astia nu sunt oameni, nici macar animale, animalele au demnitate si omoara doar pt a supravietui nu din "smechereala"
astia nu sunt oameni, nici macar animale, animalele au demnitate si omoara doar pt a supravietui nu din "smechereala"
Chiar daca a fost un dinamovist...mi-e greu sa nu recunosc ca a fost un ROMAN mai inainte de toate.
Dumnezeu SA-L ODIHNEASCA !
Lol, unde se fac recrutarile?
Nicaieri.
Tatal handbalistului are o firma de paza, una din cele mai mari din Serbia, unde sunt angajati baietii.
Odihneste-te in pace,Cozma!
Sa-i fie tarana usoara!
Dumnezeu sa`l ierte!
Odihneste-te in pace, Marian Cozma!
Nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat nici acum!
Sa-ti fie tarana usoara si sa-l ierte Cel de Sus!
Doamne, da-le putere parintilor lui!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.Merita ca intreg stadionul la amicalul cu Croatia sa-i strige numele.
"felicitarile" mele pentru un articol care nu poate duce decat la remarci rasiste. de parca durea mai putin moartea tanarului daca era savarsita de americani.
slabe sanse sa se fi intamplat asta
pana un alta in locul americanilor au fost 2 nespalati care doar si prin fizionomia lor indeamna la rasism
[...]
odihneasca-se in pace...
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-i fie tarana usoara!
Odihneste-te in pace,COZMA!!!!!
Ce a patit Pasarila este deja prea de tot , iar 28 de mizerii care nu merita sa traiasca isi fac veacul pe drumuri . Traim intr-o societate in care nu mai poti sarbatorii cu familia fara sa dai de un grup de oameni , daca pot fi numiti asa care au un singur scop : scandalul .
Pacat de el , mare mare pacat de ce se intampla in jurul nostru .
Odihneasca-se in pace !
Mare pacat, era un handbalist care avea toata cariera in fata si un roman care ne reprezenta tara cu mandrie in strainatate.
Vis-a-vis de tigani(dupa parerea mea ei nu merita sa fie numiti rromi-romani people; n-au nici o legatura cu romanii si nici cu urmasii lor), trebuie facut ceva. Nu se mai poate asa ceva, nu zic ca toti sunt hoti si ucigasi, dar majoritatea sunt.
Odihneasca-te in pace, Marian Cozma! Dumnezeu sa te ierte...
Da ce de kkt mai poate fi iarasi imputita asta de presa....
Rafael ªandor si Stoica Ivan sunt de fapt Rafael Sándort si Sztojka Ivánt.
Vad ca pe unele site-uri au fost corectate numele, dar...
Odihneasca-se-n pace!
Revoltator..
Dumnezeu sa-l ierte!
nu stiu daca sunt romani, pentru ca am citit totusi despre ei ca sunt cetateni maghiari. probabil ca bunicii lor au fost niste nomazi care au migrat din Romania in Ungaria, cine stie ce-s cu ei. oricum, articolul asta inca din start s-a vrut a fi unul rasist, lucru care nu isi are rostul. stau si ma intreb daca si noi ieseam in strada in caz ca la Steaua (la hambal) era un jucator maghiar care patea la fel. suporterii maghiari de la acea echipa au iesit in strada, chiar am vazut la TV oameni plangand care aveau fulare unguresti pe ei (deci erau unguri). garantez 100% ca noi stelistii nu faceam asta, si nu aratam atata solidaritate fata de un maghiar (sau fata de un roman). sunt sigur ca acum ziceam cu totii "eh... a mai murit un ungur" . oricum, atat noi cat si ungurii vor ca acei oameni sa primeasca cea mai grea pedeapsa, asa ca nu vad nici un motiv pt care sa le dam la m...e in momentele astea (logic, in afara de cei ce vor autonomie)
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
Am vrut sa scriu ceva , dar cel de dinaintea mea mi-a luat cuvintele din gura. In Ungaria se vrea sa se faca zi de doliu national pentru acest handbalist , etapa urmataore toata lumea va juca cu banderole negre si se vor tine momente de reculgere. Cam asta e diferenta dintre Romania si restul tarilor cu adevarat europene ... la nivel de civilizatie.
Dumnezeu sa-l odihneasca.
Daca erau 30 de tigani...si astia doar 3-4 insi...nu inteleg de ce a fost nevoie sa bage cutitul in el. Era clar ca erau depasiti numeric...nu pot sa inteleg cum gandesc ( daca gandesc ) unii oameni.
Sper ca cei ce l-au omorat sa aiba parte de o moarte identica !
@ ytse jam si 112
Da, am fi iesit. Eu nu am nici o problema cu ungurii. Am o problema cu toti cetatenii Romaniei care doresc autonomie indiferent de care etnie apartin.
Ca sa va dau un exemplu. Loti Boloni este ungur si a declarat ca se simte ungur dar nici un stelist nu s-a apucat sa-l injure. Voi cum va explicati asta? Incercati sa vedeti ca romanii nu privesc ungurii ca dusmani( sau macar majoritatea romanilor).
Nu vad tenta rasista din articol dar intr-adevar unele comentarii sunt.
Sa-i fie tarana usoara si cum a mai spus cineva mai sus, Dumnezeu sa le dea putere parintilor.
Da, am fi iesit. Eu nu am nici o problema cu ungurii. Am o problema cu toti cetatenii Romaniei care doresc autonomie indiferent de care etnie apartin.
Exact asta este si parerea mea.
Si va rog frumos mai lasati-ma cu civilizatia ungurilor. Nu sunt mai civilizati ca noi si nici noi nu suntem mai civilizati ca ei. Si la noi se intampla la fel, indiferent de nationalitatea jucatorului care ar fi fost omorat
112 și toți cei care ați spus cã articolul atrage reacții rasiste la adresa ungurilor și țiganilor, da am tot dreptul sã mã manifest rasist și violent atunci când vãd cã nimeni nu îmi i-a apãrarea, când știu cã și noi am fost de multe ori gãsiți țapi ispãșitori doar pentu cã suntem români, am dreptul sã fiu rasist când vãd cã țara mea se duce de râpã și nimeni nu face nimic, am dreptul sã fiu rasist când vãd cã pãrți ale României sunt motive de negocieri politice și promisiuni electorale, am dreptul sã îmi fac dreptate cu pumul când știu cã justiția îmi face mai mult nedreptate.
Cât despre ungurii, nu știu de unde atâta compasiune pentru ei și etnia lor, sã nu ne facem cã nu vedem manifestarea aia fost pentru un jucãtor al echipei de handbal nu pentru un român, iar dacã vrei sã știi anul trecut când un puști stelist a fost înjunghiat de un țigan în Berceni mulți din galeria Stelei au luat atitudine-manifest la meciuri de fotbal, hochei, așa cã nu cred cã rãmâneam atât de indiferenți.
Dacã un ungur era omorât în România știi ce se întâmpla, toți ungurii în frunte cu partidul lor extremist udmr, deturnau evenimentul pentru a cere noi revendicãri pentru autonomie, transformau totul ca pe o escaladare a urii împortiva lor, cereau legi de protecție socialã, transormau cazul într-unul european în care românii au început sã îi persecute, în toate orașele cu locuitori maghiari aveau loc manifestãri de proporții, se percepea totul ca un conflict interetnic.
uite aici, ce s-a întâmplat duminicã:
"Marea adunare de la Sfântu Gheorghe", așa cum a fost denumit protestul de cãtre organizatori, s-a transformat într-o manifestație pro autonomie. Mai mult decât atât, secuii l-au huiduit copios pe președintele Traian Bãsescu, pentru declarația fãcutã la Budapesta, dupã întâlnirea de sãptãmâna trecutã cu președintele Ungariei, Laszlo Solyom, când a afirmat cã "Þinutul Secuiesc nu va fi niciodatã autonom"
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...Traian-Basescu/
mai poti spune ceva dupa un asemenea caz
e strigator la cer ceea ce s-a intamplat. Putem spune multe despre el si despre asasini, putem spune sa plateasca cu moartea, putem spune multe lucruri dar asta nu-l va aduce inapoi pe Marian Cozma, un handbalist pe care l-am apreciat si-l voi aprecia in continuare. Dupa generatia lui Gatu cred ca era/este unul dintre cei mai buni handbalisti pe care ia dat Romania. Stateam ieri si ascultam indignat cum niste "jurnalisti" stateau si discutam despre situatia lui la nationala Romaniei, asa ceva mi se pare penibil, in astfel de momente stam si discutam despre situatia lui la nationala ?? SI de ce tocmai in astfel de momente ne amintim si noi ca mai avem si alte sporturi inafara de fotbal ??? Numai cand se intampla cazuri socante sau excelente vorbim despre altceva diferit de prostia asta nationala care se intampla acuma care se numeste fotbal. Mi se pare PENIBIL ...
nu stiu daca sunt romani, pentru ca am citit totusi despre ei ca sunt cetateni maghiari. probabil ca bunicii lor au fost niste nomazi care au migrat din Romania in Ungaria, cine stie ce-s cu ei. oricum, articolul asta inca din start s-a vrut a fi unul rasist, lucru care nu isi are rostul.
Foarte, foarte urat ai inceput acest mesaj, insinuand ca sigur aia care l-au ucis pe Cozma sunt originari din Romania, doamne fereste sa asociezi "ungur" cu "tigan". Daca intr-adevar au migrat, n-au migrat din Romania, au trecut si prin Romania, la fel cum au trecut si prin Ungaria , Serbia ,Cehia, Spania, etc iar unii au migrat spre nord, in Norvegia, Finlanda. Traseul rromilor a fost India-->Imperiul Bizantin-->Europa Centrala si de Vest, deci nu-ti mai permite arogante din astea, care se traduc cu :"sigur aia is romani, un ungur(fie el si tigan) n-ar putea ucide pe cineva".
Oricum, n-am inteles de ce te-ai sesizat, pentru ca, din cate am vazut nimeni nu a adus o ofensa maghiarilor, toata lumea a facut clar diferenta dintre maghiar si maghiar-rrom, diferenta pe care unii europeni nu o fac intre romani si rromi. Din toata tragedia asta se desprinde un singur lucru: nu exista tigan roman sau tigan maghiar, tiganii sunt tigani indiferent de cetatenie si se comporta ca atare. Sper ca vinovatii sa fie prinsi si sa plateasca pentru faptele lor conform legii. Probabil sunt si oameni cinstiti in randurile lor, deci, nu-i corect sa sufere si ei repercursiuni,insa politia ar trebui sa fie mult mai vigilenta cu astfel de comunitati rrome.
Nu conteaza ca a fost Dinamovist!Conteaza ca a fost un roman care a luptat pentru acest popor.Respecte eterene Marian Cozma!