redstefan : las-o moale , nu e cazul sa primim noi pareri de la fanii unei echipe care , pe buna dreptate, e injurata pe toate stadioanele si care are in medie 2500 spectatori la meciurile de acasa
redstefan : las-o moale , nu e cazul sa primim noi pareri de la fanii unei echipe care , pe buna dreptate, e injurata pe toate stadioanele si care are in medie 2500 spectatori la meciurile de acasa
eu rog toti suporterii stelisti sa ignore "interventiile" colaterale. nu are treaba Steaua cu polemicile triste si false ale natiunii. suntem prea sus si prea departe ca sa coboram atat de jos, iar cine doreste sa vorbeasca cu noi trebuie intai sa merite aceasta favoare!
un singur lucru trebuie sa fie insa clar pentru. toata lumea: de pe tronul ei aurit, Steaua NU UITA si NU IARTA pe nimeni, iar pana la urma toti vor ajunge la "judecata" voievodului stelar!
Cine crezi ca baga in seama interventiile unor frustrati a caror reprezentanta de fapt,joaca in divizia C ?
Al unor jalnici ingamfati cu mintea-nceata ?
Ii lasam in plata Domnului.
Steaua si suporterii ei au dovedit-o in atatea randuri ca fac parte dintre nemuritori,ca sunt stelari.
Bla,bla,bla...minti incete.
ce sa-i faci frate?proportional cu stadionul;dar macar n-ai s-auzi ca ne batem ca chiorii intre noi;sa stii ca taranu ala avea dreptate:dupa supercupa ,poate nu stii ,da ai vostri se bateau ca chiorii in spatele postei;asa ca in loc sa-i trosnim noi ne prapadeam de ras :lol: :lol: :lol: ;asa ca las-o tu mai moale,chiar daca doare adevarul.
cetatene "ham" te rog eu mult uita-ne! nu ne intereseaza ideile putine si fixe! daca prostia ar durea banuiesc ca s-ar umple orasul cu tipetele voastre!
ok ok,hai ca va mai facem o vizita maine dupa ce vedem cum se coordoneaza galeriile(nord si sud acasa rivale batute in deplasare)Victor tu ai citit ce-ai scris mai sus frate?pe bune va tampit de tot oierul:"judecata voievodului stelar"adica razboinicul luminii,nu?Ati uitat????:"3000 de bastarzi batuti de 10 bodiguarzi"??? :lol: :lol: :lol:
hai ca va las sa va pregatiti coregrafia
(aveti oare?)
parca te rugasem sa ne uiti?! vad ca tot insisti tinand cu tot dinadinsul sa devi ridicol!
in general nu incerca sa intri in dispute literar - lingvistice atunci cand inca te dusmanesti cu limba romana. totusi simt nevoia sa te deslusesc: "voievodul stelar" este titlul unei poezii a lui Mircea micu, cu referire la Mihai eminescu (mare poet roman de factura romantica / 1850 - 1889). in postul meu analogia era intre Steaua (si nu Ciobanul) si "voievodul stelar".
acum imi pare oarecum rau ca te-am confuzionat si ti-am creat niste probleme de intelegere. iti inteleg deruta si sper ca efectele negative asupra ta sa nu fie ireversibile. te rog sa ne ierti si sa scuzi nivelul poate prea "ambitios" al discutiei noastre.
inchei cu speranta ca nu o sa ne mai auzim!
Din pacate nu prea le ai cu intelesul.
Voievodul stelar e Steaua Bucuresti.
Voievod pentru ca a dominat campionatul Romaniei de la infiintare pana in prezent si stelar pentru ca a fost Stea stralucitoare printre Stelele Europei.
Nu aveai cum sa intelegi.
Pentru ca nu ai trait marile performante sau nici macar nu te poti mandri cu ele.
Ok,chiar n-am stiut de asta,dar trebuie sa recunoasteti,asta doar daca nu faceti parte din tabara oierului,ca alaturarea de sintagme este ,din pacate,prea potrivita...inteleg ca e doar o intamplare ,dar merge ca dracu de bine cu "razboinicul luminii"
Oricum,n-am vrut sa fiu foarte rautacios,poate numai putin...si eram curios daca va asumati problemele pe care vi le-am ridicat.Nu le-ati asumat!E ok asta inseamna ca nu exista de fapt si m-am inselat eu!sorry
E adevarat ca sintagma e usor interpretabila.
Dar numai pentru cei care nu sunt in tema.Sau se baga ca musca-n ciorba.
Rezultatul?
Se frig.
In cel mai fericit caz. ![]()
Asa e frate,se frig...dar lasa ca au fript si ei pe altii :wink:
Si probabil vor mai frige si iar se vor frige.
Ciorba,pe toate drumurile. ![]()
da...mai ales cand in oala de ciorba in loc sa intre o musca mai mare intra doua mai mici si care sunt si sleite de cearta dintre ele :lol: :lol: :lol: ...ah,iar am fost rautacios dar nu m-am putut abtine chiar daca e o falsa problema... ![]()
Conform Realitatea TV se pare ca 75 % din bilete s-au vandut! Eu nu inteleg de ce MM lasa preturile asa de mari stiind ca e un meci important si echipa are nevoie de sprijinul suporterilor!
am citit si m-am minunat de caracterizarea facuta de redstefan la adresa galeriei noastre... Eu zic sa nu mai le raspundem acestor persoane care nu vad purul adevar: NUMAI Steaua JOACA IN EUROPA DE CEVA ANI IN COACE si asta si datorita sustinerii GALERIEI. Cum spune Hagi: Ghencea este singurul stadion din Romania unde simti suporterii aprope.
Si cu asta am terminat!
La revedere ca avem treaba in seara asta!!!
Cu toti la meci... sa aratam tuturor ce este sa fi suporter stelist.
Hai baieti!
Forza Steaua! Sa rupem Rosenborg!
dap....cred ca ne meritam soarta!inadmisibil ca stadionul sa fie aproape gol....sincer, cred ca noi, suporterii stelisti , nu meritam sa avem echipa in Liga Campionilor!nu cred ca pretul a fost intr-atat de mare incat daca esti suporter adevarat sa stai acasa, mai ales ca bilete au fost pana in ultimul moment! sustinem sus si tare ca suntem stelisti, da' la un meci asa important ca asta, cand baietii aveau nevoie de noi, nu am fost mai mult de 10 mii de oameni....trist...
despre meci ce sa zic...poate se intoarce norocul la trondheim!astazi am jucat f bine, dar am ratat cat pentru vreo 2 meciuri...e clar insa ca norvegienii sunt acum mari favoriti la calificare;o sa ne fie greu la ei acasa, da' nu imposibil...Cristea a fost senzational azi..!si apropo...GO OMONIA :lol:
...trist, sa-mi bag picioarele in "ursii polari" made in norway. n-au jucat mai nimic. dar sa nu disperam pt ca asa cum am jucat ii vom taxa pe "ursii polari" la ei acasa. nu se poate sa ratam aceasta sansa.
Scriu acest mesaj cu multa amaraciune in suflet. Am fost mai buni, am aratat ca avem o echipa care poate sa joace de la egal la egal cu granzii din Liga Campionilor, dar Bunul Dumnezeu nu a dorit sa-i trimitem acasa pe norvegieni cu coada intre picioare, sa mai invete ceva fotbal, pentru ca in seara asta, cu exceptia fazei golului, nu ne-au aratat nimic altceva.
Meciul pe care l-am vazut confirma, legat de un alt subiect (cuplul de atacanti ideal), doua lucruri:
1. Victoras Iacob si-a castigat rolul de titular in atacul Stelei, desi sincer sa fiu la inceput am avut ceva reticente la faptul ca ar fi capabil sa se ridice la inaltimea cerintelor echipei noastre (iata ca m-am inselat si nu-mi pare deloc rau);
2. Andrei Cristea a dezamagit in aceasta seara; e intr-o lipsa de forma evidenta, iar introducerea lui in primul 11, a fost in mod clar o greseala; cred ca un cuplu Iacob - Oprita ar fi determinat un alt rezultat la sfarsitul primei reprize si in final al meciului;
In alta ordine de idei reactia galeriei la iesirea lui Andrei Cristea a fost nerecunoscatoare (acesta e cuvantul cel mai potrivit). Sa nu uitam ca acest tanar jucator a fost in sezonul recent incheiat (atat in campionat, cat si in Cupa UEFA) un jucator de baza al echipei. Sa nu uitam victoria asupra Valenciei. Sa nu confundam lipsa de forma, cu lipsa de valoare. Imi permit sa contrazic pe cineva care a postat pe acest forum: Andrei Cristea are valoare pentru Steaua, dar in acest moment sunt altii care isi merita rolul de titulari in atacul echipei.
Voi ce credeti? Astept cu interes comentariile voastre!
Scriu acest mesaj cu multa amaraciune in suflet.
Scriu acest mesaj cu ,....
Legat de ce zici tu, sunt convins 110% ca Andrei Cristea nu are valoare de Steaua...nu ne-a salvat el cu valencia, si atunci, daca ne aducem aminte, a dat 2 goluri(din care primul cu mare noroc, ca mingea iesea afara daca nu era deviata!) din zecile de ocazii avute...ocazii p care nu si le-a creat el...de vreo 6 luni inoata in gol p teren, nici macar nu da impresia ca se zbate...nu stie sa faca o preluare, nu are forta, nu dribleaza, nu stie sa protejeze o minge, tehnica in regim de viteza ce sa mai vb:))sincer, nu cred ca ar avea loc ca titular nici la baietii aia de la shelbourne:D
reactia galerie din meciul de azi a fost una fireasca, cred ca am avut deja prea multa rabdare cu el...Iacob a inscris pana acum in 3 meciuri la Steaua cat Cristea inntr-un an de zile!!asta spune ceva despre valoarea acestui baiat, altfel simpatic...putea face un lucru bun asta-seara daca ii cerea lui Protasov sa il schimbe prin min 10-15
FRUSTRARE, FRUSTRARE FRUSTRARE...
O mare nedreptate a fotbalului dar asa este in sport. si mai ales in sportul rege. Ratezi.... pierzi...
Pacat. Mai avem sanse 25%... Va fi foarte greu... Si era atat de simplu in acest an. poate peste alti 10 va fi iarasi o sansa... :cry: :cry:
NOTA: Cristea te rog fa si tu un lucru bun si date lovit o perioada pana iti revii; poti sa iti revii dar trebuie sa iei o pauza... Protasov astazi cred ca a vazut asta!!! Sunt sigur...
Banel pntru asa o suma de bani nu trebuie sa luftezi. In rest ai facut ce sti tu mai bine.
Iacob, esti un adevarat atacant. Nu ai un frate geaman?
Oprita bine ai revenit si reintegrare cat mai rapida.
Vine meciul cu National. Succes!!!
PS: MM castigai aceasi bani din bilete daca erau mai mici preturile si venea mai multa lume. Pe langa asta castigai si o atmosfera asa cum vad la meciul lui Sporting in acest moment; dar si la astia vad ca e un scor nefavorabil pentru gazde...sunt condusi cu 1-0
pentru shagrat
Sunt de acord cu tine! Cristea nu poate fi titular in momentul de fata in atacul Stelei dar, desi nu vreau sa teoretizez discutia:
- in general atacantii nu creaza ocazii, mijlocasii fac acest lucru (atacantii le valorifica);
- acum nu conteaza decat faptul ca a marcat cele 2 goluri cu valencia; cum? nu are importanta! daca nu se intampla asta, nu mai vorbeam de cea mai buna performanta a unei echipe romanesti dupa ani buni de zile;
- am spus ca lipsa de forma nu trebuie confundata cu lipsa de valoare; eu imi aduc aminte ca stia sa faca preluari, sa dribleze, sa protejeze mingea etc.; nu mai stie acum? ce inseamna asta? ca e iesit din forma!;
- nu sunt de acord cu asemenea reactii ale galeriei fata de orice jucator, atat timp cat acesta este al Stelei; nu esti un suporter adevarat, daca iti incurajezi echipa(jucatorii, jucatorul) doar cand joaca bine, trebuie sa faci acest lucru si atunci cand este mai mare nevoie, atunci cand echipa(jucatorii, jucatorul) joaca prost.
As vrea sa stiu parerea ta in legatura cu faptul ca Protasov a decis sa-l introduca pe Cristea din primul minut. De ce? Argumente.
Cred ca s-a mizat pe Cristea pentru rapiditatea lui in sperantza ca Iacob ii creea spatii si ii devia baloane utile. Dar din pacate nu s-au ivit totusi chiar acest gen de ocazii, Iacob a deviat mai mult pentru mijlocasii care veneau din linia a doua.
cred ca Protasov a mizat pe Cristea pentru ca s-a gandit ca langa Iacob,jucator puternic, varf de careu, are nevoie de un jucator de viteza, care sa profite de spatiile create de Victoras Iacob! acest jucator de viteza nu putea fi in nici un caz oprita...Dinita era suspendat, iar ceilalti doi nu prea se pun in momentul asta...si a ramas Cristea!din pakate pt el Protasov s-a inselat si si-a dat seama de asta destul de tarziu...
si tot legat de ce zici tu...ok...inteleg lipsa de forma, dar nu cred ca un jucator poate avea o lipsa de forma atat de acuta si atat de lunga...deja m-am plictisit sa astept revenirea in forma a lui Cristea;forma pe care a avut-o vreo 2 meciuri de altfel:)))de aici rezulta ca acea "forma " buna a fost decat o intamplare...mi se pare logic...iar adevarata lui valoare este aceasta " forma " proasta din ultimul timp(vreo 6 luni asa...)
nu vreau sa fiu rau sau ironic, dar mi se pare corect ce zic...