FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dialog socant Becali - Mititelu despre cazul Valiza

«14567813»
grizzly18.12.2008 23:54
Borcea facea astfel de manevre in anii 90 pana prin 2003-2004 cand inca nu era o presa sportiva atat de bine organizata in Romania.Era mai greu sa fi prins atunci.Dar a existat o inregistrare telefonica intre Borcea si Puiu de la Onesti...ceva de genul "Cu Cornel s-a vorbit...e ok...Al mare stie? (nr Nicolae Badea)...

exista si un Dinamo - electroputere prin `96 parca. atunci Dinamo era la pamant si electro a primit 3 oi, 20 de vadre de vin, ceva whiskey si niste blugi ca sa se lase. speculatii, bineinteles, de asta stiu doar cei care erau in lot pe atunci...

procurori dna de la Cluj sunt foarte idioti pentru ca se lasa controlati politic de un idiot ca boc iar noi comentam cazul valiza tocmai cand au fost numiti ca ministrii blaga videanu pogea si Gabriel oprea avem de aface cu manipularea poporului si a unor persoane pasionate de drept juridic ca tine

nu sunt pasionat. cam pe aici lucrez. inca o data, nu vorbi despre ce citesti in ziare. s-ar putea sa nu stii despre ce bati campii. boc nu controleaza pe nimeni. e controlat de altcineva. nu am chef de polemici pe forum, dar totusi, daca vrei sa vb juridic te astept cu un reply.

DanStan18.12.2008 23:55

Vezi ca nu-i vorba numai de aia de la Cluj : "Potrivit sursei, DNA urmãrește de mult timp practicile lui Gigi Becali, iar cursa de la Cluj a fost întinsã de oamenii legii din București. Aceștia au fost la un pas de a-l prinde pe Gigi Becali cu mâța-n sac încã pe 19 aprilie, la Arad.".

Acu' doi ani cum au castigat titlul potaile ? Imi aduc aminte ce osanale le ridica presa. Nu mai zic de penibilitatea spartanista. Cand i-am vazut pe-aia intoliti cu uniforme de soldati romani m-am tavalit pe jos de ras. Din pacate a fost singura data in ultimii ani cand altii au reusit sa fie mai penibili chiar si decat Oaie.

redondo18.12.2008 23:56

@Dan Stan

El nu este presedinte sau parte din conducere ci este patron.Presedintele nu vine cu bani de acasa.Din cauza asta problema este discutabila.

redondo19.12.2008 00:01
exista si un Dinamo - electroputere prin `96 parca. atunci Dinamo era la pamant si electro a primit 3 oi, 20 de vadre de vin, ceva whiskey si niste blugi ca sa se lase. speculatii, bineinteles, de asta stiu doar cei care erau in lot pe atunci...

nu sunt pasionat. cam pe aici lucrez. inca o data, nu vorbi despre ce citesti in ziare. s-ar putea sa nu stii despre ce bati campii. boc nu controleaza pe nimeni. e controlat de altcineva. nu am chef de polemici pe forum, dar totusi, daca vrei sa vb juridic te astept cu un reply.

Sau un Dinamo-Bistrita 4-3 cand la un gol al lui Mihalcea un aparator se lega la sireturi prin careu. 4-0 pt Dinamo,apoi revenire spectaculoasa...dar din pacate...s-a terminat meciul.

Sau cand Burebista batea obrazul rapidistilor la un 2-4 "parca ne intelesesem la 3-2 ca de obicei" (dupa ce Bistrita conducea mereu cu 1-0.

grizzly19.12.2008 00:07
Sau un Dinamo-Bistrita 4-3 cand la un gol al lui Mihalcea un aparator se lega la sireturi prin careu. 4-0 pt Dinamo,apoi revenire spectaculoasa...dar din pacate...s-a terminat meciul.

Sau cand Burebista batea obrazul rapidistilor la un 2-4 "parca ne intelesesem la 3-2 ca de obicei" (dupa ce Bistrita conducea mereu cu 1-0.

burebista a ramas celebru dupa un meci in care, la o lovitura libera de pe la 22 m, si-a pus zidul pe coltul lung si el a ramas in spatele zidului. dreptate, ai. eu vorbeam despre lucruri pe care le cunosc. desi si videoul ala a facut inconjurul lumii.

DanStan19.12.2008 00:09

Aha, deci nefacand parte din conducere automat n-are decat drepturi, nu si responsabilitati ?

Apropo, deciziile curente le ia CA-ul. Actionarii (cum e si Becali, de fapt) nu se implica in asa ceva ci doar controleaza deciziile CA-ului dupa ce acesta le pune in practica. Atunci in ce calitate vine actionarul Becali si hotaraste ca X trebuie sa joace iar Y trebuie trimis la Steaua II ?

piturca200219.12.2008 00:21

nu ma inspir deloc din ziare logic ca boc este controlat de cineva mai puternic ca el dar cazul asta este o abureala de care se extaziaza majoritatea suporterilor celor cu trei titluri dintre care doua furate suporteri ce au putut sa creada ca echipa lor a jucat o finala de cupa europeana

aceste doua echipe erau eliminate in europa de polonia varsovia si skonto riga iar Steaua lui Lacatus si rosu elimina pe west ham si pierdea greu cu fosta campioana europeana aston villa

grizzly19.12.2008 00:29
nu ma inspir deloc din ziare logic ca boc este controlat de cineva mai puternic ca el dar cazul asta este o abureala de care se extaziaza majoritatea suporterilor celor cu trei titluri dintre care doua furate suporteri ce au putut sa creada ca echipa lor a jucat o finala de cupa europeana

daca doresti sa continuam, pm.

o zi buna!

predatorpulse719.12.2008 00:35

Hai sa presupunem ca aceasta conversatie chiar a avut loc. Asta nu schimba faptul ca acest caz valiza e o mare porcarie,Becali fiind tintit pentru ca e destul de prost sa si vorbeasca despre smecheriile pe care le face dar mai ales pentru ca e cel mai reprezentativ om pentru fotbalul romanesc,deci tinta mediatica cea mai usoara cand vrei sa "lupti" contra coruptiei.

Becali e nevinovat din pc de vedere legal oricat ar incerca gugustiucii astia sa ii gaseasca ceva legat de situatia de la Cluj. Si asta va o spune un om care il uraste pe cioban. Mita nu este pentru ca nu a cerut unei echipe sa o lase mai moale iar faptul ca niste baieti umblau cu 1,7 milioane prin Cluj nu inseamna nimic,vorba becaliotului,poate vroiau sa isi ia bomboane. Geniile de la DNA trebuiau sa ii prinda in flagrant insa schimbul nu s-a mai produs pentru ca chefere a castigat deci u Cluj nu a mai primit banii.

Ce a facut Becali nu e ilegal dar dupa mine este imoral,nu neaparat pentru ca da bani altor echipe ca sa-si apere corect sansele si pentru ca transmite o mentalite de 2 bani jucatorilor Stelei. Ma bucur sa vad ca acest lucru a fost mentionat si de alti baieti destepti ce au postat inaintea mea. Cum sa joace 100% baietii nostri cand stiu ca e tatucul Becali care poate sa rezolve orice situatie mai neplacuta in clasament? Asta se intampla si la alte echipe,mai ales la dinamu,unde mai intervine Borcea insa acolo sunt mai multi actionari si nu merge in fiecare an sistemul. La noi,indiferent ca e vorba de banca tehnica sau de indirecte,Jiji sta si asteapta si apoi actioneaza.

Vine jucatorul x,joaca 2-3 meciuri si Jiji asteapta in tot acest timp. Dupa acele meciuri Jiji da verdictul si de obicei soarta acelui jucator e pecetluita. Vine un nou antrenor,Jiji il lasa in pace cateva etape,iar daca treaba nu merge,incepe Jiji sa se bage. Daca totusi treaba merge tot se baga Jiji pentru ca "el da banii" si poate sa ceara anumite lucruri(cum ar fi introducerea unui jucator in teren prin telefoane sau biletele). Jiji sta linistit sa treaca turul iar in retur incepe sa "actioneze" cand vede ca la Steaua este haos(haos creat de el,direct sau indirect) si ca rezultatele nu vin. Jucatorii Stelei trebuie sa stie ca depind doar de ei,nu de ce face ciobanul in culise. Si daca vorbim de bani,cu acele 1,7 milioane Steaua isi lua un jucator bunicel.

Baietii nostri au avut sansa lor cand Jiji i-a adus in situatia de a recupera cele 11 pc doar ca ei si-au dat cu stangu in dreptu in meciurile cu Timisoara si dinamu. Daca aveau onoare,dupa meciul cu dinamu isi cereau scuze in mod public stelistilor si priveau catre urmatorul sezon,insa Jiji,ca un fel de parinte al unor copii razgaiati,s-a gandit sa le dea inca o mana de ajutor in ultima etapa. Din fericire pentru noi,nu i-a iesit schema,astfel poate au invatat si fotbalistii nostri ceva,si anume ca in viata trebuie sa reusesti prin forte proprii,nu prin pomeni de clasament ale creditorului.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Stanici19.12.2008 00:38

@piturca2002... pune SEMNE DE PUNCTUATIE!. A-ti intelege postarile e mai greu decat sudoku.

@predatorpulse07- citind ce ai scris tu, mi-a venit in minte declaratia lu' Goian, aia cu revenirile.

corado4STEAUA19.12.2008 00:50

cine ma poate ajuta sa cumpar niste torte sa ma caute pe privat sau la id-ul n-am id, nu dau id, n-am voie sa dau id.

Edit Moderatori

john_8619.12.2008 00:52

@corado, sigur nu esti un jandarm sub acoperire? :spank:

7_mai_198619.12.2008 03:16

chiar daca cei de la CAF au decis anularea sanctiunilor, cred ca FRF poate redeschide cazul, chiar daca justitia nu il va condamna pe Jiji. Sa spunem ca nu e mita, dar pe baza probelor pe care le detine dna, FRF poate sanctiona Steaua pentru ca incalca niste regulamentul... asadar, consider ca nasu va decide...

Marius19.12.2008 05:59

Dialoguri... hai sa le spunem interesante, intre acelasi voievod al luminii si Marius Lacatus si Victor Piturca.

Stenograma aici:

stenograma_becali_lacatus_piturca.pdf

dee19.12.2008 06:05

Blaturi, mita, stimulari, cadorisire, premiere, atentionare …. e clar ca exista o criza acuta de subiecte, iar presa amplifica orice primeste. Sunt practici "normale" in lumea fotbalului si nu numai. Toti am fost macar o data in viata stimulati, cadorisiti pentru serviciile facute sau la randul nostru am oferit o atentie.

Vorbeam deunazi cu un fost jucator si mi-a spus ca in cariera lui a fost partas la doua blaturi: cu Steaua si cu Gloria Bistrita, insa acest lucru era practicat, stiut si protejat de cluburi. Fotbalul e o lume inchisa, cu reguli proprii, pe care insa Becali a tradat-o atunci cand a iesit in strada dupa jucatorii Bistritei, iar acum plateste pentru asta.

O data cu el s-a deschis o portita spre marea coruptie din fotbalul romanesc. Indiferent de prevederile regulamentului sportiv al federatiei, care ar putea acoperi premierea, indiferent de practicile din alte tari gen Spania, unde este permisa premierea echipelor, conform Codului Penal in vigoare, ceea ce a facut Becali se incadreaza la tentativa de dare de mita. Tinand cont ca lipseste fapta ( darea in sine de mita), pedeapsa va fi minora pentru Becali, insa majora pentru imaginea clubului si asa murdarita in ultimii ani.

vlad7519.12.2008 06:37
Un lucru e cert: Becali habar nu are sa organizeze un blat. S-a desconspirat in toate felurile cu putinta.

@JB,

Nici Oierul nu știe sa organizeze un blat dar nici DNA-ul nu vrea sa organizeze un flagrant cand este vorba de Miliție sau alte echipe afiliate unor partide politice,altele decat PNG sau PRM.

Dacã ar fi vrut sa prindã și alți rechini s-ar fi postat ofițerii si pe la Phoenicia sub forma unor ospãtari avizi de șpagã de la o "întamplãtoare" masã cu Borcea si Mureșan. Dar interesul politic bate fesul mioritic ! ªi ni se mai țin lecții despre moralitate !

Orcim ,cred cã au kilometrii de benzi cu unele convorbiri între un Borcea și un Boca,un Copos și un Pazskanz, un Lupescu-Borcea,un Lupescu-Al.Tudor si multe alte exemple.

dee19.12.2008 06:39

Tocmai am descoperit dialogul savuros dintre Becali si Mititelu referitor la meciul direct si am ajuns la concluzia ca nu prea au ce sa-i faca lui Becali. Sa luam un caz ipotetic: patronul unei intreprinderi de lactate nu stimuleaza angajatii sa lucreze mai cu spor atunci cand spune " voi oferi un premiu pentru angajatul anului?" Bun, e propriul patron, deci, e legala/morala premierea. Ar fi insa dare de mita, daca patronul unei intreprinderi de branzeturi , direct influentat de productivitatea fabricii de lactate, ar premia el angajatul anului?

Doar Steaua iese prost din toata afacerea asta, Becali va scapa.

vlad7519.12.2008 06:54

Dar am o intrebare,

O companie oarecare din Bucuresti,sa zicem LUXTEN,care se ocupa cu o afacere in Bucuresti, sa zicem iluminararea stradala si care a incheiat un contract beton cu un oarecare primar,Basescu sa zicem,si o angajeaza pe domnisoara Elena si-i da un salariu oarecare pe luna pentru doar 10 zile lucratoare a cate 4 ore,8000 de euro sa zicem, nu se mai numeste MITA ????? Sau este o recompensa pentru o (i)luminata minte juvenila? Raspunsul nu este afirmativ in legatura cu (i)lumintata minte atata timp cate stim cu totii ce poate aceasta mezina cand deschide falcile botoaXe!

Suntem de rahat ! Daca Becali este trimis in judecata doar pentru ca deranjeaza generali,presedinti si senatori si nu este trimis pentru adevaratul rau pe care-l provoaca in tara asta chiar suntem de rahat. Nu noi,ci Ei!

Virgil19.12.2008 07:02
Dovada vie ca intelepciunea nu vine cu varsta.

Pe criteriile tale stupide, autorul moral al Holocaust-ului este Dumnezeu ca doar el l-a facut pe Hitler, nu?

Exagerezi Gigi. Nu Dumnezeu l-a facut pe Hitler, ci mama lui. Nu Hitler a fost de vina, ci mama lui, ca nu l-a avortat. :)) In cazul de fata, mamele jucatorilor si daca vreti, mama lui Laca, pentru ca fiii lor nu au reusit sa castige cu Poli sau sa faca un egal cu Dinamo.

Dar daca doresti sa-l bagam si pe Dumnezeu in ecuatie, putem spune ca asa a vrut Dumnezeu.

Revenind la seriozitate, Lacatus are partea lui de vina pentru ce s-a intamplat.

Cat despre dialog, e unul de toata jena si pare o facatura.

Bodanel19.12.2008 07:25

Ma uit si ma minunez. Cei care ma cunosc stiu ca nu il pot suporta pe Becali dar mai oameni buni. Becali le-a dat alora bani SA JOACE CORECT SI NU SA PIARDA MECIUL. Doar la noi in tara chestia asta e considerata coruptie. NIci Becali si nici Radoi nu trebuie condamnati pentru asta.

Oare ura pentru Becali v-a orbit atat de mult ?

LE

@ Virgil

Mama lui Hitler a fost sfatuita de catre doctor sa faca avort deoarece avea nush ce problema medicala. Ea a riscat si a pastrat copilul. Urmarile se stiu.

MoWeed19.12.2008 07:49
Mai usor cu zerourile. La o adica toti suntem niste zerouri in comparatie cu Lacatus, la capitolul "lucruri facute pentru Steaua". Asa ca, Mo, un mare zero s-a adresat altui mare zero. Calmeaza-te. Si lasa promisiunile.

Mirel Radoi un mare jeg! Un mare blatist!

Cred ca nu ai inteles ce vroiam sa-i zic respectivului. Nici eu nu am facut nimic pentru Steaua comparativ cu Lacatus, dar macar eu nu am ipocrizia sa sustin ca Lacatus nu a facut nimic pentru Steaua.

Normal ca sunt un mare zero din punct de vedere a lucrurilor facute pentru Steaua comparativ cu Lacatus. De aia il respect si, desi sunt extrem de dezamagit de ultimele lui actiuni, nu-l voi jigni niciodata si nici nu-i voi minimaliza realizarile extraordinare la Steaua.

@Adrian

Nici nu insinuam ca, numai daca ai jucat pentru Steaua, ai facut ceva pentru echipa asta. Dar inca de cand si-a facut contul "Fan" FC Steaua nu a facut absolut nimic decat sa critice. Nu a postat niciodata dupa victorii, ci numai dupa infrangeri sa ne spuna noua cat de praf e Toja, Dayro, Lacatus si asa mai departe.

Indiferent ce ar face Lacatus nu trebuie sa uitam ce a facut pentru Steaua si trebuie, macar, sa nu-l insultam desi nu suntem de acord cu actiunile lui. Tu esti impotriva lui Lacatus de mult timp,dar nu te-am vazut insinuand ca Lacatus nu a facut nimic pentru echipa asta.

Oricum ii ziceam ca nu a facut nimic pentru Steaua daca stam sa-l comparam cu Lacatus...

axl19.12.2008 08:00

Dialogurile de-aici nu prea-s socante. Socante in schimb sunt reactiile.

Oamenii de fotbal sunt niste hahalere.

Cum, nu-s modele de moralitate, cum credeam? Nu-s ingerasi?

Nu. Nu-s.

Ce soc!

MoWeed19.12.2008 08:04

@axl

Pai toti au fost partasi la astfel de indirecte, daca nu chiar la directe. Probabil toti stiu mizerii unul despre altul. Le-o fi frica sa nu-i toarne Jiji

Virgil19.12.2008 08:05
@ Virgil

Mama lui Hitler a fost sfatuita de catre doctor sa faca avort deoarece avea nush ce problema medicala. Ea a riscat si a pastrat copilul. Urmarile se stiu.

Qed.

Iata un fragment din rechizitoriul DNA-ului in care se face vorbire despre un anumit Victor:

Impresionat de raționamentul explicațiilor prezentate de Nețoiu Gigi, în urmãtoarea discuție telefonicã din data de 09.05.2008, ora 19:36 min., Becali George a explicat unei alte persoane din anturajul sãu cãreia i s-a adresat cu apelativul "Victor", faptul cã deși pregãtise banii pentru "Universitatea Cluj" s-a rãzgândit sã ducã la bun sfârșit activitatea de premiere, constatând cã nu este bine sã procedeze astfel. Pasajele relevante ale dialogului dintre cei doi sunt urmãtoarele:

Poate fi Piturca, dar poate fi chiar...

stelistul10019.12.2008 08:09

Gigi un singur loc e potrivit pentru tine: PUSCARIA

«14567813»