FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Vaslui 1 - 1 (1 - 1)

«13456»
redondo27.02.2009 08:02
Unde e butonul ala de ban impotriva prostiei?

Nu ai tu de unde sa sti cand e sau nu prostie.Aaaa,ca nu-ti convine o alta parere,e altceva.Daca un user scria asa ceva despre un moderator,ar fi primit avertisment.Sincer pare un usor abuz.

bodanelu27.02.2009 08:04
Ar fi un vis prea frumos sa se revina la CSA Steaua !

Prea frumos ca sa fie adevarat.

CSA Steaua nu are bani sa sustina o echipa de fotbal. Abia supravietuiesc hochei-ul. La Handbal au gasit unul la fel ca Becali. La baschet au un sponsor.

Ei deja nu mai sunt fani Steaua... sunt fani Anti-Becali!

stelist=anti-Becali ;)

Daniel-Ionut27.02.2009 08:21

@redondo

Multumesc... dar nu are rost...

Nu poti sa le schimbi parerea...

si bodanelu... te contrazic, stelist nu inseamna intotdeauna anti-Becali ;)

ronrichie27.02.2009 08:26
@redondo...

Poti sa le explici pana maine dimineata... nu inteleg si gata...

Ei deja nu mai sunt fani Steaua... sunt fani Anti-Becali!

E o concluzie trista....si stii ce o face mai trista ? Ca e adevarata. S-a creat un curent anti Gigi...

Lets all jump in the bandwagon.

MoWeed27.02.2009 08:35
bodanelu... te contrazic, stelist nu inseamna intotdeauna anti-Becali ;)

Daca te intereseaza mai mult decat rezultatele Stelei, stelist inseamna anti-Becali

Foarte interesant cum au aparut totusi toti becalistii acum, chiar inainte sa reinceapa returul. Unde erati cand facea dobitocul cate o tampenie?

DelPiero1027.02.2009 08:40

D-aia societatea roamneasca este cum este.Pentru ca inca exista oameni(si acetia sunt destui) care iau partea smenarilor si incultilor parveniti...

clausblaus27.02.2009 08:42
te contrazic, stelist nu inseamna intotdeauna anti-Becali ;)

Deci totusi inseamna!Nu intotdeauna dar...........

Te contrazici singur Daniele.

Nu am sa inteleg niciodata de ce ii tineti palma!

:steag_cruce_invers:

dangeor27.02.2009 08:49

Hai sa fim optimisti, macar pana diseara :)

Dragutzul_stelistul27.02.2009 09:18

nici nu iau meciu asta la pariuri :)) siasia are cota 1.50 .... nu e cn stie ce ... ;).... poate as lua x pauza :P

Radu-Radoi27.02.2009 10:09
fular-campionii Steaua Castiga Diseara, NU are cum sa piarda fular-campionii
kaycee27.02.2009 10:29

de pierdut nu vom pierde, dar oare vom castiga? avem aceeasi echipa care egala greu pe otopeni in prelungiri minus Radoi, neaga, arthuro, rada....

Francezu.Ultras27.02.2009 10:51

o sa fie lume la meci ??? dak e sa vina lume ma duc si yo cu pretena ... k se roaga de mn :)) dar so duc in templu si sa se auda numy M*** Becali ... in Liga Campionilor numy permit sa dau atatia bani p bilet ...poate o duc la un derby o sa fie ceva mai frumos ... cred k tot singur si cu baietii ma duc :| cand o sa se termine odata ??? cand o sa fim si noi un club care conducerea le plateste biletele si tortele cum e la Dinamo =))) na-ti vazut un leu biletu ...k sa vina macar 300 d insi sa strige augh augh...glumeam ...vr sa fim un club care sa nu strigam contra conducerii ...mie mi-ar placea sa fie Argaseala presedine ...cred k el sar descurca dar si p el il controleaza Becali

axl27.02.2009 10:52
o sa fie lume la meci ??? dak e sa vina lume ma duc si yo cu pretena ... k se roaga de mn :)) dar so duc in templu si sa se auda numy M*** Becali ... in Liga Campionilor numy permit sa dau atatia bani p bilet ...poate o duc la un derby o sa fie ceva mai frumos ... cred k tot singur si cu baietii ma duc :| cand o sa se termine odata ??? cand o sa fim si noi un club care conducerea le plateste biletele si tortele cum e la Dinamo =))) na-ti vazut un leu biletu ...k sa vina macar 300 d insi sa strige augh augh...glumeam ...vr sa fim un club care sa nu strigam contra conducerii ...mie mi-ar placea sa fie Argaseala presedine ...cred k el sar descurca dar si p el il controleaza Becali

Touche!

Virgil27.02.2009 10:54

Echipe probabile:

Steaua: 1. Zapata - 2. Ogararu, 17. E. Baciu, 24. Ghionea, 4. Golanski - 8. Ov. Petre, 30. Tiago - 16. Nicolita, 10. Moreno, 14. Toja - 35. Kapetanos.

Antrenor: Marius Lacatus.

SC Vaslui: 1. Kuciak - 15. Buhus, 28. Canu, Farkas, 27. Hugo Luz - 11. Gheorghiu, Pavlovici, 4. Ghencev, 13. Milisavijevici - 80. Wesley, 9. Burdujan.

Antrenor: Viorel Moldovan.

kaycee27.02.2009 10:59

4 romani in primul 11 pt Vaslui; s-au ajuns si moldovenii astia!

Francezu.Ultras27.02.2009 11:03

touche ? asta park inseamna buton in franca ... ? la ce te referi :))

redondo27.02.2009 11:07
Daca te intereseaza mai mult decat rezultatele Stelei, stelist inseamna anti-Becali

Foarte interesant cum au aparut totusi toti becalistii acum, chiar inainte sa reinceapa returul. Unde erati cand facea dobitocul cate o tampenie?

Eu nu sunt becalist,insa ca si unii colegi credem ca e mai bine sa se acorde atentie meciului ci nu unei probleme pe care nici-unul dintre noi nu o cunoaste in realitate.

DelPiero1027.02.2009 12:19
Echipe probabile:

Steaua: 1. Zapata - 2. Ogararu, 17. E. Baciu, 24. Ghionea, 4. Golanski - 8. Ov. Petre, 30. Tiago - 16. Nicolita, 10. Moreno, 14. Toja - 35. Kapetanos.

SC Vaslui: 1. Kuciak - 15. Buhus, 28. Canu, Farkas, 27. Hugo Luz - 11. Gheorghiu, Pavlovici, 4. Ghencev, 13. Milisavijevici - 80. Wesley, 9. Burdujan.

2 inchizatori.Lacatus nu a facut nici un progres...

Melku27.02.2009 13:01

Un meci in care toate gandurile si incertitudinile pe care le avem in momentul asta se vor narui. Fie vom castiga si vom incepe sa speram si sa credem in echipa, fie cel mai probabil, o sa capotam in fata echipei care s-a intarit cel mai mult in aceasta pauza competitionala. Nu cred intr-o victorie dar sper intr-una, se pare ca toti in afara de antrenorul nostru vedem in sistemul asta cu care se insista un sistem de joc falimentar care aduce victorii greu si goluri si mai greu. Nu avem jucatori, nu avem antrenor, nu avem finantator, doar amintiri ale unui simbol care iti face inima sa tresara. Pentru acel lucru eu o sa ma duc diseara la meci. Pentru mine nu o sa existe un oier in loja, un neinspirat pe banca si jucatori care nu sunt in stare sa faca o preluare (Semedo) sau un dribling prin care chiar sa treaca de un jucator (Dayro). Diseara o sa fiu, eu, gazonul ala de un verde incredibil si atmosfera pe care numai in Ghencea poti sa o simti.

MoWeed27.02.2009 13:05
Eu nu sunt becalist,insa ca si unii colegi credem ca e mai bine sa se acorde atentie meciului ci nu unei probleme pe care nici-unul dintre noi nu o cunoaste in realitate.

Pai acea problema afecteaza absolut tot la Steaua. Normal ca se acorda atentie si meciului, dar mai important e binele Stelei pe termen lung decat pe termen scurt(returul)

AmuntBoy27.02.2009 13:20

mai baieti, stati calmi

aplaudaci ai prostiei si inculturii au fost si vor fi mereu peste tot in lume (mai multi in Ro)

asa ca, daca sunt pe aici mici ciobanasi este foarte bine, ca traim intr-o tara democrata

si cand a fost dat jos nea Nicu, nu erau toti anticomunism

bafta

ronrichie27.02.2009 16:06
Echipe probabile:

iar 2 inchizatori ?!

parca reveneam la 4-1-4-1

c.ronaldo1727.02.2009 16:15

Depinde si cum va juca Tiago Gomes. Este posibil ca el sa fie folosit langa Dayro. Totusi, formula aceasta nu este batuta in cuie. Pe GSP apare Semedo in locul lui Tiago.

Melku27.02.2009 16:54

Nu cred ca o sa joace Tiago si cred ca o sa prinda echipa din ce in ce mai greu datorita faptului ca ciobanul, in inteligenta lui netarmuita, va renunta din vara la el.

c.ronaldo1727.02.2009 18:35

Echipa de start: Zapata - Ogãraru, Baciu, Ghionea, Golanski - Ov. Petre - Nicolițã, Stancu, Dayro, Toja - Kapetanos.

LE: Probabil va juca Dayro Moreno pe stanga si Toja in centru.

«13456»