asa nu mai avem sanse

Odata cu plecarea ciobanului obtinem:

- Interes pentru cupa Romaniei

- Disciplina la echipa si liniste (si pentru jucatori, si pentru noi, deci un moral mai bun)

- Un joc serios si la fel de bun cu oricare alta echipa, fie gaz metan, fie CFR Cluj

- Un antrenor cu libertate (sper ca nu Lacatus)

- O conducere mai buna a clubului (odata cu cioban, pleaca si lingaul, si probabil neamurile lui)

- Probabil vom avea din nou scouteri

- Va disparea rusinea cu valizele si discutiile cu jucatorii pentru aranjarea meciurilor

- Vor disparea galustele din echipa (Lovin, Dayro, batranul Petre desi ii face treaba, si alte 'vedete' "

- SI MULTE ALTELE

Esti tu atat de sigur ca se vor intampla toate astea? :confused:

Fan FC Steaua14.03.2009 13:16

Cu o noua conducere e ceva absolut normal ... e ceva ce gasesti la orice club normal din lume...

PS: Vom pierde si acest meci, sau in cel mai bun caz vom face un egal... ori 0 - 0 ori 1 - 1 ... dar eu totusi cred ca se va termina cu bine doar pentru Iasi, vor invinge la un gol diferenta..

Kekea14.03.2009 13:17
Esti tu atat de sigur ca se vor intampla toate astea? :confused:

Si sa inteleg ca mai bine ne multumim cu absenta/prezenta celor de mai sus decat sa incercam o schimbare.

xDaJACKALx14.03.2009 13:21
N-ai cu cine domnle... :)

Exact domnle n-ai cu cine... de aia si e condusa tara asta de oameni ca basescu sau Becali ca n-ai cu cine.Le arunca basescu un colt de paine manelistilor si castiga alegerile, Steaua ia 3 pct cu Iasiul si jumatate din contestatarii lui Becalii mutesc.

redondo14.03.2009 13:55
Exact domnle n-ai cu cine... de aia si e condusa tara asta de oameni ca basescu sau Becali ca n-ai cu cine.Le arunca basescu un colt de paine manelistilor si castiga alegerile, Steaua ia 3 pct cu Iasiul si jumatate din contestatarii lui Becalii mutesc.

Pai si vrei omule acum...sa pierdem? Indiferent de problema,ne strica o victorie?

1uLy4Nn14.03.2009 14:09

o sa facem ce am facut si in precedentele meciuri. privesc cu foarte mare indoiala. poate o sa scoatem vreun penalty la un moment dat si vom castiga meciul..daca nu........

chevanton14.03.2009 15:26

Salutari tuturor !

Daniel Ionut & redondo, voi pe ce lume traitzi baietzi ? Sper sincer sa nu venitzi la stadion, statzi acasa ca e mai bine. Va respect dreptul la opinie dar lasatzi-ma sa va anuntz la randul meu ca n-ati intzeles absolut nimic, ceea ce e grav pentru voi ca oameni in primul rand si o sa ma opresc aici cu scurta voastra caracterizare. Numai bine.

«1235»