Steaua e Steaua..chiar trebuie sa ne fie frica si de Pandurii?? Sa fim seriosi...doar putina seriozitate si n-avem nici o problema. Intradevar au mai fost cazuri (ex cu Iasul) dar de data asta cred ca nu o sa se mai repete!
Steaua e Steaua..chiar trebuie sa ne fie frica si de Pandurii?? Sa fim seriosi...doar putina seriozitate si n-avem nici o problema. Intradevar au mai fost cazuri (ex cu Iasul) dar de data asta cred ca nu o sa se mai repete!
mai Grinch, e adevarat ce spui tu dar de ce dezgropi tu mortii acum... ??? :lol: lasa-ne sa ne bucuram si noi mai mult anul acesta...
Ii dezgrop si nu ii ingrop la loc...e bine sa te bucuri dupa meci nu inainte asa cum am facut cu Rosenborg .
aici ai dreptate... cu Rosenburg ne-am bucurat ca am cazut dar uite ca nu ne-a picat bine deloc... :cry:
Hai ca mai intristat...
Trebuie sa ii batem pe Pandurii...
Scuzama daca te-am intristat . FORZA Steaua ! :wink:
Mama ... da mai e nevoie sa intram pe teren ? Ca vad ca unii au castigat deja meciul, ba mai stiu si scorul.
Tot cu figuri din astea in cap eram si inainte de Rosenborg, si cu figurile am ramas. Mai bine ne-am gandi ca urmeaza meci cu Real Madrid, decat sa ne umflam deja in pene cu cate goluri o sa dam. Altfel parca vad ca iar o sa avem o surpriza.
FORZA Steaua :!::!: TREBUIE SA II BATEM SI PE " PUII ASTIA DE OLTENI " DESI NU O SA NE FIE ASA USOR....
Nici eu nu cred ca o sa fie usor dar cel mai important lucru este sa luam 3 puncte indiferent de rezultat!
pe astia ii batem.. doar daca ne facem noi zile grele cu ei.. ca in rest is varza...dar stiti voi cum toate echipele se mobilizeaza cand joaca cu Steaua
Presa vrea sa spuna ca e blat... Bineinteles cine altcineva decat GSP-ul:
Etapa urmatoare: Pandurii - Steaua
Apropierea dintre cele două echipe vine exact inaintea meciului direct, care se va disputa duminica viitoare, la Tirgu Jiu. După primele 4 etape, gruparea gorjeană e singura echipă din Divizia A care nu are nici un punct, marcind un singur gol, in vreme ce Steaua e pe primul loc, cu 10 puncte, neprimind nici un gol.
Se face referire la faptul ca patronul celor de la Pandurii l-ar fi ajutat pe GG cu oameni pentru construirea caselor din Moldova sinistrata... si ca GG i-ar ceda cu imprumut pe Litu, Balan si Simion in schimb din Iarna...
Aberatii!!! Auziti si voi, cu o nou promovata sa incerca sa facem blat, si aceea care nu a luat nici macar un punct in 4 etape.
Presa vrea sa spuna ca e blat... Bineinteles cine altcineva decat GSP-ul:....
Presa spune multe.
Din studiile facute,presa minte in proportie de peste 90%.
Din ceea ce se scrie intr-un ziar poti fi sigur doar de numele ziarului,pret,data,numerotarea paginilor si probabil inca ceva care imi scapa.
A,numele jurnalistilor.
In rest fictiune,presupuneri nefondate,multe reclame,cel putin o poza cu fete pe jumatate dezbracate,etc.
Nici GSP nu e mai breaz.
Sa nu-l luam in serios ci sa-l privim ca pe o sursa de "gargara".
gsp-ul ... nu e la prima afirmatie de acest gen... astia mint de ingheata apele... si nici prosport nu e mai breaz... oricum se stie conflictul deschi... dintre Jiji si gsp... dupa ce le-a dat Jiji carne la toti din a1 .. si gsp..va dati seama ca nu-l iarta asa usor... si nici pe Steaua..
Sa fie in conflict dar sa nu minta cu atata nerusinare. Vezi cazul declaratiei lui Protasov la adresa liu Jiji.
Presa a pus serios umarul la daramarea fotbalului in Romania.
Atunci cand castigam le face statuie cand pierdem ii baga in rahat pana-n gat. Presa ar trebui sa aiba o atitudine echilibrata in ambele cazuri.
Daca nici pe Pandurii nu-i batem atunci pe cine...?
De cand ma stiu eu, Steaua a avut probleme cu echipele foarte mici, de pe ultimele locuri, eventual de divizia B. Exemplele sunt nenumarate, amintiti-va de Resita, Sportul, echipe deja retrogradate.
In conditiile astea, m-as bucura f mult sa luam 3 puncte la Pandurii.
Prevad o victorie facila a campionilor Romaniei la circa 3-4 goluri diferenta.Daca Steaua reuseste sa ia 12 puncte din urmatoarele 4 etape (Panduri ,POTAyeClub,Iasi,Bacau)atunci sigur va termina pe primul loc la finele turului.Doamne ajuta si HAY Steaua!!!
P.S. :Intotdeauna campionii sunt invidiati....Soarta Stelei!!!!
daca baietii se concentreaza.. nu avem cum sa pierdem locul 1 pana la sfarsit... avem cel mai valoros lot(cred eu)datorita omogenitatii... ai nostri joaca impreuna ca de mult timp.. asa ca ar trebui sa arate ca sunt pregatiti pentru europa.. si sa bata si pe Jiul si pe Dinamo...si pe Iasi.. si tot asa
Radoi nu a participat la jocul scoala sustinut ieri impotriva echipei a II-a,fiind racit.
Eugen Baciu a vazut si el partida de pe marginea terenului,avand piciorul drept intr-o proteza,ca urmare a unei entorse.
In aceasta situatie,antrenorul si-a luat masuri de precautie si l-a folosit in premiera ca stoper pe Lovin,care s-a achitat bine de sarcini.Nu se pune insa problema ca fundasii centrali sa nu fie apti la ora jocului.
La partida nu au participat cei 3 convocati la lot(Ghionea,Dica si Oprita)si Victoras,care a fost menajat.
Un mare apetit de goluri a demonstrat Andrei Cristea,care a marcat de nu mai putin de 3 ori.Pentru diferenta pana la 7 - 1,au mai marcat Litu(2),Ogararu si Paraschiv,respectiv Petre Marin.
Virgil, poate ne face Cristea o surpriza placuta si inscrie si el dou goluri la Pandurii... Asta daca il lasa Iacob care pare a fi abonatul nostru la gol...
As dori ca Andrei sa marcheze si in campionat.Pentru a-si reface moralul si pentru a iesi din colimatorul suporterilor.
Altfel el e un jucator cat se poate de bun.
Cel mai bine ar fi ca Andrei sa inscrie cu groparii in etapa a 6 a in Ghencea! Ca si Dica cand si-a deschis seria in meciul cu Dinamo! Forza Steaua!
Mai am citit ca oamenii astia doresc sa ne bata , de la dorinta si pana la realizare mi se pare o diferenta mare .Importante si obligatorii sunt cele trei puncte dar sa nu uitam obiceiul nostru de a ne incurca in buturugile mici dar parca Steaua pare in vana sper ca acel conflict aparut intre factiuni ale suporterilor sa nu afecteze jucatorii , in deplasare nu cred acasa cred ca vor afecta daca se va intampla ceva negativ pe stadion.
Cel mai bine ar fi ca Andrei sa inscrie cu groparii in etapa a 6 a in Ghencea! Ca si Dica cand si-a deschis seria in meciul cu Dinamo! Forza Steaua!
si eu as vrea sa inscrie cu javrele si sa nu dea gol cu Pandurii... oricum e Iacob acolo si isi face norma cu Pandurii.. dar daca se supara si vrea Andrei sa inscrie si cu Pandurii si cu dicano .... pe mine sincer nu ma deranjeaza ![]()
Mai am citit ca oamenii astia doresc sa ne bata , de la dorinta si pana la realizare mi se pare o diferenta mare ...
Am citit si eu despre dorintele gorjenilor... E bine ca si-au exprimat dorinta ca asa poate se vor mobiliza si mai bine ai nostri...
Iacob face dubla...
Ce sa spuna si ei?Ca vor sa ia bataie?
Una e sa vrei si alta e sa poti.
Steaua nu face compromisuri,sa fim realisti.Orice punct pierdut poate cantari enorm pe final de campionat.
Eu stiu ca vom invinge si nu-mi fac probleme ca acest lucru nu se va realiza.
Nu dau scorul.Atata spun,ca vom invinge.
FORZA
Cred ca toata suflarea olteneasca o sa fie la meci... Si cu 1-0 daca ii batem eu sunt satisfacut... 3 puncte sa luam si sa ii asteptam pe caini din postura de lideri... si asa sa ramanem pana dupa ultima etapa a returului... :wink:
Anul asta e Stelist acum cand se vor implinii 20 de ani de la marea izbanda a ros-albastrilor in Europa.
Vreau sa vad un meci frumos. Sa demonstreze baietii ca meritau la nationala.