Lacatus! Retrogradush! Esteeeeeeeeeee! Este foarte clar! Cred ca vom reusi! DA! Sunt foarte optimist! Sigur vom termina in primele ...2! Pardon, am vrut sa scriu 12, dar nu a intrat 1 de la tastatura! Asa e cand iti iei tastatura ros-albastra! Nici ea nu vrea sa creada! Sa te aperi in Ghencea cu Iasi, cand astia au fost vai de mama lor, sa scoti un varf, pe Capitanos si sa-l bagi pe ala care "este cu 7 clase sub Lovin", sa stai in careu si sa tremuri ca aia au 2 ocazii catastrofal de mari si e un Zapata acolo care scoate mingii imposibile, ca alea posibile nu are rost!
Suntem UTA! Suntem INTERGAZ! Suntem antrenati de Lacatus!
LA-CA-TUS! E simbol ba, ce dreacu! Noi avem nevoie de antrenor, dar avem simbol! Bine dracu ca nu suntem in avion si sa-l puna creditorul pe Laca pilot! O sa zica si Laca: bai voi nu va pricepeti bai, fraierilor de suporteri! EU ma pricepem! Hai sa pilotez eu avionul ca vad ca vin niste munti si nu are rost sa lasam niste piloti sa conduca!
Am anticipat corect! Am castigat chinuit cu Iasi! Or sa zica unii ca: "Stai bai fraiere de suporter ca noi am ratat bai!" Asa e, dar cu cea mai slaba echipa din Liga 1, Buzaul castigand la Galati si Otopeni facand un joc bun la ceferei!
Adevarul e asta: Am bagat inchizatori si am scos varf in Ghencea cu cea mai slaba echipa din Liga, care a mai si venit fara aparare si 7 titulari! Am tremurat in Ghencea si veti vedea etapa viitoare de la Pitesti, cand maximul este un egal! Laca, ai reusit simboale, ai facut din Steaua, UTA de azi! Bravo Mariuse! Bravo Simboale!
Si vinovatii sunt: SUPORTERII bai! Asa a zis creditorul, antrenorul si jucatorii! Am vazut ca Laca, simbolul, nu antrenorul , pentru ca nu e, cum isi baga si mortii si vii arbitrilor! Arbitri care sunt varza, dar care nu l-au eliminat pe bune pe Goian! E presiune, vor zice unii! Da ba, e! La banii pe care-i iau astia, este! Dar in Anglia sau chiar Spania, nu am vazut antrenori facand ca toate maimutzele la toate deciziile arbitrilor! Da' lasa, ca e simbol! Pacat ca nu avem antrenor!
Eu spun de acum clar: Nu avem cum sa castigam la Pitesti! Degeaba imi doresc, dar stiu ca nu exista nicio sansa! Aia chiar joaca si au si un antrenor cu capul pe umeri, cu "7 clase" peste antrenorul Laca, ca sa citez din clasici creditori in viata, din pacate!( Nu scuzati cacofonia, este intentioanta). Si ca sa vedeti ca "nu ma pricep la fotbal" va spun de acum ca Lovin va fi titular! Facem pariu??? Cota 1000 la 1, ca sa ma imbogatesc si eu, ca se scufunda planeta Pamant, ca sa citez si din perversi prefacuti! Bine ca nu se scufunda Jupiter bai, fraiere, ca atunci ne inecam cu totii!
Hai ca e Marius la conferinta si vorbeste mult, dar: spune NIMIC! Exact ca si in meseria de antrenor! Spune ca daca vor munci ei mai mult si vor castiga, se vor apropria si suporterii! Deci, o axioma fara niciun rost!