FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dialog socant Becali - Mititelu despre cazul Valiza

«123413»
Guardian18.12.2008 17:54

5 ani de pârnaie pentru nea Gigi :-x

john_8618.12.2008 17:55

@Fan FC Steaua, nu m-am referit doar la numarul de pe tricoul lui Lacatus. 7 mai, 7 iunie... nu iti spun nimic datele astea?

Fan FC Steaua18.12.2008 17:57

Cand am pus 7, m-am referit doar la relatia dintre nea Gigi 7, si Lacatus !

Impreuna au reusit sa faca tot ce e mai rau Stelei ... Steaua n-a mai jucat asa prost de foarte mult timp...

dee18.12.2008 18:00
Datorita faptelor intamplate in ultima perioada, s-a dovedit ca Lacatus e papusa cu sfori a lui Gigi..

eu cred ca exagerezi. Gestul revenirii in Ghencea e dovada ca Lacatus e un om ambitios. Steaua i-a dat lui Marius sansa pentru a-si demonstra valoarea, insa esecurile suferite i-au deformat imaginea de antrenor, a dezamagit. Marius sigur are o ambitie personala puternica,care-l face sa-si calce pe orgoliu, pe deminitate, are convingerea ca poate mai mult si vrea sa dovedeasca asta.

Din punctul meu de vedere, Lacatus nu-si cunoaste adevarata valoare, el neputand face fata la o echipa de talia Stelei. El inca nu constientizeaza asta, de aceea are gesturi pripite, care-i pot umbri caracterul.

john_8618.12.2008 18:01

hahaha, sa inteleg ca prin 14 campionate jucate la Steaua, castigand jumatate din trofeele pe care Steaua le are in palmares, Lacatus a facut cel mai mare rau Stelei. A, si nu a pierdut nici un meci pe teren propriu, ca antrenor.

Fan FC Steaua18.12.2008 18:07
hahaha, sa inteleg ca prin 14 campionate jucate la Steaua, castigand jumatate din trofeele pe care Steaua le are in palmares, Lacatus a facut cel mai mare rau Stelei. A, si nu a pierdut nici un meci pe teren propriu, ca antrenor.

Nu ai inteles.. sau poate m-am exprimat eu gresit.. Ma refer doar la aceasta perioada, si nu la trecutul Stelei.

In aceasta perioada, Gigi si Lacatus sunt unul si acelasi om chiar daca au trecuturi diferite... iar IMPREUNA, au reusit sa faca tot ce e mai rau Stelei ... Spun din nou: Niciun post facut de mine in acest topic nu are legatura cu trecutul Stelei!

vlad7518.12.2008 18:07

Ne poate spune cineva de la Cluj si despre aducerea in discutia dintre Oier si Mititel' a Prim-ministrului Traian Boc ? Nu cred ca vorbea prostii Mititel' cand spunea ca poate sa le zica Boc orice jucatorilor clujeni ca acestora li se rupe de toti si politica. Se pare ca Boc chiar s-a insurubat pe la CFR ,avid de un capital electoral in prag de alegeri. Tocmai de aceea s-au tras sfori sa iasa CFR campioana. Liga Campionilor aduce si-un capital electoral. Sunt tot mai convins ca unele meciuri ale clujenilor au fost catalogate pe drept ca suspecte. Aceasta acuza asupra lui Boc nu-l disculpa pe Oier de actele sale ilegale. Oricum, mare e gradina Domnului ,iar in ea multi pitici ( un Mititel si-un Traianel) si un oier fara oi !

Pe viitor mi-as dori sa apara si stenograma discutiei dintre Eugen Trica si petrecaretii de la U. Cluj.

Chiar nu i-a filat nimeni pe aia in discoteca ?

Unde-i "doi si-un sfertu' de la Cotidianul?

john_8618.12.2008 18:12

@Fan FC Steaua, abia acum am vazut semnatura ta. nu iti meriti acest nick. Schimba-l in Fan, simplu. Nu spun asta pentru faza cu Lacatus, ci pentru aia cu performanta. Idolul tau este performanta, indiferent de nume. Deci, daca vine fl. Petre si da 3 goluri, gata, e idolul tau, nu?

Adrian18.12.2008 18:16

S-ar putea sa ne ducem dracului.

Dar macar crapa si ciobanu'!

Foarte bine!

La puscarie cu el!

shack3r18.12.2008 18:16

Becali e omul pe care il urasc cel mai mult,insa acum chiar nu a gresit dupa parerea mea . A incercat stimularea corectitudinii. E trist ca in Romania se ajunge la stimularea financiara a unei echipe pentru a-si apara corect sansele,dar asta e..

Oricum,nu mi-ar displacea sa devina fetita unui stelist mare si burtos care il uraste :D

Fan FC Steaua18.12.2008 18:21
@Fan FC Steaua, abia acum am vazut semnatura ta. nu iti meriti acest nick. Schimba-l in Fan, simplu. Nu spun asta pentru faza cu Lacatus, ci pentru aia cu performanta. Idolul tau este performanta, indiferent de nume. Deci, daca vine fl. Petre si da 3 goluri, gata, e idolul tau, nu?

Eu iubesc Steaua, si pentru mine nu conteaza cine o antreneaza, atat timp cat o face bine si Steaua e din nou asa cum o stim din totdeauna. Asta nu inseamna ca il voi iubi numai pe acel antrenor, ci voi iubi toata echipa! Pentru mine conteaza sa joace bine, indiferent cu cine o va face! Eu iubesc Steaua si iubesc performanta! Iti dai seama ca ma bucur cand vad foste glorii ale Stelei la echipa, dar, sa faca si performanta! Asta nu inseamna ca trebuie sa-i pup in c*r doar pentru ceea ce a facut Steaua atunci! Steaua nu inseamna numai trecut, inseamna si prezent, si viitor ! Gandeste-te si la cei mici, car vor vrea sa-si faca noi idoli... din cine vor alege ei? Lovin, Toja? Oligofreni d-astia care joaca numai pentru bani?

Nu nene, eu vreau sa vad o stea asa cum o stiu eu, cum o stim toti ! Steaua este iubita acum de toata lumea pentru ceea ce a facut, dar asta nu se face doar odata! In ritmul asta, aducand foste glorii si nefacand nimic pentru echipa, Steaua va ramane doar o stea de mijlocul clasamentului, si nu va mai atrage fani, nu va mai fi la fel de iubita, iar in palmares nu va mai fi nimic... Asa vrei tu o stea? Conteaza iubirea fata de glorii, sau performanta? Conteaza doar sa te simti tu bine cand vine Lacatus, un fost jucator care a facut ceva (in viziunea voastra) pentru Steaua?

Trecutul te face sa zambesti de multe ori, dar nu la infinit... Iubirea doare...

Poti trage singur concluziile !

Imi cer scuze fata de moderatori pentru ca am fost offtopic!

ON Topic: Uitati ce zice avocalul ciobanului 7:

Avocatul Stelei: "Gigi Becali nu riscã nimic, nu este vinovat"

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE18.12.2008 18:22

AFARA CU Becali DIN Ghencea.

dee18.12.2008 18:24

@vlad

Paszkany este unul din sponsorii campaniilor PD-L-ului, e un lucru stiut. Boc, a avut "ghinionul" ca atunci cand a preluat municipalitatea, s-a pricopsit si cu o echipa de fotbal, de care a avut insa grija sa se debaraseze. Ar fi mult de discutat, insa nu cred ca e cazul sa o facem aici.

korynna18.12.2008 18:28

@Fan FC Steaua

Vezi ca Dinamo sunt pe primul loc, acolo e performanta! Du-te!

MoWeed18.12.2008 18:31

@mdionis

Eu nu ma refeream neaparat la ancheta DNA-ului. El a facut rau Stelei pe plan sportiv, unde regulamentele FRF conteaza. De fapt postarea mea era un raspuns la vorbele lui Piece of Mind:

Ce plm e asa de socant? Care e problema de fapt, ca Gigi a incercat motivarea unei echipe pentru a-si apara corect sansele impotriva alteia?

Nu ma intereseaza pe mine ancheta DNA-ului pentru ca, sincer sa fiu, nu prea am incredere in aceasta institutie a statului. Prea multi hoti au scapat dupa anchetele DNA; eu am impresia ca, din cand in cand, mai scot si procurorii cate un dosar de la naftalina pentru a da impresia falsa ca nu stau degeaba.

@Fan FC Steaua

Tu tii cu palmaresul Stelei nu cu Steaua(Steaua inseamna mai mult decat o colectie de trofee).

Conteaza doar sa te simti tu bine cand vine Lacatus, un fost jucator care a facut ceva (in viziunea voastra) pentru Steaua?

Sa inteleg ca tu nu consideri ca Lacatus a facut ceva pentru Steaua? Tu esti un nimic comparativ cu Lacatus din punctul de vedere al lucrurilor facute pentru Steaua. UN MARE ZERO!

In afara de diverse insulte adresate jucatorilor sau antrenorului nu am vazut vreun post de-al tau pe alta tema. Daca nu incetezi cu atitudinea asta iritanta si cu jignirile iti promit ca iti voi da ban.

mdionis18.12.2008 18:51
@mdionis

Eu nu ma refeream neaparat la ancheta DNA-ului. El a facut rau Stelei pe plan sportiv, unde regulamentele FRF conteaza. [...]

Rau a facut, insa tehnic vorbind a iesit aproape basma curata in fata FRF. Asa cum spuneam, nu stiu daca o decizie definitiva si irevocabila a Comisiei de Apel mai poate fi rediscutata in lumina unor probe ce nu au fost folosite la data respectiva; in mod normal, nu. Ceea ce inseamna ca actiunea prezenta a DNA nu ar trebui sa aiba consecinte in ceea ce priveste clubul (in afara de imagine proasta in presa, insa asta oricum o avea).

Tupac Amaru18.12.2008 18:57

De fapt Fecali si Mititelu sunt membri ai Al-Qaida.

Asa zisa "justitie", in realitate o adunatura de spagari, betivi si indivizi care stabilesc destine omenesti printr-o simpla hotarare, ne ia chiar pe toti de prosti.

In alta ordine de idei, ce se mai aude cu nenorocitul de nistorescu? Nici asta nu e "mai presus de lege"?

Marius18.12.2008 18:58
Tu tii cu palmaresul Stelei nu cu Steaua(Steaua inseamna mai mult decat o colectie de trofee).

Sa inteleg ca tu nu consideri ca Lacatus a facut ceva pentru Steaua? Tu esti un nimic comparativ cu Lacatus din punctul de vedere al lucrurilor facute pentru Steaua. UN MARE ZERO!

In afara de diverse insulte adresate jucatorilor sau antrenorului nu am vazut vreun post de-al tau pe alta tema. Daca nu incetezi cu atitudinea asta iritanta si cu jignirile iti promit ca iti voi da ban.

Mai usor cu zerourile. La o adica toti suntem niste zerouri in comparatie cu Lacatus, la capitolul "lucruri facute pentru Steaua". Asa ca, Mo, un mare zero s-a adresat altui mare zero. Calmeaza-te. Si lasa promisiunile.

Mirel Radoi un mare jeg! Un mare blatist!

ssilviu_1918.12.2008 18:59

Asta ca nu a pierdut nici un meci acasa nu e relevanta deloc!Steaua in general,cu orice antrenor pe banca,nu a pierdut mai mult de 1,2 meciuri pe sezon acasa!Dar sa fii facut egal cu ultimele doua clasate acasa nu-mi amintesc sa se fii intamplat vreodata....

345618.12.2008 19:17
Mirel Radoi un mare jeg! Un mare blatist
si vrei sa-mi spui ca simbolul Lacatus nu stia de aceste manevre ? Daca Mirel e un jeg, Lacatus e un mare JEG ! cine naiba a adus echipa la sapa de lemn din punct de vedere fotbalistic, nu "simbolul" ?

(sa inteleg ca jeg e permis, dar rahat nu....)

Adrian18.12.2008 19:19
Tu esti un nimic comparativ cu Lacatus din punctul de vedere al lucrurilor facute pentru Steaua. UN MARE ZERO!

Alo! Alo! Alo!

Eu inteleg ca nu am avut norocul sa joc pt Steaua si sa fiu platit pt asta.

Asta e. Nu sunt asa de bun la fotbal si nu merit sa joc acolo.

Dar, de la a nu stii fotbal pana la a nu face nimic pt echipa, e drum lung.

Pe mine nu ma plateste nimeni sa dau bani din propriul buzunar ca sa merg in deplasari si sa incurajez echipa, ca sa fac bannere si sa pierd timp degeaba.

Deci aveti grija cu acest: "Nu ai jucat pt Steaua, atunci esti un mare 0".

Sunt multi oameni care au jucat la Steaua si care nu au facut pt echipa nimic. Pana una, alta, noi suporterii nu ne-am luat bani pt asta.

Marius18.12.2008 19:29
si vrei sa-mi spui ca simbolul Lacatus nu stia de aceste manevre ? Daca Mirel e un jeg, Lacatus e [...]!cine naiba a adus echipa la sapa de lemn din punct de vedere fotbalistic, nu "simbolul" ?

Daca stia sau nu Lacatus, nu ma pronunt. Despre Radoi afirm ca e un blatist ordinar din cauza stenogramelor cuprinzatoare, in care punea la cale aranjamentul alaturi de Becali.

345618.12.2008 19:34
Daca stia sau nu Lacatus, nu ma pronunt. Despre Radoi afirm ca e un blatist ordinar din cauza stenogramelor cuprinzatoare, in care punea la cale aranjamentul alaturi de Becali.

nu-l implica pe Mirel in treaba . In primul rand nu au fost aranjamente sau blaturi, ciobanu nebun a dat bani ca sa se joace corect iar in al doilea rand Mirel a fost pur si simplu informat de Becali de aceste lucruri, Mirel chiar ii zice la cioban la un moment dat ca e periculos ceea ce face.

Mirel Radoi este un simplu jucator, ai fi vrut sa sa incerce sa-l opreasca pe Becali sa faca asta? poate cineva sa-i stea in calea oierului cand ii vin nebuniile ?????? Chiar nu inteleg ce treaba are Mirel cu toata treaba asta !!??

Fan FC Steaua18.12.2008 19:38

Mai oameni buni, de ce ii mai luati apararea lui Lacatus? Voi nu vedeti ce face echipei?

De ce ii mai luati apararea finului lui nea Gigi 7?

Ce simbol mai poate sa devina o scarba de fotbalist ca Radoi, un blatist..? Valoarea lui a crescut datorita lui Becali, si cu ajutorul presei .. nu-i contest calitatile de fotbalist, dar ca om este o scarba !

Singurul jucator din lotul actual, de nationalitate romana, care mai poate sa devina un simbol, este Nicolita ... da, tiganul cinstit, muncitor si injurat de o mare parte din voi ! Repet: TIGAN CINSTIT ! Si a dovedit-o de multe ori, chiar si la faza cu rasismul ! Nicolita se dedica echipei, si face tot ce poate... dar cand ai un asemenea pastor la echipa, si o mare parte de suporteri in spate care te injura...ce mai poti sa faci?

MoWeed, tu ce intelegi prin Steaua? Doar trecut? Tu mergi pe strada cu capul intors ca sa te simti bine? Eu vreau sa privesc inainte, si sa vad o stea la fel cum o stim toti !! Pentru mine Steaua nu inseamna numai palmares, dar daca asta poti tu sa intelegi, sau asta vrei, e treaba ta ! Nu ma mai ameninta cu ban pentru ca-mi exprim parerea, chiar daca este una dura... chiar daca nu iti convine, poate multi sunt de acord cu mine, iar gradul tau de moderator nu-ti permite sa actionezi doar pentru ca un fan spune ceva ce nu-ti convine TIE.

PS: Se pot adauga si restul stenogramelor? Aia cu Gigi - Mitica e interesanta ...

noname_fu18.12.2008 19:39

Hmm asta cu "e interzis de regulament" nu prea tine. Cu tortele suntem de acord, dar si ele sunt interzise. Sa fim sinceri: Eu imi doresc sa-l infunde pe asta sau sa-l forteze sa vanda Steaua. Nu ma intereseaza mijloacele folosite sau scopurile politice/vindicative. In fond, dosarul este foarte slabut daaaaar, daca ramane la Cluj o sa fie nasol pt Gigi.

«123413»