FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Intrebari si-o tragedie

«1235»
fcsteaua.ro08.02.2009 15:30

Cine spunea ca doar romanii se fac de ras prin faptele lor?

Cine urla la mitinguri "Romanie de rahat?".

De unde pana unde romanii sunt tiganii Europei si tiganii romani sunt reprezentativi pentru aceasta tara?

Inainte de a fi un bun handbalist Marian Cozma era un OM si inainte de a fi reprezentativ pentru clubul Dinamo el era ROMAN. Restul sunt vorbe multe, zgancilirea de catre presa a durerii imense suportata de o familie distrusa si regrete eterne care nu-l vor readuce inapoi.

Redactia fcsteaua.ro isi exprima profundul regret pentru disparitia brusca, nedreapta si violenta a conationalului Marian Cozma, victima a unui atac las si criminal in noaptea de sambata spre duminica in Ungaria. Redactia noastra transmite condoleante familiei indurerate a sportivului fiindu-i alaturi in aceste clipe dramatice.

Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i dea putere familiei sa reziste.

FCSteaua.ro

la08.02.2009 15:37

eu datorita lui m-am apucat de handbal..era idolul meu...Dumnezeu sa il ierte

Tupac Amaru08.02.2009 16:05

O singura observatie: nu exista "tzigani romani", ci "tzigani din Romania".

In rest, total de acord cu autorii articolului.

Vinovatii sa plateasca exact in acelasi fel!

Pedeapsa cu moartea trebuie reintrodusa pentru aceste fapte abominabile! Daca o parte a populatiei, legea sau religia sunt impotriva pedepsei cu moartea, atunci inseamna ca sunt PENTRU aceste crime!

Dar, in acelasi timp, toti aceia care prin lasitate, nepasare, ignoranta, dezinteres sau prostie pregatesc, in cadrul satrei tziganesti, aceste crime abominabile: politicienii, ziaristii, juristii, ONG-urile si, nu in ultimul rand Soros, cel caruia noi, romanii, ii datoram oribilul stigmat de tziganii Europei, trebuie sa fie trasi la raspundere de populatia TERORIZATA!

andreutzusteaua08.02.2009 16:09
Dumnezeu sa-l ierte.mi se sfasie inima cand vad lacrimile familiei lui cazand pentru durerea cauzata de,din nou, de tigani,natie spurcata de tigani.nu sunt rasist dar i-as expulza pe toti pe o insula pustie sa ne lasati in pace pe noi oamenii linistiti!!!
ultras_SS_985508.02.2009 16:20

Incep sa ma intreb din ce in ce mai des daca nu ar trebui reintrodusa pedeapsa cu moartea in legile romane.Numai asa cred ca s-ar mai potoli aceste animale care curma vietile unor oameni nevinovati.Sau ca o alternativa sa fie reinstaurat statul militar vreo 10-15 ani,..

Padrese08.02.2009 16:21

Dumnezeu sa-l odihneasca, o teribila pierdere :(

Imi aduc aminte ca am jucat o data impotriva lui si tot timpul cand il vedeam imi aduceam aminte de golurile pe care mi le-a dat.

Sa-i fie tarana usoara.

4_ever_steaua08.02.2009 16:32

o mare pierdere pt handbalul si sportul romanesc..asemenea tragedii se intampla numai cu oamenii de valoare,care intradevar isi iubesc meseria si tara..sincere condoleante familiei Cozma!

zob7908.02.2009 16:32

Cine sa-i pedepseasca pe cioroii asasini? romanii care danseaza pe manele la petreceri?

Le reseau pansant08.02.2009 17:21

Iarși crime, iarãși românii care au rãmas de cãruțã fãrã ca nimeni sã le/ne ia partea.

Dacã incidentul acesta se petrecea în țara noastrã imediat începea o avalanșã infernalã de acuze, critici, scandaluri imense, România pentru a milioana oarã era iarãși aruncatã la coșul de gunoi, trimisã automat la colțul rușinii. Acum, cã România este doar victimã "nu se aude nimic", este doar "un incident regretabil", niciun apãrãtor al drepturilor omului "șocat", niciun ONG, ogranism apãrãtor al drepturilor și libertãților nu se sesizeazã, in fond parca nici nu au de ce doar "a murit unu", oricum nu e important, rasã inferioarã de român.

Pãcat cã nici noi nu avem vreo reacție, degeaba avem inși la ministere cu cãruțe de diplome, cu decenii de facultãți și școli înalte, cã atunci când vine vorba de "sãrãcia noastrã" toți sunt niște strãini.

Sunt convins cã diplomații noștri ar fi trebui sã profite la maxim de acest incident, în urma lui trebuia speculat imens, orice lurcru indiferent cât de mic și de neînsemnat era, trebuia fãcut din el un argument irefutabil care sã spele multe din pãcatele, din pãrțile negative cu care noi românii am fost gratuit botezat tocmai de cei care astãzi ne-au ucis unul de-al nostru.

Diferența dintre un stat puternic, care își apãrã cetãțenii, care are o politica externã în acest sens și unul slab sunt colosale, de-a lungul istoriei de la o moarte de om s-a ajuns la rãzboiaie, la incidente diplomatice grave, la o înrãutãțire a situației minoritãții respective.

Dumnezeul sã îl ierte și sã-l odihneascã în pace.

DelPiero1008.02.2009 17:29
Incep sa ma intreb din ce in ce mai des daca nu ar trebui reintrodusa pedeapsa cu moartea in legile romane.Numai asa cred ca s-ar mai potoli aceste animale care curma vietile unor oameni nevinovati.Sau ca o alternativa sa fie reinstaurat statul militar vreo 10-15 ani,..

Tiganii sunt plaga societatii,nu numai in Romania,ci oriunde.Cred cu tarie ca trebuie sa fie folositi pentru manufacturarea de sapun.La altceva nu-s buni.Si da,asta e un mesaj RASIST.Nu pot sa mai suport aceste animale pe doua picioare,gresit numiti RROMI.

militia08.02.2009 17:31

Dumnezeu sa-l ierte!

Le reseau pansant08.02.2009 17:31
Tiganii sunt plaga societatii,nu numai in Romania,ci oriunde.Cred cu tarie ca trebuie sa fie folositi pentru manufacturarea de sapun.La altceva nu-s buni.Si da,asta e un mesaj RASIST.Nu pot sa mai suport aceste animale pe doua picioare,gresit numiti RROMI.

Corect de acord cu tine, același lucru îl cred și eu, bine nu în totalitate pentru cã nu vreau sã fie sãpun, ci sampon cã de la sãpun se face mãtreațã.

STARforce08.02.2009 17:37

SANGE PENTRU SANGE.Sper sa fie ciopartiti sau omorati cu bataia tiganii care s-au crezut mai presus de Dumnezeu!

Tupac Amaru08.02.2009 17:45
Cine sa-i pedepseasca pe cioroii asasini? romanii care danseaza pe manele la petreceri?

Asta e, intr-adevar, o intrebare la care ar trebui sa se gandeasca toti romanii care spun ca "si manelele e muzica"! Manelele sunt rabufnirea boratzilor din satra, un sumum grotesc de jep, raie, paduchi, lipsa de igiena, lipsa de educatie, cultura a violentei, promiscuitate de toate genurile. Va mai plac manelele?

In alta ordine de idei, presedintele a premiat, acum cativa ani, un tzigan borat ajuns la o varsta foarte inaintata, pe motiv ca era "supravietuitor" al holocaustului.

Antonescu, asa cum mi-a spus bunicul, ii trimisese pe tzigani in Transnistria pentru ca, dupa fiecare bombardament, jefuiau casele si cadavrele celor omorati de "prietenii anglo-americani".

Pe de alta parte, la cutremurul din 1977 scenele s-au repetat, de data asta eu fiind martor ocular la un astfel de "holocaust". Alti tzigani care jefuiau avutul celor decedati in acele conditii groaznice.

Si acum va intreb: vedeti pe cineva dintre politicieni "capabili a fi in stare" sa ia o hotarare? In nici un caz, ei nu asculta ce vrea poporul, ei asculta ordinele stapanilor lor.

ultrash08.02.2009 17:46

Dumnezeu sa`l ierte!

enjoy08.02.2009 17:50

mare pacat! sa-i fie tarana usoara! in rest nu propagati violenta, nu acesta e raspunsul! violenta ar duce la disparitia vietii!

Tupac Amaru08.02.2009 17:53
mare pacat! sa-i fie tarana usoara! in rest nu propagati violenta, nu acesta e raspunsul! violenta ar duce la disparitia vietii!

Nu trebuie omorati decat boratzii care l-au ucis in mod salbatic pe Cozma! La fel ai fi judecat si daca ar fi fost ucis fiul tau (Doamne fereste!)?

costhinia08.02.2009 18:01

fie-i tarana usoara !

Dumnezeu sa te ierte !

345608.02.2009 18:10

MOARTE TUTUROR CIORILOR, FARA EXCEPTIE !!!! deja ma inteles ca tatal sarbului ranit a mobilizat cel putin 300 de luptatori in gruparea paramilitara Arkan si vor sa-l razbune pe Pasarila !!!!!! ODIHNEASCA-SE IN PACE !!!!! :((((((((((

kaycee08.02.2009 18:34

declaratie data de tatal lui marian: "cautam sa-i cumpar un apartament in Bucuresti, dar acum am fost si i-am luat un loc de veci in titan!"

numai parinte sa nu fii in astfel de momente. Dumnezeu sa-l odihneasca!

mountytoma08.02.2009 18:36

am si eu o intrebare.

de ce judeca romanii intr-un fel cand sunt de-o parte, si in alt fel cand sunt de cealalt aparte?

ma refer aici la jegosii astia de jurnalisti in primul rand, toti sacalii astia din presa si TV.

cand mailatul ala a facut ce a facut, jurnalistii au sarit sa le ia apararea tiganilor. au studiat ei cazul si au ajuns la concluzia ca cioara aia nu a ****-o pe sotia amiralului italian, ci DOAR A OMORAT-O!

acum cand alte ciori omoara un roman de-al nostru (unul important, ca daca ma sectionau pe mine ii sfaraia drept in cur pe toata presa!), acum sunt gata sa ii linseze pe tiganii unguri.

indiferent cine sunt, unde sunt, cei vinovati trebuie pedepsiti. la noi insa se judeca faptuitorul, nu fapta!

asa cum nevasta lui Paunescu trebuia regulata cu bormasina pentru ca a omorat familia aia si a primit doi ani cu suspendare, asa cum colonelul bernevig trebuia calcat de tren cu viteza mica pentru ca a ucis conducand beat 6 oameni si a primit doi ani cu suspendare, asa cum trebuia sa iesim toti oamenii cinstiti in strada sa cerem italienilor sa ii impuste in cap pe toti infractorii care ne fac tara de rusine, tot asa trebuie sa fim acum iata alaturi de un dinamovist ucis de unii pentru care nu exista legi. ei au legea lor.

OARE?

grizzly08.02.2009 18:37

"felicitarile" mele pentru un articol care nu poate duce decat la remarci rasiste. de parca durea mai putin moartea tanarului daca era savarsita de americani.

reddog08.02.2009 18:54

Dumnezeu sa te primeasca in "bratele" Lui si sa trimita liniste asupra sufletelor indoliate de disparitia prematura a unui mare jucator!

Joga Bonito08.02.2009 18:57
deja am inteles ca tatal sarbului ranit a mobilizat cel putin 300 de luptatori in gruparea paramilitara Arkan si vor sa-l razbune pe Pasarila !!!!!!

Lol, unde se fac recrutarile?

tavyto08.02.2009 18:58

Cica aia nu erau tigani dar nu se stie sigur.pacat pt k era un jucator bun dar in viata asa se intampla cei buni pleac dintre noi...ODIHNEASCA-SE IN PACE!!

«1235»