FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jandarmii si-au dat in petec si la hochei

«13456»
shmekheru20.01.2009 15:37

am scris un mesaj pe pagina trecuta dar vad ca nu mia raspuns nimeni :

"Art. 23.- In cazul contraventiilor prevazute la art. 2 pct. 2, 4, 25, 26 si 33 din Legea nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, savarsite de catre suporteri inainte si dupa desfasurarea competitiei sau jocului sportiv, in afara bazei sportive, care au legatura cu competitia sau jocul in cauza, pe langa sanctiunea principala stabilita de actul normativ, agentul constatator aplica si sanctiunea contraventionala complementara de interzicere a accesului la competitiile si jocurile sportive de genul celor la care acestia au savarsit faptele, dupa cum urmeaza:

a)pe o perioada de 6 luni, pentru faptele prevazute de pct. 25 si 33:

b)pe o perioada de 1 an, pentru faptele prevazute de pct. 2, 4 si 26;

poate sa imi explice si mie cineva daca am interdictie si la meciurile de fotbal?sau doar la hochei?jandarmii miau zis ca doar la hochei......insa pe amenda scrie:"se ia masura complementara de interzicere a accesului la competitii sportive pe o perioada de 1 an"

din "interzicere a accesului la competitiile si jocurile sportive de genul celor la care acestia au savarsit faptele" eu inteleg ca ar fi numai la hochei......daca e cineva care cunoaste mai bine legea....si o intelege mai bine astept raspuns"

korynna20.01.2009 16:35

Daca pe amenda scrie la toate competiile, inseamna ca ai la toate. Pe mine m-au intrebat la hochei, dar scrie ca am numai la fotbal interdictie, deci ma pot duce la orice alt sport. In schimb altora le scrie la toate competitiile sportive, deci nu mai pot veni nici la hochei,handbal,rugby,polo etc.

andrey_ptm_steaua20.01.2009 17:06

si nu pot fi pacaliti ??? adik dak ma tund sau altceva nush...cum ma stiu ei ca am interdictie?

Fane20.01.2009 17:09
si nu pot fi pacaliti ??? adik dak ma tund sau altceva nush...cum ma stiu ei ca am interdictie?

si daca te-au prins pe camere ...ai pus-o rau..dosar penal scrie pe tine

mai bine stai cuminte pana trece perioada de interdictie...si dupa o poti lua de la capat :laugh:

dee20.01.2009 17:20

poate o sa te cheme la sectie la ora meciului, asa la o barfa amicala la cafea :)

@fane

si daca mergi la un meci din provincie?

Fane20.01.2009 17:23

@dee

ce, in povincie nu ai vazut jandarmi filmand sau facand poze ?

dee20.01.2009 17:25

cred ca-s camuflati bine, eu nu i-am prea vazut, cel putin nu in tribune.

E clar ca n-au cum sa aplice interdictia, doar daca te numesti Corsicanu si te recunosc aia de la intrare si-ti spun :"Gigi, ne vedem in 2010"... altfel, cam greu sa te depisteze daca stai cuminte la locul tau si nu faci ceva ca sa iesi in evidenta. Nu-i vad stand ore intregi ,deruland filmele inregistrate pe camerele de supraveghere montate pe stadion.

Iar daca esti fata, o simpla schimbare de look i-ar deruta. In fine, evident ca nu merita sa riste nimeni ... doar ma intrebam cum se aplica interdictia.

Fane20.01.2009 17:27

o poti face...daca vrei cu tot dinadinsul

dar mi-e ca te risti aiurea...parerea mea

andrey_ptm_steaua20.01.2009 17:40

mi-e greu sa cred ca sunt asa bine pregatiti incat sa ii recunoasca pe toti cei interzisi...adica ce fac pun poze la fiecare intrare in stadion...

mihaitza8520.01.2009 17:49

mai tineti minte la meciul Brasov cu rapid cu ce au venit jandarmii la portile stadionului :)) asa vor face tot timpul !

Fane20.01.2009 17:56
mi-e greu sa cred ca sunt asa bine pregatiti incat sa ii recunoasca pe toti cei interzisi...adica ce fac pun poze la fiecare intrare in stadion...

nu ai inteles...vizioneaza casetele si daca ai norocul sa fii recunoscut...spaga ta.

kaymack20.01.2009 18:57
Daca pe amenda scrie la toate competiile, inseamna ca ai la toate. Pe mine m-au intrebat la hochei, dar scrie ca am numai la fotbal interdictie, deci ma pot duce la orice alt sport. In schimb altora le scrie la toate competitiile sportive, deci nu mai pot veni nici la hochei,handbal,rugby,polo etc.

eu am doar la hochei...dar la mn se rezolva...va dau un sfat...faceti contestatie!

floroflores20.01.2009 20:03

cand te-au intrebat la hochei ??? la intrare??? deja te stiau,sau cand si-n ce context te-au intrebat???

tipbv20.01.2009 20:08

ce nesimtiti..jandarmii astia sa faca ordine in ciuc prima data..unde statul roman nu mai exista..cand aruncau dupa coco cazacu n-au zis nici pas..ce boi prosti..sa vina odata vadim sa facem ordine in tara asta cu legi facute pt pacalici..omul a promis printre altele ca va infiinta garda nationala..respect pt baietii care au fost la meci..

kaymack20.01.2009 20:12

fa contestatzie...adik te`au prins pe camera cand te`ai batut cu jand?

w1tek20.01.2009 20:54

cam cat mai avem de asteptat pentru film ?:) :banned:

lucvald-190220.01.2009 22:19
cam cat mai avem de asteptat pentru film ?:) :banned:

ce curios esti tovarase ...primu' post fix in topicul asta.

esti vigilent sau esti doar in trecere ?!

mihaitza8521.01.2009 06:42

e doar vigilent ! :spank:

w1tek21.01.2009 08:15

auziti mai ultrasilor daca e pentru prima oara cand postez pe forumu asta , asta nu inseamna ca nu am mai "umblat" pe el , dar fata de alti nu stau acasa si tastez toata ziua si imi fac conturi pe toate forumurile , da poate asa e la moda sa arati cat de suporter esti !?! daca tot sunteti asa mari "stelisti" ati fost prezenti la polo cu Dinamo? ati fost prezenti acum cateva luni la volei cu Dinamo ? baschetu il vizitati ? stiti ceva mai bine taceti din gura !

Marius21.01.2009 08:18

Va rog sa ramaneti on-topic.

Stanici21.01.2009 14:08

Intr-un fel, e on-topic discutia intre cei doi. Adica se putea foarte bine ca noul venit sa fie un "albastrel" dornic de informatii "folositoare" pentru prinderea si schingiuirea ulterioara la sectie a unor catorva.

w1tek21.01.2009 18:11
Intr-un fel, e on-topic discutia intre cei doi. Adica se putea foarte bine ca noul venit sa fie un "albastrel" dornic de informatii "folositoare" pentru prinderea si schingiuirea ulterioara la sectie a unor catorva.

numai albastrel nu sunt , dar ala care zice d mine ca sunt in trecere mai bine sa mai lase internetul si sa isi urmeze pasiunea pentru CLUBUL Steaua ( pe care vad ca nu o are ) si sa nu mai stea toata ziua sa comenteze ca a postat unu sau altu? ma rog el probabil e forumist baiatu si l-am incurcat cu ceva , da sa iti zic ceva ultrasule , eu asa pusti cum sunt imi iubesc echipa si fac tot posibilul sa incurajez tot ce inseamna Steaua .. dar ma rog , poate cum spui tu sunt in vizita , oricum ce am spus in postu trecut arata ca nu sunt un "albastrel" si fata de alti fac tot posibilul pentru culorile astea ..

Inca o data imi cer scuze pentru off , dar am simit nevoie sa raspund

Numai bine

Fane21.01.2009 19:32

@w1tek

Gata tata ...te-ai calmat ?

Ca ultim venit pe forum...considera ca asta-i "botezul"

trance_tactics21.01.2009 22:02

@ tuturor celor ce poseda video cu cele intamplate ... cand vor aparea si ele ?

lucvald-190222.01.2009 08:50
sa mai lase internetul si sa isi urmeze pasiunea pentru CLUBUL Steaua ( pe care vad ca nu o are ) si sa nu mai stea toata ziua sa comenteze ca a postat unu sau altu? ma rog el probabil e forumist baiatu si l-am incurcat cu ceva astea ..

"Prietene" , trezeste-te , nu sunt forumist , activez de mai bine de un deceniu prin peluza si nu sunt genul care sa diger etichetele gratuite ! Daca mai ai comentarii te rog sa treci pe privat si rezolvam imediat orice moft ! Nu mai fii asa acidulat cu strainii ca dauneaza la stomac .

«13456»