FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Vaslui 1 - 1 (1 - 1)

«12346»
Helmuth8717.02.2009 20:57

O sa fie foarte greu sa facem ceva treaba sezonul asta.Sunt 6 puncte, mai putine, sper sa ajung si eu la meci,dar mai mult de 1-0 sau victorie la un gol nu cred ca reusim...

Virgil18.02.2009 07:39

Nu se pune problema sa batem la cateva goluri diferenta. Important e sa obtinem victoria si astfel sa adaugam inca 3 puncte celor 29 de pana acum.

Asta ar insemna sa incepem cu dreptul, ar contribui la consolidarea moralului, ne-am spune ca in sfarsit putem obtine ceea ce ne dorim. Mizez pe o partida echilibrata si pe un scor strans in favoarea noastra. 2-1 sa zicem. Asta ar insemna ca echipa confirma rezultatele obtinute in pregatire.

DelPiero1018.02.2009 12:16
Nu se pune problema sa batem la cateva goluri diferenta. Important e sa obtinem victoria si astfel sa adaugam inca 3 puncte celor 29 de pana acum.

Asta ar insemna sa incepem cu dreptul, ar contribui la consolidarea moralului, ne-am spune ca in sfarsit putem obtine ceea ce ne dorim. Mizez pe o partida echilibrata si pe un scor strans in favoarea noastra. 2-1 sa zicem. Asta ar insemna ca echipa confirma rezultatele obtinute in pregatire.

Ce rezultate?Victoriile cu amatorii si echipele de tineret nu conteaza.Cu echipele puternice am clacat lamentabil.O sa avem un meci greu de tot cu Vasluiul...

Virgil18.02.2009 13:27

Jucam totusi in Templu. Ramane de vazut. Eu raman la parerea mea. Si apropo de echipele cu care am disputat jocuri amicale in pregatiri, noi ce mare echipa mai suntem? Extrapoland, ce mare echipa e Vasluiul?

Orice calcul vei face, conduce la victoria Stelei. Daca nu cumva ai uitat sa gandesti, sa judeci, sa iubesti aceasta echipa ca un stelist.

DelPiero1018.02.2009 14:26
Jucam totusi in Templu. Ramane de vazut. Eu raman la parerea mea. Si apropo de echipele cu care am disputat jocuri amicale in pregatiri, noi ce mare echipa mai suntem? Extrapoland, ce mare echipa e Vasluiul?

Orice calcul vei face, conduce la victoria Stelei. Daca nu cumva ai uitat sa gandesti, sa judeci, sa iubesti aceasta echipa ca un stelist.

Iubesc aceasta echipa,insa sunt realist si nu vad o mare diferenta intre Steaua si Vaslui la ora actuala.Sincer!Sa nu ne imbatam cu apa rece.

redondo18.02.2009 15:55
Iubesc aceasta echipa,insa sunt realist si nu vad o mare diferenta intre Steaua si Vaslui la ora actuala.Sincer!Sa nu ne imbatam cu apa rece.

Pai daca nici decat Vaslui nu suntem mai buni inseamna ca terminam pe la locul 10.

danimarcu18.02.2009 16:27

Nu avem forta ofensiva,s-a vazut in tur sau in meciurile din pregatiri.Meciul cu Vaslui va fi foarte greu,nu din cauza ca moldovenii or fi vreo mare echipa,ci din cauza impotentei noastre in fata portii.Ma gandesc,in cel mai bun caz ca am putea invinge cu 1-0 sau 2-1.Daca ar fi sa fiu realist,as miza pe 0-0.

Daniel-Ionut18.02.2009 18:48

O sa castigam meciul asta, doar daca suporterii o sa sustina echipa din primul minut pana in ultimul... nu sa vina la stadion sa il critice pe Becali non stop... :thumbdown:

Steaua - Vaslui - 1

Victorie 100%, dar scorul nu il stiu :hypocrite:

forzateaua

crossman18.02.2009 20:27

Meciu e pe 27 ce naiba parca era pe 28??? Steaua FC Vaslui

Vineri, 27 Februarie

LIVE TEXT pe FCSTEAUA.RO

ora 20.45, Antena 1

:|

Virgil19.02.2009 09:53

Pe 27 e, dar e posibil sa se amane din cauza zapezii.

redondo19.02.2009 10:18

Ar trebui sa se amane doar meciurile unde nu se poate juca.Dar daca in Bucuresti nu va ninge ar trebui sa se joace. Asa...poate sa ninga si-n martie.

Virgil19.02.2009 10:38

Probabil ca asa ar fi bine sa fie, dar cand se ia o masura de urgenta, se ia pentru toata lumea.

Daniel-Ionut19.02.2009 17:43

Preturile biletelor cu FC Vaslui:

Fotolii - 50 LEI

Tribuna 0 - 25 LEI

Tribuna I - 15 LEI

Tribuna II - 10 LEI

Peluze - 5 LEI

crossman19.02.2009 21:52

doamne, ce tampenie! trebuie sa imi iau abonament si pentru retur. DOAMNE dar e mult mai ieftin decat primu:|.care merge sa isi ia abonament luni??

Virgil20.02.2009 09:00

Fiara a programat pentru azi un meci de antrenament în compania divizionarei C, Steaua II. Partida va incepe la ora 12:00 si se va disputa pe terenul 6 din Complexul Steaua. Lacatus va folosi echipa-tip pentru meciul cu FC Vaslui, iar accesul publicului va fi interzis.

Se mizeaza pe urmatoarea formula de joc:

Zapata - Ogararu, Baciu, Ghionea, Golanski - Ov. Petre - Nicolita, D. Moreno, Toja, Semedo - Kapetanos

Suspendati pentru cumul de cartonase: Dorin Goian, Petre Marin.

Accidentati: Eric Bicfalvi, Ifeany Emeghara, Andrei Ionescu si Mihaita Plesan.

razvan2820.02.2009 17:05

trebuie sa castigam neaparat acest meci...in primul rand pt ca jucam pe Ghencea...in al doilea rand pt ca suntem Steaua(mai ales pe Ghencea e greu sa bati Steaua)...si in al treilea rand trebuie sa ne luam revansa pt meciul din tur si sa recuperam punctele pe care Dinamo le are.deci destule motive ca sa ambitioneze jucatorii

crossman21.02.2009 13:12

vom protestea in continuare la meciul cu vasluiul?? sau vom incuruja echipa?

radusteaua2321.02.2009 13:36

PROTESTAM :chair::finger: pleaca din Ghencea

DA_HOOL21.02.2009 19:17
PROTESTAM :chair::finger: pleaca din Ghencea

[...]

RaMs3s21.02.2009 20:46

Protestam conducerea

Incurajam echipa :thumbsup:

Stefan8821.02.2009 23:13

Imi bag .... in conducere,imi bag .... in jucatori(poate nu golanski),imi bag ....in patron.Gata acest retur nu ma mai intereseaza deloc echipa,prefer sa pierdem toate meciurile,numai sa plece ciobanul.Voi faceti strategii cum ar trebui sa joace,ca domne echipa nu joaca bine...ba esti nebun?! imi doresc returul asta cat mai multe suspendari de teren,cat mai multe amenzi,dar amenzi usturatoare si binenteles sa plece toti din Ghencea.Dupa cum spuneam 4-4-2 cu volante pe partea dreapta...penibililor :finger: !!!

redondo21.02.2009 23:19
Imi bag .... in conducere,imi bag .... in jucatori(poate nu golanski),imi bag ....in patron.Gata acest retur nu ma mai intereseaza deloc echipa,prefer sa pierdem toate meciurile,numai sa plece ciobanul.Voi faceti strategii cum ar trebui sa joace,ca domne echipa nu joaca bine...ba esti nebun?! imi doresc returul asta cat mai multe suspendari de teren,cat mai multe amenzi,dar amenzi usturatoare si binenteles sa plece toti din Ghencea.Dupa cum spuneam 4-4-2 cu volante pe partea dreapta...penibililor :finger: !!!

Si tu te numesti stelist?

Lari22.02.2009 00:25

Interviu cu Viorel Moldovan in gsp:

- Domnule Moldovan, e mai slabã Steaua fãrã Goian?

- E o pierdere majorã pentru ei. Goian e un stoper extrem de valoros, a cãrui absențã se simte imediat. În plus, noi mai avem un motiv de bucurie. Fațã de turul campionatului, acum a dispãrut din echipã și Rãdoi. El era centrul de greutate, un fotbalist care nu poate fi înlocuit.

- Ați identificat punctele slabe ale adversarului de vineri?

- Da, le-am descoperit. Însã n-aș vrea sã le dezvãlui pentru cã vreau sã profitãm de ele și sã ne întoarcem din Ghencea cu toate punctele. Am mare încredere în potențialul nostru și nu țintesc decît un succes.

- Wesley a strîns 5 goluri în 6 amicale...

- Nu degeaba a fost unul dintre golgeterii din prima ligã lusitanã! E un atacant extrem de inteligent și un brazilian de primã mînã. Are toate șansele sã fie decisiv în Ghencea și nu numai. Nu am nici un dubiu, e un transfer excelent.

- Care e cel mai puternic compartiment al Stelei?

- Pãi, în urmã cu ceva timp rãspunsul era evident, defensiva. Acum însã e greu de spus. Au apãrut probleme și în apãrarea lor. Nu mai au aceeași forțã. Oricum, noi nu îi vom subestima. Aceste tensiuni din Ghencea îi pot mobiliza enorm pe bãieții lui Lãcãtuș.

- Cum va fi duelul Lãcãtuș-Moldovan?

- E clar cã Marius nu concepe un pas greșit în meciul de vineri. Doar cã și eu gîndesc la fel. Va fi un meci pe cinste. Sîntem prieteni, însã vreau sã debutãm în forțã.

- 10 puncte fațã de fotoliul de lider. E mult?

- Pfff, e greu sã ne gîndim la titlu deocamdatã. Þinta mea este Cupa României. E cea mai simplã cale spre cupele europene.

- Ați jucat la Dinamo și Rapid. Cei din Ghencea nu v-au vrut?

- Ba da. Anghel Iordãnescu m-a vrut la Steaua în perioada cînd evoluam la Gloria Bistrița. Eu acceptasem oferta, însã cluburile nu au ajuns la o înțelegere.

- Ce-ar însemna pentru Adrian Porumboiu un succes în Ghencea?

- Probabil cã ar fi cea mai fericitã zi a sa de cînd investește la Vaslui. La fel de mult îmi doresc și eu s-o batem pe Steaua. Mã gîndesc la asta încã de cînd s-a terminat turul.

"N-ar fi o surprizã sã cîștigãm în Ghencea. Simt cã vom face un meci mare. Steaua nu este invincibilã, asta e clar" - Viorel Moldovan.

"Mergem în Ghencea sã luãm cele trei puncte. Am fãcut achiziții de calitate, iar așteptãrile sînt pe mãsurã" - Adrian Porumboiu.

bodanelu22.02.2009 06:21
Si tu te numesti stelist?

da, se numeste stelist. Un stelist ajuns la capatul rabdarii, cum suntem multi pe aici!

radusteaua2322.02.2009 10:23

stie cineva se pregateste ceva coregrafie ? :steag_cruce_invers::hai_steaua:

«12346»