FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dialog socant Becali - Mititelu despre cazul Valiza

«1234513»
andrey_ptm_steaua18.12.2008 19:40

ciobane uita-te ora ta se-apropie....Jiji fa o fapta buna de craciun....PLEACA DIN Ghencea

Marius18.12.2008 19:45

Prietene 3456, in primul am sa te rog sa citesti TOATA discutia Becali - Radoi, dupa care sa revii cu un comentariu de bun simt.

Aveti aici stenogramele:

stenograma_becali_mititelu_radoi.pdf

stenograma_becali_dragomir.pdf

stenograma_becali_netoiu.pdf

345618.12.2008 19:47
De ce ii mai luati apararea finului lui nea Gigi 7?

Radoi si-a dat de fiecare data viata pe teren pt Steaua, e doar un jucator si nu are nici o vina pentru jegurile care le face oieru.

345618.12.2008 19:56
Prietene 3456, in primul am sa te rog sa citesti TOATA discutia Becali - Radoi, dupa care sa revii cu un comentariu de bun simt.

am citit stenograma aia, tu ai citit-o ? Uite o nota din ea

"Se observa din analiza continutului conversatiei, ca Radoi Mirel i-a atras atentia invinuitului Becali George ca nu este indicat sa discute la telefon despre oferta financiara pentur fotbalistii U Cluj, acesta constientizand gravitatea comportamentului finantatorului clubului de fotbal Steaua Bucuresti "

sau asta "In data de 06.05.2008 Invinuitul Becali George l-a contactat pe Marin Petre iar acesta din urma i-a confirmat ca a discutat cu Gigel Coman etc"

Ce rezulta din aceste stenograme ? Rezulta ca Oierul si-a pus fotbalistii care aveau prietenii sau legaturi cu U Cluj sa vorbeasca cu cei de acolo, cu ce sunt de vina jucatorii in toata treaba asta daca oierul imputit i-a pus sa faca asta?

Marius18.12.2008 19:56

Radoi:"Nasule? M-au sunat baietii de la U Cluj, au vorbit cu Toni, ar fi facut sedinta si in functie de cum evolueaza... primesc... caramizile!

....

Si eu am vorbit cu Bundea si Cl. Raducanu. Ziceau: Ba, pai majoritatea suntem cu voi [...]

M-a sunat Claudiu Raducanu, zicea ca baietii sunt montati. Nu stiau exact ce am vorbit noi aseara, ca Toni vrea sa le dea bani doar la titulari. Si am zis "Ba, din cate stiu eu, luati toti, ca nu o sa luati ca aia care joaca e normal".

[...]

Citeste stenogramele!

345618.12.2008 19:58

si tu citeste ce am scris mai sus. Radoi a fost capitanul lui Bloc Notes si probabil il cunoaste pe Dobos si pe alti jucatorii de acolo . Vad ca doar de Mirel te-ai luat, de Petre Marin care a facut acelasi lucru de ce nu te-ai luat ?

Fan FC Steaua18.12.2008 20:06
si tu citeste ce am scris mai sus. Radoi a fost capitanul lui Bloc Notes si probabil il cunoaste pe Dobos si pe alti jucatorii de acolo . Vad ca doar de Mirel te-ai luat, de Petre Marin care a facut acelasi lucru de ce nu te-ai luat ?

Petre Marin e pe duca, Radoi este/era mai important pentru suporteri, si pentru copiii ce nu cunosc Steaua de mult timp. El e capitanul, el vorbeste cu toti jucatorii in vestiar despre blaturi ! Probabil d-ala a si fost schimbat Dorinel..pentru ca nu mai putea Radoi sa le comunice blaturile celorlalti jucatori, de fata cu Dorinel...

Marius18.12.2008 20:09

Prietene, tu mi-ai scris comentariul anchetatorilor, de care mie mi se cam rupe. Eu ti-am scris ce a zis capitanul cu Gurita lui, a tratat un blat!

amache18.12.2008 20:12

putem spune noi orice ca tot ne agitam degeaba Jiji tot la Steaua o sa fie asa ca ultima solutie puneti o de o REVOLUTIE :steag_cruce_invers: cum dreacu aveti de gand sa l dati pe CIOBANEL jos asta va fi mereu la Steaua nu va mai agitati atat !!!!!!!!! :steag_cruce_invers: nu ne ramane decat o sansa ati vazut ce s a intamplat la Timisoara nu e asta tre facut si in Ghencea REVOLUTIE cat despre Lacatus sper sa faca treaba sau sa fie lasat sa faca o dam atata cu valiza cu cacaturi de doi bani si intradevar daca informatia din acest articol este adevarata nu ramane decat sa spun Radoi SA MI BAG P_ _A IN MORTII TAI cacatu dreacu s a bagat si el pe fir auzi mucea uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pacat de o asa ISTORIE A CLUBULUI Steaua SUNTEM IN CADERE LIBERA ROS ALBASTRILOR PACAT SA LE FIE RUSINE

c.ronaldo1718.12.2008 20:12

@Marius

De fapt, ce blat a tratat Radoi? U Cluj - CFR Cluj?

Fan FC Steaua18.12.2008 20:15
@Marius

De fapt, ce blat a tratat Radoi? U Cluj - CFR Cluj?

Numai despre ala se stie ... dar tu asta crezi? Ca numai ala?

Nu e finul lui nea Gigi 7 degeaba.... cu siguranta a mai invartit multe .. si el si Petre Marin .. ca doar sunt vechi, nu? din cate a vorbit Petre Marin cu nea Gigi 7, nu pare a fi prima oara cand face asta..

andrey_ptm_steaua18.12.2008 20:17

niste zdrente toti din fotbalul romanesc....

Marius18.12.2008 20:19

@ Ronnie

exact ala.

c.ronaldo1718.12.2008 20:23

@Marius

Ceea ce s-a intamplat nu poate fi blat. O incalcare de regulament, un lucru ilegal... cum vrei, dar nu blat. Pana una alta, ce s-a intamplat in cazul "valiza" nu au fost pentru a lasa un meci, ci al castiga. Altfel, inseamna ca Real Madrid a facut blat acceptand bani de la Osasuna anul trecut pentru a invinge in ultima etapa (imi scapa numele adversarei).

@Fan FC Steaua

Vorbesc de fapte concrete si dovedite. Sunt satul de presupuneri, de "daca" samd.

PS: Prea se exagereaza cu Radoi. Nu a furat, nu a omorat pe nimeni, nu a ucis. Cerem prea mult de la niste jucatori, care, sunt oameni pana la urma. Cum dracu sa traiesti daca nu profiti la maxim de orice sansa?!

Jucatorul perfect: -frumos, inalt, fara pacate, impartasit, roman.

Lui Radoi nu merita sa ii fie patat numele din cauza ciobanului.

345618.12.2008 20:27

@Marius

care blat prietene, ai dat si tu in boala ciorilor si a javrelor ? Ma repet, ce s-a facut acolo s-a facut exclusiv din vina jijiotului, jucatorii sunt prinsi la mijloc.

Adrian18.12.2008 20:29

Radoi e doar un alt pion. Atat.

Asta inseamna becalii: o tumoare care se raspandeste si infecteaza tot ce atinge!

AmuntBoy18.12.2008 20:30

la pusacarieeeee, e cu jegul la puscarieeeee

dar nu avem noi norocul asta

crossman18.12.2008 20:32

inca nu pot sa cred oricum sunteti servitorii ciobanului

Stanici18.12.2008 20:32

Io astept sa vad ce se intampla.

In alta ordine de idei:

Daca mai vad vreo jignire, vreun epitet la adresa lui Lacatus sau a oricarui fotbalist al Stelei, promit ban. E dreptul fiecaruia sa isi exprime parerea - fara a jigni, totusi un om care inseamna enorm pentru Steaua si pentru foarte multi stelisti sau pe cineva care -bun sau rau, poarta tricoul Stelei.

Il Soldatino18.12.2008 20:49
Ce a facut Becali e ilegal, punct. Tu ar trebui sa stii mult prea bine chestia asta, ca sa intrebi "ce e asa socant"

Si ce au facut dinamovistii cu Poli Iasi tot ilegal a fost. Doar ca in acel caz nu am vazut atata sarguinta la marii deontologi ai patriei.

Din punctul meu de vedere a fost "ilegala" fapta lui Becali doar din punct de vedere sportiv (incalcand regulamentul FRF) dar nu poate fi vorba de coruptie pentru ca au fost dati bani pentru incurajarea combatului si nu pentru a se pierde un meci. A fost un argument suplimentar. A nu se intelege ca-i iau apararea lui Becali. Apoi, sa ne aducem aminte de acel meci istoric Ceahlaul - Dinamo incheiat cu o pedeapsa sportiva asupra careia s-a revenit in cele din urma....

In ceea ce-l priveste pe Lacatus, eu sper ca aceasta furie a suporterilor, frustrarile acestora, nu vor fi directionate exclusiv impotriva antrenorului. Si eu sunt dezamagit ca Marius nu are taria sa ridice privirea si sa declare demn "nu ma intorc sa antrenez aceasta Stea becaliana" dar nu cred ca insultele ingrozitoare aruncate de colegii nostri isi au locul aici sau vor sterge problemele pe care le avem. Lacatus si-a castigat dreptul de a fi respectat prin ce a facut ca jucator, iar acum este jignit pentru ca nu a reusit sa fie un mare antrenor sau pentru ca nu poate renunta la Steaua. Personal consider ca suporterii trebuie sa continuie protestele la adresa conducerii (atentie, fara violente) pentru ca deja aceasta atitudine ostila este un mare castig pentru o masa de oameni caracterizati pana nu demult drept "oi".

enjoy18.12.2008 20:49

baieti, e criza... de subiecte, nimic mai mult!

joe2118.12.2008 20:54

Foarte interesant ! Ia cititi fratilor printre randuri, lasand la o parte ca ceea ce dezvaluie aceasta stenograma este stiut ca se practica in Liga lu'Mitica, dar cel mai interesant este ceea ce zice Mititelu, ii doare in p..a pe jucatori de ce zice Boc si PD-L, adica in vara cand s-a rasuflat implicarea lui Basescu in cucerirea titlului de catre CFR, am privit circumspect, dar acum n-am niciun dubiu, totul a fost orhestrat de DNA si cu oameni de inteligenta ciobanului nu-i greu sa-i surprinzi...Bravo dom'le deci titlul CFR-ului a fost hotarat in sfere inalte, halal...

84ava18.12.2008 20:54

Ce tot vorbiti fratilor de moralitate? Care e problema?Legile sunt legi, astea sunt,TREBUIESC RESPECTATE.Ca e vinovat de multe da de asta nu e vinovat....bull shit.

Altfel vrem sa avem drepturi si sa se respecte legile si sa nu ne mai bata astia prin peluze da ajungem sa-i luam apararea infectului asta de cioban ca a motivat ca nushtiu ce...Nu ma intereseaza.Steaua poate sa joace si in Liga a 4-a,vin la meciuri,mai bucuros ca niciodata.

LA PUSCARIE,Gigi LA PUSCARIE!!!!

kosm1n18.12.2008 21:01

Ciobaneeee!!!! la puscarie cu tine!!!! numai asa putem scapa de tine canceruleeeeeee!!! Si Steaua in Divizia B ca si Juve in Italia!!! Asa o sa se curete echipa de mafioti dinastia!!

M-am saturat sa il vad pe acest tampit la Steaua si as prefera sa joace si in Ultima DIvizie dar numai sa nul mai vad pe Cioban!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AFARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

redondo18.12.2008 21:05
baieti, e criza... de subiecte, nimic mai mult!

Si eu zic la fel.

«1234513»