FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali a vandut 50% din actiunile detinute la Steaua

«12345»
Marius28.02.2009 23:16

Dani,

aia am gasit-o si eu. Din cate am inteles, acu' 2 ani omu' s-a laudat la el in tara ca are 4 miliarde de dolari si ca vrea sa cumpere Maccabi Tel Aviv. Cineva a publicat un interviu exclusiv cu el iar autorul articolului gasit noi ii demonteaza toate cele spuse.

kramer127028.02.2009 23:19

@Marius

http://steelframehousing.org/ - in coloana din dreapta e un link intitulat international representatives care te duce la o pagina unde sunt insirati reprezentantii pe tari. La Israel apare un M. Shon, foarte probabil escrocul nostru. De numele presedintelui firmei am aflat din registrul comertului statului american Georgia. Se cheama Savas Atvur (sau invers, nu conteaza).

Bundy28.02.2009 23:21

Daca e adevarat, sa nu pateasca si asta ca Taher ca ajungem (Doamne fereste) ca subpodarii.

danimarcu28.02.2009 23:23
Dani,

aia am gasit-o si eu. Din cate am inteles, acu' 2 ani omu' s-a laudat la el in tara ca are 4 miliarde de dolari si ca vrea sa cumpere Maccabi Tel Aviv. Cineva a publicat un interviu exclusiv cu el iar autorul articolului gasit noi ii demonteaza toate cele spuse.

Deci ne-am lamurit.Daca se lauda acum 2 ani ca are 4 miliarde,anul asta putea sa schimbe si el placa...

Jiji ar face bine sa se gandeasca la altceva... :thumbdown:

MoWeed28.02.2009 23:24

Asta sa i-o spuna lui Mutu. Pana nu vad ceva oficial ma abtin de la orice comentarii

Marius28.02.2009 23:28
@Marius

http://steelframehousing.org/ - in coloana din dreapta e un link intitulat international representatives care te duce la o pagina unde sunt insirati reprezentantii pe tari. La Israel apare un M. Shon, foarte probabil escrocul nostru. De numele presedintelui firmei am aflat din registrul comertului statului american Georgia. Se cheama Savas Atvur (sau invers, nu conteaza).

Acum am vazut. Mersi frumos.

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE28.02.2009 23:28

AFARA CU Becali DIN Ghencea.

onlySteaua01.03.2009 00:07

Cum dracu' mai?

Acum, sa fim seriosi, mai intai sa plece moima asta si pe urma...mai vedem noi.

Pentru amatori: SIGUR sunt si alti investitori.

Pardon! Creditori.

w3bmaster01.03.2009 00:18

Daca nu pleaca jegu detot nu e nici o stire

Plus pite rau asta o fi un om tot deal lui asa ca nu cred ca tre sa "punem botu ..."

Virgil01.03.2009 01:27

E 100% vrajeala a la Gigi. Ori a vandut tot, ori nu a vandut nimic. Din cate stiu federatia interzice ca un patron sa fie actionar la doua echipe din aceeasi Liga.

80 de milioane de euro, cat cere el, e imens. El a pus mana pe Steaua cu doar 6 milioane de dolari imprumutati clubului.

E tipul de om care ar vrea si nu ar vrea. Sau altfel spus, si cu penisul in dos si cu sufletul in rai. Treaba se va lamuri in urmatoarele zile de presa, care tocmai a pus labele pe un imens ciolan de ros.

ebonyc01.03.2009 02:37

Vai-vai nu s-au inteles!! Vai-vai el n-a mai vrut sa dea Steaua! Vai-vai, vai-vai el el singurul care poate conduce Steaua si nu va pleca niciodata de la echipa.... Cate indicii vreti sa va dea ciobanul ca orice am face el nu pleaca de la echipa? Isi creeaza batalii dupa batalii pe care nu are cum sa nu le castige. Sau chiar o da.... dar ma indoiesc.

Robinson Rufay Zapata01.03.2009 06:38

am vazut seara la fanatik , cica iar s'a mutat la 0tv ca treaba e serioasa , cel putin asa zicea Jiji , dar pe el cine il mai crede , eu unu nu

Piece of Mind01.03.2009 07:24

Fara a fi antisemit, dar evreii care au venit in Romania sa faca afaceri dupa Revolutie au fost, intr-o imensa majoritate, niste tepari. Shimon Naor, Alexandru Bittner, Dan Fisher, Elan Schwartenberg, Eliahu Rasin, Nati Meir, tot atatea exemple ca in business evreii nu au decat un scop, sa castige doar ei, cu bani cat mai putini, chiar pacalind partenerul comercial.

Vreau din tot sufletul sa plece jigodia, dar Steaua nu poate incapea totusi pe mana oricui.

Oricum, am credinta ca asistam la o sarada, menita sa ipostazieze jigodia intr-un soi de salvatore de la patria, ca vezi Doamna ce iubit e el de jucatori, care ii dau sms-uri sa nu plece, ca ar vrea sa vanda, dar nu are cum, pentru ca iubeste acest club, etc...

PIEI, SATANA!

ebonyc01.03.2009 09:12
Fara a fi antisemit, dar evreii care au venit in Romania sa faca afaceri dupa Revolutie au fost, intr-o imensa majoritate, niste tepari. Shimon Naor, Alexandru Bittner, Dan Fisher, Elan Schwartenberg, Eliahu Rasin, Nati Meir, tot atatea exemple ca in business evreii nu au decat un scop, sa castige doar ei, cu bani cat mai putini, chiar pacalind partenerul comercial.

Parca ai vorbi de romani in pasajul asta.

Guardian01.03.2009 09:40
frateee mai lasati.l in p.la mea pe cioban va preocupa mai mult el decat echipa...ce a ajuns galeria Stelei?cine mai canta?eu zic sa.l ignoram si gata...n.are rost sa te pui cu prostu...

Tu esti printre cei suspecti de pe forumul ãsta teai înregistatîn 2006 si ai doar 3 postãri .

Si mai sunt ca tine multi care s-au înregistrat zilele astea si vor sã ne facã sã îl lãsãm în pace pe cioban .. acum e momentul sã îl înjurãm cât mai mult , cu sigurantã va ceda .

tavyto01.03.2009 09:46

Mie mi se pare cam ciudata treaba si degeaba cumpara 50% din actiunile ca tot Gigi conduce.daca a dat 30 milioane pt 50% din actiuni nu putea sa mai negocieze si poate ajunge la 60-65 milioane pt toate actiunile?ca degeaba a cumparat jumate din ele daca tot Gigi conduce...

nicio treaba cu plecarea lu' Gigi

SteauaToronto01.03.2009 10:31

Mai bine mort decat sclavul evreilor!

xray_rom01.03.2009 10:31

"Omul de afaceri israelian Nati Meir a dezvãluit cã intenționeazã sã îl aducã la Steaua pe starul lui Tottenham Robbie Keane în cazul în care ar reuși sã preia clubul alãturi de Shon Mekyten."-GSP

Asta ar mai lipsi la Steaua, Nati Meir:)))))))) De rasul curcilor!

zloty01.03.2009 10:38

afara cu oile din Ghencea ,rasa mai spurcata ca astia nu ai sa vezi

Dulah01.03.2009 10:46

Mai daca respectivul cumpara 50% din actiunile detinute de Becali ,atunci e nevoie doar de alte cateva actiuni ,astfel incat sa aiba mai multe decat ciobanul (si una probabil e deajuns) si atunci e peste cioban. Sa faca Becali chestia asta? Ori e o mare vrajeala ori vinde pana la urma tot ( oare?).

danimarcu01.03.2009 10:48
Mai bine mort decat sclavul evreilor!

Nu iti dau dreptate.Daca un evreu ar dori echipa,si si-ar dori sa si castige de pe urma ei,ar trebui sa investeasca si sa aduca performanta,ceea ce ne dorim cu totii.

Problema nu este ca este evreu,ci ca acest evreu este adus chiar de Jiji pt a-i face jocurile.In primul rand nu-i miliardar,in al doilea nu are bani si intentii sa vina la Steaua.

xray_rom01.03.2009 10:53
frateee mai lasati.l in p.la mea pe cioban va preocupa mai mult el decat echipa...ce a ajuns galeria Stelei?cine mai canta?ne racim gura degeaba,eu zic sa.l ignoram si gata...n.are rost sa te pui cu prostu...el crede ca a mostenit Steaua de la tacsu si pace...iar noi imbatranim si ramanem cu m.ie Gigi m.ie Gigi.astept sa ne vedem la Brasov,la mine acasa} sa incurajam si sa cantam :steag_cruce_invers: cu adevarat.

Prietene, cred ca ai gresit site-ul. Inteleg ca esti mai rar pe aici. Ceea ce ai scris tu aici are aceasi calda primire pe care o are "Forza Steaua!" scrisa pe site-ul cainilor:))

Ori te dai pe brazda si lasi dracu echipa si te concentrezi numai la sudalme anti cioban, ori incearca pe stelistii.ro :)))) Altfel, o iei si tu ca Jiji de la unii "fratii" de sange rosh-albastru:)))Unul deja te-a "vospsit" tradator:)))

Catalyn0701.03.2009 10:54

Ok, l-a adus ciobanu' pe evreul asta sau ce dracu o fi...chiar nu ma surprinde. Ce ma surprinde insa e presa de tot cacatu de la noi din tara care a zis despre el ca e nu stiu ce miliardar, patron la mare firma. Idiotii astia de ziaristi ori habar n-au sa se informeze ori sunt atat de pupincuristi si ii fac jocurile cretinului din loja. Eu personal nu mai cred nici o sursa media din tara asta de rahat.

LE: In lumea lui Nati Meir, Robbie Keane a anuntat ca este dispus sa vina la Steaua. Meir sustine ca transferul se va parafa, in cazul in care Shon Mekyten va prelua formatia din Ghencea.

Jucatorul despre care vorbeste Nati Meir este Robbie Keane. Valoreaza 22 de milioane de euro, a marcat peste 100 de goluri in prima Liga engleza, iar in urma cu cateva saptamani s-a intors la Tottenham Hotspur.

Desigur, visele lui Nati Meir nu se opresc aici. Ben Sahar, Elyaniv Barda si Omer Golan sunt alti fotbalisti pe care acesta viseaza sa ii vada in tricoul 'ros-albastru'. Onlinesport

Ma bucur totusi ca cineva isi da totusi seama de cacealmaua asta

DanStan01.03.2009 11:09

Teoria conspiratiunii

Jiji se simte neglijat. In plus, are unele belele in afaceri si tare i-ar prinde bine acum la moral o manifestatie de simpatie a maselor plus vreo cateva sute de poze in ziare si cateva ore de filmari live de la palat si de pe strada, eventual catarat pe maibah. Chestia e ca masele nu prea dau in branci sa-l ovationeze, ci mai degraba il ignora sau il iau la misto. Unii il mai si injura. Ce-ar fi de facut ? In primul rand trebuie sa gaseasca o modalitate de a convinge masele ca nu mai are loc in buzunare de-atatia bani cati are. Ca in ultima vreme s-a cam raspandit zvonul cum c-ar fi cam lefter, ceea ce ii strica imaginea publica de nabab.

In al doilea rand trebuie sa gaseasca un motiv serios pentru a folosi forta impotriva contestatarilor. Argumentul ca e injurat nu mai impresioneaza pe nimeni. Unii chiar zic c-asa-i trebuie. E nevoie de un motiv care sa scandalizeze opinia publica, inclusiv pe-aia internationala. Injuraturile cu tenta rasist-antisemita ar fi un motiv excelent. Plus ca pentru asa ceva se poate face bulau la greu. Deci il suna Jiji pe pretenu' Nati si-i propune un biznis. Sau, mai probabil, il suna Nati pe pretenu' Jiji si-i propune un biznis. Ceva in genu' vine una bucata investitor evreu la Jiji iar apoi se lauda ca face si drege, cumpara, investeste, etc. Un motiv excelent ca Jiji sa apara la greu pe sticla si in presa. Mai mult, se discuta de zeci de meleoane. Indiferent cum se incheie circul Jiji iese pe plus. Daca zice ca vinde inseamna ca-i intrea meleoanele si e iar bogat ca un print arab. Daca nu vinde inseamna ca are bani de nu mai are ce face cu ei, adicatelea nu-i mai trebuie maruntisul ala de cateva zeci de meleoane. In plus, am asa o senzatie ca se va pune de o mica manifestatie antisemita la urmatorul meci. Vreo cativa cetateni bine intentionati vor da tonul si s-ar putea ca multi indivizi cu IQ redus sa le urmeze exemplul. Dupa care va incepe epurarea in peluze pe motiv de antisemitism. Apropo, lasati mesajele antisemite pe-aici ca nu se stie cand inchid baietii de bine site-ul. Se poate aranja oricand.

Rezumat : toata chestia asta se numeste imagine. Atat. S-ar putea sa se lase si cu ceva plati, dar in nici un caz meleoane. Si nu se stie cine pe cine va plati.

cristian8601.03.2009 11:13
afara cu oile din Ghencea ,rasa mai spurcata ca astia nu ai sa vezi

sunt mai spurcati decat spurcatii.

am mai mult respect pentru javre decat pentru oi, desi tinde la zero.

«12345»