Nu te judecam, doar vroiam sa iti spun care era principalul sens al intrebarii lui bodanelu
Hagi strangea semnaturile acelea pentru ca el stia ce fel de persoana poate fi Becali. Tare mult regret, la fel ca multi altii, ca in acele perioade il sustineam pe Becali.
Hagi l-a respectat pe Jiji, chiar si cand a strans semnaturile nu l-am auzit sa zica nimic rau de Becali. Nu l-a jignit nici macar dupa iesirile cretinoide din perioada cat era antrenor, nici dupa ce si-a dat demisia. A fost demn si a evitat jignirile.
Asta in timp ce Jiji l-a adus la Steaua doar pentru a-l umili(alta explicatie logica pentru iesirea lui din prima etapa cu Poli Iasi nu exista; nimeni nu insulta un antrenor din prima etapa daca are incredere in el). A fost jignit aproape dupa fiecare etapa, autoritatea in vestiar i-a fost stirbita prin declaratiile cretine(sa nu joace Zaharia, sa joace Radoi stopper, sa joace "Ceasul").
Suporterii nu-i sunt alaturi datorita modului in care a ales sa duca aceasta "lupta de unul singur". Daca cheltuia toti banii din CL pentru a intari echipa(lasa-ma cu vrajeli de genul "sunt in cont", n-ai de unde sa stii ce e in conturile Stelei; dar este evident ca in club au intrat mai multi bani decat au iesit), daca nu jignea gloriile steliste, daca nu ne tara in cate un scandal saptamanal, daca nu angaja numai pupincuristi la club, daca respecta suporterii, daca nu se baga in alcatuirea primului 11, daca trata jucatorii ca pe niste fiinte umane, nu ca pe niste sclavi, daca nu se umilea pentru 10 milioane nu avea nimeni nimic cu el.
- dar cand la cununat pe Gigi nu stia ce fel de om este? Ei se cunosc de 25 de ani. Gigi e casatorit de vreo 13 ani. Se cunosteau perfect. Erau ca fratii
- asta era si culmea. Dupa e ca-l lucra pe la spate sa-l mai si vorbeasca de rau. Atunci erau prieteni buni. Erau frati. Si Hagi vroia sa-i ia Steaua
- asa e nu am eu de unde sa stiu ce este in cont la Steaua. Dar la fel de adevarat este ca nici tu habar n-ai ce-i acolo. Si daca tu poti sa-ti dai cu parerea ce este la Steaua in cont asa pot sa-mi dau si eu. Si e de un infinit de ori mai probabil ca eu sa am dreptate
- daca in club au intrat mai multi bani decat au iesit asta este un lucru bun nu rau. Insemna management performant. Inseamna ca investitiile s-au facut cu cap si au inceput sa produca profit
- gloriile steliste sunt de fapt betivul de Lita Dumitru care de necaz ca nu l-a angajat si pe el improasca Steaua cu noroi pe unde o prinde si Jenei care e nostalgic dupa echipa din 1986. Trebuie sa-i spuna cineva ca aia a fost o generatie de exceptie si nu o normalitate
- sunt convins ca daca tu ai un loc de munca si lucrezi direct cu patronul la fel de "pupincurist" esti. Astea sunt vitejii de doi lei sa-l acuzi pe Argaseala pentru faptul ca-si asculta patronul. Si nu odata au avut puncte de vedere diferite si era normal ca cel care a cedat sa fie Argaseala
- NU s-a bagat in alcatuirea primului 11. Asa au spus Zenga, Olaroiu, Lacatus si mai nou Dorinel. In schimb nu acelasi lucru l-a spus Mourinho despre Abramovici sau Anceloti despre Berlusconi. Patronul e patron si trebuie ascultat
- pe jucatori i-a tratat mai mult ca pe fintele umane. De multe ori la infrangere le-a crescut contractele. Mereu a vorbit despre aie ca facand parte din familia lui. Dar la fel de bine e normal e normal sa-i indepartezi pe jucatorii care stricau atmosfera la lot (Bostina) sau cei care nu dadeau randament (Sabam, Carlos, Abel, Arthuro, Iacob, Zaharia, Cristocea, Croitoru.....)