FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Intrebari si-o tragedie

«1345»
fan adevarat10.02.2009 18:21

pacat! un handbalist si un OM foarte bun! nu cred ca o sa mai fie altul ca el in Romania! :no: condoleante pentru pierderea lui!

vlad7510.02.2009 18:25
Nu a mintit deloc.

http://www.liga2.ro/special/porfireanu-a-mintit-3892006

A denaturat putin realitatea.Putin mai mult.

iNsTiGaToR10.02.2009 18:41

imi pare foarte rau pentru marian cozma k a murit...dar ce vrei acu?...dak zici ceva de tigani..e rasism...deci..lasai frate sa bage cutitul in tine si sa faca ceor vrea ei cu tine..

Odihneasca-se in pace Marian Cozma, R.I.P

Oradeanu10.02.2009 19:59

Sa Iti Fie Tarana Usoara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Un Roman a murit departe de casa lui. Si ca el sunt mult altii, dar de care nu stim nimic. Imi pare rau de acest MARIAN COZMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cat priveste garda maghiara putini de aici vad ca stiu ce fel de organizatie este ea!! Anul trecut a fost (din nou) scoasa in afara legii. Persoanele care fac parte din ea sunt cei mai radicali unguri, cei mai rai. Ca si comparatie trebuie subliniat ca maghiarii nostri sunt mici copii. Aia se dedau la tot felul de atrocitati fata de orice alta natie fie ei romani, tigani, lovaci, sarbi, ucrainiei, etc. Ei se considera cei mai puri. Mutle familii de romani adevarati au murit din cauza lor.

Dar sa las deoparte faptele lor "eroice" si sa fim alaturi de cei indoliati.

ODIHNESTE-TE IN PACE MARIANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

king110.02.2009 20:06

In multe tari din Europa exista organizatii extremiste , sub diverse denumiri (radicale,extremiste,nationaliste) , insa toate au un singur scop - sa isi apere propriul teritoriu si nimic mai mult . Nu o sa vedeti ca ETA isi va face de cap prin Finlanda de exemplu .

Pentru creare unei astfel de organizatii nu este nevoie de cat de vointa pentru inceput dar cel mai mult e nevoie de mult nationalism (ceea ce noua ne cam lipseste). Ceea ce tine de organizare,logistica si sponsori e doar o chestiune de "timp".

Asa cum aceste organizatii extremiste sunt active in mai toate tarile aflate sub patronatul UE asa si la noi pot exista si pot face "curatenie" sub o forma ascunsa(asa cum spunea cineva de pe aici sa nu fie la vedere) a tuturor jegurilor care traiesc pe langa noi .

Acesta este un mesaj antirasist la adresa ciorilor ( cu riscul de a fi banat) si nu trebuie sa ne ascundem dupa deget ca nu vrem sa fim rasisti (TERBUIE SA FIM RASISTI) .

SANGE PENTRU SANGE

Oradeanu10.02.2009 20:12
In multe tari din Europa exista organizatii extremiste , sub diverse denumiri (radicale,extremiste,nationaliste) , insa toate au un singur scop - sa isi apere propriul teritoriu si nimic mai mult . Nu o sa vedeti ca ETA isi va face de cap prin Finlanda de exemplu .

In ceea ce priveste garda maghiara, daca nu stiti, ei au venit sa il cinsteasca pe MARIAN COZMA (bravo lor, un gest onest) cu steagurile gardei nu a statului ungaria, cu scandarile lor (ce legatura e intre MARIAN si actiunile lor?). In al doilea rand garda maghiara se intande, datorita politicii lor de recrutare pe intreg teritoriul "ungariei mari", cum ii spun ei.

In rest sunt de acord cu tine

SANGE PENTRU SANGE

king110.02.2009 20:20
In ceea ce priveste garda maghiara, daca nu stiti, ei au venit sa il cinsteasca pe MARIAN COZMA (bravo lor, un gest onest) cu steagurile gardei nu a statului ungaria, cu scandarile lor (ce legatura e intre MARIAN si actiunile lor?). In al doilea rand garda maghiara se intande, datorita politicii lor de recrutare pe intreg teritoriul "ungariei mari", cum ii spun ei.

In rest sunt de acord cu tine

SANGE PENTRU SANGE

Acelasi lucru ar trebui sa facem si noi in Basarabie ,Bucovina (sunt teritorii Romaniei Mari ) . Ei se intind atat cat ei cred ca a fost teritoriul Imperiului Austro-ungar.

danimarcu10.02.2009 20:33

Pentru creare unei astfel de organizatii nu este nevoie de cat de vointa pentru inceput dar cel mai mult e nevoie de mult nationalism (ceea ce noua ne cam lipseste). Ceea ce tine de organizare,logistica si sponsori e doar o chestiune de "timp".

Asa cum aceste organizatii extremiste sunt active in mai toate tarile aflate sub patronatul UE asa si la noi pot exista si pot face "curatenie" sub o forma ascunsa(asa cum spunea cineva de pe aici sa nu fie la vedere) a tuturor jegurilor care traiesc pe langa noi .

Acesta este un mesaj antirasist la adresa ciorilor ( cu riscul de a fi banat) si nu trebuie sa ne ascundem dupa deget ca nu vrem sa fim rasisti (TERBUIE SA FIM RASISTI) .

SANGE PENTRU SANGE

Nu sunt de acord cu cei care indeamna la rasism.

Istoria ne-a dovedit de atatea ori ca rasismul nu este bun.

Sunt de acord ca tiganii sunt in general primii la rele,dar nu e normal sa fie pedepsiti toti pt ceea ce fac doar unii dintre ei.Mai degraba as milita pt renuntarea la numele de "rrom" pe care acestia il poseda doar la noi in tara,cu complicitatea politicienilor de dupa '89.Este cea mai mare pata pe obrazul romanilor sa fie mereu bagati in aceiasi oala cu o minoritate pusa mai mereu pe rele.

Tiganii sunt tigani peste tot in lume,si peste tot au aceleasi apucaturi.Sunt menajati de politicieni mai mult decat ar fi cazul,de aceea isi si permit de multe ori sa faca faradelegi.

Aici ,in Portugalia tiganii vand haine sau cersesc.Nu am vazut niciunul muncind,dar au facilitati de la stat mai mari ca un portughez de rand...

Intra cate 20-30 in supermarket ,mananca ciocolati si alte cele fara sa plateasca,fura,put.Daca le zici ceva esti catalogat rasist.Politaii mai bine inchid ochii decat sa le faca ceva.As milita pt o schimbare a acestei stari de fapt,nu pt omorarea tuturor fie vinovat fie ca nu...

In Romania sunt atatea clanuri tiganesti mafiote,dar nimeni nu le face nimic.Ar trebui luati toti la puricat,iar cei cu bube bagati la puscarie.Nu toti,ci doar cei care au facut sau fac magarii.

Asa nimeni nu ne-ar putea acuza de rasism...

AndyQ10.02.2009 20:34

@Mihai.

Asa, al lui Sesum! In fine, unu din aia. Daca baietii aia sunt profesionisti si isi fac treaba, foarte bine. Da sa ia cu ei si alti 10-20 de insi, alde smecheri si cutitari.

Ce se intampla in momentul asta in lume... e grav.

Unu` moare injunghiat in inima. Pariu ca daca aplicam aceiasi pedeapsa celor implicati... o sa sara in sus aia cu drepturile omului, dreptul la judecata. Ce drepturi a avut Marian Cozma? Dreptului lui la viata cu ce se plateste? Cu inchisoarea pentru aia 3? Nu frate, omor pe ei, cutit la inima pe rand pentru fiecare(varianta lejera).

Un copil de 10-12 ani e violat de-un pedofil. O femeie e violata de un altu. Castrati dom'le 4-5 de astia sa vedeti ca nu le mai arde de asa ceva.

La fel ca si mine, cred, sunt multi care ar semna oricand o petitie pentru implementarea pedepsei cu moartea. Dar nu aia cu injectie, sa nu-mi simta omu nimic. Prin spanzurare, ca scaunul electric consuma curent... si nu merita baietii...

Sunnyblack10.02.2009 20:39
pacat! un handbalist si un OM foarte bun! nu cred ca o sa mai fie altul ca el in Romania! :no: condoleante pentru pierderea lui!

foarte frumos ai scris.

ODIHNESTE-TE IN PACE MARIANE......

Puscarie pe viata pt javre, care o distrus viata la atatia oameni.....

Der TOT wäre für diese Bastarde zu schade...

Oradeanu10.02.2009 21:33
Acelasi lucru ar trebui sa facem si noi in Basarabie ,Bucovina (sunt teritorii Romaniei Mari ) . Ei se intind atat cat ei cred ca a fost teritoriul Imperiului Austro-ungar.

Total de acord cu tine. Numai ca trebuie sa luam doar chestiile bune, pozitive. Nu as fi in stare sa fac ceea ce garda maghiara a facut si va mai face de-a lungul timpului.

grizzly11.02.2009 14:40
ce te faci cand vorbestI despre niste indivizi educati in spiritul vicleniei, al "jmecheriei", care genetic sunt programati sa faca miselii? Poate daca intrau sarbii in ei si ii casapeau pe cativa se potoleau DE FRICA.

n-ai sa vezi tigan cu frica de scandal. ce te faci? ti-am zis, dupa mine solutia detentiei pe viata (dar viata, fara eliberare pe buna purtare) mi se pare corecta. daca intra sarbii peste ei si ii casapesc lumea o sa zica uite, sarbii sunt predispusi la violenta si nu stiu decat sa se bata. ma rog, poate e putin mai dificil de inteles punctul meu de vedere acum.

P.S. nu sunt chiar unul dintre cei care fac stanga imprejur cand e rost de ceva actiune. dar mi se pare aiurea sa propovaduiesti violenta, in orice forma de exprimare a ei.

@andyq si daca se aproba executia lor, te bagi tu sa tragi de lat? sau sa apesi manerul comutatorului? nu ai fi altceva decat un criminal si tu. chiar unul cu sange rece.

P.P.S. si hai sa mai discutam ceva, de dragul discutiei in sine. pe raza judetului meu, in cursul anului 2008 au fost comise 6 asasinate. din astea, unul singur este cu autor necunoscut. din celelalte 5, unul singur a fost comis de o persoana de nationalitate roma. deci? gazam si romanii?

w3bmaster12.02.2009 15:15

Moarte acelor jeguri de tigani

Iar se domenstreaza cat de penibil e poporu Roman tot sarbii sa ne razbune mortii ///

Recoba14.02.2009 10:24

sa specific si eu 2 chestii...

1.Exista in Romania organizatii nationaliste...care incet incet isi fac treaba...nu tre sa iasa la scandal ca sa -si impuna punctul de vedere...

2.Nu va mai folositi de moartea unu Om pentru. a va exprima parerile si mentalitatile...a murit un om...un handbalist...si un patriot...asta conteaza acum...si asta va ramane...el va fi tinut minte si respectat...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace...

Cat despre atitudini nationaliste...sunt sigur ca nici macar un sfert din cei care au postat aici ca vor sange pentru sange...nu ar avea puterea sa puna in aplicare ce au declarat...Cu totii ne simtim frustrati pentru moartea lui...dar acum tot ce putem face este sa il onoram in continuare si sa ne facem datoria de OAMENI in primul rand....de romani...

cu respect toate cele bune...

«1345»