Bai, genialule! Steaua era ceva performant care a intrat cu botul in rahat. Tu iti dai seama ca daca ajunge asta presedinte ne mancam intre noi?
Bai, genialule! Steaua era ceva performant care a intrat cu botul in rahat. Tu iti dai seama ca daca ajunge asta presedinte ne mancam intre noi?
Speriatule , nu ma compara pe mine cu o " oarecare " , te rog frumos !
Normal ca as vrea sa ajunga maimuta presedinte daca conditia ar fi sa renunte la Steaua...
Nu mai bine ... sa-i dea cineva o teapa ? ![]()
Sa-i promita presedentia, sa renunte la Steaua, si dupa sa-i dea mumu cu presedentia ?
Eu asa as face ![]()
Un " seic " ar trebui cautat de catre noi fanii si pus sa ii faca o oferta de nerefuzat ![]()
si unde sa-l gasesti ? in baruri ?
nu se baga astia ... si cioby n-o sa dea ... ca sa se transforme dupa in Steaua MUSULMANA PAC BAM BAM PAC m-ai inteles?
Daca ajunge Oierul presedinte o sa il vedem pe Basescu ca fiind zeu fata de situatia actuala...
daca ajunge maimuta presedinte atunci cainele meu va fi sigur prim-ministru. cine se aseamana se aduna, nu?
ps am uitat sa va spun. cainele meu a murit de cativa ani. a murit de ras cand a vazut un poster cu behaila candidat la presedintie :-)
Sa ne facem ca...facem presa in Romania:
http://www.cancan.ro/sport/fotbal-intern/c...esa-150542.html
Daca il enerveaza Gigi isi ia mare bataie de la brazilian ![]()
De ce e Mache singurul stelist care nu s-a bucurat la golul lui Bilasco?
Nu a vrut nimeni sa bata palma cu el ![]()
Ce om e Daniel asta ba frate... n-am vazut asa ceva.
Si eu vroiam sa postez aceeasi treaba...
Hi 5 !
@Daniel HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH =))))))))))))))
Ce ne spune sprost.ro:
Gigi B....i dezvaluie de ce depinde VIITORUL Stelei!
Gigi B....i a anuntat ca nu va mai investi in transferuri daca echipa rateaza iar grupele Ligii.
Viitorul Stelei tine de locul pe care vom termina campionatul. Macar pe 2 sa fim!, spune Ciobanul.
Mie mi se pare ca astia sunt cu cel putin 5 ani in urma. ![]()
Daca ajunge Oierul presedinte o sa il vedem pe Basescu ca fiind zeu fata de situatia actuala...
Pentru o viata sanatoasa, votati-l pe Gigi! Daca nu puteti sa mergeti la vot, macar venerati-l! ![]()
au sters articolu =)))
Cred ca doar Mustata si 5-6 din Nord cred ca el e "sefu galeriei" .
au trecut mai mult de 2 ani de la postul asta dar...
Nu e deloc departe de adevar...
sper sa nu trebuiasca ca peste inca 2 ani si inca 5 mandate ale lui Lacatus sa postez din nou caricatura... ![]()
Ciobanul referitor la Cartu :
"Vreau sa intinereasca echipa si sa dea o nota de spectacol. Vreau sa faca echipa sa joace"
Cartu si spectacolul au la fel de multe in comun ca Jiji si un patron decent.
urmat de clasicul :
"O sa bag 10 milioane de euro in transferuri, trebuie sa fac o echipa puternica. Dar totul depinde de noul antrenor, nu o sa mai aduc pe cineva la 'ghici' "
Tudorel Stoica despre Meme:
Motto-ul lui s-a schimbat din "Decat o viata in genunchi, mai bine o moarte in picioare" in "Decat o moarte in genunchi, mai bine o viata pe burta".
[Holy] SP3CT3R: am auzit
[Holy] SP3CT3R: ca vine cartu
[Holy] SP3CT3R: )))
Tibishannn .: mi se rupe ****
[Holy] SP3CT3R: hahahahhaha
[Holy] SP3CT3R: 4 autogradarii la palmares
[Holy] SP3CT3R: si 6 meciurin in Champions League
Tibishannn .: autogradari ?
[Holy] SP3CT3R: si a spart o banca
[Holy] SP3CT3R: )
Tibishannn .:
[Holy] SP3CT3R: retrogradari
[Holy] SP3CT3R: dar suna mai bine
Tibishannn .: ...
[Holy] SP3CT3R: auto ca le baga el
[Holy] SP3CT3R: in b
[Holy] SP3CT3R: )
Primul martor in cazul Avram vs. Craciunescu: "I-a dat un pumn de intensitate medie si l-a dezechilibrat peste scaune"
bine ca n-a fost de intensitate mare
)