FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pandurii-Steaua

«12345»
I.N.Money08.09.2005 07:00
Cred ca toata suflarea olteneasca o sa fie la meci... Si cu 1-0 daca ii batem eu sunt satisfacut... 3 puncte sa luam si sa ii asteptam pe caini din postura de lideri... si asa sa ramanem pana dupa ultima etapa a returului...  :wink:  

Anul asta e Stelist acum cand se vor implinii 20 de ani de la marea izbanda a ros-albastrilor in Europa.

dc esti pesimist...pana la finalu campionatului nu iti place :wink:

Allen08.09.2005 08:17

Batem lejer la 2,3 goluri diferenta. Priviti cotele la casele de pariuri.

Pandurii chiar n-au cu ce sa ne puna probleme. E cea mai usoara deplasare din sezonul asta.

OTAKU08.09.2005 11:10

ba....sper sa am un sa vad meciu

ca asta i important...pt mine

oricum ii batem

"ii rupem pe micutzi"

reddog08.09.2005 13:24

Eu tot nu inteleg ce va faceti atatea griji cu Panduri. Va fi un antrenament pentru meciul cu noi. Atunci sa va faceti probleme, nu saptamana asta...

zarboss08.09.2005 14:03

nu o sa ne facem griji nici atunci.. :D

reddog08.09.2005 14:05

Ceva ma face sa cred ca aveti destule emotii. Si noi la fel. Asa se si cade, doar e derby, nu?

zarboss08.09.2005 14:10

da or fi emotii .. dar cred ca avem tot dreptul sa castigam.. suntem la noi acasa .. si plus si setea de revansa

reddog08.09.2005 14:12

Intr-adevar sunteti favoriti ca sunteti la voi acasa, dar cu Dinamo niciodata nu e usor, trebuie sa recunosti si tu asta...

zarboss08.09.2005 14:21
Batem,prevad niste goluri desprinse din filmele SF...doar e Tibi Lung portar la ei.. :lol:

daca apara tibi ca pe vremea cand era la Steaua.. eu zic sa stam linistiti ca ii bagam vreo 2-3 boabe.. si daca se supara si el isi mai da singur 2...

reddog08.09.2005 14:23

Oricine ar fi fost in poarta le dadeati cam trei... Sa fim seriosi, nu e meci greu. Bine, ati putea sa reeditati succesul cu Poli Iasi, dar, parca aia erau mai buni...

zarboss08.09.2005 14:25

erau si mai buni si era si perioada de plafonare la noi.. perioada aia cand ne puneam piedica singuri...

reddog08.09.2005 14:28

E si asta adevarat, dar era si pe la mijlocul campionatului. Acum sunteti la inceput. Nu va impiedicati voi de olteni.

zarboss08.09.2005 14:39

sa speram ca va fi bine.. eu cred ca va fi bine. dar istoria .. arata ca tocmai genul asta de echipe au produs surprize... sa sper ca ghinionul ne va ocoli.. si baietii dau dovada de maturitate si transeaza jocul in favoarea noastra fara sa le dea vreo sansa

reddog08.09.2005 14:46

Pandurii sunt ca si retrogradati. Nu cred ca ar trebui sa va faceti prea mari probleme. Oricum pana si un x ar fi o mare surpriza a campionatului.

sorin_77709.09.2005 04:04
Eu tot nu inteleg ce va faceti atatea griji cu Panduri. Va fi un antrenament pentru meciul cu noi. Atunci sa va faceti probleme, nu saptamana asta...

Nu putem spune ca ne facem probleme, va fi mai emotionant intradevar... Daca ar fi asa in fiecare etapa ne plafonam. Asa ca 2-3 sau 4 intalniri pe an sunt mai traite ca niciodata.

Chestia ca diferenta dintre meciul cu voi si cel cu Pandurii este ca dintre Maybachul lui GG si un Trabant... :):D

KolloSal09.09.2005 08:11

Meciul se anunta destul de dificil tinand cont de faptul ca Pandurii au o mare foame de puncte. Asadar nu trebuie sub nici o forma subestimat adversarul,lucru des intalnit la echipele mari. Daca dam dovada de concentrare si seriozitate atunci rezultatul cu siguranta ne va fi pe plac si vom avea un moral f bun in perspectiva meciului cu Dinamo. Sa speram ca baietii sa castige si sa se mentina pe primul loc, singurul care i se potriveste cel mai bine Stelei.

reddog09.09.2005 11:48

Nu putem spune ca ne facem probleme, va fi mai emotionant intradevar... Daca ar fi asa in fiecare etapa ne plafonam. Asa ca 2-3 sau 4 intalniri pe an sunt mai traite ca niciodata.

Chestia ca diferenta dintre meciul cu voi si cel cu Pandurii este ca dintre Maybachul lui GG si un Trabant... :):D

Multumesc de apreciere.( sper ca trabantyul nu eram noi... :?: ) Oricum, ca si in Supercupa, va castiga cel mai bun. :wink:

sorin_77709.09.2005 15:36

Meciul nostru de la Pandurii era Trabantul bineinteles... :lol: Eu cred ca va asteptam in Ghencea din postura de lideri... Crezi ca ai putea fi pe stadion?

noname10.09.2005 06:41
Meciul se anunta destul de dificil tinand cont de faptul ca Pandurii au o mare foame de puncte. Asadar nu trebuie sub nici o forma subestimat adversarul,lucru des intalnit la echipele mari. Daca dam dovada de concentrare si seriozitate atunci rezultatul cu siguranta ne va fi pe plac si vom avea un moral f bun in perspectiva meciului cu Dinamo. Sa speram ca baietii sa castige si sa se mentina pe primul loc, singurul care i se potriveste cel mai bine Stelei.

buey ... da-te de 5 ori peste cap si taraste-te ca o rama :( cred ca 4-0 1-0 le dam. Hai Re si Forza Steaua !

KolloSal10.09.2005 12:34

Ma bucur ca esti asa de optimist poate ma molipsesc si eu de la tine :D. Eu am vrut sa subliniez faptul ca avem probleme in meciurile cu echipele mici. Sa-ti dau un exemplu : Apulum Alba-Iulia - Steaua 1-1 din camp trecut, cand ei erau la retrogradare si noi eram ferm convinsi ca le dam cel putin 3 goluri.

SteauaToronto10.09.2005 12:40

Otelul 3-3 Rapid! Pas gresit facut de Rapid! Forza Steaua! Spre 23!

sorin_77710.09.2005 12:50

Moment prielnic. Specialitatea casei la rapid :lol: :lol: :lol: Nu au invatat nimic din meciul cu national de anul trecut... sau poate au aprofundat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .. Punem un sant mare intre noi si giulesti... Trebuie sa luam NEAPARAT 3 PUNCTE :twisted:

HellsBells11.09.2005 10:17

Puteti sa va treceti 3 puncte de pe acum....aia o sa faca figuratie pe teren, tre sa fie si ei recunoscatori ca le dati 3 jucatori. Asemenea meciuri nu ar trebui jucate......in schimb bacaul o sa traga cu dintii de puncte ca doar sunt sclavii vostri

HellsBells11.09.2005 10:18
Meciul nostru de la Pandurii era Trabantul bineinteles...  :lol:  Eu cred ca va asteptam in Ghencea din postura de lideri... Crezi ca ai putea fi pe stadion?

Intrbarea e daca voi veti mai fi lasati pe stadion :D:D:D

SteauaToronto11.09.2005 11:01

GOL: Nicolita (Steaua)! Gol ai nostri!!!!!!!!!!GOOOL!

«12345»