@ Fane
Spuneai ca poti uploda niste filmulete de la incidente...sunt curios sa vad ce anume s-a filmat mai exact ![]()
@ Fane
Spuneai ca poti uploda niste filmulete de la incidente...sunt curios sa vad ce anume s-a filmat mai exact ![]()
Art. 23.- In cazul contraventiilor prevazute la art. 2 pct. 2, 4, 25, 26 si 33 din Legea nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, savarsite de catre suporteri inainte si dupa desfasurarea competitiei sau jocului sportiv, in afara bazei sportive, care au legatura cu competitia sau jocul in cauza, pe langa sanctiunea principala stabilita de actul normativ, agentul constatator aplica si sanctiunea contraventionala complementara de interzicere a accesului la competitiile si jocurile sportive de genul celor la care acestia au savarsit faptele, dupa cum urmeaza:
a)pe o perioada de 6 luni, pentru faptele prevazute de pct. 25 si 33:
b)pe o perioada de 1 an, pentru faptele prevazute de pct. 2, 4 si 26;
poate sa imi explice si mie cineva daca am interdictie si la meciurile de fotbal?sau doar la hochei?jandarmii miau zis ca doar la hochei......insa pe amenda scrie:"se ia masura complementara de interzicere a accesului la competitii sportive pe o perioada de 1 an"
din "interzicere a accesului la competitiile si jocurile sportive de genul celor la care acestia au savarsit faptele" eu inteleg ca ar fi numai la hochei......daca e cineva care cunoaste mai bine legea....si o intelege mai bine astept raspuns
... sincer, sa dai cu capul mereu si sa te doara si sa nu iei masuri de protectie mi se pare aiurea! exista insa un mobil care va stimuleaza si acela este turma, ca doar sunteti "stelisti". accept de pe acum replicile voastre, dar ganditi-va bine si dati-mi si raspuns la intrebarile mele pentru voi. nu va inteleg, mergeti sa vedeti meciul si sa incurajati echipa sau mergeti sa fiti batuti (bine)?
mai concret de atat nu se putea. tot vedeti ca abia asteapta sa va cafteasca si voi tot mai vreti. va face placere cred deja... trebuie mereu sa ne facem de ras si sa mai luam putina bataie; nu se poate oare sa mergem sa stam cuminti sa aplaudam, dar nu, noi trebuie mereu sa iesim in evidenta sa parindem fumigene sa dam cu petarde poate poate ne luam la bataie ca e fun.
@barzu tine aproape...nu stii ce pierzi
vine...e pe tzava ![]()
SALUT! CEI CARE AU FOST ABUZATI DE CATRE JANDARMERIE SAU AU ANUMITE FILMULETE SA IMI DEA SI MIE ADD kaymack2007 . S`ar putea sa apar intr`o emisiune contra abuzurilor jandarmeriei...si daca mai doreste cineva sa participe sa imi dea add...daca o sa mi se editeze mesajul sa imi dati PM! Multumesc frumos!
mai concret de atat nu se putea. tot vedeti ca abia asteapta sa va cafteasca si voi tot mai vreti. va face placere cred deja... trebuie mereu sa ne facem de ras si sa mai luam putina bataie; nu se poate oare sa mergem sa stam cuminti sa aplaudam, dar nu, noi trebuie mereu sa iesim in evidenta sa parindem fumigene sa dam cu petarde poate poate ne luam la bataie ca e fun.
Sa stam cuminti, sa aplaudam, sa ne spalam pe dinti, sa avem unghiile curate... una peste alta e treaba fiecaruia ce face, atata vreme cat nu a fost pusa in pericol integritatea fizica a nimanui, ce te intereseaza pe tine felul in care cineva alege sa isi sustina echipa? Problema e alta, baieti! Problema e ca scarbele alea in uniforma s-au constituit intr-o gasca de batausi care se pisa pe drepturile cetatenilor Romaniei. In fine, sper din tot sufletul sa vi se intample sa aveti de-a face macar in mica masura cu "organele" si apoi discutati. Eu nu am participat in mod activ la evenimentele alea dar am ramas stupefiat de felul in care bestiile alea inteleg sa isi faca datoria... e si normal, atata vreme cat pe unii ii doare in cot de ce se intampla. Vedea-v-as iar pe ratii de cartofi, nepasatorilor!
O sa apara si filmuletele asta-seara, avem niste fete de cenzurat mai intai
.
O sa apara si filmuletele asta-seara, avem niste fete de cenzurat mai intai.
as vrea si eu sa le vad
Tocmai ce am vazut ceva imagini la stiri pe Pro TV....imagini ale jandarmeriei
celor care ne trimit repede la aplaudat vreau sa le adresez o intrebare... din picioare sau de pe scaun? cum apreciati mai mult suportul galeriei?
intreb asta pentru ca de exemplu una din urmatoarele masuri luate de baietii buni ar putea fi legata de statul obligatoriu pe scaune. asta v-ar mai conveni? acum cauta absolut orice motiv sa inceapa o bataie si sa dea cat mai multe interdictii si e in mare masura o prostie din partea noastra sa reactionam in orice fel(in afara de calea legala), dar voi nu intelegeti ca in Romania nu a suferit nimeni de la o torta sau o fumigena si lumea risca puscaria de aiurea efectiv? daca cineva vrea sa sparga neaparat capul cuiva sunt sigur ca o sa foloseasca altceva si nu o torta sau o fumigena. legea Dragomir este o lege total trasa de par si ilogica, dar unii prefera sa se intrebe ce ii mana pe tinerii din peluze sa nu renunte la un mod de a face spectacol, folosit pe scara larga in Europa?! mi se pare un mod ciudat de a gandi... asa ca va mai spun o chestie... raspunsuri exista la intrebarea voastra, dar daca nu le aveti si singuri... nu cred ca vi le poate da cineva
si as mai dorii daca o cunoaste cineva pe fata aceea care a fost batuta de jandarmi...eu eram la sectie cand s-a intamplat treaba aceasta...as dorii sa stau si eu de vb cu ea daca are cineva id ei sau o cunoaste sa imi faca si mie cunoastinta cu ea. ![]()
Hai frate.. pe unde sunt filmuletele alea? TV-ul nu l-am mai deschis de 3 saptamani.
Dupa ce am parasit patinuarul impreuna cu ceilalti si ma indreptam spre casa, undeva prin apropiere de metrou(muncii) fara sa fac absolut nimic am fost luat pe sus de jandarmi si tratat ca ultimul infractor, dat pe mana politistiilor care mi au pus catuse. Tin sa precizez ca in acel moment eram singur si stateam linistit. Nu am incercat sa fug sau sa ma ascund! "Aruncat" in masina de politie am vazut cum luau oameni de pe strada(in general orice simplu trecator care li se parea suspect si nu locuia in acea zona era urcat in dube) Am fost dus la sectie impreuna cu alti suporteri luati de la metrou sau scari de blocuri. Am fost tinuti afara, pe ger in curtea sectii de politie in timp ce ne luau pe rand, ne amprentau si ne fotografiau. Evident nu puteai iesi fara amenda. Am fost dus intr-o incapere unde incepea interogatoriul. Le am explicat tot ce s-a intamplat iar raspunsul unui retardat in uniforma a fost ferm" Pentru ca ai venit la meciul de hochei si ai parasit patinuarul cu restul galeriei vei fi amendat" Dupa ce si-a dat seama ca nu am 18 ani impliniti,m-a scos pe hol si mi-a propus intre 4 ochi o "intelegere". Daca voi depune marturie impotriva altui suporter si voi semna ca martor voi scapa fara amenda. Am refuzat sa fac asa ceva! asa ca am fost din nou bagat in sala. Am incercat sa le explic ca am fost luat de pe strada in timp ce ma duceam spre casa. Si ca am fost incatusat fara nici un drept. Nu termin bine de spus ca un alt gabor halucineaza... nush pe unde unde m-a vazut el si ca am fost luat de pe terasa unui bloc. Incredibil cat poate sa minta! Am cerut sa vina de fata cei care m-au dus la sectie sa spuna de unde m-au luat. Am asteptat pana au venit(un gabor si o zdreanta) La intrebarea "De unde l-ati luat pe asta?" Raspunsul politistului care trebuia sa spuna adevarul...? -A fost adus de jandarmi(in conditiile in care era de fata atunci cand m-au luat de pe strada si chiar el mi-a pus catusele). Intre timp politista spune ca dupa ce m-a dus pe mine la sectie si-a gasit telefonul inchis bagat in bancheta din spate crezand ca eu am facut asta. I-am explicat ca nu puteam face asa ceva deoarece aveam catusele la mani. Intr-un final cu o privire de parca ar vorbi cu ultimul infractor imi spune "mdea... sa zicem ca te cred". Eram pur si simplu fara cuvinte... era deja tarziu si vroiam sa ajung acasa. Stiam ca nu voi scapa neamendat asa ca l-am intrebat ce amenda imi da. Raspunsul ? pentru ca esti minor de la 1 mil la 5 milioane. Iti dau cat vreau eu! Semnezi procesul verbal(Insinuand ca daca nu semnez si le ingreunez munca imi va da mai mult). Fara sa stiu prea bine despre ce este vorba pentru ca nu am mai avut probleme cu politia am zis ca semnez. Problema este ca pe mine m-a pus sa semnez inainte de a completa procesul verbal. Mi-au dat amenda 100 ron pentru "tulburarea linistii publice prin strigare" fara nici o dovada! Sper ca voi putea rezolva prin contestatie.
Ti-au cerut sa colaborezi ca si martor pentru ca in cazul in care cineva refuza sa semneze un proces verbal, acesta devine valid daca este semnat de catre agentul constatator si un martor. Cu siguranta au vrut sa imparta mai multe amenzi ( ca sa-si justifice interventia), insa unii au stiut care le sunt drepturile sau au mai trecut prin asta si nu au semnat nimic. Nu stiu in care masura poti anula tu amenda aia, mai ales ca ai semnat un proces verbal,poate doar daca il declara nul. De exemplu daca se constata ca procesul respectiv nu contine toate datele de identificare ( in cazul tau , fiind minor,era nevoie si de numele si domiciliul parintilor) se anuleaza. Trebuie sa te consulti cu un avocat. Bafta!
@AcMilan14
Nu ne mai mira nimic in tara asta
Iti dau dreptate si subscriu la cele spuse de tine in conditiile in care copilul meu a fost imbrancit de jandarmi de fata cu mine pe motiv ca... ( nici ei nu stiau ce vor ) ii deranja simpul fapt ca eram acolo si stateam calmi si ii priveam.
La intrebarea mea catre jigodia care s-a luat de copil : DE CE PUI TU MANA PE COPILUL MEU MAH ? O CUNOSTI CUMVA PE MASA ? L-AI CRESCUT TU MAH ? de aici am fost tratat ca restul fara nicio retinere...am mai multe de zis,dar nu aici pe forum pentru ca nu rezolvam nimic,o voi face sub forma de plangere la mai multe institutii media si ziare.
ACMilan14
Pacat ca ai semnat.
Sper sa reusesti la contestatie si, daca poti, eu as zice sa iti iei un avocat si sa dai in judecata politia romana pt abuz.
Nu am nimic cu politistii.Cu POLITISTII!
Ca exista si din astia in Romania, oameni corecti care chiar respecta legea.Problema e ca astia sunt foarte putini.
In rest, politia Romana e plina de militieni!
Acum ca ne monitorizeaza si convorbirile si smsurile si toate prostiile pe care le facem pe net, e clar ca militia Romana a renascut.
ACMilan14
Pacat ca ai semnat.
Sper sa reusesti la contestatie si, daca poti, eu as zice sa iti iei un avocat si sa dai in judecata politia romana pt abuz.
Intotdeauna, intr-un proces verbal, in care nu esti de acord cu ce a insiruit gaborul pe hartie, ai dreptul sa semnezi cu obiectiuni. Adaugi la sfarsit o mica constatare, da domn'le semnez dar in anumite conditii. Ulterior poti sa mai adaugi cate ceva in apararea ta.
pe mine....dupa meciul de hochei....doi politisti chiar m'au ajutat sa scap de jandarmi ![]()
poate pare de necrezut....dar daca vreti va explic diseara ca acum plec la scoala
Da, Joga asteapta tu sa te lase aia sa semnezi cu nush ce obiectiuni.
Eu stiam ca adaca ai semnat nu mai ai cum sa faci contestatie. Mai ales pentru faptul ca esti minor si daca ai martori la situatii de genul acesta, sa ii dai in judecata. Cel mai bine consulti un avocat daca s-au facut presiuni ca sa semnezi. Unui prieten, inainte de meciul de handbal Steaua-Dinamo, a primit o amenda si pentru ca nu a vrut sa semneze, i-au marit-o, precizand clar acest lucru.
@AcMilan, se poate contesta amenda, daca demonstrezi ca ai fost obligat/amenintat sa o semnezi.
Eu nu am fost obligat sa semnez dar am refuzat, probabil ca de aceea o sa imi "incarce nota"...
@ AcMilan : faci contestatie si pentru ca ai fost obligat sa semnezi procesul verbal inainte de a fi completat.
Din cate cunosc daca ai semnat inseamna ca ai luat la cunostiinta despre procesul verbal si ca ai fost de fata. Problema este ca m-a pus sa semnez inainte sa completeze procesul verbal. Daca refuzi sa semnezi este cam acelasi lucru. Doar ca va chema un martor care sa constate ca ai refuzat sa semnezi si amenda iti vine prin posta... din cate stiu. Iar din moment ce ai fost in sectia de politie, amprentat si fotografiat nu poti sa contesti faptul ca nu stii despre amenda sau ca cineva s-ar fi folosit de datele tale. Am zis ca decat sa-mi pun ambitia cu un oligofren in uniforma sa-mi dea 5 mil ca "asa vrea el" mai bine semnez sa-mi dea minimul cu toate ca nu am facut nimic si sa plec mai repede acasa. Evident nu am incredere in justitia romana ca imi vor anula amenda. Am zis ca voi depune contestatie dupa ce am aflat ca nu este prea multa birocratie. Bineinteles ca pentru 1 mil nu are rost sa ma judec cu ei, sa platesc avocati, etc. Am sa scriu tot ce s-a intamplat in contestatie si voi vedea ce va fi... dar intr-un sistem bolnav este greu de crezut ca iti va da castig de cauza. Sunt alti care au patit-o mult mai rau. Au fost batuti, amendati si li s-a mai dat si interdictie. Aceasta este tara in care traim. Orice taran cu capacitati medii de a citii sau a scrie imbracat in uniforma, are convingerea ca el reprezinta legea. Mergand dupa principiul "Eu sunt legea si te bag legal!"
starforce au anuntat si pe la TV ca s-au dat 2 avertismente pt fata acoperita! probabil tu esti unul din ei, prietenul tau ce-a patit ?
Lui i-au dat interdictie un an ca a avut fata acoperita si a semnat pentru ca era speriat si ii dadusera si un sut in c-aie.Eu inca nu stiu ce mi-au dat ca am refuzat sa semnez si am plecat....