FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dialog socant Becali - Mititelu despre cazul Valiza

«13456713»
Mady_Stelist18.12.2008 23:02
Omule, tu intelegi ceva din toata problema asta? Nu erau meciurile Stelei.Daca nu incerca sa intervina era 3-0 la pauza pt CFR in ultima etapa.Asa macar am mai sperat.

Stai linistit, nu era 3-0 la pauza, era cam tot acelasi lucru!

Rivalitatea e prea mare intre Universitatea si CFR!

Asta e acum, a incercat si Gigi.

grizzly18.12.2008 23:05
Toate lucrurile astea sunt instrumentate doar pentru distrugerea Stelei.

corect. asa nu inseamna ca daca altii scapa Becali e nevinovat.

redondo18.12.2008 23:08
eu sunt perfect constient de faptul ca Becali a dat tonul in ceea ce se numeste revirimentul echipelor romanesti. el a preferat sa nu vanda, el a preferat sa bage bani. ceea ce a urmat, totusi, poate face oricand obiectul unei anchete penale. daca zici ca esti de meserie, continuam discutia pe privat. imi pare rau doar ca nu sunt din buc sa o dezbatem la o bere. nu sunt absurd, nu atac omul. atac ideile. atat. Becali a facut si mult bine. doar ca a fost unul relativ si nu unul in interesul pe termen lung al Stelei.

numai bine :)

Ai spus exact ce vroiam sa spun si eu acum. Le dam mereu peste nas rivalilor cu eterna replica "Liga Campionilor interzisa..." insa multi useri uita ca Becali e omul care a facut ca totul sa fie posibil.Fara el,bufonul de MM Stoica si altii nu ar fi putut face nimic. In incultura lui,Becali a avut un strop de inteligenta si curaj sa-si propuna ceea ce era "de nerealizat" acum cativa ani. Veti spune ca oricum ar fi venit cineva cu bani....poate,nu vom sti niciodata,dar putea fi si unul precum Copos,si atunci...ne saturam noi si de Liga....Nici eu nu sunt din Bucuresti.

Azazello18.12.2008 23:08
corect. asa nu inseamna ca daca altii scapa Becali e nevinovat.

Nu am zis asta. El a incalcat un regulament sportiv, cu toate ca eu unul il consider o tampenie.

Motivarea nu e mita. Si se practica aproape in toata Europa.

redondo18.12.2008 23:10
Stai linistit, nu era 3-0 la pauza, era cam tot acelasi lucru!

Rivalitatea e prea mare intre Universitatea si CFR!

Asta e acum, a incercat si Gigi.

La U jucau numai mercenari,care erau prost platiti de club si erau oricum retrogradati (plecau majoritatea oricum).Rivalitate e intre suporteri,dar fara bani promisi,aia n-ar fi jucat nimic.

korynna18.12.2008 23:12

@redondo

Becali e jegul care a dat nas tuturor celor care vroiau sa faca manarii de genul ala dar le-a fost frica. De el a fost nevoie ca fotbalul sa se afunde si mai mult in mizerie.

grizzly18.12.2008 23:16
Motivarea nu e mita. Si se practica aproape in toata Europa.

primirea de foloase necuvenite nu este mita. Radoi nu este atat de prost cum il crede lumea.

@ redondo : te astept atunci pe pm, si poate vreodata impartim in semn de respect pt echipa noastra un suc, o bere, sau ce vrei tu. decat 10 oameni cu care sa ma inteleg prefer unul care are o parere oarecum diferita si argumentele necesare sa o justifice. imi permit sa cred ca am putea "filozofa" si pe alte teme, sunt convins ca nu am ramane doar la subiectul Steaua.

piturca200218.12.2008 23:22
Atata timp cat justitia are un picior mai scurt si nu se impplica si la alte echipe care cu siguranta au facut acelasi lucru, cum ar fi CFR, Rapid, Dinamo, eu unul sunt de partea lui Becali in acest proces. Si binenteles a lui Piti.

Sa nu fim ipocriti sau sa bravam in imaculati.

Punct.

Toate lucrurile astea sunt instrumentate doar pentru distrugerea Stelei.

cine poate crede in aberatiile acestea este la fel de idiot si tampit ca procurorii de la dna care si-au facut facultatea la particular la fara frecventa si i-a angajat apoi ca slugi emil boc si cu gasca de mafioti din Cluj (gasca cel cuprinde si pe paskany) nu au incercat sa il demaste pe Becali in afacerile cu terenuri luate ilegal de la primaria voluntari dar se dau mari justitiari in aberatia asta aberatie in care Becali va iesi nevinovat si Steaua tarata in noroi de gasca de psheudo ziaristi condusi de tolontan si decebal radulescu

toata lumea vrea sa scape de finantator insa de inteles nu pot fi decat baietii din peluza care isi pierd zile si nopti pe drum in deplasari care fac coregrafii sau isi risca libertatea pentru o torta din pacate acestia sunt foarte putini si cu siguranta ei ar accepta si ideea de socios si de independenta fata de patronat ceilalati cei multi (care se intreaba cateodata ce a facut Lacatus pentru Steaua sau ce a facut Hagi pentru Steaua) stiu doar sa critice si sa vorbeasca pe internet nefiind in stare vreodata sa faca ceva cu adevarat palpabil pentru echipa de aceea poate ca Steaua nu va castiga niciodata trofeele lui Milan sau nu va aveea niciodata mandria lui Liverpool

pentru ca nu are suporteri devotati ca aceste echipe sau daca are sunt foarte putini

redondo18.12.2008 23:27
@redondo

Becali e jegul care a dat nas tuturor celor care vroiau sa faca manarii de genul ala dar le-a fost frica. De el a fost nevoie ca fotbalul sa se afunde si mai mult in mizerie.

Manariile au fost in fotbalul rom. cu mult timp inainte ca Becali sa apara. Copos si asociatii (Lucescu,Anghelache.Vama,Sichitiu) au facut blaturi peste blaturi in anii 90 (Ex. timp de 10 ani Rapid castiga pe linie orice meci cu Bistrita) - fapt recunoscut ulterior de Rednic. Ce faceau Borcea,Pinalty,Padureanu,Garabet,Pascu,Puiu s.a. e arhicunoscut. Si Steaua a fost suspectata de unele blaturi (unul la Piatra Neamt 3-0) dar inainte de venirea lui Becali. El nu a fost adeptul blaturilor niciodata. De ce sa-l acuzi aiurea? A vorbit ca Lacatus sa i-a legatura cu UTA ca sa joace corect (stimulati, normal) dar nu a incercat sa aranjeze meciul direct cu UTA unde eram gata sa facem egal si sa pierdem toata cursa de urmarire desi UTA era retrogradata.

Crede-ma ca pacatele lui sunt altele,nu acesta.

grizzly18.12.2008 23:29
cine poate crede in aberatiile acestea este la fel de idiot si tampit ca procurorii de la dna care si-au facut facultatea la particular la fara frecventa si i-a angajat apoi ca slugi emil boc si cu gasca de mafioti din Cluj (gasca cel cuprinde si pe paskany) nu au incercat sa il demaste pe Becali in afacerile cu terenuri luate ilegal de la primaria voluntari dar se dau mari justitiari

nu mai vorbi din ziare prietene. pare "cool", dar nu e deloc asa.

piturca200218.12.2008 23:30

ati uitat sa bagati si dialogul asta !

http://www.evz.ro/media/other/c69db801cb85...a388f784987.pdf

Intr-o alta convorbire telefonica din data de 15.04.2008 ora 18.38 Becali George i-a solicitat antrenorului echipei Steaua Bucuresti, Marius Lacatus sa vorbeasca cu jucatorii de la UTA Arad pentru a le comunica ca daca vor invinge echipa CFR Cluj in etapa 30-a din 19.04.2008, ii va premia pe toti fotbalistii care intra in teren cu sume de 15.000 sau 30.000 euro in functie de rezultat. DIalogul dintre cei doi in legatura cu aceasta chestiune, a fost urmatorul :

Becali George : Ma Marius, da vorbeste ba cu aia de la UTA, ai vorbit cu aia de la UTA ?

Marius Lacatus : Am vorbit, am vorbit. Am vorbit si cu Adi, o sa trec eu pe la...pe la domnu' BARA cu Adi, maine, poimaine.

Becali George : Vorbiti cu mine intai daca vreti sa treceti pe la domnu BARA, M-ai inteles ?

Marius Lacatus : Pai...Nu vorb...

Becali George : Da tre sa vorbiti si cu ju...si cu jucatorii direct.

Marius Lacatus : Pai o sa vorbesc si cu ei care sunt, cu care am eu asa incredere sa vorbesc, da'....

Becali George : Da ! Da ! Da !

Marius Lacatus : Sa vorbim cu asta, cu ROLI, ca el a ramas antrenor, eu am vorbit azi cu el

Becali George : Cine e ROLI ?

Marius Lacatus : ROLAND NAGY, ala care a jucat la noi la Steaua si mi-a fost mie secund cat am fost acolo

Becali George : A !..Pai da, ba, sa le spuna la jucatori, le dea treizeci de mii prima, m-ai inteles ? De fiecare treizeci de mii

Marius Lacatus : Pai o sa vorbesc cu el, cu domnu' BARA sa le promita

Becali George : DA! Cincisprezece mii la meci egal, treizeci de mii la victorie, Ce p... mea !

Marius Lacatus : Pai da !

Becali George: Pai nu ?...Bine, jucatorii care intra in teren

Marius Lacatus: Pai normal.

Becali George: Da ! Pe urma treaba lor cum impart ei

Marius Lacatus, Pai o sa trec eu pe la tine cu Adi si dupa aia mergem la el

Becali George : Da ! Da !...da trebuie repede facuta treaba asta nu..

Marius Lacatus : Pai maine, maine, maine

Becali George : Sa nu faca aia manevre, intelegi tu ?

Marius Lacatus : Maine la pranz esti la palat ?

Becali George : Ca poate sa , ca pote sa-i incurce UTA. Ce crezi ? Nu poate sa-i incurce UTA? Sa faca un egal ?

dar nu-i asa, daca Mirel a facut asta e de condamnat, "simbolul" insa poate face orice .

[/quote

acel meci a fost un blat ordinar si tu esti telespectatorul perfect pentru cele doua posturi jenante care se pretind a fi de sport si probabil ai devenit stelist dupa meciul cu rapid din sferturi

DanStan18.12.2008 23:32

Mde, Becali si-a facut ambitia. Stia ca Champions League inseamna bani si stia ca dupa X ani de neparticipare a echipelor romanesti Champions League inseamna si o buna mediatizare.

Si-a vazut 'afacerea' in Champions League, a obtinut ce-a vrut dar ... atat. Probabil si-a dat seama si ca-si va face niste dusmani cu ocazia asta insa s-a gandit doar la propria persoana. "Ce pot astia sa-mi faca mie" ? Nu a luat insa nici o masura pentru a proteja clubul. Cred ca Steaua e in momentul de fata una din cele mi 'expuse' afaceri din Romania. Pana si ala care vinde chiloti in targ isi protejeaza mai bine imaginea propriei afaceri decat a facut-o Becali.

Pur si simplu nu intelege fotbalul. Probabil ar fi foarte nelamurit daca cineva i-ar spune ca e preferabil sa-si tii gura decat sa declari ca echipa ta va defila in Champions League. Nu cred c-ar intelege ca treaba asta ii afecteza inclusiv propria imagine. Se face de kko si ne face si pe noi.

korynna18.12.2008 23:34

@redondo

Ai si tu dreptate, dar e umilitor felul in care se vorbeste pe fata de blaturile astea. SIncer acum, oricat de nevinovata ti se pare motivarea altor echipe pentru a juca corect, inainte abia daca se auzea ceva, in niciun caz nu se discuta pe toate strazile. Eu sunt de parere ca Steaua nu ar trebui sa recurga la asa ceva pentru a ajunge unde si-a propus, banii aia erau mai bine investiti in altceva, daca ai o echipa foarte puternica nici 100 de blaturi nu te opresc.

grizzly18.12.2008 23:34
Se face de kko si ne face si pe noi.

asta doare cel mai mult. Becali nu e un brand, Steaua e. daca nu investea aici putea sa intepeneasca cu fularul dinamuistilor la gat. putea sa fure si sa isi bata joc cat voia. dar acum la mijloc intram noi. si nu suntem chiar 2...

"Becali George : Vorbiti cu mine intai daca vreti sa treceti pe la domnu BARA, M-ai inteles ?" cu siguranta asa se exprima el ciobandante, d-lul Bara. doamne, iese o frantura de adevar la lumina si sariti pe ea ca pelicanii....

redondo18.12.2008 23:36

@Dan Stan

Corect prietene,dar asta e total o alta discutie.

valentin2day18.12.2008 23:41

Stati linistiti ca procurorii de la DNA sunt foarte capabili.Ca nu prind pesti mari e datorat faptului ca sunt controlati politic nu fac pasi mari fara sa se consulte cu oamenii grei din conducere Romaniei. Si daca au inceput urmarirea stiu baietii ce fac.

Referitor daca este legal sau nu dupa parerea mea este ilegal.Este la fel cand dai la doctor o atentie mai mica sau ma mare sa isi faca meseria mai bine, acest lucru fiind interzis prin lege.

Problema e ultimii ani cu ciobanu au daunat foarte mult imaginii Stelei si cu asta greseste cel mai mult fata de Steaua. Se foloseste de ea fara nici o jena.

Acum in schimb toate s-au intors impotriva lui.Toti dusmanii care si i-a facut de-a lungul anilor profita de ocazie si il ataca.Tocmai din acest motiv vrea sa se impace cu toti ca numai face fata atacurilor.

Numai ca acum o sa dea la fund (si nu ma refer la ce i se va intampla in puscarie) si va ramane acolo.

Radoi cred ca a fost prins la mijloc.

redondo18.12.2008 23:41
@redondo

Ai si tu dreptate, dar e umilitor felul in care se vorbeste pe fata de blaturile astea. SIncer acum, oricat de nevinovata ti se pare motivarea altor echipe pentru a juca corect, inainte abia daca se auzea ceva, in niciun caz nu se discuta pe toate strazile. Eu sunt de parere ca Steaua nu ar trebui sa recurga la asa ceva pentru a ajunge unde si-a propus, banii aia erau mai bine investiti in altceva, daca ai o echipa foarte puternica nici 100 de blaturi nu te opresc.

Vezi tu...nu mai suntem in trecut unde exista doar Steaua si Dinamo,uneori Craiova si alteori Rapid. Acum sunt in campionat 7-8 echipe care s-au intarit puternic dina "cauza" patronatelor.Nu mai merge fraza "daca esti Steaua trebuie sa bati mereu...si gata". S-au schimbat conditiile.

piturca200218.12.2008 23:41
nu mai vorbi din ziare prietene. pare "cool", dar nu e deloc asa.

normal ca nu este noi ne certam ca fraieri pe un subiect care defapt nu exista mediatizat tocmai pentru a ne distrage atentia de la baietii destepti care au inceput sa fure si mai tare unii se intreaba ce a facut Lacatus pentru Steaua Lacatus a jucat mereu corect pentru aceasta echipa a dorit mereu victoria si de aceea a fost convocat si la nationala a dat doua goluri urss-ului si a fost achizitionat de fiorentina cand in europa functiona regula de 3 straini intr-o echipa Lacatus a fost unul dintre putinii jucatori care a jucat cu adevarat si pentru baietii din peluza avand onoare si tarie de caracter

Joga Bonito18.12.2008 23:44

Un lucru e cert: Becali habar nu are sa organizeze un blat. S-a desconspirat in toate felurile cu putinta. Reactia lui Mirel chiar m-a amuzat... :))

Pe Borcea il consider profesorul perfect. Stie sa negocieze ca nimeni altul cu arbitrii de centru si cu echipele adverse din Moldova.

redondo18.12.2008 23:44
normal ca nu este noi ne certam ca fraieri pe un subiect care defapt nu exista mediatizat tocmai pentru a ne distrage atentia de la baietii destepti care au inceput sa fure si mai tare unii se intreaba ce a facut Lacatus pentru Steaua Lacatus a jucat mereu corect pentru aceasta echipa a dorit mereu victoria si de aceea a fost convocat si la nationala a dat doua goluri urss-ului si a fost achizitionat de fiorentina cand in europa functiona regula de 3 straini intr-o echipa Lacatus a fost unul dintre putinii jucatori care a jucat cu adevarat si pentru baietii din peluza avand onoare si tarie de caracter

Nu cred ca-si pune cineva problema"ce a facut Lacatus pt Steaua",dar nu e singurul.

DanStan18.12.2008 23:44

In 2000 a vrut sa se bage la FC Onesti. Pe vremea aia Onesti tocmai retrogradase din prima divizie. Pana la urma a renuntat. Probabil atunci si-a dat seama ca argumentul 'e Gigi Becali si are bani' nu e suficient pentru a promova, a clasa echipa in primele locuri, a realiza performante in cupele europene si a-si asigura si o buna mediatizare.

(...) nu mai suntem in trecut unde exista doar Steaua si Dinamo,uneori Craiova si alteori Rapid. Acum sunt in campionat 7-8 echipe care s-au intarit puternic dina "cauza" patronatelor.Nu mai merge fraza "daca esti Steaua trebuie sa bati mereu...si gata". S-au schimbat conditiile.

Da' nu mai merge nici principiul "daca esti in conducerea Stelei poti face oricate gafe, lumea te iarta ca e vorba de Steaua". Acum se lucreaza din greu la distrugerea Stelei si din pacate exact cei ce ar trebui sa se opuna fac tot ce pot pentru a le face misiunea mai usoara 'distrugatorilor'

grizzly18.12.2008 23:47

eu sunt fan Lacatus, nu inteleg diatriba ta. inteleg sa iti aduc la cunostinta ca stiu mai multe despre subiectul in cauza decat stii tu. din cauze obiective care m-au facut sa ajung printre discutiile acestea.

Lacatus... ma rog... dar Becali, strict juridic vorbind, are destule la dosar (de fapt sunt 4 dosare) cat sa poata fi condamnat oricand. ca asta nu o sa se intample, nu tine de nici un organ statal in afara de cel justitional. probe sunt cat casa. nu face nimeni nimic cu ele, asta e ideea.

piturca200218.12.2008 23:47
Nu cred ca-si pune cineva problema"ce a facut Lacatus pt Steaua",dar nu e singurul.

am zis eu ca este singurul

redondo18.12.2008 23:48
Un lucru e cert: Becali habar nu are sa organizeze un blat. S-a desconspirat in toate felurile cu putinta. Reactia lui Mirel chiar m-a amuzat... :))

Pe Borcea il consider profesorul perfect. Stie sa negocieze ca nimeni altul cu arbitrii de centru si cu echipele adverse din Moldova.

Borcea facea astfel de manevre in anii 90 pana prin 2003-2004 cand inca nu era o presa sportiva atat de bine organizata in Romania.Era mai greu sa fi prins atunci.Dar a existat o inregistrare telefonica intre Borcea si Puiu de la Onesti...ceva de genul "Cu Cornel s-a vorbit...e ok...Al mare stie? (nr Nicolae Badea)...

piturca200218.12.2008 23:51
eu sunt fan Lacatus, nu inteleg diatriba ta. inteleg sa iti aduc la cunostinta ca stiu mai multe despre subiectul in cauza decat stii tu. din cauze obiective care m-au facut sa ajung printre discutiile acestea.

Lacatus... ma rog... dar Becali, strict juridic vorbind, are destule la dosar (de fapt sunt 4 dosare) cat sa poata fi condamnat oricand. ca asta nu o sa se intample, nu tine de nici un organ statal in afara de cel justitional. probe sunt cat casa. nu face nimeni nimic cu ele, asta e ideea.

procurori dna de la Cluj sunt foarte idioti pentru ca se lasa controlati politic de un idiot ca boc iar noi comentam cazul valiza tocmai cand au fost numiti ca ministrii blaga videanu pogea si Gabriel oprea avem de aface cu manipularea poporului si a unor persoane pasionate de drept juridic ca tine

«13456713»