FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali a vandut 50% din actiunile detinute la Steaua

«12345»
f234567k28.02.2009 22:01

Lacatus este sub influenta bauturilor alcoolice?

anti gigi28.02.2009 22:02

Lacatus spune ca e spre binele suporterilor sa ramana Gigi iar Becali spune ca a facut o doar pt suporteri..............deci o cacealma la care participa voit si Lacatus....astia suntem...natie de rahat

rar28.02.2009 22:03

frate eu sincer m.am saturat de atatea scandaluri,proteste etc... e ca si cum te.ai certa cu un copil prost n.ar trebui sa ne coboram la nivelul lui...sa.l lasam in pace...asa vedeti si voi ca.si face ambitia si nu mai baga nici banu...si baietii nu joaca..nu are nimeni de castigat.uiati.va la alte galerii canta fac atmosfera echipele joaca..noi m.ie Gigi m.ie Gigi...ca la prosti...

I.N.Money28.02.2009 22:04

Ce naiba sa mai spui : "Gigi , impreuna punem sa o ducem la capat" , "Gigi, tu esti spre binele Stelei , suntem o familie si impreuna am reusit " , bai omule trezeste-te , asta nu da doi bani pe tine si tu il pupi in fund pe unde apuci . Lacatus e atat de orb incat nu realizeaza ca noi suntem singurii care il mai sustinem . Frumoasa regie , Lacatus reuseste sa ii inmoaie inima Ciobanului care s-a hotarat sa nu renunte la Steaua .

Mi-e scarba , pacat de tine Mariuse . Mare pacat !

ros-albastru4ever28.02.2009 22:04

Lacatus,ai ajuns o carpa Lacatus...cum poti ma frate sa-l lingi in gaura dosului asa de mult pe jegu asta nemernic de cioban??...

danimarcu28.02.2009 22:08
Ce naiba sa mai spui : "Gigi , impreuna punem sa o ducem la capat" , "Gigi, tu esti spre binele Stelei , suntem o familie si impreuna am reusit " , bai omule trezeste-te , asta nu da doi bani pe tine si tu il pupi in fund pe unde apuci . Lacatus e atat de orb incat nu realizeaza ca noi suntem singurii care il mai sustinem . Frumoasa regie , Lacatus reuseste sa ii inmoaie inima Ciobanului care s-a hotarat sa nu renunte la Steaua .

Mi-e scarba , pacat de tine Mariuse . Mare pacat !

Subscriu.Scenariu incredibil de prost regizat...

Nu pot sa cred ca Lacatus s-a coborat atat de jos!

Ce rusine ne este dat sa traim din cauza ciobanului asta!...

rar28.02.2009 22:08

frateee mai lasati.l in p.la mea pe cioban va preocupa mai mult el decat echipa...ce a ajuns galeria Stelei?cine mai canta?eu zic sa.l ignoram si gata...n.are rost sa te pui cu prostu...

Gezets28.02.2009 22:09
frateee mai lasati.l in p.la mea pe cioban va preocupa mai mult el decat echipa...ce a ajuns galeria Stelei?cine mai canta?eu zic sa.l ignoram si gata...n.are rost sa te pui cu prostu...

iesi ma n plm...

anti gigi28.02.2009 22:10

lasa ca o sa canti tu cu toti becalistii

danimarcu28.02.2009 22:11

pai lasa-ne si tu in p.lele noastre ,ce treaba ai tu?Ignora-l tu daca vrei...

Urli28.02.2009 22:15

iar ne-a copt-o jijel :D :D :D :D :D :D

ros-albastru4ever28.02.2009 22:17

mda,a fost vrajeala de la bun inceput :|... oaia nemernica a ramas sa ne manance sufletele iar :(

Urli28.02.2009 22:17

iar ne-a copt-o jijel :D :D :D :D :D :D

daca era un investitor de orice alta etnie decat evreiasca si tiganeasca imi parea rau ca n-a luat clubul, asa nu prea.

militia28.02.2009 22:18

Protestele trebuie sa continuie, sa moara toate oile si toti sclavii impreuna cu acest cioban infect

M*U*I*E* George Becali! RUSINE Laca!

rar28.02.2009 22:21

frateee mai lasati.l in p.la mea pe cioban va preocupa mai mult el decat echipa...ce a ajuns galeria Stelei?cine mai canta?ne racim gura degeaba,eu zic sa.l ignoram si gata...n.are rost sa te pui cu prostu...el crede ca a mostenit Steaua de la tacsu si pace...iar noi imbatranim si ramanem cu m.ie Gigi m.ie Gigi.astept sa ne vedem la Brasov,la mine acasa} sa incurajam si sa cantam :steag_cruce_invers: cu adevarat.

cristian01428.02.2009 22:26

Vremuri grele, vorba unui banner de la Sud, daca nu ma insel.

In prag de an 2009, un cioban semi-analfabet si un oligofren senil, Nati Meir, trateaza vanzarea celui mai galonat club al Romaniei.

In urma cu cateva luni, am asistat cu totii la tiganelile Taher - Copos, Dinamo - Negoita (nu ca mi-ar pasa), iar acum asta. Nu-i asa ca-i minunat ? :)

Ma dezamageste din ce in ce mai tare Lacatus, care-l ridica in slavi pe cioban. A fost odata simbolul Stelei. Pacat ca se transforma in simbolul patronului.

kramer127028.02.2009 22:27

Oameni bun, nu faceti prostia sa credeti toate tampeniile astea. Individul asta, Mekyten, n-are 4 miliarde de dolari, nici macar 4 milioane. Nu inghitzitzi toate gogosile vandute de Becali si Nati Meir prin intermediul GSP.

1. Mekyten nu apare in topul miliardarilor al revistei Forbes, nici la americani, nici la israelieni.

2. O cautare pe Google sub numele sau nu ofera decat rezultate din media romaneasca. Daca era mare miliardar ar fi scris si altii de el, nu?

3. Site-ul marii firme pe care ar avea-o el il prezinta ca pe reprezentant al firmei pentru Israel, nicidecum ca patron, iar presedintele companiei este cu totul altcineva.

4. Firma este angajata in operatiuni de constructii metalice. In recesiunea in care ne aflam, domeniul constructiilor o duce cel mai rau, asa ca ar fi mare lucru daca firma asta ar supravietzui pana la anul, darmite "patronul" sau sa dea zeci de milioane pe un club de fotbal.

5. 30 de milioane, 50 de milioane, 80 de milioane...sa fim seriosi, Steaua nu valoreaza in nici un caz mai mult de 15 milioane. Nu are active fixe (stadion, sedii, terenuri), nu are o venituri colaterale mari (bilete, tricouri, echipament, afise, etc.), nici macar jucatorii nu cred ca sunt toti ai FC Steaua. Desigur ca mai este valoarea businessului in sine, cu totul Steaua nu ar trece de 15 milioane. In 2007, cand nu era recesiune, s-au platit 130 de milioane de euro pe Newcastle United. Club cu vedete si active, business serios. Sa ne gandim ca un club din Premier League ia peste 30 de milioane de euro pe sezon din drepturi TV. Steaua ia de vreo 10 ori mai putin si probabil ca valoreaza de 10 ori mai putin. Astea fiind zise, ce dobitoc ar da 30 sau 50 de milioane pe un bun care valoreaza 15 milioane?!

6. Nu a scris presa romana acum cativa ani ca Nati Meir e cel mai bogat om din Romania? Nu e el ala care a pretins ca a mostenit peste 2 miliarde de dolari din America? Acum presa scrie ca Patriciu e cel mai bogat. Cu banii lu' Meir ce s-a intamplat? S-au evaporat? Problema nu e Meir sau ziaristii, ci romanii care citesc cu limba scoasa orice tampenie publicata de imbecilii de ziaristi romani si, dupa ce trece ceva timp si se dovedeste ca era o mare minciuna, ei tot continua sa citeasca minciunile publicate de aceiasi imbecili. Sau poate ca nu ei sunt imbecilii...

greenyes28.02.2009 22:36

Este incredibil. Nu mi vine sa cred cum intelege tocmai Lacatus stelismul......unde am ajuns!!! :((.

Defapt am realizat in ultima vreme ca fostele glorii nu prea inteleg nimic din ce isneamna istorie, dragoste pentru culori. Ce ar trebui sa concluzionez eu cand oameni ca Duckadam iar mai nou Lacatus sunt mana dreapta a berbecului???? Noi i l vedem simbol pe Lacatus iar el pune umarul la distrugerea Stelei??? Este incredibil!!!!!!

Ce o fi in capul "gloriilor" noastre?????

Hagi, Balint, Boloni sunt singurii din cate stiu eu care au luat o atitudine transanta impotriva distrugerii la care este supusa Steaua, restul marilor glorii ros albastre tac malc.

Incredibil!!!!!!!!!!!!! Sa vad cine mai striga Lacatus pe Ghencea!!!!!!!

danimarcu28.02.2009 22:39

@kramer1270 -te felicit pt analiza ta.Si eu dadusem mai devreme un search pe Google.usa si Israel si numele evreului nu daduse niciun rezultat...E clar ca daca ar avea banii aia ar fi aparut macar un (1) rezultat...

Dar vezi tu,lumea e atat de dornica sa scape de Jiji incat ia cu usurinta de bun orice apare prin presa.De dimineata chiar si eu incepusem sa visez frumos... :blush:

Ce ma deranjeaza pe mine este ca presa ii mai da o mana de ajutor ciobanului.Nu cred ca daca ar dori sa descopere trecutul si averea evreului ar fi foarte dificil...

Am spus-o si o repet:facatura asta are numele lui Jiji,iar noi trebuie sa nu cadem in capcana asta!

Becali- AFARA DIN Ghencea!!!!!!!!!!!

Tavone28.02.2009 22:58

Bai oameni buni, e grav daca Becali inca mai crede ca sunt naivi pe care poate sa-i pacaleasca cu astfel de manevre. e o regie proasta indreptata impotriva suporterilor si facuta pt prostii "nea Gigi"! nu vedeti ca si nati meir si Gigi si, doamne nu-mi vine sa cred, Lacatus o dau pe suporteri, ca ce rau ii fac lu Becali ca-l injura si ca el e ranit! Cat de prosti ne crede ciobanu asta! un lucru e clar si m-am convins si mai tare! trebuie continuate protestele pana la moarte. revolutie continua. la ce a putut el sa se gandeasca. totul si cu ajutorul presei de rahat din Romania, platita de el bineinteles. trebuie injurat incontinuu sa vada ca nu am pus botu la harneala lui! doamneeeeeeeee cum am ajuns, de ce Laca de ce?? tocmai tu! sunt dezamagit complet, e zombie Laca, nu are mandrie , discernamant nimik. imi pare rau pt el. se pare ca unele simboluri raman doar atat nu si eroi pe veci! viva la revolucion! ne trebuie un che guevara! Steaua o muerte!

Marius28.02.2009 22:58
3. Site-ul marii firme pe care ar avea-o el il prezinta ca pe reprezentant al firmei pentru Israel, nicidecum ca patron, iar presedintele companiei este cu totul altcineva.

Da-mi si mie un link catre pagina unde scrie lucrul asta.

AmuntBoy28.02.2009 23:03

oricum cu astfel zile in care sta numai la TV

devine din ce in ce mai antipatic, nu va castiga nimik cu asta

pacat de cativa stelisti ..... de pe lg el

maye28.02.2009 23:05

Vrajeli ieftine gazetaresti alimentate de un cioban complet retardat...Sau cum zice bunica-mea:"Lucru slab cusut cu ata alba"....

bebeto28.02.2009 23:09
@kramer1270 -te felicit pt analiza ta.

Am spus-o si o repet:facatura asta are numele lui Jiji,iar noi trebuie sa nu cadem in capcana asta!

Becali- AFARA DIN Ghencea!!!!!!!!!!!

subscriu.pt cei care ai deranjeaza idea de ,,evreu la Steaua´´.in primul rind decit Becali mai bine si un eschimos la Steaua,atit timp cit este profesionist si cu capul pe planeta pamint.nici macar nu trebuie sa fie unul cu prea multi bani,Steaua are nevoie de profesionalism acolo sus si doar de atit.uitati-va la Urziceni,care face treaba cu bani putini.

danimarcu28.02.2009 23:10
Da-mi si mie un link catre pagina unde scrie lucrul asta.

Iti dau eu un link,dealtfel e singurul care mi-a aparut acum dand search pe google israel.Traduceti voi,ca eu nu le am pe astea cu engleza...

http://translate.google.co.il/translate?hl...ntryIL%26sa%3DG

«12345»