FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jandarmii si-au dat in petec si la hochei

«12346»
Fane18.01.2009 21:31

Xray

daca nu stii...de ce vorbesti ?

iar vrei sa devii penibil ?

lasa-ne nene...lasa-ne

floroflores18.01.2009 21:31

x ray

in cazul in care ai fost la meci,ai vazut tu torte si fumigene aterizand in teren sau in tribune??? ti-a fost frica ca ti-ai putea pierde viata astazi??? hai sa nu facem pe inteleptii inutili,ca devenim penibili...Respect Fane,Korynna,Barzu,Kaymack,si tuturor care au fost in peluza astazi...

enjoy18.01.2009 21:59

dureros, de trei ori dureros! odata pentru Stelisti, odata pentru jandarmi, odata pentru natia asta needucata si cu pretentii! vindecare usoara!

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE18.01.2009 22:00

AM VAZUT CA ZICE LUMEA DE CE NU VIN OAMENI LA MECURI, DE CE SA VINA? NOI VENIM SA SUSTINEM ECHIPA DIN PLACERE SI VINE UN PROST SI ITI DA UN BASTON PE SPATE PENTRU CE?, LA FINALUL MECIULUI SAU LA PAUZA CAND IESEA PERSOANA CARE ARUNCAT PETARDA IL LUA FRUMOS SI CU ASTA BASTA.

STARforce18.01.2009 22:07

Am fost si eu la pom apoi in logan cu sirene(texte gen:nu folositi telefoanele si nu comentati ca o sa fie mai rau,etc.)apoi la sectie cu cautarea timp de 3 ore in legea 4 ca sa fiu sactionat CORESPUNZATOR ca oricum le trebuiau prada....Pana la urma ce sa zic INCOMPETENTA desavarsita....

MoWeed18.01.2009 22:07

@xray

Dar jandarmii nu trebuie sa respecte si ei legea? Eu stiam ca in Constitutie scrie ca avem drepturi egale cu jandarmii....

crafft18.01.2009 22:11

stand cu mainile in p...,lasand capul jos,or sa ne calce pe cap ori de cate ori au chef de a bate pe cineva,cat despre tampitii care tin partea militiei,chiar nu am ce sa spun

1uLy4Nn18.01.2009 22:24

bataia a inceput de la o a doua petarda aruncata..nu s-a batut nimeni...a aruncat unu o petarda, un jandarm l-a vazut si a tabarat cu bastonul pe el (asa il identificau), noi ceilalti am sarit in apararea lui si apoi o mica bataie cu 15 gabori obositi."hai ma p-------r ca sunt decat 10, hai sa intram in ei".. rusine celor care au fugit

jandarme nu mai filmaaa, ca-mi bag p--a in maicataaa :)))..si ala a inchis camera =))))

xray_rom18.01.2009 23:09

@PENTRU TOTI CARE AU COMENTA CE AM SCRIS

Uite ce spune un martor ocular aici pe site, nu eu:

"1uLy4Nn - 19-01-2009 - 00:24

bataia a inceput de la o a doua petarda aruncata..nu s-a batut nimeni...a aruncat unu o petarda, un jandarm l-a vazut si a tabarat cu bastonul pe el..."

Ca-i plangeti pe acesti aruncatori de petarde e treaba voastra, dar nu cereti batiste:)

@MoWeed

Constitutia este o lege cadru. Jandarmii opereaza cu legea ordinii si linistii publice.

Vezi mai sus, daca si petardele alea aruncate au fost tot "constitutionale":))

@floroflores

1) Citeste si tu ce a scris 1uLy4Nn.

2) Eu am extins remarca cu petarde aruncate in tribuna si in teren de unii spuporteri stelisti acolo unde ea este prezenta: fotbal, handbal, etc. Nu m-am referit numai la meciul asta, dar sunt convins ca sunt aceeasi tembeli.

3) Am vazut petarde si torte aruncate de "suporteri" stelisti in tribuna pe Giulesti, pe teren in Ghencea la meciul cu Fiorentina, etc. Asa ca nu te mai da lovit in inocenta aparand actiuni "inofensive" care au ca arme petarde si torte!

@Fane

daca nu stii...de ce vorbesti ?

iar vrei sa devii penibil ?

lasa-ne nene...lasa-ne

Tu stii despre ce vorbesti si ce cauze penibile sustii?

Dar nu e treaba mea ce stii sau nu stii tu si nici daca un om civilizat este penibil in ochii tai. Nu iti fac eu nici educatie si nici morala. Mergi in pace!

@Adrian

Sunt foarte calm:))Citeste si tu ce a scris 1uLy4Nn si ce am raspuns la restul.

Fenomenul ingrijoreaza, nu diferenta dintre petarda si fumigena.

Si mai ingrijoratoare este contabilizarea lor mai mult in contul Stelei, de parca nu ar fi si asa suficiente "bubele" reale sau imaginare, puse pe capul Stelei de Becali.

Mai trist si inadmisibil este ca din cauza catorva suferim cu totii si sportam la unison blamul pus pe numele Stelei!

Adrian18.01.2009 23:16

Xray

Esti culmea.

Ce fenomen ingrijoreaza?

Bai frate, cu petarde arunca toata lumea de sarbatori pe strada, intre oameni, peste tot. Pe aia de ce nu ii omoara jandarmii.

Voi astia care nu stiti ce inseamna fenomenul Ultras, nu ar trebui sa vorbiti.

Incercati sa faceti diferenta intre Ultras si huligan si intre dreptate si abuz.

xray_rom18.01.2009 23:28
Xray

Esti culmea.

Ce fenomen ingrijoreaza?

Bai frate, cu petarde arunca toata lumea de sarbatori pe strada, intre oameni, peste tot. Pe aia de ce nu ii omoara jandarmii.

Voi astia care nu stiti ce inseamna fenomenul Ultras, nu ar trebui sa vorbiti.

Incercati sa faceti diferenta intre Ultras si huligan si intre dreptate si abuz.

Fenomenul indus este ca la Steaua nu se mai respecta nici o regula, chiar daca este impusa de FRF, UEFA sau stat.

Becali cu valizele si noi cu petardele si fumigenele. Am ajuns sa nu se mai vorbeasca de performatele Stelei, ci de de cum se incalca regulile la Steaua...de la patron la suporteri!

PS Referitor la comparatia cu sarbatorile e usor ilara:) Asa si pe plaja ai voie in chiloti, dar asta nu inseamna ca poti intra in chiloti intr-un restaurant.

De sarbatori nu arunci cu petarde in trecatori, cum au facut pe Ghencea la meciul cu Firentina, sau in spectatori, la meciul din Giulesti. Chiar nu vezi diferenta?

Si de sarbatori este reglementata folosirea artificiilor. Cei care arunca cu petarde printre trecatori sunt pasibili de pedeapsa daca sunt reclamati.

Adrian18.01.2009 23:31
De sarbatori nu arunci cu petarde in trecatori,

In ce lume perfecta traiesti tu...

Iesi pe strada de sarbatori si du-te prin multime. Dupa, zi-mi asta iar.

korynna18.01.2009 23:35

@x-ray

Si daca tu ai creierul spalat, nu inseamna ca esti civilizat, poate doar "orb".

Atata timp cat nu te priveste un subiect sau nu esti implicat e usor sa trancanesti intr-una despre ce crezi tu ca ar fi normal si civilizat, doar suntem toti mari demagogi. Lasati oamenii care au ceva de spus sa vorbeasca, inca nu am ajuns toti sclavii unui sistem sucit in asa fel incat sa le convina numai unora.

xray_rom18.01.2009 23:47
In ce lume perfecta traiesti tu...

Iesi pe strada de sarbatori si du-te prin multime. Dupa, zi-mi asta iar.

Nu este vb de lume perfecta. Dar nu poti pune un jandarm/la 1 locuitor:))

Repet...nu suporta comparatie

@x-ray

[...]

STARforce18.01.2009 23:48

EMAIL trimis la realitateatv de mine:

Buna seara sau dimineata,

Dupa cele peste 3 ore petrecute la sectia 9 am reusit sa ajung acasa sa va scriu.Da, recunosc in fata intregii natiuni ca am fost la meciul de hockey de asta seara si am si banderola de intrare dar nu recunosc invinovatirile aduse de aceasta institutie numita jandarmeria.

Nu vreau sa spun ca nu am facut nimic ca asta spun toti, nu?Dar oare ce se intampla cand cineva este chiar nevinovat si totusi luat pe sus doar ca este la locul nepotrivit in locul nepotrivit?Va spun eu>>>Se cauta in LEGEA 4 ceva ca sa fie INCULPAT ca doar nu o sa fie adus la sectie asa degeaba.

Eu sunt un caz ca cel de mai sus, o sa ziceti normal toti zic ca sunt nevinovati.Da, recunosc am fost la Flamaropol si tocmai cand sa plec>> hop ia vino cu mine doar ca aveam un tricou cu Steaua.O mana sucita la spate a rezolvat deplasarea catre cel mai apropiat pom dupa care a urmat perchezitia.Dupa care am fost bagat in Loganul lor cu meniunea sa nu folosesc telefonul ca imi va ingreuna situatia.Deja simteam ca sunt intr-un Film Noir...

Acum incerc sa dorm urmand sa va transmit poze si restul peste cateva ore.

korynna18.01.2009 23:50

xray

Eram sigura ca atat te duce bibilica... :wanker:

@STARforce

Mult succes!Sper sa reusesti ceva!

xray_rom18.01.2009 23:53
EMAIL trimis la realitateatv de mine:

Buna seara sau dimineata,

Dupa cele peste 3 ore petrecute la sectia 9 am reusit sa ajung acasa sa va scriu.Da, recunosc in fata intregii natiuni ca am fost la meciul de hockey de asta seara si am si banderola de intrare dar nu recunosc invinovatirile aduse de aceasta institutie numita jandarmeria.

Nu vreau sa spun ca nu am facut nimic ca asta spun toti, nu?Dar oare ce se intampla cand cineva este chiar nevinovat si totusi luat pe sus doar ca este la locul nepotrivit in locul nepotrivit?Va spun eu>>>Se cauta in LEGEA 4 ceva ca sa fie INCULPAT ca doar nu o sa fie adus la sectie asa degeaba.

Eu sunt un caz ca cel de mai sus, o sa ziceti normal toti zic ca sunt nevinovati.Da, recunosc am fost la Flamaropol si tocmai cand sa plec>> hop ia vino cu mine doar ca aveam un tricou cu Steaua.O mana sucita la spate a rezolvat deplasarea catre cel mai apropiat pom dupa care a urmat perchezitia.Dupa care am fost bagat in Loganul lor cu meniunea sa nu folosesc telefonul ca imi va ingreuna situatia.Deja simteam ca sunt intr-un Film Noir...

Acum incerc sa dorm urmand sa va transmit poze si restul peste cateva ore.

Asta suna a abuz! Ce acuzatii ti-au adus?Mai concret, de ce ai fost invinuit pe nedrept?

STARforce19.01.2009 00:07

Ca mi-am ascuns fatza cand filmau "regizorii".Ca apoi sa imi zica ca imi dau doar avertisment ca am fost "de treaba" si am inteles dar dupa aia la sectie nu aveau incadrare doar pentru avertisment.....

Adrian19.01.2009 00:41

Xray

1. Nu mi se pare corect ca tu vorbesti despre Ultrasi desi nu stii ce inseamna asta. Tu iti dai cu parerea despre fenomen din ce stii din presa. Iar presa da doar tampenii.

Pt ei ultras=huligan.

Si pe langa asta mai si ascund abuzurile la care sunt supusi suporterii.

Hai si tu o data la meci intre ultrasi sa vezi.

O singura data fa si tu o deplasare.

O singura data sa o iei si tu fara sa faci nimic. Sa vezi atunci cum sta treaba.

Pt ca domnii jandarmi nu sunt acolo ca sa faca ordine.

Ei, la primul semn de neliniste, intra ca sa bata. Ei nu merg calmi intre suporteri si nu ridica pe cei care fac scandal.

Pur si simplu dau in tot ce prind.

2. Iar la faza cu scuza ca nu putem pune 1 jandarm /1 locuitor, imi pare rau.

Legea se aplica pt toti, nu-i asa?

Daca un cetatean da cu petarda in multime si nu primeste altceva decat o amenda, atunci si ultrasul care arunca cu petarda sa primeasca tot amenda, nu bataie!

trance_tactics19.01.2009 00:42

@xray

asigurã ordinea publicã în zona apropiatã și imediatã a bazelor sportive;

- supravegheazã comportamentul și acțiunile suporterilor prin monitorul de securitate;

- consiliazã responsabilul de ordine și siguranțã al clubului pe probleme de securitate prin ofițerul de informare;

- informeazã organele de Poliție cu privire la traseele de deplasare ale echipelor și suporterilor;

- comunicã organizatorului competiției datele de identitate ale persoanelor cãrora le-a fost interzis accesul la competiție;

- intervin la restabilirea ordinii publice atunci când aceasta a fost grav tulburatã, din propria inițiativã, cu aprobarea prefectului sau a reprezentantului acestuia;

- evacueazã din arena sportivã grupurile de participanți în situația în care, prin faptele sãvârșite de aceștia, se pune în pericol siguranța desfãșurãrii competiției sportive, doar la dispoziția prefectului sau reprezentantului acestuia, ori la solicitarea responsabilului de ordine și siguranțã al organizatorului, care cere, în scris, intervenția forțelor de ordine.

Extras din legea 4 pe care o tot invoca jandarmii . Daca te legi de evacuare ar trebui sa stii pana acum ca noi am ales sa plecam.

De ce spune lumea ca a fost premeditat ? pentru ca la inceput nu erau decat vreo 20-30 de jandarmi, in cursul primei preprize mai venind un contingent raportul fiind de 2 persoane la jandarm.

De ce are lumea boala pe ei ? Pentru ca singuri nu fac nimic dovada fiind faptul ca atunci cand ne-au scos si erau doar 15 nu au facut nimic au astept intariri din spate cu gaze casti si altele ca apoi sa intre in noi.

De ce are lumea boala pe ei ? Pentru ca daca te-ai uita la fetete lor atunci cand dau se vede bucuria

De ce are lumea boala pe ei ? Pentru ca nu stiu decat sa loveasca atunci cand sunt in grup si persoane care nu se pot apara, e usor sa bati 2 jandarmi pe unul intins pe jos ( cei care ati vauzt pata imensa de sange in fata barului de vis a vis de pationar stiti la ce ma refer ). Pentru ca eu chiar daca ii dau un bolovan in cap el nu va suferi cat sufar eu de pe urma unui baston pe spinare/

De ce are lumea boala pe ei ? Pentru ca in fata camerelor de filmat se transforma in salvatorii tarii, aparatorii legii ( desi in mod clar prin prezenta lor in sala si actiunile ulterioare ei au incalcat-o ), cei ce ajuta refugiatii si tot asa.

De ce are lumea boala pe ei ? Pentru ca chiar daca s-au aruncat 2 petarde si alea intre scaune ( NU IN TEREN ) si era clar ca nu reprezinta nici un pericol fata de nimeni ( din mom ce echipa adversa nu avea sustinatori ) interventia lor nu era necesara

De ce am fost alergati, pusi cu burta pe jos, loviti fara sa opunem rezistenta si tratati ca ultimii criminali ai tarii ? Orice fapta savarsita , chiar si vatamarea unui jandarm nu trebuie sa aibe ca recul actiuni de genul acesta, nu poti sa vii alergat pe strazi kilometrii.

Pentru ca ma repet se vede BUCURIE EXTAZ pe fata lor atunci cand te lovesc.

Pentru ca exact genul acesta de actiuni nu fac decat sa iti alimenteze ura, exact genul acesta de actiuni te fac sa vrei si cu mai mare ardoare sa ii arzi o piatra in cap.

Pentru ca nu stau sa ma ascund, nu stau sa ma feresc de faptele comise (daca fac ceva ) si tocmai de aia nu merit sa fiu tratat in asa maniera

Pentru ca exact atitudinea asta de eh lasa ma si-au luat aia bataie, niste amenzi, las ca trece duce tara asta de rapa

Iar in general cei ce fac parte din galerii ( nu doar pentru ca este la moda) sunt ( iti place sau nu sa crezi ) cam ultimul bastion al celor ce nu se lasa calcati in picioare

Pentru ca sunt sigur ca si pe tine sunt o gramada de probleme care te nemultumesc in tara asta dar o data nu ai fost in stare sa iesi si sa spui lucrurilor pe lume ( in caz contrar imi prezint in scris scuzele )

De ce ar trebui sa spui jos palaria baieti ? Pentru ca in ciuda batailor crunte, in ciuda amenzilor usturatoare, baietii astia sunt tot in prima linie, tot exprimandu-se liber indiferent de consecinte

xray_rom19.01.2009 01:33
Xray

1. Nu mi se pare corect ca tu vorbesti despre Ultrasi desi nu stii ce inseamna asta. Tu iti dai cu parerea despre fenomen din ce stii din presa. Iar presa da doar tampenii.

Pt ei ultras=huligan.

Si pe langa asta mai si ascund abuzurile la care sunt supusi suporterii.

Hai si tu o data la meci intre ultrasi sa vezi.

O singura data fa si tu o deplasare.

O singura data sa o iei si tu fara sa faci nimic. Sa vezi atunci cum sta treaba.

Pt ca domnii jandarmi nu sunt acolo ca sa faca ordine.

Ei, la primul semn de neliniste, intra ca sa bata. Ei nu merg calmi intre suporteri si nu ridica pe cei care fac scandal.

Pur si simplu dau in tot ce prind.

2. Iar la faza cu scuza ca nu putem pune 1 jandarm /1 locuitor, imi pare rau.

Legea se aplica pt toti, nu-i asa?

Daca un cetatean da cu petarda in multime si nu primeste altceva decat o amenda, atunci si ultrasul care arunca cu petarda sa primeasca tot amenda, nu bataie!

1) Eu nu vorbesc de ultrasi. Nici nu ma intereseaza fenomenul ultras. Dar, ultrasii nu sunt sinonimi cu huliganii. Huligani sunt peste tot si in toate. Nu au nici culoare si nici apartenenta. Sunt prezenti peste tot. Si in tribuna "0" si in loje si in peluze. Si Becali este tot un huligan prin comportament!

Eu vorbesc despre gradul de civilizatie. Atunci cand vrei sa ai o echipa dupa standarde moderne, trebuie si tu ca sustinator sa te ridici la nivelul acelor pretentii

Sportul este un spectacol si o competitie intre jucatori, nu campul de lupta pentru eliberarea adrenalinei prin instinctele primare ale suporterilor.

Nici jandarmi nu sunt niste sfiinti. Sunt tot oameni ca si cei pe care ii infrunta! Dar, niciodata nu am vazut si nici nu am auzit ca undeva in lume fortele de ordine sa intervina fara nici un motiv.

2) Legea se aplica atunci cand este depistata incalcarea sau reclamata! Daca tu imi dai o palma si eu nu depun plangere impotriva ta, politia nu-ti face nimic, chiar daca te-a vazut! Repet!Pui gresit problema prin comparatie. Compari mere cu pere!

Cei care arunca cu petarde/torte pe teren sau in tribune spre alti spectatori, merita sa fie batuti exemplar. Poata doar bataia sa-i invete ce inseamna sa nu pui in pericol un om, jucator sau spectator nevinovat.

Nu cred ca ti-ar fi usor, daca furat de cursul jocului te-ai trezi cu o torta-n cap sau o petarda in brate!Cum ai reactiona daca ti s-ar explica:"si ce daca? si de sarbatori puteai sa-ti iei una in cap, asa ca nu mai fa galagie!" La asta trebuie sa te gandesti!Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

dee19.01.2009 05:25

M-am saturat de atatia copii, care la varsta de 18, 19 ani inca se mai joaca. Parca-mi aduc aminte de jocurile copilariei cand aruncam de la etaj pungi cu apa in curtea scolii, iar apoi ne ascundeam dupa geam. Scenariul e acelasi: curtea scolii devine peluza, punga cu apa devine petarda, geamul e multimea de suporteri. Oare cand o sa va maturizati?!

"Toti pentru unu, unu pentru toti" e un dicton care se aplica unilateral. "Unu" fuge mereu de responsabilitate si asumarea vinovatiei, permitand implicarea celorlati ("toti"), proiectand astfel vinovatia si asupra lor. Daca te comporti ca un copil teribilist aruncand o petarda, atunci asuma-ti si riscul: amenda (eventual si un baston), dar mai ales, fii barbat si nu tensiona situatia, angrenadu-i si pe ceilalti. (Aloo "toti", stati in transee, lasati linia 1, ma descurc si singur) Din tot conflictul, doar colateralii vor avea de suferit.

E nevoie de mai mult discernamant si ponderatie, fie ca te numesti suporter, fie ca esti jandarm.

Stanici19.01.2009 06:35

X-ray - stai, ba, in continuare linistit la tine in oras si vezi-ti de-ale tale. Si tie si lui dee va urez ca atunci cand veti avea copii, sa fie maltratati de jigodiile in albastru si apoi sa veniti cu fandoseli de civilizatie, IPOCRITILOR!

P.S. - e ultima oara cand vorbesti asa cu domnisoara Corina - spre deosebire de tine, ea a fost la meci si, cat timp a fost lasata, i-a incurajat pe baieti. Asa ca tu sa te speli pe dinti inainte sa vorbesti asa de un suporter adevarat al Stelei. Tu, probabil, nici nu stiai de existenta acelei partide. Va e usor tare de tot sa va dati cu parerea din "sursele de incredere din presa romana" stand la o bere in fata teveului.

PPS: de ce te-am jignit si m-am exprimat oarecum dur? "DE CHICHI!"

Marius19.01.2009 06:38
2) Legea se aplica atunci cand este depistata incalcarea sau reclamata! Daca tu imi dai o palma si eu nu depun plangere impotriva ta, politia nu-ti face nimic, chiar daca te-a vazut! Repet!Pui gresit problema prin comparatie. Compari mere cu pere!

Asta-i o tampenie crasa. Daca eu iti dau o palma/pumn/whatever in fata gaborilor aia sunt obligati de lege sa intervina, chiar daca tu esti masochist si vrei sa fii batut. Siguranta si incredere...

ENDer19.01.2009 07:01

@xray

Esti un [...] si-ti doresc din tot sufletul sa te afli odata in mom nepotrivit langa jandarmi si sa ti-o iei rau de tot.

ACAB

Edit moderatori

limbaj

«12346»