ati uitat sa bagati si dialogul asta !
http://www.evz.ro/media/other/c69db801cb85...a388f784987.pdf
Intr-o alta convorbire telefonica din data de 15.04.2008 ora 18.38 Becali George i-a solicitat antrenorului echipei Steaua Bucuresti, Marius Lacatus sa vorbeasca cu jucatorii de la UTA Arad pentru a le comunica ca daca vor invinge echipa CFR Cluj in etapa 30-a din 19.04.2008, ii va premia pe toti fotbalistii care intra in teren cu sume de 15.000 sau 30.000 euro in functie de rezultat. DIalogul dintre cei doi in legatura cu aceasta chestiune, a fost urmatorul :
Becali George : Ma Marius, da vorbeste ba cu aia de la UTA, ai vorbit cu aia de la UTA ?
Marius Lacatus : Am vorbit, am vorbit. Am vorbit si cu Adi, o sa trec eu pe la...pe la domnu' BARA cu Adi, maine, poimaine.
Becali George : Vorbiti cu mine intai daca vreti sa treceti pe la domnu BARA, M-ai inteles ?
Marius Lacatus : Pai...Nu vorb...
Becali George : Da tre sa vorbiti si cu ju...si cu jucatorii direct.
Marius Lacatus : Pai o sa vorbesc si cu ei care sunt, cu care am eu asa incredere sa vorbesc, da'....
Becali George : Da ! Da ! Da !
Marius Lacatus : Sa vorbim cu asta, cu ROLI, ca el a ramas antrenor, eu am vorbit azi cu el
Becali George : Cine e ROLI ?
Marius Lacatus : ROLAND NAGY, ala care a jucat la noi la Steaua si mi-a fost mie secund cat am fost acolo
Becali George : A !..Pai da, ba, sa le spuna la jucatori, le dea treizeci de mii prima, m-ai inteles ? De fiecare treizeci de mii
Marius Lacatus : Pai o sa vorbesc cu el, cu domnu' BARA sa le promita
Becali George : DA! Cincisprezece mii la meci egal, treizeci de mii la victorie, Ce p... mea !
Marius Lacatus : Pai da !
Becali George: Pai nu ?...Bine, jucatorii care intra in teren
Marius Lacatus: Pai normal.
Becali George: Da ! Pe urma treaba lor cum impart ei
Marius Lacatus, Pai o sa trec eu pe la tine cu Adi si dupa aia mergem la el
Becali George : Da ! Da !...da trebuie repede facuta treaba asta nu..
Marius Lacatus : Pai maine, maine, maine
Becali George : Sa nu faca aia manevre, intelegi tu ?
Marius Lacatus : Maine la pranz esti la palat ?
Becali George : Ca poate sa , ca pote sa-i incurce UTA. Ce crezi ? Nu poate sa-i incurce UTA? Sa faca un egal ?
dar nu-i asa, daca Mirel a facut asta e de condamnat, "simbolul" insa poate face orice .
[/quote
acel meci a fost un blat ordinar si tu esti telespectatorul perfect pentru cele doua posturi jenante care se pretind a fi de sport si probabil ai devenit stelist dupa meciul cu rapid din sferturi