FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali a vandut 50% din actiunile detinute la Steaua

«12345»
xray_rom01.03.2009 11:23
Teoria conspiratiunii

Dupa care va incepe epurarea in peluze pe motiv de antisemitism. Apropo, lasati mesajele antisemite pe-aici ca nu se stie cand inchid baietii de bine site-ul. Se poate aranja oricand.

Cu Nati Meir nu trebuie sa fi antisemit ca sa-l caracterizezi ca pe o javra perversa si perfida.

Faptele lui il definesc asa, nu antisemitismul. "Penalul" nu are religie, rasa, sex, etc...Este peste tot.Intamplator, acest penal Nati este evreu.

"Culpabilitatea lui Nati Meir în Israel

Între anii 1985 - 1987 Nati Meir a fost gãsit culpabil într-o serie de procese cu privire la cazuri de imposturã. În ultimul proces, dosarul ?.?. 177/87 din 3.11.87, la tribunalul din Tel Aviv, Nati Meir a fost gãsit vinovat de 80 de cazuri de excrocherie și a fost condamnat la 30 luni de închisoare.

La data 10.11.03, la tribunalul din Haifa, Nati Meir a fost gãsit vinovat de excrocherii fãcute în anii 1993 - 1995 și falșificãri de sentințe date la alte tribunale. Verdictul a fost 36 luni de închisoare cu suspendare și o amendã de un milion de șekalim. Nati Meir a fãcut apel cu privire la amendã și curtea de apel a micșorat amenda la 500.000 de șekalim."

Uite la cine jubileaza unii ca-l va inlocui pe cioban:))

fedora01.03.2009 11:27

Este o vrajeala penibila, cum a spus si Meme, ca sa ne faca sa ne para rau de el.

DelPiero1001.03.2009 11:37

Este o bataie de joc crunta.Ciobanul asta chiar atat de prosti ne crede?Orice om cu putin creier nu poate inghiti o asemenea gogoasa urat mirositoare...

xray_rom01.03.2009 11:41
Este o vrajeala penibila, cum a spus si Meme, ca sa ne faca sa ne para rau de el.

Vrajeala, nevrajeala, la 80 de mil de E cred ca ar pune botul si ar vinde-o, chiar daca suporterii l-ar aclama la fiecare meci si nu l-ar injura ca acum. Becali iubeste banii infinit mai mult decat Steaua.

Ipotetic vorbind, daca ar veni Nati Meir, chiar ca l-ar regreta pe Becali si cei mai inversunati dusmani ai lui:))

Personal nici eu nu cred ca o va vinde, dar asa am crezut si de Copos si m-am inselat. Banul e ochiul dracului si nu inima suporterului.

DanStan01.03.2009 11:46

x-ray, ce zici dumneata completeaza ce ziceam io. Daca s-a bagat Nati Meir pe felie inseamna ca treaba duhneste. Daca era o treaba serioasa nu se baga, nu-i specialitatea lui. Pe de alta parte stii foarte bine ca masele nu fac diferenta intre un chinez, roman sau evreu si natia chineza, romana sau evreiasca. Daca e sa-njure injura la gramada, fara discriminare. Exemple se pot gasi chiar pe aici pe site. Ori asta e o adevarata mana cereasca pentru Jiji & his friends.

Nu-i vorba de meleoane in tot circul asta. Nici 80, nici 30, nici macar unul. E vorba doar de imagine. Ce naiba, stii foarte bine ca marele capital social al Stelei nu trece de 300.000 euro. In conditiile astea nici nea Gheorghe din Ghimpati n-ar cumpara, nu mai zic de un afacerist evreu.

Guardian01.03.2009 11:47

Voi si dacã vine Bill Gates tot îl înjurati !

pe ãla nu , pe ãla nu , da' voi pe cine ati vrea ?

Robinson Rufay Zapata01.03.2009 11:55
Mai bine mort decat sclavul evreilor!

poti sa mori deja :D eu vreau un evreu decat un nebun

KERATOCONUS01.03.2009 12:10
Voi si dacã vine Bill Gates tot îl înjurati !

pe ãla nu , pe ãla nu , da' voi pe cine ati vrea ?

Dinu Patriciu sau Ion Tiriac. Am o intrebare: Patriciu e evreu?

cristian01401.03.2009 12:20

"M-a impresionat faptul cã m-a sunat Virgil Becali și mi-a spus cã plâng jucãtorii, plânge și Lãcãtuș. Eu nu am sentimente decât pentru Steaua și pentru oi. Nu meritam un asemenea tratament din partea fanilor", Gigi Becali, patron Steaua.

sursa : Prosport.ro

Cu siguranta cea mai amuzanta declaratie din ultima perioada. :))

N-am inteles cine nu merita un asemenea tratament, el, jucatorii, Steaua sau oile. :unsure:

Toata lumea plange ca intr-o telenovela siropoasa, in timp ce Becali iubeste patimas Steaua si mioarele, iar fanii il injura. Ce lume cruda.

Sincer, cred ca incepe sa isi faca griji in legatura cu injuraturile din ce in ce mai pronuntate.

DanStan01.03.2009 12:23
Eu nu am sentimente decât pentru Steaua și pentru oi.

Probabil asta-i cea mai urata injuratura la adresa Stelei de la infiintare si pana astazi.

balena01.03.2009 13:57

Treaba e ca prea a aprut din senin israeleanul sa cumpere Steaua.

Cred ca ciobanul vrea sa iasa putin la rampa.

Dar......, daca primeste si 50 mil cred ca o sa vanda. :steag_cruce_invers:

1uLy4Nn01.03.2009 14:10

nu a cumparat nimic. trage ciobanul ala de pret intr-un stil nesimtit.macar sa vina evreul si sa scapam de cioban

Tupac Amaru01.03.2009 14:37

Asa cum va spunean, Steaua va deveni Maccabi Bucuresti. Macar sa plece dreaq din Ghencea, sa o duca la Tel Aviv

kramer127001.03.2009 14:41

Repet ca sa inteleaga toata lumea:

Oameni buni, nu faceti prostia sa credeti toate tampeniile astea. Individul asta, Mekyten, n-are 4 miliarde de dolari, nici macar 4 milioane. Nu inghitzitzi toate gogosile vandute de Becali si Nati Meir prin intermediul GSP.

1. Mekyten nu apare in topul miliardarilor al revistei Forbes, nici la americani, nici la israelieni.

2. O cautare pe Google sub numele sau nu ofera decat rezultate din media romaneasca. Daca era mare miliardar ar fi scris si altii de el, nu?

3. Site-ul marii firme pe care ar avea-o el il prezinta ca pe reprezentant al firmei pentru Israel, nicidecum ca patron, iar presedintele companiei este cu totul altcineva.

4. Firma este angajata in operatiuni de constructii metalice. In recesiunea in care ne aflam, domeniul constructiilor o duce cel mai rau, asa ca ar fi mare lucru daca firma asta ar supravietzui pana la anul, darmite "patronul" sau sa dea zeci de milioane pe un club de fotbal.

5. 30 de milioane, 50 de milioane, 80 de milioane...sa fim seriosi, Steaua nu valoreaza in nici un caz mai mult de 15 milioane. Nu are active fixe (stadion, sedii, terenuri), nu are o venituri colaterale mari (bilete, tricouri, echipament, afise, etc.), nici macar jucatorii nu cred ca sunt toti ai FC Steaua. Desigur ca mai este valoarea businessului in sine, cu totul Steaua nu ar trece de 15 milioane. In 2007, cand nu era recesiune, s-au platit 130 de milioane de euro pe Newcastle United. Club cu vedete si active, business serios. Sa ne gandim ca un club din Premier League ia peste 30 de milioane de euro pe sezon din drepturi TV. Steaua ia de vreo 10 ori mai putin si probabil ca valoreaza de 10 ori mai putin. Astea fiind zise, ce dobitoc ar da 30 sau 50 de milioane pe un bun care valoreaza 15 milioane?!

6. Nu a scris presa romana acum cativa ani ca Nati Meir e cel mai bogat om din Romania? Nu e el ala care a pretins ca a mostenit peste 2 miliarde de dolari din America? Acum presa scrie ca Patriciu e cel mai bogat. Cu banii lu' Meir ce s-a intamplat? S-au evaporat? Problema nu e Meir sau ziaristii, ci romanii care citesc cu limba scoasa orice tampenie publicata de imbecilii de ziaristi romani si, dupa ce trece ceva timp si se dovedeste ca era o mare minciuna, ei tot continua sa citeasca minciunile publicate de aceiasi imbecili. Sau poate ca nu ei sunt imbecilii...

E foarte posibil ca totul sa fie o strategie de accedere in Liga Campionilor cum numai in Romania se poate intampla, dar ramane de vazut ce se intampla in urmatoarele cateva zile.

vlad01.03.2009 15:48
?M-a impresionat faptul cã m-a sunat Virgil Becali și mi-a spus cã plâng jucãtorii, plânge și Lãcãtuș. Eu nu am sentimente decât pentru Steaua și pentru oi. Nu meritam un asemenea tratament din partea fanilor?, Gigi Becali, patron Steaua.

sursa : Prosport.ro

Cu siguranta cea mai amuzanta declaratie din ultima perioada. :))

N-am inteles cine nu merita un asemenea tratament, el, jucatorii, Steaua sau oile. :unsure:

Toata lumea plange ca intr-o telenovela siropoasa, in timp ce Becali iubeste patimas Steaua si mioarele, iar fanii il injura. Ce lume cruda.

Sincer, cred ca incepe sa isi faca griji in legatura cu injuraturile din ce in ce mai pronuntate.

Bambi:

Plangeam cand ii vedeam tinandu-se de mana,

Plangeam cand ii vedeam pe golanii din tribuna,

Plangeam cand ii vedeam spurcandu-ne in gura...

Uite cum fac evreii afaceri:

Acum 2 ani un prieten m-a rugat sa ma ocup cu vanzarea unui teren aflat pe mariginea Lacului Floreasca.Teren scump.M-am intalnit cu niste evrei care mi-au cerut certificatul de urbanism,au vazut ei POT-ul si CUT-ul ,au facut niste calcule in graba si au ajuns la concluzia ca nu scot decat 800.000 de euro profit in 4 luni.Au zis ca este mai mare deranjul pentru ei.

Terenul are 1500 de mp ,dar fiind pe marginea lacului,noile reglementari spun ca trebui sa lasi 30 de m liberi fata de lac.Asta inseamna POT mic,implicit suprafata desfasurata mica.Bani putin pentru evrei.

Cam asa fac evreii afaceri. Ca da ala 30 de milioane doar sa stea in loja langa Cioban este o mare gogorita.

iNsTiGaToR01.03.2009 16:31

macar de ar pleca ciobanu de tot

MARSH CIOBANE !!!

ebonyc01.03.2009 16:35

Nati Meir: "Am vorbit astãzi cu Gigi Becali și mi-a spus cã nu mai vinde" :X

tipbv01.03.2009 16:59

bai e ca la nebuni..Steaua, un simbol al Romaniei e vanduta de un aroman unui bandit de jidan?rau a ajuns tara asta,slabi sintem,sintem multi si prosti cum zicea horea..pana cand?

Joga Bonito01.03.2009 17:17
Becali iubeste banii infinit mai mult decat Steaua.

Singurul adevar spus de tine in ultimele luni.

Nu conteaza cine va fii urmatorul finantator, ciobanul trebuie sa dispara!

Piece of Mind01.03.2009 17:36

Dupa cum era de asteptat, am asistat la un nou circ marca Becali.

Acesta va pleca de la Steaua cand ne vom duce 1.000 de oameni peste el in loja sau acasa in Pipera. Credeti ca e posibil asa ceva?

kaymack01.03.2009 17:55

"Am primit o multime de mesaje emotionante de la suporteri prin care ma rugau sa nu dau Steaua! Ei m-au convins sa nu vand. Daca ati vedea cate mesaje am primit, ati plange!" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) asta e bomba pe 2009 si pe multi ani de acum incolo

PLEACA DIN Ghencea! NIMENI NU TE VREA!

Guardian01.03.2009 17:57

Futemash pe tine de cioban infect

anti gigi01.03.2009 18:00

becalistii sunt fericiti ca nu pleaca stapanul lor,ce daca de ani de zile suntem in rahat......cum va simtiti ba cand vedeti ca Timisoara a castigat,la fel si rapid si CFR Cluj....poate si Dinamo.......va convine ,nu?....oi proaste....nu vedeti unde am ajuns?

mugur8601.03.2009 18:01

Eu, unul, n-am absolut nicio problema cu nationalitatea unui eventual viitor patron. Nu sunt de acord cu cei care spun ca "dom,ne, mai bine Becali decat sa ajunga Steaua pe mana unui jidan". Problema e ca, la fel ca si cu alte ocazii, totul n-a fost decat o joaca de-a vanzarea a lui Gigi Becali. O "aroganta", cum ii place lui sa spuna.

fiara701.03.2009 18:14

o diversiune menita sa ii faca pe Becaliști si becalizați sa creada ca poate fi si mai rau decat este acum si sa il iubeasca si mai tare (in anus) pe iubitul conducator.

«12345»