FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Noi si EI

«12345»
c.ronaldo1725.02.2009 19:10

Baieti, nu doriti sa purtati o discutie constructiva la care sa duca la ceva bun? :)

PS: Era o melodie misto care se numea "Noi vs Ei"

campion_european25.02.2009 19:11
Baieti, nu doriti sa purtati o discutie constructiva la care sa duca la ceva bun? :)

PS: Era o melodie misto care se numea "Noi vs Ei"

eu sunt primul care vrea

Pirania25.02.2009 19:12
Campionule nu faci decat sa intarati spiritele si cam atat.

Ti se pare. Omul a argumentat excelent de fiecare data.

Din pacate, pustilor de pe acest forum li s-a spalat creierii de presa antistelista si antiBecali. Greu le mai schimpi perceptia despre ceea ce se intampla cu adevarat la echipa. Greu ii faci sa inteleaga ca ceea ce a realizat echipa in perioada Gigi este f.f. greu de repetat. Gtru ii faci sa intelega ca Gigi este patronul, iar patronul ia deciziile pe care le doreste. Si din punctul meu de vedere majoritatea deciziilor au fost bune si f. bune.

Adrian25.02.2009 19:13
Ti se pare. Omul a argumentat excelent de fiecare data.

Din pacate, pustilor de pe acest forum li s-a spalat creierii de presa antistelista si antiBecali. Greu le mai schimpi perceptia despre ceea ce se intampla cu adevarat la echipa. Greu ii faci sa inteleaga ca ceea ce a realizat echipa in perioada Gigi este f.f. greu de repetat. Gtru ii faci sa intelega ca Gigi este patronul, iar patronul ia deciziile pe care le doreste. Si din punctul meu de vedere majoritatea deciziilor au fost bune si f. bune.

Superba postare!

Serios. GENIAL!!!

Cica becaliii a luat in mare parte decizii bune si foarte bune(mai ales cu transferurile :D ) dar noua ne-au spalat creierele.

GENIAL!

Marius25.02.2009 19:22
Greu ii faci sa inteleaga ca ceea ce a realizat echipa in perioada Gigi este f.f. greu de repetat. Gtru ii faci sa intelega ca Gigi este patronul, iar patronul ia deciziile pe care le doreste.

Din pacate, ambele afirmatii sunt foarte adevarate.

Pirania25.02.2009 19:27
Cica becaliii a luat in mare parte decizii bune si foarte bune(mai ales cu transferurile :D ) dar noua ne-au spalat creierele.

GENIAL!

Copile, retine si baga la capatana, daca detii asa ceva: NU EXISTA ECHIPA IN ACEASTA LUME A FOTBALULUI CARE SA NU FI LUAT TEPE CU TRANSFERUL UNOR JUCATORI. IMPORTANT ESTE SA_TI INDEPLINESTI OBIECTIVELE. IAR ACESTEA IN CEA MAI MARE PARTE AU FOST INDEPLINITE.

P.S.

Inca ceva. Este ca e pentru prima oara pentru tine cand asisti la o semifinala de cupa europeana? Este ca in Liga Campionilor acum aproape 3 ani ai fost prima oara la un meci? S-ar putea sa nu mai pupi prea curand astfel de meciuri. Mai ales daca veti reusi sa demoralizati echipa, cum s-a intamplat si la meciul cu Fiorentina, si nu numai.

Stanici25.02.2009 19:29

Sa revenim la "noi si ei". Povestirile despre viata le depanam prin alta parte.

@CE, spuneai ca Becali nu a facut echipa lu' Lacatus... faza aia cu telefonul "gata, Gigi, acum!" e o facatura a presei pusa sa spele mintile mai putin luminate decat a ta? Faptul ca fostii antrenori au spus ca le-au fost impusi jucatori nu te pune pe ganduri?! Ca nu exista un climat profesionist, un mediu sigur la Steaua, a cui e vina? Ca numele Stelei este implicat in enspe mii de scandaluri pe luna si totodata e asociat cu lipsa de cultura la fel, nu te pune pe ganduri?

Faza cu argumentele e asa si asa - asta din cauza ca refuzi cu incapatanare sa vezi cele mai evidente lucruri si, daca Jiji face un lucru 99% rau si 1% bun, te agati de ala 1% si pui praful peste toate oribilitatile facute de dumnealui. Te-au invatat bine americanii, de fapt ei sunt campioni in domeniu.

campion_european25.02.2009 19:30
Copile, retine si baga la capatana, daca detii asa ceva: NU EXISTA ECHIPA IN ACEASTA LUME A FOTBALULUI CARE SA NU FI LUAT TEPE CU TRANSFERUL UNOR JUCATORI. IMPORTANT ESTE SA_TI INDEPLINESTI OBIECTIVELE. IAR ACESTEA IN CEA MAI MARE PARTE AU FOST INDEPLINITE.

P.S.

Inca ceva. Este ca e pentru prima oara pentru tine cand asisti la o semifinala de cupa europeana? Este ca in Liga Campionilor acum aproape 3 ani ai fost prima oara la un meci? S-ar putea sa nu mai pupi prea curand astfel de meciuri. Mai ales daca veti reusi sa demoralizati echipa, cum s-a intamplat si la meciul cu Fiorentina, si nu numai.

Foarte corect !!!!!!!!! Pe Gigi nu-l veti demoraliza in vecii vecilor. In schimb echipa o veti face varza

campion_european25.02.2009 19:36
Sa revenim la "noi si ei". Povestirile despre viata le depanam prin alta parte.

@CE, spuneai ca Becali nu a facut echipa lu' Lacatus... faza aia cu telefonul "gata, Gigi, acum!" e o facatura a presei pusa sa spele mintile mai putin luminate decat a ta? Faptul ca fostii antrenori au spus ca le-au fost impusi jucatori nu te pune pe ganduri?! Faptul ca nu exista un climat profesionist, un mediu sigur la Steaua, a cui e vina? Faptul ca numele Stelei este implicat in enspe mii de scandaluri pe luna si totodata e asociat cu lipsa de cultura la fel, nu te pune pe ganduri?

Stai putin ca vad ca nu ne intelegem. Inventia aia cu telefonul dat lui Lacatus apartine gsp. Acelas gsp a obtinut un interviu de la antrenorul lui Aalborg (??????) care a facut Steaua varza pentru ca apoi sa se afle ca acela nu era antrenorul lui Aalborg si pe site-ul clubului aanez a aparut ca nici macar nu facea parte din delegatie. Idiotii aia probabil ca au platit un turc ca sa faca Steaua varza sa intarate si mai mult suporterii contra conducerii pe sistemul:" ia uite ce rad si danezii de noi, e vina lu Becali, pleca din Ghencea Becali". Niciun antrenor de la Steaua nu numai ca nu a recunoscut ca i se facea echipa dar a si infirmat categoric. De la Zenga la Dorinel. Ultimul a dezmintit prostia asta chiar acum cateva zile. Steaua va fi mereu atacata pentru ca este foarte invidiata si este mereu in centrul atentiei. Acum dusmanii ne fac oi pentru ca avem un patron care a fost cioban. Dar tu crezi ca daca aveam un academician ca patron , scapam de jigniri??? Ne-ar fi facut toti tocilari, ochelaristi, chimisti su mai stiu eu ce prostii

Pirania25.02.2009 19:37
Foarte corect !!!!!!!!! Pe Gigi nu-l veti demoraliza in vecii vecilor. In schimb echipa o veti face varza

Din pacate, acesti pusti teribilisti nu realizeaza ca injuriile aduse lui Becali se rasfrang asupra evolutiei jucatorilor.

Injurati-l ma, insa dupa ce meciul este castigat. Adica la sfarsitul partidei sau cand conducem la o diferenta de cel putin 3 goluri.

Adrian25.02.2009 19:40

Domnule Pirania

Incearca sa bagi la cap odata si tu niste treburi.

Stoica a facut acele performante, nu becalii. Atunci clubul era condus de Stoica si becalii nu se baga.

Si de ce demoralizam echipa daca injuram patronul?

campion_european25.02.2009 19:47
Din pacate, acesti pusti teribilisti nu realizeaza ca injuriile aduse lui Becali se rasfrang asupra evolutiei jucatorilor.

Injurati-l ma, insa dupa ce meciul este castigat. Adica la sfarsitul partidei sau cand conducem la o diferenta de cel putin 3 goluri.

Pe mine m-au obosit groaznic in tur. Sunt multi si galagiosi si prosti. Suporterii adevarati i-am vazut manifestandu-se o singura data, cu Timisoara cand am egalat la 2-2. In schimb la 1-2 in loc de incurajari jucatorii au fost injurati si fluierati la fiecare greseala. Prefer ca Steaua sa joace fara spectatori si s-o vad cum castiga de acasa de la TV decat sa asist la asa ceva. Nu mi-e frica nici de Dinamo nici de CFR, nici de Timisoara. Ma pi... (pardon urinez ca s esupara moderatorii) pe ei. Daca cineva o poate impiedica pe Steaua anul asta sa ia campionatul, aia sunt suporterii

Domnule Pirania

Stoica a facut acele performante, nu becalii. Atunci clubul era condus de Stoica si becalii nu se baga.

Cum nu se baga ma? Nu spuneti voi ca-i dadea echipa lu Olaroiu pe foaie??? Cand va convine voua nu se baga, cand nu va convine, se baga

Domnule Pirania

ba sa mor eu de tu n-ai probleme mari. Urmatoarea intrebare probabil ca e de ce demoralizati echipa daca dati foc la stadion. Dar daca incurajati echipa, o ajutati? La fel daca injurati patronul si faceti atmosfera ostila o incurcati rau. Mirel a spus acum 2 sapt. ca se simteau ca dracu in tur si nu puteau sa joace cand va auzeau

Azazello25.02.2009 19:49

Off-topic: este adevarat ca s-a devansat meciul cu Brasovul pentru vineri ? Nu am gasit nimic pe despre asta pe niciun pseudo site-urile de sport.

Stiti ceva careva ?

Marius25.02.2009 19:50

e adevarat, meciul se joaca pe 6 martie.

Pirania25.02.2009 19:51
Domnule Pirania

Stoica n-a bagat un leu la Steaua. Din contra, a fost platit de cel pe care-l injurati non-stop. Stii cine l-a adus pe MM la Steaua? Gigi, fratele meu, Gigi. Cel pe care-l injuri din cauza presei perverse de la noi.

Fara banii si deciziile lui Gigi nu se realiza absolut nimic. Si adecerea MM-ului la Steaua a fost decizia lui.

Demoralizati echipa pebtru ca o astfel de atmosfera nu face bine nicaieri si nimanui. Nici in fotbal, nici in famile, NI-CA-IERI. Imagineaza-ti cum ai putea sa studiezi daca tatal tau ar face scandal in casa in timp ce tu incerci sa inveti. Crezi ca ai acumula ceva informatii? Sau la servici, daca s-ar isca un scandal intre sef si un coleg. Crezi ca ai mai avea acelasi randament?

danimarcu25.02.2009 19:52
Baiete, am master in Economie Capitalista la James Madison in Statele Unite si master in Drept Comercial la ASE. Conduc o companie care are angajati cati cartierul tau.

Iar eu sunt Bill Gates. :punk:

Daca nu ma crezi,da-mi voie sa ma indoiesc si eu de ceea ce spui ca esti.Un om care se pretinde asa de cult nu are voie sa scrie cu atat de multe greseli gramaticale...

Esti doar inca unul caruia ii place sa fie contra curentului,ca-i la moda!... ;)

campion_european25.02.2009 19:55
Iar eu sunt Bill Gates. :punk:

Daca nu ma crezi,da-mi voie sa ma indoiesc si eu de ceea ce spui ca esti.Un om care se pretinde asa de cult nu are voie sa scrie cu atat de multe greseli gramaticale...

Esti doar inca unul caruia ii place sa fie contra curentului,ca-i la moda!... ;)

Dar eu nici nu vreau sa ma crezi. Ti-am aratat doar ca exista posibilitatea (foooooarte mare) ca facandu-ma incult si needucat sa fi fooooarte penibil. Si daca nu-mi spui care sunt greselile gramaticale pe care eu le-am facut, te injur. Se practica pe forumuri ca incultii sa-i acuze pe altii de incultura iar cand sunt intrebati unde sunt greseile, sa se duca la baie. Si nu reprezentati niciun curent. Sunteti doar o adunatura de puti teribilisti usor de manipulat

Fane25.02.2009 19:58

@ALL

pentru cereri in casatorie, divorturi sau prietenii de o noapte aveti PM.

incercati sa il folositi cu incredere.VA ROG !

campion_european25.02.2009 19:59
Stoica n-a bagat un leu la Steaua. Din contra, a fost platit de cel pe care-l injurati non-stop. Stii cine l-a adus pe MM la Steaua? Gigi, fratele meu, Gigi. Cel pe care-l injuri din cauza presei perverse de la noi.

Fara banii si deciziile lui Gigi nu se realiza absolut nimic. Si adecerea MM-ului la Steaua a fost decizia lui.

Demoralizati echipa pebtru ca o astfel de atmosfera nu face bine nicaieri si nimanui. Nici in fotbal, nici in famile, NI-CA-IERI. Imagineaza-ti cum ai putea sa studiezi daca tatal tau ar face scandal in casa in timp ce tu incerci sa inveti. Crezi ca ai acumula ceva informatii? Sau la servici, daca s-ar isca un scandal intre sef si un coleg. Crezi ca ai mai avea acelasi randament?

care tata, care familie, care servici???? Te las sa reflectezi

Adrian25.02.2009 19:59

campeoane

Tu ai probleme mari.

Daca tu ai scris tot ce ai scris acolo si nu te deranjeaza, atunci e foarte grav.

Tu tocmai ai spus ca e normal ca patrnol sa se bage peste antrenor.

Eu stiam ca Gigi infecteaza tot ce atinge dar nu credeam ca a ajuns chiar atat de departe.

pentru toti stelistii!!!

Haideti sa incurajam echipa si pe antrenorul ei, Gigi becalii.

Pana acum ne-au adus doar bucurii sub forme de valize, scandaluri si locuri 2. Sa nu uitam si umilintele din CL.

Haideti asadar sa ii incurajam.

Sa speram ca vor continua cu aceste performante multi, multi ani!

Vreau ca in acest an pe stadioane sa rasune: "Locul 2 este pentru noi!!!"

Asta e mentalitatea stelista adevarata, nu porcaria aia cu onoarea si mandria si locul 1.

Hai, forza Becali!

Azazello25.02.2009 20:03
e adevarat, meciul se joaca pe 6 martie.

Multumesc. In acest caz s-au dus pe apa sambetei planurile mele. :( Aveam de gand sa merg la meci dar vineri mi-e aproape imposibil din cauza jobului.

campion_european25.02.2009 20:14
campeoane

Tu ai probleme mari.

Daca tu ai scris tot ce ai scris acolo si nu te deranjeaza, atunci e foarte grav.

Tu tocmai ai spus ca e normal ca patrnol sa se bage peste antrenor.

Eu stiam ca Gigi infecteaza tot ce atinge dar nu credeam ca a ajuns chiar atat de departe.

pentru toti stelistii!!!

Haideti sa incurajam echipa si pe antrenorul ei, Gigi becalii.

Pana acum ne-au adus doar bucurii sub forme de valize, scandaluri si locuri 2. Sa nu uitam si umilintele din CL.

Haideti asadar sa ii incurajam.

Sa speram ca vor continua cu aceste performante multi, multi ani!

Vreau ca in acest an pe stadioane sa rasune: "Locul 2 este pentru noi!!!"

Asta e mentalitatea stelista adevarata, nu porcaria aia cu onoarea si mandria si locul 1.

Hai, forza Becali!

Tu aia ai priceput ma din parcursul Stelei din 2003 pana acum? Suferinte, umilinte, valize? Ma intreb daca tineai cu Dinamo ce mai intelegeai:ce_oameni:

Adrian25.02.2009 20:15

Eu asta pricep din parcursul Stelei din 2007 si pana acum.

De cand becalii a gustat banii din CL, performanta nu mai exista la Steaua.

Si nu ma luati cu povesti gen "participarea in CL e performanta."

axl25.02.2009 20:21

Bai daca tot stergeti posturi atunci stergeti tot off-topicul.

Deliric125.02.2009 20:26

se pare ca s a umplut forumul de veri ai lui berbecali , incercati sa nu mai bagati placa asta : "daca il injuri pe Becali afecteaza echipa " nu are legatura una cu alta , si daca sunt jucatori care chiar se deranjaza ca e injurat berbecali atunci aia sunt slugi si sunt suparati ca le este injurat prea-fericitul jijhinho .

nu mai tine nici treaba " a bagat banii in Steaua" , terminati , si a scos destul in plus ! Daca a ramas fara bani a ramas de idiot ce e ,ca a dat bani pe la popi contra fire de par din barba lor .

aporpo astia care au juma de eugenie de la Becali sa faca campani pro-Becali pe aici sa ridice o manuta , si eu o sa ridic o manuta vineri pe stadion cu degetu mijlociu pentru berbecali idolul vostru . :hypocrite:

«12345»