Sa le-o trag la **** tuturor cetatentilor de aici,care mananca rahat.Hai Santate!
Sa le-o trag la **** tuturor cetatentilor de aici,care mananca rahat.Hai Santate!
Ca daca erau ei aia asupra carora se efectuau abuzurile alea, urlau ca din gura de sarpe, IPOCRITII!
Stanici, am spus ceea ce am crezut, asta nu e ipocrizie. Daca sufar un abuz, fii sigur ca am sa le-o platesc. Am sa-i lovesc si mai tare, insa nu prin pumni, ci prin lege, lege pe care ei au incalcat-o. Starea asta de violenta va continua atata timp cat e intretinuta de ambele parti.
@xray
@MoWeedConstitutia este o lege cadru. Jandarmii opereaza cu legea ordinii si linistii publice.
Vezi mai sus, daca si petardele alea aruncate au fost tot "constitutionale"
Tu chiar nu intelegi nimic sau doar te faci? Chiar si institutiile care au rolul de a veghea respectarea legilor trebuie sa le respecte.
Acum, daca cineva incalca legea sa-i batem pe toti din jurul lui(inclusiv copii sau femei) ca doar instauram legea nu?
Duamne, cat de mult le doresc "civilizatilor" de pe aici sa isi ia omor frate cu moartea pentru o depasire de viteza! Fara amenda, fara identificare, fara nimic.. sa apara din senin un jandarm si sa ii care bastoane in cap pana zice piua! Din tot sufletul le doresc asta! Ca daca erau ei aia asupra carora se efectuau abuzurile alea, urlau ca din gura de sarpe, IPOCRITII!
fii mai explicit
acei 3 "copii teribilisti" ... nu erau chiar copii... ![]()
Mama ce se leaga toata lumea de exprimarea aia... Bai, eu i-am vazut copii (ma rog, tineri suporteri daca iti zgandare orgoliul exprimarea asta), au fost copii dupa comportament si s-au comportat ca niste copii cand au pus imputitii mana pe ei...
Ne tot ardem undeva ca "exprimarea folosita de autor e incorecta, acei copii fiind de fapt tineri de viitor ai tarii"... ![]()
M-am saturat de atatia copii, care la varsta de 18, 19 ani inca se mai joaca. Parca-mi aduc aminte de jocurile copilariei cand aruncam de la etaj pungi cu apa in curtea scolii, iar apoi ne ascundeam dupa geam. Scenariul e acelasi: curtea scolii devine peluza, punga cu apa devine petarda, geamul e multimea de suporteri. Oare cand o sa va maturizati?!
[...] Sa vezi ca un stimabil domn ca mine, la 25 ani , s-a maturizat.
Xray , domnisoara deea , din ce orase proveniti ?
Nu are nici un rost sa primiti explicatii , traiti in lumea voastra . Baietii astia se chinuiesc degeaba , pana nu traiesti nu o sa intelegi niciodata.
Mai ti minte cand ziceai ca nu o sa faci niciodata sex oral ? Suntem oameni maturi, putem discuta despre toate problemele. O sa le dam ban tuturor copiilor de care ne-am saturat , care la varsta de 18 ,19 ani inca se mai joaca. Nu are nici un rost sa isi traiasca si ei viata sau, sa aiba un punct de vedere al vietii diferit de domnii si domnisoarele din provincie sau capitala care nu au trait niciodata viata cum au trait-o acesti insemnati : "copii teribilisti" .
bai gata mah nene numai comentati atat (astia cu huligani ca nu stiu ce...) nu ati fost de fata nu va bagati!Taceti in | mea.
Mama ce se leaga toata lumea de exprimarea aia... Bai, eu i-am vazut copii (ma rog, tineri suporteri daca iti zgandare orgoliul exprimarea asta), au fost copii dupa comportament si s-au comportat ca niste copii cand au pus imputitii mana pe ei...
Ne tot ardem undeva ca "exprimarea folosita de autor e incorecta, acei copii fiind de fapt tineri de viitor ai tarii"...
bine ma erau copii ... iti doresc la urmatoru meci sa te iei cu vreun "copil" dala ![]()
ce a cautat petarda aia la un meci de hochey??????
in rest ACAB.
La TOATE meciurile la care a fost galeria s-au dat petarde si NICIODATA nu au fost probleme.
Au fost numeroase meciuri in care Jandarmeria a fost prezenta doar simbolic si toate au fost bune si frumoase.
La patinoar, pana si modul in care-ti face perchezitie te face sa te simti ca la puscarie.
Jandarmeria=subhuman race.
Bai, cand o sa intelegti si voi ca la un meci de hochei nu au ce cauta petardele si ca suporterii nu trebuie sa se comporte ca la o partida de fotbal? E totusi un alt sport!
bine ma erau copii ... iti doresc la urmatoru meci sa te iei cu vreun "copil" dala![]()
bine ma, daca asta e dorinta ta poate o asa o sa fie... ![]()
eu nu inteleg de ce il bagati in seama pe x_gay asta.
la fel de nedumerit sunt cu privire la scopul si durata vizitei lui pe forumul asta.
Ca sa ma exprim ca la telvizor: Du-te ma tu, eruditule, inteleptule si posteaza pe alt forum, nu vezi ca aici e plin se oameni simpli care nu-ti merita povetele? lasa-ne pe noi in intunecimea noastra cerebrala. Pe scurt, du-te-n pm! (adica private message)
Jandarmeria a anuntat ca au fost întocmite trei dosare penale pentru cinci persoane, au fost aplicate amenzi în valoare de 2.300 de lei, au fost date douã avertismente "pentru acoperirea feței în scopul de a împiedica identificarea" și au fost întocmite șapte procese-verbale pentru implicare în scandal în locuri publice.
De asemenea, 18 suporteri steliști au primit interdicție de a mai intra pe arenele sportive pe o perioadã de un an, iar un altul pe o perioadã de șase luni.
Potrivit purtãtorul de cuvânt al Jandarmeriei București, duminicã, la jumãtatea primei reprize, un suporter aflat în peluza destinatã galeriei steliste a aruncat cu o petardã. De asemenea, mai mulți suporteri au fãcut gesturi obscene și au scandat cuvinte triviale atât la adresa forțelor de ordine și a jucãtorilor unguri, cât și a președintelui LPF.
Dupã terminarea primei reprize, jandarmii au oprit un suporter stelist care se îndrepta spre ieșirea arenei sportive, pentru a-l identifica și a obține informații legate de incidentele din galeria stelistã. În acel moment, aproximativ 60 de suporteri steliști au sãrit în apãrarea acestuia, unii dintre ei agresând forțele de ordine. Opt dintre suporteri au fost conduși la sediul Secției 9 Poliție, precizeazã sursa citatã.
Totodatã, în semn de protest, alți aproximativ 70 de suporteri au anunțat cã vor sã pãrãseascã patinoarul "Mihai Flamaropol". Astfel, s-a organizat ieșirea suporterilor din incinta arenei sportive, în grupuri de câte 20 de persoane.
Marius Militaru a precizat cã suporterii s-au adunat într-un grup compact, pe Bulevardul Basarabiei, și au început sã scandeze cuvinte triviale la adresa forțelor de ordine. Aceștia au fost somați sã pãrãseascã zona respectivã însã au blocat trotuarul și au început sã arunce cu diverse obiecte în jandarmi.
Forțele de ordine au intervenit pentru dispersarea suporterilor, unsprezece dintre aceștia fiind duși pentru cercetãri la Secția 9 Poliție, a mai spus Militaru.
Dupã terminarea primei reprize, jandarmii au oprit un suporter stelist care se îndrepta spre ieșirea arenei sportive, pentru a-l identifica și a obține informații legate de incidentele din galeria stelistã. În acel moment, aproximativ 60 de suporteri steliști au sãrit în apãrarea acestuia, unii dintre ei agresând forțele de ordine. Opt dintre suporteri au fost conduși la sediul Secției 9 Poliție, precizeazã sursa citatã.
Asta e tare
Cat de mult mint nesimtitii astia...
Asta e tareCat de mult mint nesimtitii astia...
ca ii a luat de pe strada si dusi la sectie este adevarat, sa vedeti ce era pe Mihai barvu de politie ii urmarea zici ca era ultimi criminali care trebuiau sa fie prinsi.
Incidentele de genul asta nu aduc nimic bun.O gramada de ULTRASI interzisi pentru ce?Parerea mea e ca ar trebui sa lasam si de la noi.Pai in **** mea daca stii foarte bine ca jandarmii abia asteapta sa le oferi un motiv sa te extermine si tu esti atat de naiv sa arunci cu petarde in sala!!!!Prostie mai mare nici ca se poate...Ar trebui actionat mai parsiveste,mai cuminti poate in sala si ceva mai uniti si decisi afara.Nu vedeti ca ne imputineaza etapa de etapa???Suntem echipa cu de departe cei mai multi INTERZISI,continuam asa si nu vom mai avea fenomen pe Ghencea.Presa,TV-ul se bucura si zambesc gratios cand afla ca am fost batuti mar...nu vedeti si voi ca nimeni nu da un ban pe noi?Intereseaza pe PULEA ca ne luam noi bataie saptamanal de la jandarmi,vinovati sau NU.De o mie de ori au fost oferite presei dovezi,filmulete,etc si??? NIMIC, ii doare in caras.Asa ca daca noi nu incercam sa facem ceva pentru noi,nu va face nimeni.
deja zici ca sunt trase la xerox textele articolelor de gen...noi suntem radactori,ei sunt batausi mereu cu zambetul pe buze...de ce?pentru ca suntem comozi si ne rezumam la a da din degete pe diverse site-uri,in loc sa mergem mai departe cu actiuni prin care sa ii "pedepsim" cu adevarat...trebuie sa simta la salariu ca nu e bine sa loveasca fara motiv,trebuie sa simta asta cand pierd un proces si trebuie sa iti plateasca daune si cheltuieli de judecata(ei personal sau institutia din care fac parte)...daca nu se vor simtii constransi de ceva cand ridica bastonul in aer,vor lovi fara sa ezite in continuare...
suntem in mileniul 3...toti posedam telefoane cu multi pixeli...nu ezitati sa filmati...nu semnati nimic daca va stiti nevinovati...vorba korynnei,spuneti-le povesti despre drepturile omului...nu o sa inteleaga,dar o sa ii puna putin pe ganduri...
dupa meciul cu Timisoara m-au saltat la iesire doar pentru ca s-a aprins o torta in preajma mea...fara explicatii...mainile la spate...dus la duba...apoi la sectie...n-am semnat nimic(n-am cooperat in limbajul lor) si astept cu nerabdare sa imi vina citatia pentru a ma prezenta la tribunal...demonstrarea nevinovatiei e floare la ureche dupa discutia pe care am avut-o cu avocatul...voi incerca sa obtin si ceva despagubiri pentru ca am fost privat de libertate multe ore tarziu in noapte...voi incerca sa il fac sa raspunda in fata legii pe cel care a dat declaratie cum ca am aprins eu torta pentru marturie mincionoasa...
cati dintre cei abuzati ieri au fost azi la iml pentru a isi scoate certificat medico-legal?unde e fata pusa la pamant si lovita cu bastoanele?
deja zici ca sunt trase la xerox textele articolelor de gen...noi suntem radactori,ei sunt batausi mereu cu zambetul pe buze...de ce?pentru ca suntem comozi si ne rezumam la a da din degete pe diverse site-uri,in loc sa mergem mai departe cu actiuni prin care sa ii "pedepsim" cu adevarat...trebuie sa simta la salariu ca nu e bine sa loveasca fara motiv,trebuie sa simta asta cand pierd un proces si trebuie sa iti plateasca daune si cheltuieli de judecata(ei personal sau institutia din care fac parte)...daca nu se vor simtii constransi de ceva cand ridica bastonul in aer,vor lovi fara sa ezite in continuare...suntem in mileniul 3...toti posedam telefoane cu multi pixeli...nu ezitati sa filmati...nu semnati nimic daca va stiti nevinovati...vorba korynnei,spuneti-le povesti despre drepturile omului...nu o sa inteleaga,dar o sa ii puna putin pe ganduri...
dupa meciul cu Timisoara m-au saltat la iesire doar pentru ca s-a aprins o torta in preajma mea...fara explicatii...mainile la spate...dus la duba...apoi la sectie...n-am semnat nimic(n-am cooperat in limbajul lor) si astept cu nerabdare sa imi vina citatia pentru a ma prezenta la tribunal...demonstrarea nevinovatiei e floare la ureche dupa discutia pe care am avut-o cu avocatul...voi incerca sa obtin si ceva despagubiri pentru ca am fost privat de libertate multe ore tarziu in noapte...voi incerca sa il fac sa raspunda in fata legii pe cel care a dat declaratie cum ca am aprins eu torta pentru marturie mincionoasa...
cati dintre cei abuzati ieri au fost azi la iml pentru a isi scoate certificat medico-legal?unde e fata pusa la pamant si lovita cu bastoanele?
Bravo !!!!! Exact asa trebuie procedat.Nu mai stati ca oile sa va bata niste tarani jerpeliti.Nu au voie sa loveasca indiferent ca sunteti sau nu vinovati.Trebuie sa va aparati drepturile.
P.S: daca in schimb dai petarda in sala sa nu vii sa plangi dupa ca ti-ai luat interdictie!!!
eu zic ca s-a ajuns aici ca suntem si prosti,la cati eram daca nu dadeam in spate ii spargeam pe tarani si interdictia e doar la meciurile de hochei sau cel putin pe amenda mea asa scrie
Incepand de marti, convorbirile telefonice ale romanilor vor fi inregistrate
Convorbirile telefonice si SMS-urile vor fi inregistrate de operatorii de telefonie fixa si mobila si vor fi stocate timp de 6 luni, incepand de marti, 20 ianuarie, potrivit Legii 298/2008 privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicatii electronice, intrata in vigoare.
http://www.ziare.com/Incepand_de_marti__co...ate-625051.html
@greenyes
Excelent comentariu.
Si cand ma uit la dobitocii din presa, care inventeaza in continuu tehnici de gudurare pe langa Dragomir&comp. pentru "o declaratie", ma apuca groaza!
Ca sa nu mai spun ca niciun semnal de alarma referitor la legea aia idioata nu a avut niciun ecou.
imi pare rau, doar in fasia gaza se mai intampla la fel! dincolo de orice asemanare, asa cum am spus anterior este vorba despre civilizatie. mi-e greu sa-mi inchipui ca mergand mereu la astfel de "petreceri" iti doresti mereu sa fii batut mar, sa-ti testezi rezistenta fizica si psihica inutil si atunci ma intreb ce gandesc si cum gandesc asemenea exemplare? atunci cand te arzi odata, ulterior te pazesti din instinct, nu inteleg logica perpetuarii experientei decat manat de, hai sa-i zicem, naivitate, asta ca sa nu supar pe nimeni.cei care au patit-o nu si-au luat niste masuri de precautie, nu ati gasit alt mod de manifestare? sincer, sa dai cu capul mereu si sa te doara si sa nu iei masuri de protectie mi se pare aiurea! exista insa un mobil care va stimuleaza si acela este turma, ca doar sunteti "stelisti". accept de pe acum replicile voastre, dar ganditi-va bine si dati-mi si raspuns la intrebarile mele pentru voi. nu va inteleg, mergeti sa vedeti meciul si sa incurajati echipa sau mergeti sa fiti batuti (bine)?