FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Noi si EI

«1345»
Pirania25.02.2009 20:34
Eu asta pricep din parcursul Stelei din 2007 si pana acum.

De cand becalii a gustat banii din CL, performanta nu mai exista la Steaua.

Si nu ma luati cu povesti gen "participarea in CL e performanta."

Scuza-ma ca-ti spun, dar perceptia ta este total eronata.

Pentru fotbalul romanesc, cele 3 participari in Liga Campionilor reprezinta o mare performanta. Cu jucatori mediocri, asa cum sunt majoritatea jucatorilor romani, aceste participari reprezinta imens de mult. Am ekiminat in ultimul an pe Galatasaray, o echipa cu o potenta financiara infinit mai mare decat a nostra. Nu ti se pare un rezultat mare? Mie da. Trezeste-te la realitate. Fotbalul romnesc este slab in comparatie cu majoritatea tarilor europene. Economia tarii este la fel in comparatie cu acelesi tari. Deci daca nema bani, nema jucatori de valoare din afara, pentru ca in tara nu prea sunt.

Adrian25.02.2009 20:37

Pirania

Eu nu consider echipa Galatasaray ca fiind peste Steaua.

Are intr-adevar mai multi bani dar nu banii joaca.

Da, mi se pare un rezultat foarte bun. Dar de ce s-a oprit acolo tot sezonul Stelei?

De ce nu s-a luptat si in CL?

De ce singurul obiectiv al Stelei e calificarea in CL?

Acum cateva zile in presa a aparut un articol cum ca Steaua a incasat 20 de milioane de euro in ultimele 7 luni si nu a cheltuit decat 9(cu tot cu echipa si transferuri). Unde sunt ceilalti 11?

Nu puteau oare sa fie bagati intr-un fundas stanga sau un mijlocas stanga?

catasteaua1725.02.2009 20:47

:steag_cruce_invers: sustinem Steaua :steag_cruce_invers:

dar nu sustinem ciobanu ,ciobanu sa plece de unde a venit :steag_sah_mic:fular-campionii

danimarcu25.02.2009 20:54
Scuza-ma ca-ti spun, dar perceptia ta este total eronata.

Pentru fotbalul romanesc, cele 3 participari in Liga Campionilor reprezinta o mare performanta. Cu jucatori mediocri, asa cum sunt majoritatea jucatorilor romani, aceste participari reprezinta imens de mult.

Latifundiarul urmareste sa ajungem acolo doar pt banii aia.In felul acesta nu numai ca nu mai trebuie sa bage mana in buzunarul sau,dar mai si ramane ceva in plus...

De ce sa ne tot calificam in LC,daca:

1.Nu deranjam pe nimeni;

2.Nu acumulam experienta(jucam tot mai varza an de an)?

La ce e benefica aceasta calificare,daca odata ajunsi acolo ciobanul declara ca de aici inainte nu-l mai intereseaza,ca nu conteaza daca facem vreun punct,etc?Suntem ciuca batailor,numele Steaua este similar in Europa cu echipa de mana a doua venita dintr-un fotbal de mana a treia...

Pirania25.02.2009 21:00
Pirania

Eu nu consider echipa Galatasaray ca fiind peste Steaua.

Are intr-adevar mai multi bani dar nu banii joaca.

Da, mi se pare un rezultat foarte bun. Dar de ce s-a oprit acolo tot sezonul Stelei?

De ce nu s-a luptat si in CL?

De ce singurul obiectiv al Stelei e calificarea in CL?

Acum cateva zile in presa a aparut un articol cum ca Steaua a incasat 20 de milioane de euro in ultimele 7 luni si nu a cheltuit decat 9(cu tot cu echipa si transferuri). Unde sunt ceilalti 11?

Nu puteau oare sa fie bagati intr-un fundas stanga sau un mijlocas stanga?

Este mult peste Steaua. Jucatorii lor sunt valoric peste ai nostri. Ca s-a intamplat cum ne-am dorit noi, e f. bine. Insa ma indoiesc ca am mai repeta rezultatul daca am mai juca inca o data. In fine.

Valoarea jucatorilor lui Galata este cifrata la zeci de milioane de euro, ceea ce la noi, din pacate nu-i valabil.

Banii joaca Adriane, banii joca. In sistemul capitalist numai si numai banii joaca si au valoare. Fara bani esti zero. Tu poate nu stii, dar inainte sa vina Becali, Paunescu cumpara jucatori cu maxim 80.000 $, iar echipa era intr-adevar praf. Eram pe 6 sau 7, la -5 la adevar.

Pai s-a oprit acolo pentru ca valoarea echipei nu ne-a perims sa realizam mai mult. Cu echipe de calibrul celor cu care am jucat in grupa e f.f. greu sa obtii mai mult. In plus, ati 'ajutat' si voi (in meciul cu Firenze) sa nu obtina mai mult.

Ce scrie in presa nu mai intereseaza. Daca inca n-ai inteles ca presa vrea sa ne dezbine e f. grav. Minciuni peste minciuni pe care doar naivii si cei lipsiti de minte le pot crede.

In jucatori s-au gacat o groaza de bani. Chiar tu ai spus ca s-a gresit. Da, de multe ori s-a gresit. Asta e. Si alte cluburi au gresit, poate chiar mai mult. Ideea este ca bani s-au bagat in transferuri, poate cei mai multi. Ca Gigi nu mai vrea pentru moment sa investeasca e numai treaba lui. El gestioneaza situatia. E numai si numai dreptul lui.

Adrian25.02.2009 21:14

Priania

Ai dreptate cu presa. Vrea sa faca rau Stelei.

Dar de ce nu esti obiectiv in totalitate. Exista si jurnalisti care il pupa in fund pe becalii fara motiv.

Astia spun minciuni care sa il puna pe Gigel intr-o lumina buna.

Eu nu sunt de acord ca jucatorii Galatei sunt peste ai nostri. Sunt intr-adevar cativa de nivel mondial(Arda, Kewell, Nonda) dar restul nu sunt nu stiu ce. Chiar daca numele lor sunt cunoscute, nu sunt nu stiu ce.

Si sa nu uitam ca si noi aveam in acel moment in echipa cativa jucatori cu nume mari: Radoi, Goian, Zapata, Ghionea chiar si Dayro. Astia sunt jucatori foarte buni. Si la ora aia aveau o cota foarte buna.

Becali e patron, a bagat bani. Atat timp cat a fost doar patron si a bagat bani, a fost respectat.

In momentul cand a inceput sa se foloseasca de Steaua si sa isi bata joc de aceasta echipa, lucrurile s-au schimbat.

«1345»