FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Iti Place Sa Mergi Pe Bicicleta ? Scrie Aici Despre Pasiunea Ta

«15678912»
Deni20.08.2009 20:31
Vrei?

Ba da cu ce dau cu ulei , ca curge pe covor :|

MoWeed20.08.2009 21:54
Ba da cu ce dau cu ulei , ca curge pe covor :|

Foloseste o seringa. E cea mai simpla si ieftina varianta.

Maye20.08.2009 22:08
Vrei?

Da.Sa o vand ca nu stiu sa ma dau.

Deni21.08.2009 17:56
Da.Sa o vand ca nu stiu sa ma dau.

Ma urcai pe un deal cu padure , urcai ce urcai , si cand ma dedei la valce cu viteza cazuram toti in acelasi loc :)) ) ... nimeni nu a scapat la unu s-a facut 8 din cerc , la unu schimbatoru spate s-a facut zob , unu a sarit de pe ea , si io ma juli rau la picior in pedala :| ... da prea frumos dealu ala :X

PS : Apropo cat costa un cerc de spate ca nenea vanzatoru zisa ca e 35 de lei !!! :|

ady_ultras21.08.2009 20:45

asa ieftinake ?? era 70 d ron acum 3 ani :|:|:|

Deni22.08.2009 21:19
asa ieftinake ?? era 70 d ron acum 3 ani :|:|:|

Prea scump .... si un schimbator de spate pe aici e 15 ron ( ieftin zic:D) , da un cerc care nu face nimic e absurd 35 de lei :|

Deni24.08.2009 21:34
Prea scump .... si un schimbator de spate pe aici e 15 ron ( ieftin zic:D) , da un cerc care nu face nimic e absurd 35 de lei :|

Ba da cum se indreapta cercurile ? Ca am auzit ca indreapta cineva cercuri din spitee cu 100 de mi :D

ady_ultras25.08.2009 06:11

la noi e 8 lei :))

1uLy4Nn25.08.2009 19:06

azi am reusit sa imi stric schimbatorul pentru pinioane...dupa un traseu Muncii-Tineretului-Carol-Izvor-Cismigiu-Iancului-Titan nu mai schimba niciun pinion :-s..pe dealurile din tineretului l-a luat naiba :))..oricum frumoasa plimbarea si buna noua pista din Tineretului

ady_ultras25.08.2009 19:16

tare traseul, pacat de bicla,

hai sa ne organizam si noi sa facem o iesire mai multi p bicle, facem un traseu , si un popas de-o bere doua trei la stadion, ce ziceti ?

Deni25.08.2009 21:13
azi am reusit sa imi stric schimbatorul pentru pinioane...dupa un traseu Muncii-Tineretului-Carol-Izvor-Cismigiu-Iancului-Titan nu mai schimba niciun pinion :-s..pe dealurile din tineretului l-a luat naiba :)) ..oricum frumoasa plimbarea si buna noua pista din Tineretului

A stricat si fratimio schimbatoru de spate , a cazut bicicleta pe el si dus a fost , si am luat io unu cu 8 lei si l-am montat .... al tau s-ar putea sa nu fie stricat , sa ii fie sarita sarma aia si daia nu mai schimba ... vezi si tu mestereste la ea ianinte sa dai bani ,ca nu ai nik de pierdut:D

1uLy4Nn26.08.2009 13:07

@ Ag nu este rea ideea ta dar nu stiu daca sunt atat de multi stelisti pasionati de bicicleta pe aici..si nu sunt multi din Bucuresti..eu ma bag + inca doi tovarasi

@Deni probabil..am facut greseala sa schimb in timp ce urcam si aia a fost

AG26.08.2009 14:11

pai, tu,cu doi tov de-ai tai,cu mine, cu Razvan,cu varamiu , hm.. e bine si asa, poate se mai strang cativa

razvan2826.08.2009 20:35

Eu merg :D

Poate mai reusesc sa mai vin si eu cu cativa tovarasi sa ne strangem cam 10.

Deni27.08.2009 07:49
Eu merg :D

Poate mai reusesc sa mai vin si eu cu cativa tovarasi sa ne strangem cam 10.

E bine ca va strangeti sa va plimbati cu bicicletele ... poate va duceti si la meci cu picicletele , cum au facut aia de la progresu parca zilele astea :D

razvan2827.08.2009 08:57

Deni daca nu stii sa mergi vii si te invatam...2 beri si ai achitat costul scolii de mers pe bicicleta :))

Deni27.08.2009 16:49
Deni daca nu stii sa mergi vii si te invatam...2 beri si ai achitat costul scolii de mers pe bicicleta :))

Pai io creca stiu sa merg cel mai bine dintre voi toti :)) ... cati metri mergeti pe o roata din spate ?:D

razvan2827.08.2009 18:36

Aaa...e bine atunci :D

Scuze daca te-ai simtit lezat de afirmatia mea :whistle:

Eu unul nu stiu sa merg pe roata din spate dar nici n-am incercat pt ca nu am bicicleta pt scheme si nu fac deloc.

1uLy4Nn28.08.2009 18:31

pe roata din spate nu stiu cat merg dar pe cea din fatza merg de la Bucuresti pana la Ramnicu Valcea :))

AG28.08.2009 19:08

hai ma ,iesim maine cu biclele ?? punt d intanlire,stadionul Ghencea, ce ziceti

razvan2828.08.2009 21:58

Ar trebui un puncte de intalnire mai central si apoi sa mergem spre Ghencea.

Mai bine la Piata Universitatii sau langa Intercontinental.Apoi sa facem un traseu Universitate - Romana - Aviatorilor - Herastrau...intoarcere Aviatorilor - Romana - Universitate - Unirii - Izvor - Mariott - Ghencea.

Deni02.09.2009 16:24
Ar trebui un puncte de intalnire mai central si apoi sa mergem spre Ghencea.

Mai bine la Piata Universitatii sau langa Intercontinental.Apoi sa facem un traseu Universitate - Romana - Aviatorilor - Herastrau...intoarcere Aviatorilor - Romana - Universitate - Unirii - Izvor - Mariott - Ghencea.

Si pana la urma v-ati intalnit cu bicicletele ?:D

PS : Voi ati observat ca persoanele obeze nu se dau nici o data la o parte din fata bicicletei (probabil din cauza ca se simt ofensate din cauza latimi lor) , pe cand persoanele normale si daca nu vrei sa treci tot iti fac lor :D ...

Vlad Bogdan03.09.2009 10:05

chestia cu grasii e complet adevarata ... tocamai astazi a fost testata (mi-am luat si cateva injuraturi de la o baba de 100 de ani si tot atatea kilograme) :))

Deni03.09.2009 20:07
chestia cu grasii e complet adevarata ... tocamai astazi a fost testata (mi-am luat si cateva injuraturi de la o baba de 100 de ani si tot atatea kilograme) :))

Ba mi se facu **** bicicleta :((( .... ma luai la intrecere cu unu pe o bordura lata si necirculata ... si nu vazuram bordura si daduram ca idioti in ea . Nu cazui , da cercu de pe fata isi facu o galma , plezni , plezni si cauciucu in 2 locuri ... ala de pe spate doar o galma :( ... da se simte rau in mers si la franare :(( .... si cat suflet pusesem in ea:-<

Vlad Bogdan03.09.2009 21:11

Pai dute sa cauti un cauciuc si in cazul in care si janta s-a indoit trebuie sa o schimbi ... vezi daca esti natang si te iei la intrecere ... bine ca nu ai patit nimic :)

tine-ma la curent cu reparatiile bicicletei

«15678912»