FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Vaslui 1 - 1 (1 - 1)

«123456»
bodanelu22.02.2009 13:36
stie cineva se pregateste ceva coregrafie ? :steag_cruce_invers::hai_steaua:

vreo doua coregrafii.

Bogdan4Steaua23.02.2009 13:47

Sincer, oricat de optimist as vrea sa fiu, imi vine greu sa cred ca vom castiga partida cu FC Vaslui.

cRiss4Steaua23.02.2009 13:55
vreo doua coregrafii.

buna asta :laugh:

D4v1dstelist23.02.2009 15:22

Avem si noi sansele noastre!Nu prea cred ca exista jucator care sa nu isi doreasca revansa,iar Steaua e slabita,dar nu am ajuns sub nivelul Vasluiului.In turul de campionat am avut doar doua infrangeri,printre care una chiar cu Vasluiul,asa ca eu zic ca jucatorii trebuie sa isi dea sufletul pe teren,desi e cam greu sa te astepti la asa ceva de la o Stea fara Radoi sau Goian.Cea mai mare speranta a noastra este Kapetanos,care si-a aratat valoarea.Si sa nu fim chiar atat de pesimisti,e echipa care a reusit 3 goluri cu Lyon(desi doi dintre marcatori nu joaca in meciul acesta).Ca un pronostic,1-0 gol Kapetanos. Desi si Becalopitecus isi merita injuraturile,hai sa nu uitam ca trebuie sa ne iubim echipa si culorile sfinte!Macar pentru 86',macar pentru stema,macar pentru istorie, FORZA Steaua!

redondo23.02.2009 15:46
da, se numeste stelist. Un stelist ajuns la capatul rabdarii, cum suntem multi pe aici!

Pai daca isi baga p... in tot, si spune ca nu-l mai intereseaza rezultatele echipei....sau era stelist doar la momente gen Kiev sau Valencia.

Kekea23.02.2009 15:55
da, se numeste stelist. Un stelist ajuns la capatul rabdarii, cum suntem multi pe aici!

Aceasta reactie poate arata doar ca el este un suporter care iubeste Steaua actuala si nu ceea ce inseamna Steaua.

radusteaua2323.02.2009 16:45

putem sa incurajam echipa si sa l injuram pe Gigi in acelasi timp oricum nu cred ca va scapa nu merita pentru tot ce a facut si sper sa castigam meciul sa nu fie mai rau :worthy:forzateaua

mountytoma23.02.2009 17:13

cel mai corect este sa incurajam echipa si sa ii si dam la bot ciobanului. la doua-trei muhhi, o incurajare. cam asta ar trebui sa fie proportia!

nu de alta, dar daca doar incurajam echipa si castigam iese iar boul in fata si spune "uite ce se intampla cand nu sunt injurat eu!"

Allyylla23.02.2009 18:54
cel mai corect este sa incurajam echipa si sa ii si dam la bot ciobanului. la doua-trei muhhi, o incurajare. cam asta ar trebui sa fie proportia!

nu de alta, dar daca doar incurajam echipa si castigam iese iar boul in fata si spune "uite ce se intampla cand nu sunt injurat eu!"

Macar incurajati echipa in proportie de 99%

8-| Nu stiu de ce, dar parca Steaua da alt randament cand "simte" iubirea suporterilor ros'albastri..

Oricum, ma astept la o victorie a Stelei.. meci greu din pacate. :steag_cruce_invers:

Fan FC Steaua23.02.2009 22:07

Ce iubire simt jucatorii straini de la Steaua? Ei habar n-au ce canta suporterii.... probabil daca ii injura ritmat, ei tot zambesc si ii aplauda... Jucatorii actuali simt iubirea doar cand face Gigi semn de la loje ca ceausescu, si cu banul in mana...

Stefan8823.02.2009 22:49

Pentru redondo si keke,spuneti-mi sincer va bucurati din suflet cand atunci cand da gol Steaua???Va simtiti cu adevarat bine,in extaz atunci cand jucatorii acestia manjiti cu bani dau gol???Care lasa capul plecat atunci cand acest personaj mioritic i jigneste in fiecare zi si isi bate joc de ei???Va place???In afara de Lacatus care a dezamagit prin revenirea lui la Steaua, mai exista cineva in acest club care sa aduca aminte de ambitia si determinarea cu care eram obisuiti,mai exista ceva din spiritul de echipa al Stelei?????Nu va chinuiti sa-mi raspundeti, stiu raspunsul.Eu iubesc Steaua Bucuresti,voi ce iubiti???

Dragutzul_stelistul24.02.2009 00:45

o sa fiu prezent la peluza I .... pana atunci Forzza Steaua :X

Virgil24.02.2009 08:12

Anunt pe site-ul oficial al FC Vaslui:

Hai in Ghencea!

Clubul suporterilor FC Vaslui organizeaza deplasarea suporterilor vasluieni la partida dintre Steaua Bucuresti si FC Vaslui, ce se va disputa vineri, 27 februarie, de la ora 20.45. Transportul si biletele de intrare la meci sunt gratuite. Plecarea se va face vineri, 27 februarie, de la ora 11.45, din fata Salii Sporturilor din Vaslui.

Declaratie Vio Moldovan:Respectam Steaua, dar atat! Nimic mai mult. Nu imi este frica. Ba dimpotriva, imi place in Ghencea. Astea sunt meciurile adevarate. Abia astept meciul acesta. Ma gandesc la el de la finalul turului".

Echipa a terminat cu o infrangere ultimul meci din pregatiri:

FC Vaslui a incheiat stagiul de pregatire din Antalya cu o infrangere, in fata rusilor de la Spartak Nalcik. Vasluienii lui Viorel Moldovan au inceput tare meciul, Wesley Lopez reusind sa marcheze din nou in tricoul galben-verde, ajungand astfel la a cincea reusita pentru FC Vaslui (un gol in Portugalia si alte patru goluri in Antalya). Desi au intrat la vestiare cu avantaj pe tabela, elevii lui Moldovan au primit doua goluri in partea secunda, si pe fondul schimbarilor efectuate de catre tehnicianul vasluian.

Ceea ce le uram si in Ghencea!

Atentie insa la brazilianul Wesley Lopez. Trebuie tinut sub observatie.

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/.../2/foto-mic.jpg?

Wesley Lopez, brazilian, 28 ani, in eitia trecuta unul dintre cei mai buni jucatori ai campionatului portughez. Cel mai scump jucator din istoria Vasluiului, poate juca rolurile de coordonator si de atacant.

john_8624.02.2009 23:29

Stie cineva daca se transmite meciul la radio? Sunt la munca atunci si nu pot sa il vad :(

Lari25.02.2009 00:09

Sport Total FM da rezultate in timp real si din campionate straine, mai ales in week-end. Cu siguranta si Romania Actualitati are o emisiune sportiva in fiecare seara, de pe la 10 sau 11.

cicerone25.02.2009 06:53

E 1 solist fara discutie...mai prost este ca banditii care au luat drepturile de televizare nu vor da toate meciurile Stelei pe antena 1,iar cei care nu au conexiune la gsp TV vor roade unghiile ...stie careva vreun link unde se pot vedea meciurile live pe net,daca da dati un mesaj in contul meu,multumesc.

Pe ei,pe ei,pe ei pe mama lor!!!

Daniel-Ionut25.02.2009 07:26
E 1 solist fara discutie...mai prost este ca banditii care au luat drepturile de televizare nu vor da toate meciurile Stelei pe antena 1,iar cei care nu au conexiune la gsp TV vor roade unghiile ...stie careva vreun link unde se pot vedea meciurile live pe net,daca da dati un mesaj in contul meu,multumesc.

Pe ei,pe ei,pe ei pe mama lor!!!

E transmis pe Antena 1 :)

axl25.02.2009 08:53
Hai in Ghencea!

Transportul si biletele de intrare la meci sunt gratuite.

Uite ca daca eram din Vaslui veneam si eu.

alex_costin8025.02.2009 09:16

sper sa incepem cu o victorie acest campionat si sa o tinem tot asa pina la sfirsit!

'DOAMNE AJUTA!

ronrichie25.02.2009 12:57

Atentie, Se pregateste ceva suporteri!

Dupa cum deja stiu unii, eu stau in Iancului-Pantelimon, Cimitirul Armenesc mai exact. Aicea sunt cam 50-50, doar noi si dinamovisti.

Umble zvonul de luni incoace ca se pregateste ceva. Cand zic ceva ma refer la acel ceva de dupa Steaua - U Cluj de anul trecut din retur. Mai multe nu pot sa zic pe un forum public.

Asa ca la intoarcere atentie pe 41, umblati in grup si fiti foarte atenti si cu ochii la spate la Crangasi, aparatorii patriei si victoriei...unde s-au mai intamplat 'ceva'-uri.

Pt dinamovisti...ce a fost, a fost...asa e o vorba, dar voi sunteti catei, nu oameni ...si vad ca nu ati invatat din greseli.

Virgil25.02.2009 13:06

La intoarcere de unde, ca jucam in Ghencea?

ronrichie25.02.2009 13:15

La intoarcere din Ghencea, de la stadion, cred ca am fost destul de clar.

La intoarcere de unde, ca jucam in Ghencea?

radusteaua2325.02.2009 17:05

Becali: "Dacã vor continua cu injuriile, suporterii nu vor mai cãlca în Ghencea a spus Becali la Sportro. Acum ne ameninta ca daca nu incetam nu mai intram la meciuri , ce o sa faca inchide stadionu :D si o sa stam afara si tot il injuram :death:

Raul198825.02.2009 17:24

@cicerone

In internet poti vedea meciul pe myp2p.eu sau cool-TV.ro

:hai_steaua:

Dragoshel25.02.2009 18:09

sau live scris pe fcsteaua.ro

trebuie o victorie in acest meci

«123456»