Vrei?
Ba da cu ce dau cu ulei , ca curge pe covor ![]()
Vrei?
Ba da cu ce dau cu ulei , ca curge pe covor ![]()
Ba da cu ce dau cu ulei , ca curge pe covor![]()
Foloseste o seringa. E cea mai simpla si ieftina varianta.
Vrei?
Da.Sa o vand ca nu stiu sa ma dau.
Da.Sa o vand ca nu stiu sa ma dau.
Ma urcai pe un deal cu padure , urcai ce urcai , si cand ma dedei la valce cu viteza cazuram toti in acelasi loc
) ... nimeni nu a scapat la unu s-a facut 8 din cerc , la unu schimbatoru spate s-a facut zob , unu a sarit de pe ea , si io ma juli rau la picior in pedala
... da prea frumos dealu ala :X
PS : Apropo cat costa un cerc de spate ca nenea vanzatoru zisa ca e 35 de lei !!! ![]()
asa ieftinake ?? era 70 d ron acum 3 ani
:|![]()
asa ieftinake ?? era 70 d ron acum 3 ani![]()
Prea scump .... si un schimbator de spate pe aici e 15 ron ( ieftin zic:D) , da un cerc care nu face nimic e absurd 35 de lei ![]()
Prea scump .... si un schimbator de spate pe aici e 15 ron ( ieftin zic:D) , da un cerc care nu face nimic e absurd 35 de lei![]()
Ba da cum se indreapta cercurile ? Ca am auzit ca indreapta cineva cercuri din spitee cu 100 de mi ![]()
la noi e 8 lei ![]()
azi am reusit sa imi stric schimbatorul pentru pinioane...dupa un traseu Muncii-Tineretului-Carol-Izvor-Cismigiu-Iancului-Titan nu mai schimba niciun pinion :-s..pe dealurile din tineretului l-a luat naiba
..oricum frumoasa plimbarea si buna noua pista din Tineretului
tare traseul, pacat de bicla,
hai sa ne organizam si noi sa facem o iesire mai multi p bicle, facem un traseu , si un popas de-o bere doua trei la stadion, ce ziceti ?
azi am reusit sa imi stric schimbatorul pentru pinioane...dupa un traseu Muncii-Tineretului-Carol-Izvor-Cismigiu-Iancului-Titan nu mai schimba niciun pinion :-s..pe dealurile din tineretului l-a luat naiba..oricum frumoasa plimbarea si buna noua pista din Tineretului
A stricat si fratimio schimbatoru de spate , a cazut bicicleta pe el si dus a fost , si am luat io unu cu 8 lei si l-am montat .... al tau s-ar putea sa nu fie stricat , sa ii fie sarita sarma aia si daia nu mai schimba ... vezi si tu mestereste la ea ianinte sa dai bani ,ca nu ai nik de pierdut:D
@ Ag nu este rea ideea ta dar nu stiu daca sunt atat de multi stelisti pasionati de bicicleta pe aici..si nu sunt multi din Bucuresti..eu ma bag + inca doi tovarasi
@Deni probabil..am facut greseala sa schimb in timp ce urcam si aia a fost
pai, tu,cu doi tov de-ai tai,cu mine, cu Razvan,cu varamiu , hm.. e bine si asa, poate se mai strang cativa
Eu merg ![]()
Poate mai reusesc sa mai vin si eu cu cativa tovarasi sa ne strangem cam 10.
Eu mergPoate mai reusesc sa mai vin si eu cu cativa tovarasi sa ne strangem cam 10.
E bine ca va strangeti sa va plimbati cu bicicletele ... poate va duceti si la meci cu picicletele , cum au facut aia de la progresu parca zilele astea ![]()
Deni daca nu stii sa mergi vii si te invatam...2 beri si ai achitat costul scolii de mers pe bicicleta ![]()
Deni daca nu stii sa mergi vii si te invatam...2 beri si ai achitat costul scolii de mers pe bicicleta![]()
Pai io creca stiu sa merg cel mai bine dintre voi toti
... cati metri mergeti pe o roata din spate ?![]()
Aaa...e bine atunci ![]()
Scuze daca te-ai simtit lezat de afirmatia mea ![]()
Eu unul nu stiu sa merg pe roata din spate dar nici n-am incercat pt ca nu am bicicleta pt scheme si nu fac deloc.
pe roata din spate nu stiu cat merg dar pe cea din fatza merg de la Bucuresti pana la Ramnicu Valcea ![]()
hai ma ,iesim maine cu biclele ?? punt d intanlire,stadionul Ghencea, ce ziceti
Ar trebui un puncte de intalnire mai central si apoi sa mergem spre Ghencea.
Mai bine la Piata Universitatii sau langa Intercontinental.Apoi sa facem un traseu Universitate - Romana - Aviatorilor - Herastrau...intoarcere Aviatorilor - Romana - Universitate - Unirii - Izvor - Mariott - Ghencea.
Ar trebui un puncte de intalnire mai central si apoi sa mergem spre Ghencea.Mai bine la Piata Universitatii sau langa Intercontinental.Apoi sa facem un traseu Universitate - Romana - Aviatorilor - Herastrau...intoarcere Aviatorilor - Romana - Universitate - Unirii - Izvor - Mariott - Ghencea.
Si pana la urma v-ati intalnit cu bicicletele ?![]()
PS : Voi ati observat ca persoanele obeze nu se dau nici o data la o parte din fata bicicletei (probabil din cauza ca se simt ofensate din cauza latimi lor) , pe cand persoanele normale si daca nu vrei sa treci tot iti fac lor
...
chestia cu grasii e complet adevarata ... tocamai astazi a fost testata (mi-am luat si cateva injuraturi de la o baba de 100 de ani si tot atatea kilograme) ![]()
chestia cu grasii e complet adevarata ... tocamai astazi a fost testata (mi-am luat si cateva injuraturi de la o baba de 100 de ani si tot atatea kilograme)![]()
Ba mi se facu **** bicicleta
(( .... ma luai la intrecere cu unu pe o bordura lata si necirculata ... si nu vazuram bordura si daduram ca idioti in ea . Nu cazui , da cercu de pe fata isi facu o galma , plezni , plezni si cauciucu in 2 locuri ... ala de pe spate doar o galma
... da se simte rau in mers si la franare
( .... si cat suflet pusesem in ea:-<
Pai dute sa cauti un cauciuc si in cazul in care si janta s-a indoit trebuie sa o schimbi ... vezi daca esti natang si te iei la intrecere ... bine ca nu ai patit nimic ![]()
tine-ma la curent cu reparatiile bicicletei