am scris un mesaj pe pagina trecuta dar vad ca nu mia raspuns nimeni :
"Art. 23.- In cazul contraventiilor prevazute la art. 2 pct. 2, 4, 25, 26 si 33 din Legea nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, savarsite de catre suporteri inainte si dupa desfasurarea competitiei sau jocului sportiv, in afara bazei sportive, care au legatura cu competitia sau jocul in cauza, pe langa sanctiunea principala stabilita de actul normativ, agentul constatator aplica si sanctiunea contraventionala complementara de interzicere a accesului la competitiile si jocurile sportive de genul celor la care acestia au savarsit faptele, dupa cum urmeaza:
a)pe o perioada de 6 luni, pentru faptele prevazute de pct. 25 si 33:
b)pe o perioada de 1 an, pentru faptele prevazute de pct. 2, 4 si 26;
poate sa imi explice si mie cineva daca am interdictie si la meciurile de fotbal?sau doar la hochei?jandarmii miau zis ca doar la hochei......insa pe amenda scrie:"se ia masura complementara de interzicere a accesului la competitii sportive pe o perioada de 1 an"
din "interzicere a accesului la competitiile si jocurile sportive de genul celor la care acestia au savarsit faptele" eu inteleg ca ar fi numai la hochei......daca e cineva care cunoaste mai bine legea....si o intelege mai bine astept raspuns"