sau rojadirecata.com
sau rojadirecata.com
Arbitru de centru: Ovidiu Hațegan (Arad); arbitri asistenți: Aurel Onița (Constanța), Ionel Popa (Pașcani); arbitru de rezervã: Robert Dumitru (Brașov).
Observatori: Valentin Alexandru (Ploiești), Aron Huzu (Sibiu).
deci am pierdut meciu.....hategan e ala care ne-a arbitrat si in tur parca.e omu' lu porumbelu daca nu ma insel
Lasa ce e Huzu observator si e sibian de-al meu :laugh:
Au echipã , dar suntem condamnati sã câstigãm !
HAI Steaua ! HAI LÃCÃTUS !
meciul cu moldevenii lui porumboiu va fi foarte greu , dar poate ca va avea kapetanos vreun moment bun si va marca , de la ceilalti nu ma astept sa marcheze
"Clubul din Ghencea este un public pãtimaș, dornic de victorii și îi rog sã fie alãturi de noi, sã suținã echipa, pentru cã avem nevoie de aportul lor. Eu sper sã nu se ajungã la conflicte pe stadion, pentru cã atitudinea lor ne poate afecta"
Sorin Ghionea
TREZITI-VA!
Sustineti echipa si IGNORATIL pe Becali ca oricum pe el nu il afecteaza cu nimic ![]()
Sau datii offline daca va deranjeaza asa tare ![]()
Mari asteptari nu am.Cel putin dpdv al jocului,e greu de crezut ca putem vedea o imbunatatire.Sper doar sa se continue manifestul impotriva lui Fecali...
oricat ar scanda suporterii, tot nu pleaca ciobanu' .. deci mai bine zic eu sa nu se strige tot meciul impotriva lui, mai bine se incurajeaza echipa pentru ca e meci greu ![]()
VOi nu intelegeti ca sustinearea echipei inseamna acceptarea ciobanului? Cu ce-l afecteaza pe Dayro ca-l injur eu pe Becali? Sau pe Toja?
S-a ajuns la punctul 0, niciun pas inapoi.
VOi nu intelegeti ca sustinearea echipei inseamna acceptarea ciobanului? Cu ce-l afecteaza pe Dayro ca-l injur eu pe Becali? Sau pe Toja?S-a ajuns la punctul 0, niciun pas inapoi.
meci greu...2-1 pt noi forzaa steauaaaa ![]()
![]()
VOi nu intelegeti ca sustinearea echipei inseamna acceptarea ciobanului? Cu ce-l afecteaza pe Dayro ca-l injur eu pe Becali? Sau pe Toja?S-a ajuns la punctul 0, niciun pas inapoi.
Cred ca te-nseli.Echipa trebuie sustinuta,asa cum a fost la acel 3-1 cu CFR de acum un an.Pe Becali nu ai cum sa-l dai jos legal,asa ca vorbim degeaba,Mai bine si-ar vedea fiecare de treaba lui si ar fi mai bine.
redondo nu mai bine ramai tu acasa si susti Steaua din fata televizorului?!Maine nici un pas inapoi,haos sa fie!Dupa cum am mai spus numai suporteri de buzunar pe siteul asta.Imi doresc sa piarda Steaua cu 0-6,na. ![]()
redondo nu mai bine ramai tu acasa si susti Steaua din fata televizorului?!Maine nici un pas inapoi,haos sa fie!Dupa cum am mai spus numai suporteri de buzunar pe siteul asta.Imi doresc sa piarda Steaua cu 0-6,na.
Esti complet in afara discutiei...de fapt ca majoritatea pustilor care posteaza.E important ca-ti creste nivelul adrenalinei atunci cand crezi ca faci parte din solutie.
Sincer, cu ce te ajuta cand Steaua castiga cu un 1-0 chinuit? Mai mult de atat nu cred ca se poate in prezent. Si sunt realist.
Asadar, dragi stelisti, veniti in templu si strigati Forza Steaua alaturi de nelipsitul (obligatoriu) SUGI P*** Becali!
Cred ca te-nseli.Echipa trebuie sustinuta,asa cum a fost la acel 3-1 cu CFR de acum un an.Pe Becali nu ai cum sa-l dai jos legal,asa ca vorbim degeaba,Mai bine si-ar vedea fiecare de treaba lui si ar fi mai bine.
Legal nu ai cum sa-l dai jos,pana la urma nici un dicator nu a fost dat afara legal...
trebuie supus unei presiuni continue.Prefer oricand un an fara CL decat ca Steaua sa fie a ciobanului...asa trebuie sa gandim toti.S-a umplut paharul!
Legal nu ai cum sa-l dai jos,pana la urma nici un dicator nu a fost dat afara legal...trebuie supus unei presiuni continue.Prefer oricand un an fara CL decat ca Steaua sa fie a ciobanului...asa trebuie sa gandim toti.S-a umplut paharul!
O sa vezi ca se face mult zgomot pentru nimic.
Ceva bannere cu generali? Scandari cu generali? eh, in fine...eu vreau CSA Steaua inapoi !!!
fara oieri sau pauni...
Ar fi un vis prea frumos sa se revina la CSA Steaua !
Prea frumos ca sa fie adevarat.
Totusi sa speram la o victorie de inceput (:
Ceva bannere cu generali? Scandari cu generali? eh, in fine...eu vreau CSA Steaua inapoi !!!
fara oieri sau pauni...
Nu se mai poate.
normal ca nu se mai poate... radacinile comuniste inca au ramas in unii.
@redondo...
Poti sa le explici pana maine dimineata... nu inteleg si gata...
Ei deja nu mai sunt fani Steaua... sunt fani Anti-Becali!
@redondo...Poti sa le explici pana maine dimineata... nu inteleg si gata...
Unde e butonul ala de ban impotriva prostiei?
Asta e una din cele mai mari prostii pe care le-am auzit in viata mea. Dar, nu ma agit, judecand dupa postarile tale anterioare esti prea copil sa intelegi motivele prostestului anti-Becali
Deci este o parere personala!
In rest no comment... nu intru in polemici cu voi pe aceasta tema!
Faceti ce vrei...