Daca era de intensitate mare, poate facea si-un cutremur ceva..
Daca era de intensitate mare, poate facea si-un cutremur ceva..
Adevarul e ca , Craciunescu cam merita asa macar un pumn pe luna ![]()
Ce i-a spus Meme lui sCartu:
Sorine, eu sunt barbat adevarat. De aia, mă pun in genunchi in fața ta. Să știi că nu-i ușor să te umilești, crede-mă pe mine, am facut-o de multe ori. Deși aș prefera să traiesc intr-o cutie de carton decat să stau pe bancă langă tine, o să stau pe banca Mai bine mor in picioare decat să traiesc in genunchi, dar și mai bine stau in fund pe banca
Și oricum, m-au convins fanii că sunt prea deștept ca să plec. N-a fost ușor, dar m-au convins, trebuie să admit că sunt prea bun.
Raman la parerea că ești un antrenor de pluton, dar n-am spus niciodată că asta e rau, doar și Steaua e de pluton. Ai aparut in fotbalul mare la 55 de ani, dar vorba aia, meglio tardi che mai. Adică mai bine mai tarziu decat niciodată, că sunt prea mulți proști care nu știu nici să stranute in limbi straine. Nu că ar fi cazul tau, dar neica nimeni ala de Pițurcă sigur n-ar fi priceput. Ți-am zis că s-a urcat pe laptop și-a crezut că e cantar? Eh, și ce dacă are Cupa Campionilor dacă fraierul nu știe el cum e cu internetele. Eu am și blog și facebook. Mă rog, nu mai am, că mă injurau aia, și am luat atitudine la cat de barbat sunt: le-am inchis.
Deci Sorine, stai liniștit. Eu oricum sunt prins cu Digi, nu ne intalnim prea des. Nu cu Gigi, cu Digi, fac o emisiune despre fotbal adevarat. Cu Gigi nu fac nimic. De fapt, la Steaua nu prea fac nimic. Nici la ziar nu mai scriu, eram prea tare, rupeam traficul, aveam comentarii cat toți ceilalți la un loc. Ai dreptate, eu am scris 10 motive pentru care Steaua e favorită la titlu. Acum, o fi greu să pun nu e favorită?
Restul e video chat, vorba mea Celor care abia așteaptă să mă desființeze că m-am impacat cu tine, le spun atat: au dreptate, să moară mă-sa!
digi becali...ahahahahhaahahahahaah=))))))
Pai asa si e , ce se compara Messi cu Tanse...vise tata vise ![]()
Borcea dupa "derbiul" pasaresco-patrupedic : "Am dominat de la un cap la altul, am avut multe ocazii, asta e, am fost lipsiti de ghinion".
cand nu ai ghinionul de partea ta, e mai greu sa te impui ...
Nu l-a ajutat Tatal Autostivuitorul
mai, voi n-aveti pic de lipsa de bun simt
! asa cum ne spunea un subofiter din Armata facuta la olteni...
i-as mai transmite ceva lui Borcea si lui behaila, de la acelasi super-inteligent oltean:" mai, daca esti prost si nu tii minte, ia un carnet si un pix si noteaza-ti, ca sa tii minte! eu am doua!"
Gigi Nobilu ![]()
Am ajuns sa sa o aud si pe asta...
Cumva emblema din ghiulesti? ![]()

Cumva emblema din ghiulesti?![]()
Nu există obligatii intre mine si Borcea. Există doar prietenie intre doi oameni nobili.
Astia doi nici sa manance cu furculita nu au invatat inca...
Dar la cata prostie este la noi in tara,nu e de mirare ca nobilii asstia doi sunt un exemplu pentru foarte multi!... ![]()
Un preot musulman, pe numele sau Ben Mohamed Amasimiri, a lansat un atac dur la adresa lui Mirel Radoi, pe care il acuza ca are o influenta negativa asupra tinerilor din Arabia Saudita.
Motivul pentru care Amasimiri s-a luat de Radoi este incredibil: mijlocasul roman a sarutat o cruciulita in public, in timpul unui meci!
"Acest om are influente diavolesti, malefice! Este un exemplu negativ pentru copiii musulmani! A indemnat oamenii sa procedeze precum el, este un pagan! Afara cu el! Am inteles ca acest jucator nu a mai sarutat niciodata crucea pana sa ajunga in Arabia Saudita.
Am avertizat in mod repetat si am prezentat riscurile sa avem un asemenea jucator la noi in tara. Are o ideologie diavoleasca si imorala, ce poate fi daunatoare pentru copiii nostri", a tunat Amasimiri.
De asemenea, Amasimiri a sustinut ca a primit informatii conform carora Radoi este un jucator dur, caruia ii place sa se bata.
"Cand am cerut referinte despre acest jucator, am aflat ca are numeroase antecendente. A incercat sa atace mai multi jucatori, este foarte violent si copiii nostri l-ar putea imita", a incheiat Amasimiri.
Ce cretin si preotul asta, de atat il face malefic, daca ar veni in Romania ar zice ca aici e iadul pe pamant. ![]()
hmm... daca i-au dat 2 etape de suspendare pentru gluma aia de declaratie, pentru gestul asta chiar ca-l pot baga la racoare 2 luni
din cate stiu in Arabia Saudita sunt interzise in public insemnele crestine.
p.s oare ce-ar fi spus de Tata Puiu?
Au arabii astia o gramada de bani , bai dar sunt prea prosti
NOUA Steaua: 4 transferuri puternice din vara! Ciobanul: "Bag 15 milioane de euro! Meme a gasit un atacant" ![]()
![]()
Asa cum l-a adus pe Bur Du Jean, atacantul de 4 milioane de euro ? :-s
Fiecare an e "noua Steaua"
Da,dar anul asta va fi "cea mai noua Steaua"!
MM deja a gasit un portughez meserias,care n-a facut fata in Turcia!
Gluma zilei ... de ieri : Bute este ca Steaua . Bate o data la 6 luni .
Alta : Bute angajat la Steaua . Ce nu sparge Cartu cu capu', sparge Bute cu pumnul .
Hai ma ca am batut Branestiul ![]()
Legile lui Becali
Suparat rau din cauza deselor escapade ale jucatorilor stelisti prin cluburile de fite, Ciobanul a anuntat că va scrie personal niste reguli stricte pentru echipa Am reusit să intram, in exclusivitate, in mintea lui Becali si iată proiectul de legi pe care l-am gasit:
1 Jucatorii vor face cantonament la stana vor bea lapte direct de la oaie, dimineata vor manca numai branză si se vor antrena alergand cu un berbec in spinare. Nu, nu cu Meme! Cu un berbec adevarat!
2 Jucatorii trebuie să fie constienti că orice intelegere initială devine nulă după ce au jucat mai mult de o lună la Steaua!
3 Fară cheliosi, homosexuali si jucatori de culoare in echipă!
4 Salariile se dau numai in valize si doar in cazul in care echipa joacă pe placul patronului: tiki-taka, taka-paka.
5 Antrenorul se schimbă o dată la trei etape, pentru diversitate si pentru ca jucatorii să nu se plictisească de metodele unuia singur. Amendament: Antrenorul din etapele 1-3 mai poate aparea si in etapele 12-15 sau 21-24. Dar nu la voia intamplarii, ci după pofta patronului.
6 Antrenorul trebuie să indeplinească o conditie esentială: el trebuie să antreneze jucatorii, nu să facă echipa!
7 La meciurile Stelei vor fi primiti doar spectatorii care cred in strategia patronului, chiar dacă aceasta nu exista
8 Fanii ii vor scanda numele neconditionat patronului. Echipa e pe locul doi. Pardon, pe 6!
9 La talk-show-urile sportive, ziaristii trebuie să pună numai intrebarile care ii plac lui Ciobanul. În momentul in care toate acestea au fost epuizate, se poate adresa si intrebarea extrem de dificilă: Asa, si?. În cazuri exceptionale, se poate folosi: Deci, ce-ar mai fi de spus?
10 Contractele jucatorilor, spectatorilor si ziaristilor se anulează neconditionat dacă nu se respectă legile de mai sus!
http://blog.prosport.ro/florin_caramavrov/...ile-lui-becali/
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cel mai vechi jucator din lotul stelistilor ar putea să-l urmeze pe fostul sau rival de la Dinamo, Marius Niculae, in Grecia. Forma excelentă pe care o traversează Banel Nicoliță la Steaua in acest moment i-a determinat pe sefii de la Kavala să se intereseze despre posibilitatea de a-l transfera pe mijlocaș la gruparea elena
prostport
:yeahh:
7 La meciurile Stelei vor fi primiti doar spectatorii care cred in strategia patronului, chiar dacă aceasta nu exista
)))