et 23 marianbolohan v quitarr 1-3
et 23 marianbolohan v quitarr 1-3
Etapa 21
s3rgyu_adriano_13 v f1or_cs 0-4 . Prea bland scorul pentru ce am jucat.
Etapa 20
blind1ro v marianbolohan 5 - 1 ![]()
Etapa 21
cosmin_marin25 v blind1ro 2 - 0 Mai urat de-atat, sunt sigur ca puteai sa joci,dar nu trebuia sa-mi arati !!
Sfatul meu, RETROGRADEAZA CU DEMNITATE !
Etapa 22
blind1ro v danny1ok 1 - 2 . Mai mult decat nemeritata infrangerea,stie si el.
Etapa 23
alinn50c v blind1ro 2 - 3 ....
Etapa 18:
puricele88 v cosmin_marin25 ( 0 - 0 )
Etapa 19:
cosmin_marin25 v alexxx_tzupy ( 2 - 7 )
Etapa 20:
mihainho_86 v cosmin_marin25 ( 3 - 3 )
Etapa 21:
cosmin_marin25 v blind1ro ( 2 - 0 )
Etapa 21
cosmin_marin25 v blind1ro 2 - 0 Mai urat de-atat, sunt sigur ca puteai sa joci,dar nu trebuia sa-mi arati !!
Sfatul meu, RETROGRADEAZA CU DEMNITATE !
Blind, ma duc foarte linistit in B si cu penalizarea din regulament, daca nu sunt in stare sa fac baremul. Dar stii prea bine ca nu ai ce reprosa:
1. Am jucat in sistemul clasic al lui City.
2. Nu ai avut nici o ocazie. Vad ca la fiecare meci te plangi ca pierzi nedrept ... oare chiar asa e? Eu am luat si 7 goluri, cu acelasi sistem, noteaza, mi-am felicitat adversarul si la revedere.
3. La 1-0 ai inceput sa dai qw, desi pe site ii hulesti pe cei ce fac asta. Am avut tentatia sa-ti raspund la fel, dar m-am oprit. Si in tur ai facut la fel, in min 90 ai dat si ai scapat, dar ai ratat. Atunci ti-ai cerut scuze dupa meci.
4. Mai tine minte ca cel mai bun jucator al lui City, Robinho, a intrat la pauza ![]()
5. Te plangi ca-ti vorbesc altii urat in privat, dar faci ca si ei, cand pierzi. Calm, e un joc si gata.
6. Seara buna.
ps: eu nu voi mai continua cu "polemica", sa fii sanatos si mai seren.
@ krimson : pai puteai sa-mi zici de la bun inceput ca jucam ca nesimtitii si dadeam QW de la 0-0 !!! daca plimbi mingea pe la fundasi si dai e in disperare e clar antijoc, ce echipa are tzuppy si ce echipa am eu. 33 de pase printre ai avut, in conditiile unei posesii de 55 % in care ai pasat la tine in teren !Crezi ca nu te felicitam daca as fi considerat ca jucasei Dumnezeieste...vezi ca i-am felicitat pe fallenangel si meph, au facut spectacol cu mine...
Cred ca tot ce-am auzit eu nu se compara cu faptul ca ti-am zis ca esti "b******u" ...daca te plangi si de la asta...Cat despre meciul cu danny...ti-as da o reluare...
Bine ca-mi zici ca am dat in MIN. 90 !
Lumea stie, cine joaca frumos nu primeste pe dos !! Ca sa zic asa... ![]()
Retrogradeaza cu demnitate, oricum !
Ah, si pe statistica am avut mai multe ocazii decat tine, si spre poarta, si pe spatiul portii !
Etapa 21
s3rgyu_adriano_13 v f1or_cs 0-4
Etapa 22
f1or_cs v klaus_e89 2-1
Etapa 23
fallenangell002000 v f1or_cs 5-8 parca
etapa 18
quitarr v fifa_for_fun 2-3
etapa 21
fifa_for_fun v puricele88 2-3
etapa 22
alexxx_tzupy v fifa_for_fun 1-2 ... Nasul lui eu sunt ... si tur si retur
... Omu` joaca frumos ... gg ... mai am de jucat ( astazi o sa fiu pe mess ) cu mihainho si cu Mihai dupa care voi fi la zi ... salut !
Etapa 22
mihai1411 v s3rgyu_adriano_13 2-2
Etapa 22
mihai1411 v s3rgyu_adriano_13 2-2 . Meci frumos . Se pare ca eu sunt nasul lui Mihai am reusit 2 egaluri.
et 22 quitarr v fallenangell002000 3-2
Etapa 23
klaus_e89 v mihai1411 2-11
Etapa 23
s3rgyu_adriano_13 v puricele88 4-1. A ratat si el destul de mult. Sper ca am iesit din pasa proasta.
Etapa 18
f1or_cs v i0nutz83 6-4
et 21 klaus_e89 v quitarr 4-4
ce meci :X
Etapa 23
fifa_for_fun v mihainho_86 2-4
Daca mai am vreo etapa nedisputata(exceptand-o p cea cu i0nutz) as vrea sa imi spuneti..am avut multe restante si e posibil sa fi uitat vreo una.
alinn50c v mihainho_86 = 4 - 3 , etapa 21
mihainho + qw = love
cosmin_marin25 v alinn50c = 3 - 5 , etapa 22
@blind : trist...ai ajuns sa joci cel mai urat din Liga , nu inteleg cum mai poti sa te plangi de jocul altuia...
qw rules !
Etapa 23
alinn50c v blind1ro 2 - 3 , pai ...asa cum se joaca unii cu mine, joc si eu... nu cred ca joc eu cel mai urat din campionat. Stii tu bine cum sta treaba !
Statistica si ocaziile mele n-au contat deloc? eu am avut 12-9, tu 5-5... Lasa ca nu strica niste critici...
Bafta !
Etapa 23
alinn50c v blind1ro 2 - 3 , pai ...asa cum se joaca unii cu mine, joc si eu... nu cred ca joc eu cel mai urat din campionat. Stii tu bine cum sta treaba !
Statistica si ocaziile mele n-au contat deloc? eu am avut 12-9, tu 5-5... Lasa ca nu strica niste critici...
Bafta !
crezi ca-mi pasa cum joaca altii cu tine ?
cat despre ocazii , ce mai conteaza cate ai avut atata timp cat TOATE le-ai avut de pe urma unui qw ? ... sunt egale cu 0
dar daca atat puteti ce drept am eu sa cer mai mult ...
@Alin : Decat ultimul gol a fost qw, si nici ala spre poarta,daca vrei dam reluarea unui for specializat sa o analizeze... restul bubuielilor sunt D si A si se vede pe reluare,si au fost doar pe final. Eu zic ca putem sa vorbim si pe messenger ca de obicei, nu sa ne certem p-aici. In ultimele 4 meciuri ale noastre ti s-a parut tie ca doar atat pot?
Respect !
@Alin : Decat ultimul gol a qw, daca vrei dam reluarea unui for specializat sa o analizeze... restul bubuielilor sunt D si A si se vede pe reluare,si au fost doar pe final. Eu zic ca putem sa vorbim si pe messenger ca de obicei, nu sa ne certem p-aici. In ultimele 4 meciuri ale noastre ti s-a parut tie ca doar atat pot?Respect !
toate golurile au fost dupa qw , poti sa dai reluarile la 10 foruri
restul bubuielilor , adica cele de din ultimele 10 minute , da , au fost cu D si A , iti permiteai , aveai 3-2
de ce sa vorbim pe messenger ? pentru asta e forumul , discutii despre meciuri
nu ma cert , analizez fel si fel de stiluri impreuna cu cei ce le practica
hmm , ce poti (sau ce nu poti) arati in meciurile cele mai importante , dintre cele 4 , asta a fost cu siguranta cel mai important
respect ? de la tine , dupa meci , daca invingi .
altceva ?
Cand se mai fac testari pentru inscrieri vreau sa ma implic..pentru ca nu mai suport sa joc cu niste roboti ca only_babardel, nmnfifa si altii, astia doar din Liga a 2 a, presupun ca sunt si pe aici..ar fi bien dak sar interzice , ca acum cu replay poti dovedi-->adinho
clasament ceva ?![]()
nu m-am mai implicat eu,doar ionutz a testat ![]()
le: aman cu meph daca nu putem juca azi