FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Noi si EI

«12345»
Stanici24.02.2009 21:25
Eeeeh asta-i culmea tupeului. Il injurati aiurea de 2 ani dez ile si mai aveti si tupeul sa-i cereti bilete gratis. Niciun "stelist" pe care l-am intrebat pana acum de ce il injura pe Becali nu a fost in stare sa-mi spuna concret motivel;e. Doar ineptii: ca a distrus Steaua (?), ca a patat numele Stelei (?)...... Vreti anarhie si sa fiti altfel.....dati bani pe bilete. Va dati stelisti dar cand e de platit intrarea stati cu mana intinsa tocmai la ala pe care-l injurati. Asta denota si lipssa coloanei vertebrale

eeeh, te-ai gandit ca poate nu ai fost tu in stare sa intelegi motivele?! Mdea, daca tie ti se pare ineptie faptul ca unii sunt deranjati cand e patat numele Stelei, noi doi avem o problema pentru ca esti pe un site al suporterilor stelisti, nu crezi?

Vreti anarhie si sa fiti altfel.....dati bani pe bilete. Va dati stelisti dar cand e de platit intrarea stati cu mana intinsa tocmai la ala pe care-l injurati

Tu cu cine vorbesti? Cu cine te certi? Cine "este" "voi"? Cine a zis ca nu plateste intrarea?Cine sta cu mana intinsa la ala? Tu citesti ceea ce scrii inainte sau dupa ce apesi butonul ala, "adauga raspus" ?!! De fapt, ai vreo idee coerenta sa o impartasesti cu cei care, din pacate, iti vor citi ideile de "razboinic al luminii" ?!! Tu ai cea mai mica idee despre cum sta treaba cu reciprocitatea? Ca, in cazul meciurilor din deplasare, biletele rezervate fanilor Stelei nu se achizitioneaza in mod individual ci se dau intre cluburi? Ai idee cat de bucurosi ar fi "voi" daca ar putea sa isi cumpere biletele pe cont propriu in deplasari?

clausblaus24.02.2009 21:28

@johngotti

Este greu,pentru unii,sa inteleaga,daca nu le dai mura in gura.

Ma refeream la posibilitatea de a se refuza,de catre club,numarul de bilete puse la dispozitie de catre gazde.

S-a mai incercat odata lucrul asta,se stie.Unde scrie in postul meu ca s-ar cere bilete gratis?

Nu rastalmaci vorbele mele.

Nu as accepta,niciodata in viata,ceva de la parvenitul de Becali!!!

Ps:de injurat il vom injura mult timp de acum incolo.(sic)

:steag_cruce_invers:

johngotti25.02.2009 11:49
eeeh, te-ai gandit ca poate nu ai fost tu in stare sa intelegi motivele?! Mdea, daca tie ti se pare ineptie faptul ca unii sunt deranjati cand e patat numele Stelei, noi doi avem o problema pentru ca esti pe un site al suporterilor stelisti, nu crezi?

S-a mai adaugat inca unu' la colectia alora care spun ca Becali a patat Steaua dar habart n-au sa spuna de ce. Stai linistit ca n-o sa fi ultimul venit mult timp. Vi se alutura altul imediat. Sunteti multi

Tu cu cine vorbesti? Cu cine te certi? Cine "este" "voi"? Cine a zis ca nu plateste intrarea?Cine sta cu mana intinsa la ala? Tu citesti ceea ce scrii inainte sau dupa ce apesi butonul ala, "adauga raspus" ?!! De fapt, ai vreo idee coerenta sa o impartasesti cu cei care, din pacate, iti vor citi ideile de "razboinic al luminii" ?!! Tu ai cea mai mica idee despre cum sta treaba cu reciprocitatea? Ca, in cazul meciurilor din deplasare, biletele rezervate fanilor Stelei nu se achizitioneaza in mod individual ci se dau intre cluburi? Ai idee cat de bucurosi ar fi "voi" daca ar putea sa isi cumpere biletele pe cont propriu in deplasari?

Eu nu ma cert cu nimeni ca daca ma puneam sa ma cer ajungeam la balamuc. Tu ai vazut ce a scris ala.. sau daca nu vezi Numele Becali intr-un text nu-l citesti? Termina ma cu prostiile ca reciprocitatile sunt 5% din numarul de locuri de pe stadion. Restul va dadea clubul bilete platite de el. Numai eu stiu zeci de "suporteri" din peluza care sunt abonati la Argaseala la bilete moca pe care de cele mai multe ori le mai si vand. Nu mai faceti pe sfintii. Sau poate tu saracu de tine habar n-ai dar te-a luat valul anti -Becali si te-a lovit de tarm. Oricum pentru enorm de multi peluza ramane singurul loc unde poti sa injuri fara sa iei amenda. Idolul vostru Tweety a si recunoscut ca nu prea il interesa fotbalul venea pentru "atmosfera". Nu vreti voi sa va cautati o echipa cu un patron care va place, cu un presedinte care va place, cu niste jucatori care va sunt voua pe plac. Nu e obligatoriu sa ti o viata cu o echipa. Nu-mi spune tu ca aia care vin meci de meci si injura jucatorii sau care isi doresc SA PIARDA Steaua doar ca sa "plece" Becali, sunt stelisti. Eu n-am mai auzit de suporter care sa vrea sa piarda echipa lui. Sau probabil ca in mintea lor saracii or fi cine stie

Adrian25.02.2009 11:53

Johngotti

Esti un suporter becalist adevarat!

Forza becaliiiiiii!!!

p.s.

Imi trimiti te rog si mie maneaua aia cu becalii facuta dupa maria a lu' scooter?

johngotti25.02.2009 11:53
@johngotti

Este greu,pentru unii,sa inteleaga,daca nu le dai mura in gura.

Ma refeream la posibilitatea de a se refuza,de catre club,numarul de bilete puse la dispozitie de catre gazde.

S-a mai incercat odata lucrul asta,se stie.Unde scrie in postul meu ca s-ar cere bilete gratis?

Nu rastalmaci vorbele mele.

Nu as accepta,niciodata in viata,ceva de la parvenitul de Becali!!!

Ps:de injurat il vom injura mult timp de acum incolo.(sic)

Daca tu alta preocupare nu ai poti sa-l injuri. Fiecare face ce crede el de cuvinta pentru a isi ocupa timpul. Unii se duc la film, altii citesc, altii s euita la TV, altii ies la plimbare. Tu il injuri pe Becali. Daca atata poti.....

campion_european25.02.2009 12:03
Johngotti

Esti un suporter becalist adevarat!

Forza becaliiiiiii!!!

p.s.

Imi trimiti te rog si mie maneaua aia cu becalii facuta dupa maria a lu' scooter?

PS: aaa si sa nu uit. Parerea mea despre cei care vor sa plece Gigi e ca nu au usa la casa, ca au fost crescuti prin vecini si ca nu au curte in spatele blocului. E ce zici? Vezi ca am gandit exact ca tine?

Stanici25.02.2009 12:28

Gotti si campioneuropean- sunteti una si aceeasi persoana, e clar, crede-ma ca se poate afla chestia asta chiar daca ai IP fix de la retea de cartier. Fazele astea mergeau acum 3 ani. Oricum, nu conteaza, trec cu vederea... chiar sunt curios sa aflu punctul de vedere al fanilor lu' Becali, lucru pentru care rog pe toata lumea sa nu se dedice la atacuri personale impotriva ta.

Eu nu inteleg de ce ma compari pe mine cu Tweety. Eu ma declar impotriva creditorului din motive mult prea numeroase ca sa ti le mai insir aici. Tweety este idolul fanilor lui, nu ai cum sa ridici o presupunere de-a ta la rang de adevar. Daca spuneam ca vreau sa ii rup fata unui cameraman, poate erai indreptatit sa afirmi lucruri de genul celor pe care tocmai le-ai aberat fara a avea nici cea mai mica idee despre persoana mea.

Un singur lucru te intreb, cat de mult ti-a placut momentul in care domnul creditor, Sfintia Sa, a purtat fularele lu' Dinamo si lu' Rapid?!.

Fyi, Astralul nu e retea de cartier si nu da IP-uri la comun.

aaagotti1.JPG

aaagotti2.JPG

campion_european25.02.2009 12:43
Gotti si campioneuropean- sunteti una si aceeasi persoana, e clar, crede-ma ca se poate afla chestia asta chiar daca ai IP fix de la retea de cartier. Fazele astea mergeau acum 3 ani. Oricum, nu conteaza, trec cu vederea... chiar sunt curios sa aflu punctul de vedere al fanilor lu' Becali, lucru pentru care rog pe toata lumea sa nu se dedice la atacuri personale impotriva ta.

Eu nu inteleg de ce ma compari pe mine cu Tweety. Eu ma declar impotriva creditorului din motive mult prea numeroase ca sa ti le mai insir aici. Tweety este idolul fanilor lui, nu ai cum sa ridici o presupunere de-a ta la rang de adevar. Daca spuneam ca vreau sa ii rup fata unui cameraman, poate erai indreptatit sa afirmi lucruri de genul celor pe care tocmai le-ai aberat fara a avea nici cea mai mica idee despre persoana mea.

Un singur lucru te intreb, cat de mult ti-a placut momentul in care domnul creditor, Sfintia Sa, a purtat fularele lu' Dinamo si lu' Rapid?!.

Pai daca sunt doua "tabere" (anti- Becali si pro-Becali) Tweety trebuie sa apartina uneia dintre ele, nu? Eu zic ca apartine clar aripii anti Becali nucleul mai dur sa-i zicem asa. Si tu ai lucruri despre altii fara sa-i cunosti. Gigi a tinut fularul lui Dinamo la gat 10 minute si a bagat Steaua in Liga si i-a adus cel puti 10 mil de euro la buget. Si mai facea si mishto de ei radea de augh-augh-ul lor. Facea caterinca. Eu zic ca mai suparati trebuiau sa fie dinamovistii decat noi, ca ala tocmai facuse mishto de fularul lor (te rog nu-mi raspunde cu tampenia ca banii si i-a luat el ca ma jur ca nu-ti mai raspund la nimic.)

Stanici25.02.2009 12:44

Adica daca iti dau situatia ipotetica: esti casatorit si vrei sa iti zugravesti casa. Pentru a face rost de bani, ti se pare normal sa o trimiti pe nevasta-ta la produs (timp de 10 minute) si apoi sa razi de aia care ti-au tufut-o pentru ca ai facut rost de bani pe carca lor si ai frumos in casa?!

Adrian25.02.2009 12:48

Domnule campion european.

Sa discutam doar fotbal, sa lasam scandalurile.

Ai zis ca acele 10 minute in care a purtat fularul spurcat l-au ajutat pe Gigi sa duca Steaua in Liga si sa faca rost de 10 milioane de euro. Din acei 10 milioane de euro, cati au ajuns la Steaua?

campion_european25.02.2009 12:53
Domnule campion european.

Sa discutam doar fotbal, sa lasam scandalurile.

Ai zis ca acele 10 minute in care a purtat fularul spurcat l-au ajutat pe Gigi sa duca Steaua in Liga si sa faca rost de 10 milioane de euro. Din acei 10 milioane de euro, cati au ajuns la Steaua?

Inainte sa-ti raspund la intrebarea asta foarte simpla (Steaua este o S.A), ai putea sa-mi spui si tu mie in ce intervale de varsta te situezi, (20-25, 25-30, 30-35, 35-40..) pentru ca nu e normal sa intrebi unde au ajuns banii destinati unei societati comerciale

Adica daca iti dau situatia ipotetica: esti casatorit si vrei sa iti zugravesti casa. Pentru a face rost de bani, ti se pare normal sa o trimiti pe nevasta-ta la produs (timp de 10 minute) si apoi sa razi de aia care ti-au tufut-o pentru ca ai facut rost de bani pe carca lor si ai frumos in casa?!

nu nu, nu sa faca sex dar sa urineze pe unu as trimite-o. Cam asta era comparatia potrivita

Adrian25.02.2009 12:57

Ma incadrez in intervalul 20-25.

Si de ce nu e normal sa intreb unde ajung banii?

Nu e normal sa intreb de ce banii au ajuns la becalii si nu la club?

campion_european25.02.2009 13:01
Ma incadrez in intervalul 20-25.

Si de ce nu e normal sa intreb unde ajung banii?

Nu e normal sa intreb de ce banii au ajuns la becalii si nu la club?

Ma jur ca acolo te incadram si eu. Pai cum sa ajunga banii de la UEFA la Becali? Ai facut economia?? Daca a deturnat fondurile UEFA sa raaspunda penal dar asta demonstreaza numai un audit. N-ai tu de unde sa sti asta. Ce te face sa spui ca a luat el banii? Dintr-o comapanie nu pleci cu banii in traista acasa. Il acuzi de hotie fara nici cea mai mica dovada?? Asta e calomnie

Stanici25.02.2009 13:12

Daca intrau banii in club, se faceau oarecare transferuri pana acum, nu se juca la mica ciupeala.

Totusi, io nu inteleg cum sa consideri ca cineva face un lucru bun daca poarta insemnele cluburilor adverse. Ca spuneai ca a fost destept ca a facut rost de bani din Liga. In fine, in Liga aia m-am simtit destul de prost cand imi vedeam favoritii bagand sprinturi dupa jucatorii Realului sa le ia tricourile. Si acea mentalitate ghici de unde a venit. Indiciu: cine spunea ca e bun si locul 2, ca tot ce conteaza e sa ne strecuram in Liga? Pe cine nu intereseaza Cupa? Datorita carei persoane Steaua nu mai intra pe teren la orice meci cu mentalitatea "Hai sa le rupem franele astora, noi suntem Steaua!"? ci cu gandul ca e bine si un egal, important e sa ne iasa banul? Cine ne face pe noi, stelistii, de rusine in mod constant in mass-media prin lipsa de bun simt si prin analfabetism, "calitati" care au ajuns sa fie asociate Stelei?!!

Pana la urma, considerentele materiale primeaza pentru tine in fata celor morale?!

Adrian25.02.2009 13:12

Domnule Campion European

De ce va purtati ca un copil de 2 ani?

Asa gandire imatura nu am mai intalnit de mult. De ce ti se pare atat de anormal un lucru asa de simplu ca deturnarea de fonduri?

In Romania lucrul asta se face peste tot. Putem spune ca e un sport national.

Dar sa va raspund la intrebare.

De unde stiu?

Pai am dedus logic.

Avand in vedere ca Steaua a incasat in ultimii ani de fiecare data mult mai mult decat a cheltuit, nu am cum sa nu ma gandesc ca aceasta societate e pe plus. Si daca e pe plus inseamna ca are bani.

Si daca are bani, atunci de ce vine gigelu sa imi spuna mie ca echipa nu are bani, ca nu mai baga bani la echipa, ca nu mai cumpara nimic,etc?

Si daca intr-adevar nu mai sunt bani, unde s-au dus banii aia obtinuti din atatea calificari in CL?

La valize, poate?

Asta e omul pe care il laudati.

Un tradator pe care il intereseaza doar castigul personal. Un om pe care il doare in cot de echipa asta si care vrea doar sa vada cum i se umple portofelul si cum devine tot mai puternic.

De cand a plecat Stoica, Steaua e in picaj. Ala a adus performanta, nu becalii. Ala a cumparat jucatori de valoare(nu de 3 surcele), a adus antrenori de valoare(nu papusi) si a ridicat clubul la un nivel foarte mare din toate punctele de vedere(academia de fotbal, revista oficiala, marketingul,etc - toate proiecte de-ale lui Stoica. Pot argatseala si becalii sa zica ce vor ei.)

Daca voi nu vedeti ce tiran e becalii, e treaba voastra.

Pana una alta, veniti si cu niste argumente cand vorbiti despre cat de bun e pavianul pentru echipa.

bodanelu25.02.2009 13:46

@campion european si @johngotti

am si eu cateva intrebari pentru voi. sau pentru unul, ca se pare ca sunteti aceasi persoana.

L-am mai intrebat si pe un alt user, pro Becali, si nu mi-a raspuns:

Ce reprezinta pentru tine Gica Hagi? Ca stelist.

Ce reprezinta pentru tine cifra 7?

Ce reprezinta pentru tine Cupa Romaniei?

Ce reprezinta pentru tine Titlul in Romania?

Ce reprezinta pentru tine locul 2 in campionatul Romaniei?

Ce reprezinta pentru tine perioada 93-98, ca nu mi-ai raspuns mai sus?

Ce inseamna performanta pentru tine?

MoWeed25.02.2009 13:59

@bodanelu

Ma incumet eu sa raspund in locul fanilor lui Becali, deoarece, din experienta, cam asa cred eu ca gandesc...

Raspunsul la primele 2 intrebari e "nimic".

Raspunsul la a 3-a intrebare e "un motiv de oboseala, un trofeu neimportant, mult mai important fiind locul 2 in campionat cu ajutorul valizelor"

Raspunsul la a 4-a intrebare "nimic, atata timp cat si locul 2 aduce echipe din CL"

Raspunsul la a 5-a e "bucuria de a vedea echipe mari din Europa cum ne desfiinteaza pe Ghencea"(un lucru bun tinand cont de faptul ca ei merg la CL sa vada adversarii, nu pe Steaua)

Raspunsul la a 6-a intrebare e "nimic"

Raspunsul la a 7-a intrebare e "prezenta in CL cu orice pret sa mai vad si eu vedetele de la Real sau Bayern cum ne dau 3"

@cele 2 clone

Daca Steaua e SA, deci proprietatea proprie a acestui jeg, de ce plm mai tineti cu ea?

Un calcul simplu trebuie sa faci si iti vei da seama ca a incasat mai multi bani decat a cheltuit. Si valizele nu se pun, deoarece este cel mai cretin mod posibil de a cheltui banii clubului.

clausblaus25.02.2009 14:00
Daca tu alta preocupare nu ai poti sa-l injuri. Fiecare face ce crede el de cuvinta pentru a isi ocupa timpul. Unii se duc la film, altii citesc, altii s euita la TV, altii ies la plimbare. Tu il injuri pe Becali. Daca atata poti.....

Ma bucura faptul ca tu esti mai citit,desi din postarile tale nu reiese lucrul asta.

Cat despre timpul liber,fiecare il petrece asa cum crede de cuviinta.Aici este un site pentru suporterii Stelei si nu un cenaclu literar.Cauta in alta parte.

Daca doresti sa discutam despre filme,literatura,pescuit,plimbari,etc.,intra pe privat.Vei ramane,cu siguranta,total surprins sa afli ca din cei ce il injura pe Becali fac parte si persoane cu mult mai "citite"decat iti inchipui tu.

Deci,in concluzie,nu are nici o relevanta cat si cum citesti.

Ti-as spune mai multe,dar nu vreau sa se interpreteze ca un atac la persoana.

Este dreptul oricui sa-si exprime parerea,asa ca lasa agresivitatea verbala la "usa",ori "printre vecini".

Deliric125.02.2009 14:37

Ca valoare Steaua este pe 6,7 ca joc pe 14, 15 si cu toate astea tot sunt fani pro-Becali nu prea mai inteleg nimic .

daca acum ceva timp tot mai stateam bine la un capitol , adica aparare , acum suntem 0 la toate capitolele ...trist... si daca va place sa va mititi e treaba voastra ...

...pana nu pleaca Jiji cred ca treaba o sa mearga din rau in mai rau ...am auzit lucruri de genu ca el a bagat bani in echipa dar cei de langa el l au "sapat" , si daca ar fii asa tot vina lui este , el s a inconjurat de astfel de oameni ...cand esti inconjurat de pupincuristi asa cum sunt Argaseala si Lacatus (imi pare rau sa zic astea dar asa e )

, tot tu pierzi .

Jiji afara e singura solutie la ora actuala , un brend cum e Steaua nu va duce lipsa de oameni potenti financiar daca pleaca ciobanu , Steaua la facut mare si cunoscut dar suporteri ei il va face de kkt asa cum e !

Korado25.02.2009 15:12

Ai perfecta dreptate...

SuperSteaua

TitanBoy_120.jpg

campion_european25.02.2009 16:16
Domnule Campion European

De ce va purtati ca un copil de 2 ani?

Asa gandire imatura nu am mai intalnit de mult. De ce ti se pare atat de anormal un lucru asa de simplu ca deturnarea de fonduri?

In Romania lucrul asta se face peste tot. Putem spune ca e un sport national.

Dar sa va raspund la intrebare.

De unde stiu?

Pai am dedus logic.

Avand in vedere ca Steaua a incasat in ultimii ani de fiecare data mult mai mult decat a cheltuit, nu am cum sa nu ma gandesc ca aceasta societate e pe plus. Si daca e pe plus inseamna ca are bani.

Si daca are bani, atunci de ce vine gigelu sa imi spuna mie ca echipa nu are bani, ca nu mai baga bani la echipa, ca nu mai cumpara nimic,etc?

Si daca intr-adevar nu mai sunt bani, unde s-au dus banii aia obtinuti din atatea calificari in CL?

La valize, poate?

Asta e omul pe care il laudati.

Un tradator pe care il intereseaza doar castigul personal. Un om pe care il doare in cot de echipa asta si care vrea doar sa vada cum i se umple portofelul si cum devine tot mai puternic.

De cand a plecat Stoica, Steaua e in picaj. Ala a adus performanta, nu becalii. Ala a cumparat jucatori de valoare(nu de 3 surcele), a adus antrenori de valoare(nu papusi) si a ridicat clubul la un nivel foarte mare din toate punctele de vedere(academia de fotbal, revista oficiala, marketingul,etc - toate proiecte de-ale lui Stoica. Pot argatseala si becalii sa zica ce vor ei.)

Daca voi nu vedeti ce tiran e becalii, e treaba voastra.

Pana una alta, veniti si cu niste argumente cand vorbiti despre cat de bun e pavianul pentru echipa.

Eu am gandire imatura ca tu "deduci logic" unde sunt banii din conturile Stelei? Tu ai habar cum este gestionata o societate comerciala? Tu crezi ca intrii cu punga si iei bani din conturi cum te taie pe tine capul? Tu crezi ca tot ce intra in conturi este asa cum il taie capul pe administrator? Si eu sunt imatur????? Ciudat. Banii sunt in conturi. Si acolo vor ramane pentru a fi folositi cum trebuie, pentru dezvoltarea Academiei, pentru cresterea de noi talente sau pentru cumpararea tinerelor talente din stadii incipiente. Eu personal nu sunt de acord cu strategia asta. Steaua nu are timp sa creasca prea multi jucatori tineri. La Steaua se urmareste performanta imediata si nu se poate pierde timpul cu intinerirea echipei. Maxim 2,3 jucatori tineri. In rest jucatori cu experienta. Dar nu demult voi cei care il ijurati pe Becali il acuzati si pe el si pe antrenor si pe manager ca nu dau credit jucatorilor tineri. Uite jucatori tineri si strategie noua. Sa dea Dumnezeu sa fie si corecta

Gigi n-a zis niciodata ca Steaua nu mai are bani. A zis ca el nu mai are bani. Si a facut "o aroganta" pentru presa, stai linistit. Daca mai folosesti odata replica aia cu "valize" te consider deghizat. Eu cred ca orice om normal la capisi da seama ca nci Steaua si nici Gigi nu au nicio vina in tot scandalul asta fals creat de catre politic si tinut viu de catre presa.

Legat de MM il apreciez dar hai sa nu o dam intr-o polemica veche. MM nu a cumparat jucatori pe banii lu' masa si daca ma apuc sa iti insir jucatorii "valorosi" adusi de MM ma ia capul. Si Academia de Fotbal este proiectul lui Adi Ilie cu Mario Branco fie ca-ti place sau nu. Noi (cei care nu-l injuram pe Becali nu cei care-l sustin) nu trebuie sa va demonstram voua "nevinovatia" patronului. Voi vreti sa ne convingeti ca ce patron rau e. Voi trebuie sa demonstrati. Si nu va iese deloc

MoWeed25.02.2009 16:27
Gigi n-a zis niciodata ca Steaua nu mai are bani. A zis ca el nu mai are bani. Si a facut "o aroganta" pentru presa, stai linistit. Daca mai folosesti odata replica aia cu "valize" te consider deghizat. Eu cred ca orice om normal la capisi da seama ca nci Steaua si nici Gigi nu au nicio vina in tot scandalul asta fals creat de catre politic si tinut viu de catre presa.

Deci rivalii politici si cei din presa i-au dat valiza aceea lui Teia Sponte.

Atata timp cat regulamentul interzicea asta, Jiji nu trebuia sa dea bani. Punct!

Auzi, cumva esti Victor?

campion_european25.02.2009 16:32
Ma bucura faptul ca tu esti mai citit,desi din postarile tale nu reiese lucrul asta.

Cat despre timpul liber,fiecare il petrece asa cum crede de cuviinta.Aici este un site pentru suporterii Stelei si nu un cenaclu literar.Cauta in alta parte.

Daca doresti sa discutam despre filme,literatura,pescuit,plimbari,etc.,intra pe privat.Vei ramane,cu siguranta,total surprins sa afli ca din cei ce il injura pe Becali fac parte si persoane cu mult mai "citite"decat iti inchipui tu.

Deci,in concluzie,nu are nici o relevanta cat si cum citesti.

Ti-as spune mai multe,dar nu vreau sa se interpreteze ca un atac la persoana.

Este dreptul oricui sa-si exprime parerea,asa ca lasa agresivitatea verbala la "usa",ori "printre vecini".

daca n-ai inteles anumite cuvinte pe care le-am folosit, asta nu inseamna ca le-am gresit ortografia ci doar ca tu nu le cunosti. Spune-mi care sunt si ti le explic. Nu trebuie sa arati inteligenta si cinism acolo unde nu sunt. Daca ti se pare si tie normal sa-ti petreci timpul injurand o persoana n-ai decat, ca nu te retine nimeni dar asta nu inseamna ca te poti recomnda ca o persoana civilizata. Sa inteleg ca daca nu injuri conducerea nu te poti numi suporter al Stelei ???????? Si nu-mi tie tu mie cursuri de "stelism" ca nu e cazul deloc. Eu n-am mai pierdut un meci pe Ghencea din 1992, am stat in galerie din 1992 pana in 1998, sunt abonat la Tribuna I permanent din 1998 pana in prezent si visez istoria Stelei noaptea in somn. Nu fa pe inteligentul doar ca te afli pe un forum unde cei care iti impartasesc parerile sunt, daca nu majoritari, macar mai prezenti si mai galagiosi. Tu esti un simpatizant (superterul e pe stadion) al Stelei, din provincie. Nu-ti neg dragostea pentru echipa dar nici nu pot sa te asemui celor care isi petrec 4 ore la doua saptamani incurajand Steaua si suferind alaturi de ea. Si eu simpatizez cu Barcelona dar oricat de fanatic as fi nu o sa ma consider niciodata mai "beu-grana" decat o babuta "socios" de 80 de ani care se duce acolo pe stadion.

Tu sustine in continuare Steaua dar lasa-i si pe altii sa aiba parerile lor ca nu te-ai nascut tu cu adevarul absolut in buzunar

Deci rivalii politici si cei din presa i-au dat valiza aceea lui Teia Sponte.

Atata timp cat regulamentul interzicea asta, Jiji nu trebuia sa dea bani. Punct!

Auzi, cumva esti Victor?

Atata timp cat "regulamentul interzice asta" Gigi sa fie pedepsit conform regulamentului, cu amenda. Nu sa fie acuzat de coruptie, aiurea. Bine ca nu il acuza de inalta tradare. Oricum mita se demonstreaza numai prin flagrant si ceea ce s-a intamplat la Cluj a fost talharie in uniforma statului. BNu stiu cine e Victor, daca ti-ai pierdut vreun prieten Victor, nu-i la mine

campion_european25.02.2009 16:42
@campion european si @johngotti

am si eu cateva intrebari pentru voi. sau pentru unul, ca se pare ca sunteti aceasi persoana.

L-am mai intrebat si pe un alt user, pro Becali, si nu mi-a raspuns:

Ce reprezinta pentru tine Gica Hagi? Ca stelist.

Ce reprezinta pentru tine cifra 7?

Ce reprezinta pentru tine Cupa Romaniei?

Ce reprezinta pentru tine Titlul in Romania?

Ce reprezinta pentru tine locul 2 in campionatul Romaniei?

Ce reprezinta pentru tine perioada 93-98, ca nu mi-ai raspuns mai sus?

Ce inseamna performanta pentru tine?

- Gica Hagi reprezinta (pentru mine) un jucator emblematic al Stelei care a jucat 3 sezoane in Ghencea, a marcat 97 de goluri pentru Steaua si a jucat 127 de partide

- cifra 7 pt mine reprezinta numarul cu care a jucat Lacatus la Steaua, cu care joaca acum Iani, numarul mee de la pantof, numarul meu de la apartament si numarul de Supercupe ale Romaniei jucate de Steaua pana in prezent

- Cupa Romaniei reprezinta o competitie de traditie

- Titlul Romaniei reprezinta o obisnuinta

- Locul 2 este minimul pe care il poate obtine Steaua intr-un campionat

- '93 - '98 reprexinta perioada in care Steaua a stabilit un record in Campionatul Romanesc: cele mai multe titluri castigate consecutiv de o echipa din tara: 6

- definitia performantei este obiectul de studiu al filozofilor, nu al meu. Pentru mine performanata inseamna incercarea de autodepasire

@bodanelu

Ma incumet eu sa raspund in locul fanilor lui Becali, deoarece, din experienta, cam asa cred eu ca gandesc...

Raspunsul la primele 2 intrebari e "nimic".

Raspunsul la a 3-a intrebare e "un motiv de oboseala, un trofeu neimportant, mult mai important fiind locul 2 in campionat cu ajutorul valizelor"

Raspunsul la a 4-a intrebare "nimic, atata timp cat si locul 2 aduce echipe din CL"

Raspunsul la a 5-a e "bucuria de a vedea echipe mari din Europa cum ne desfiinteaza pe Ghencea"(un lucru bun tinand cont de faptul ca ei merg la CL sa vada adversarii, nu pe Steaua)

Raspunsul la a 6-a intrebare e "nimic"

Raspunsul la a 7-a intrebare e "prezenta in CL cu orice pret sa mai vad si eu vedetele de la Real sau Bayern cum ne dau 3"

@cele 2 clone

Daca Steaua e SA, deci proprietatea proprie a acestui jeg, de ce plm mai tineti cu ea?

Un calcul simplu trebuie sa faci si iti vei da seama ca a incasat mai multi bani decat a cheltuit. Si valizele nu se pun, deoarece este cel mai cretin mod posibil de a cheltui banii clubului.

Intrebarea pe care mi-ai pus-o mie (johngoti nu stiu cine e) , insotita de expresia "plm" te rog respectuos sa i-o aresezi unui membru al familiei dumitale, de sex feminin sau masculin, cum preferi tu

Stanici25.02.2009 16:44

Ma, da' mie de ce nu mi-ai raspuns? In fine, si tacerea spune cate ceva.

«12345»