Fosta mea bicicleta avea asa ceva
Le-am luat si echipat iarna pe astalalta.
Oricum am un mic shop destul de aproape de mine, niste rockeri au tot ce vrei pt biciclete ![]()
Fosta mea bicicleta avea asa ceva
Le-am luat si echipat iarna pe astalalta.
Oricum am un mic shop destul de aproape de mine, niste rockeri au tot ce vrei pt biciclete ![]()
Pfff, acum vad prima data topicul asta. Sunt un mare amator de bicicleta, chiar daca in ultimul timp nu prea mi-am mai dat adrenalina in modul asta. ![]()
Cel putin aici la Piatra Neamt sunt niste trasee montane extraordinare, si chiar o comunitate mica de bikeri profesionisti. Asa ca va recomand orasul lu´ pinalti daca vreti sa aveti un weekend ciclist de neuitat. ![]()
am mai discuta d piatra neamt
s-a riscat kreva cu bicla p gerul asta? eu am iesit intr-una din noptile trecute ![]()
E amuzant pe zapada cu derapajele controlate. ![]()
Iarna asta am iesit doar cu rolelele, pt ca bicicleta mea e varza si nu am avut sa investesc in ea.
A, desigur, o problema in Romania pt orice practicant de sporturi gen role, bicicleta, skateboard etc sunt in competitie directa in jungla urbana cu bipedele in uniforma de politist. Ca inainte sa latre la mine cel putin nu-si pun problema daca au auzit vreodata in viata lor infecta de existenta pistelor pt sporturile astea. Nu poti decat sa le sugerezi sa se intereseze de subiectul asta si apoi sa vina cu pretentii de ordine in circulatie, ca n-are rost sa-ti bati cu ei, fiind sanse prea mici sa priceapa ceva. Mie mi-au sugerat sa-mi pun motor daca ma deplasez cu rolele pe spatiul carosabil.
Eu astept sa vina zapada pentru a cobora pe un drum forestier inzapezit...
Poate pe viitor vom organiza niste concursuri de genul intre stelisti. ![]()
n-ar fi rau
)
Ar fi o idee pe zapada acum un traseu de rezistenta si indemanare...ceva scurt de la Romana - Universitate - Cismigiu - Eroilor - centru vechi oprire intr-un pub ceva - Unirii si in final Universitate.
Cine se alatura ? ![]()
daca n-ai jenti duble si cauciucuri de iarna.. mai bine nu .. deformezi rotile foarte lejer pe zapada:D
Am jante duble si caucicuri de viteza de vara. Asa aluneca. ![]()
Si io tot cauciuri de vara am...geanta cred ca e dubla.
EDIT: Sa incepem sa le scoatem de la naftalina ca usor usor vad ca se incalzeste.Ne apropiem de martie , 10-15 martie vine primavara si ne scoatem si noi odraslele cu doua roti din casa ![]()
Baieti dupa ce a fost azi chiar e cazul sa ne scoatem biclele si sa poate ca de saptamana asta sa le si folosim...ce ziceti de o intrunire de primavara a fcsteaua.ro cu biclele ? ![]()
Salutare ! As vrea sa intru si eu in randurile natiunii .. pe doua roti
. Cine imi recomanda o marca sau un magazin de unde sa pot cumpara o bicicleta potrivita pentru oras ( Bucuresti ) ? Pana la 1500 de RON, please
.
Salutare ! As vrea sa intru si eu in randurile natiunii .. pe doua roti. Cine imi recomanda o marca sau un magazin de unde sa pot cumpara o bicicleta potrivita pentru oras ( Bucuresti ) ? Pana la 1500 de RON, please
.
Fara sa rad de tine sau sa fac misto, eu iti recomand 2 lucruri.
In primul rand daca iubesti bicicletele, iti spun sa iti cumperi una romaneasca, stii tu modelul clasic ("comunist") de bicicleta cu cadru, simpla, finuta fara mii de schimbatoare sau alte minunatii. Dunarea e marca cea mai buna, e cam 3-4 milioane, daca e romaneasca e perfect, iti garantez ca 5 ani nu o sa ai probleme. Evita sa iti cumperi din hipermarcheturi, in special din carrefour, cora pt ca astia au numai importuri chinezi, zici ca sunt facute din carton bicicletele alea.
A doua propunere, daca gasesti cumpara-ti MIFA, e o marca germana de bicicleta, sunt printre cele mai bune din lume la orice capitol. Singurul lucru este ca rotile nu sunt facute in Germania, sunt importate din china in special. Hai sa iti spun o poveste legata de MIFA, am si eu una, e din anii '30, era a lui tataie, inca mai functioneaza desi are peste 70 de ani, de atunci s-au rupt doar 2 spite pe spate, iar geanta s-a ovalizat putin drept pt care am si schimbat-o. Insa pedalele, saua, ghidonul, totul sunt originale, saua este ca noua, si acum tine pielea aia.
Dupa cate mi-a spus mie sora mea, in Bucuresti s-a deschis un magazit decatlon, e pe langa carrefourului din militari, ala dupa autostrada, magazinul e special pentru articole sport, numai ca preturile sunt cam mari, dar au si lucruri bune.
Uite aici o poza cu bicicleta mea.
Bicicleta de femei ![]()
Bicicleta de femei![]()
e cu subanteles sa vada cat de mult le iubesc, da ce nu iti place?
Imi place bicicleta, dar de mult nu am mai mers pe una. Daca dai o pagina in urma ai sa intelegi de ce ![]()
Acum m-am dat jos de pe ea. Dar este una medicinala. Trebuie sa fac miscare zilnic,pentru ca nu ma dezlipesti de la calculator cel putin 12-14 ore.
Faceti miscare zilnic.
Eu am una de la First Bike si sunt multumit de ea.Am luat-o vara trecuta si pana prin octombrie am mers foarte des cu ea.Pana acum nicio avarie decat ca am cazut in IOR cu ea si s-a rupt unul din capetele acelea ale coarnelor de la bicicleta.
Fara sa rad de tine sau sa fac misto, eu iti recomand 2 lucruri.
In primul rand daca iubesti bicicletele, iti spun sa iti cumperi una romaneasca, stii tu modelul clasic ("comunist") de bicicleta cu cadru, simpla, finuta fara mii de schimbatoare sau alte minunatii. Dunarea e marca cea mai buna, e cam 3-4 milioane, daca e romaneasca e perfect, iti garantez ca 5 ani nu o sa ai probleme. Evita sa iti cumperi din hipermarcheturi, in special din carrefour, cora pt ca astia au numai importuri chinezi, zici ca sunt facute din carton bicicletele alea.
A doua propunere, daca gasesti cumpara-ti MIFA, e o marca germana de bicicleta, sunt printre cele mai bune din lume la orice capitol. Singurul lucru este ca rotile nu sunt facute in Germania, sunt importate din china in special. Hai sa iti spun o poveste legata de MIFA, am si eu una, e din anii '30, era a lui tataie, inca mai functioneaza desi are peste 70 de ani, de atunci s-au rupt doar 2 spite pe spate, iar geanta s-a ovalizat putin drept pt care am si schimbat-o. Insa pedalele, saua, ghidonul, totul sunt originale, saua este ca noua, si acum tine pielea aia.
Dupa cate mi-a spus mie sora mea, in Bucuresti s-a deschis un magazit decatlon, e pe langa carrefourului din militari, ala dupa autostrada, magazinul e special pentru articole sport, numai ca preturile sunt cam mari, dar au si lucruri bune.
Mersi pt sfaturi. Probabil o sa merg cu marfa nemteasca, eventual printr-un magazin specializat in biciclete.
mergeti pe varianta bicicletelor romanesti sau nemtesti, nu au moarte
Eu am chinezeasca mah, si se tine bine de 7 ani incoace
pai tu ii dai mereu cate un punct de sudura
Nu mah, pana acu cadrul e singura parte pe care nu am reparat-o/schimbat-o
pai **** in ****.. cadru foarte rar skimbi ceva la el .. dar in rest ai skimbat tot.. eu unu ni afara de anvelope,camere,saboti, nu am schimbat nimic la biclele mele.. toate in perfecta stare