FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rosenborg

«12345»
steaua_alex09.08.2005 07:06

Ia ganditiva!!!Daca conducera Stelei va fi alta ma refer la Gigi si la MM Steau va fi mai buna,parerea mea in lpocul lui Becali sa vina unu mai bogat :D cu MM nam nimic dar na facut nici un transfer bomba .la adus pe Iacob la nimerit pt ca a dat niste goluri importante.asa ca daca pleaca berbecali :D toata lumea e multumita is daca steau foloseste primil 11

Porat:Hamutovski

Fundasi:Radoi Ogararu Ghionea Nesu

Radoi si Nesu in urcare

Mijlocasi:Nicolita Paraschiv Dica Dumitru

Nicolita si Dumitru in urcare

Atacanti:Iacob Oprita

Rezerve:Litu,Cristea,Dinita,Lovin,Bostina.Goian

castigam parerea mea nesu ia luat locul lui Petre pt ca e bolnav pana se reface nesu va sta in locul lui :D

pe rosenburg ii batem dai in morti lor.ata am avut de spus

PS prostasovmai are nevoie de timp ca sa cunuasca jucatpori . trebui ca protasovs sa folosesca primul 11

victor09.08.2005 07:51

mestere "steaua_alex", lasa-l pe berbecali si nu te mai framanta atata! pana una alta imi pare ca ai de dus lupte grele cu limba romana!

nu e nici o problema insa. pana la urma orice se poate invata! daca vrei cu adevarat poti!

(sper ca stii de gluma si nu te necajejte o critica mai ascutita?!)

sorin_77709.08.2005 09:14

:lol: :lol: :lol:

Victor esti tare... Eu unul m-am prapadit de ras la cuvintele lui "steaua_alex"... Nu vreau nici eu sa fiu rautacios dar mi-a descretit fruntea acum cand ma gandesc decat la meciul de maine...

:arrow:

shagrat09.08.2005 10:08

cica rosenborg are un nou antrenor de duminica...antrenor care a pregatit in trcut nationala de fotbal feminin a norvegiei:D!!! nu ne ramane decat sa speram ca jucatorii de la rosenborg vor juca in Ghencea ca niste fetite:)))

shagrat09.08.2005 10:16

in alta ordine de idei sper ca Baciu sa dispara din echipa si Radoi sa joace in aparare cu Ghionea...iar Iacob cu oprita sa fie linia de atac...in rest sa speram ca Protasov va fi inspirat(macar acum :lol: )

victor09.08.2005 10:28

la pitesti Baciu a jucat bine si sigur, avand in vedere starea terenului si presiunea gazdelor. oricum in meciurile internationale jucatorii se concentreaza altfel. de ex., chiar in cazul lui Baciu el a fost printre cei mai buni la Bilbao. deci resurse are!

nu trebuie uitat ca e doar un jucator venit la Steaua, acum mai putin de un an, de la o echipa mica si ii trebuie inca multe jocuri grele in care sa capete experienta internationala. la astfel de jucatori (vezi si Lovin, Cristea sau Nicolita) increderea in fortele proprii e esentiala. cateva meciuri in care nu gresesc si imediat calitatea exprimarii se schimba! (tot asa o eroare neasteptata ii poate "termina" pe termen lung)

SteauaToronto09.08.2005 13:22

Mi-a placut de Baciu cum a jucat la Pitesti! Veste buna: De astazi Prind Telesport de aici(Toronto) si pot sa pun pe site rezumate, si golurile Stelei de pe acest post!

shagrat09.08.2005 14:38

Baciu asta ne-a mancat niste meciuri anul trecut, ma gandesc mai ales la meciul de la constanta din retur, iar in supercupa a avut niste interventii ciudate( o pasa la portar interceptata de un dinamovist, la care dak nu era Hamutovski atent luam gol!). nu zic ca nu are valoare, dar nu cred ca ar trebui introdus maine....Radoi si Ghionea ma fac sa ma simt mai sigur :D

buyakabuyaka209.08.2005 15:51

Am observat ceva la jucatorul roman, la noi totul depinde de forma de moment, acum joaca bine, maine poate sa te ingroape, si cam asta e valabila la majoritatea jucatorilor din div. A.

Sunt si exceptii dar astia sunt jucatorii de clasa, pe care i-am putea baga maxim intr-o echipa plus rezerve din camp nostru de toate zilele.

Oricum anul trecut am avut cea mai buna aparare desi am jucat desul de multe meciuri cu Ghionea si Baciu in centrul apararii, deci motive de incredere ar fi...numai ca ar tbui sa fie una din zilele lor bune.

Oricum cel mai bun cuplu din campionatul nostru este Radoi-Ghionea, unu cuplu care ar face fata la echipa nationala fara probleme, dar ma rog iar ajungem pe un teren minat...ce o fi in capul lu Piturca ??? deja incep sa cred ca este o persoana care nu stie dc sa fie pe interesul propriu (cand cu Jiji de era in razboi cu giovani, acum a intors-o la 180 de grade...foarte schimbator si cu un comportament fluctuant).

Echipa cred ca va fi :

Hamutovski

Ogararu-Radoi-Ghionea-nesu

Nicolita-Paraschiv-Lovin-Bostina

Cristea-Iacob

shagrat09.08.2005 16:37

de acord cu tine cu o singura exceptie: oprita in locul lui Cristea!

SteauaToronto09.08.2005 17:38

Pana cum rezultatele din turul III:

Anorthosis (Cyp) 1 - 2 Rangers (Sco)

Wisla Krakow (Pol) 3 - 1 Panathinaikos (Gre)

Valerenga Oslo 1 - 0 Club Brugge (Bel)

Everton 1 - 2 Villarreal (Spa)

Manchester U. (Eng) 3 - 0 Debrecen (Hun)

poli_forever10.08.2005 01:13

Soarta e nedreapta fiindca va da un asemenea meci,sau cel cu Shelbourne,si voi umpleti stadionul(Templul fotbalului romanesc :lol: )pe sfert!Daca aveam noi meciurile astea ramaneau inca 20.000 pe-afara.Sunteti cea mai jalnica"galerie"din tara;am vazut in deplasarea din returcircul "sud-nord";unii strigau ceva altii altceva si se mai bateau si intre ei tot meciul.Numai la niste mitici ca voi e posibil asa ceva;abia va asteptam in etapa 3!!!!Sa vedeti ce inseamna 40.000 si o singura galerie!Sunteti praf!!!

Padrese10.08.2005 01:59
Jucatorii si conducerea spun că Steaua are nevoie de un stadion plin pentru a putea invinge pe Rosenborg. Cum la meciul de acasă cu Shelbourne, tribunele din Ghencea au fost pe jumatate goale, presedintele Stelei, Mihai Stoica, se teme să nu se repete acelasi lucru si la meciul din această seara "Biletele s-au pus in vinzare luni după-amiază si nu s-au vindut foarte multe. Nu e bine deloc! Avem nevoie de sprijinul fanilor pentru a putea trece de Rosenborg", a declarat ingrijorat conducatorul roș-albastrilor

Omul asta devine pe zi ce trece mai idiot.

El nu intelege ca fanii sprijina echipa la orice meci indiferent cu ce echipa ar juca , dar ca preturile puse de el si de ceilalti din conducere impiedica o buna parte din suporteri sa vina la stadion pentru acest meci datorita resurselor financiare limitate pe care le au.

sorin_77710.08.2005 02:25

Poli, stai linistit...

Nu veti avea voi ocazii din astea... Ai uitat ca la meciul cu Villareal pe Ghencea venea uraganul asta iarna si stadionul era ARHIPLIN???? Ai vazut asa ceva la Timisoara??!?!!?!? :lol: :lol:

Asa ca ciocu mic!

victor10.08.2005 03:53

exista tot felul de comentarii, mai mult negative, ref. pretul biletelor la ultimele meciuri.

suporterii ar trebui sa inteleaga ca politica clubului este sa incurajeze cresterea nr. de abonamente. este o abordare normala si asa face orice club serios. de aceea abonatii trebuie sa beneficieze de avantaje clare in comparatie cu toti ceilalti. pana de curand situatia era diferita, in sensul ca la multe meciuri Gigi decidea intrarea gratuita, iar eu ca abonat ma simteam oarecum idiot. suporterul stelist sa faca bine sa invete ca pomana nu e vesnica, iar iubirea de echipa nu inseamna doar sa dai din gura.

situatia actuala mai are o explicatie. cand anul trecut curgeau "intrarile libere" in Ghencea, multi si-au inchipuit ca asta e un fel de drept etern si ca pot sa injure conducerea fara masura si pentru. cele rele, dar si pentru. cele bune. pana la urma s-a intamplat ceea ce era de asteptat: "oaie" s-a plictisit sa fie insultat "pe gratis" si a bagat obligativitatea biletelor! un gest normal si de care nu ne putem plange.

totusi nu as zice ca biletele sunt scumpe azi, ci mai degraba erau prea "ieftine" pana acum! romanul da bani pe toate prostiile, dar se vaita pentru. o suta de mii, adica echivalentul a 3-4 beri, dati in contul Stelei. cerem investitii de mil. in transferuri si stadion, insa ne oripilam ca biletele costa 3 - 5 euro??

pentru. cazul in speta al meciurilor din cupele europene, si mai ales pentru.Liga, explicatia pentru. pretul biletelor este ca UEFA iti impune o serie de tarife minimale. nu trebuie sa ne miram ca accesul in CL e restrictiv pentru. echipele din est, caci in toata Europa pretul mediu la o astfel de intalnire este Euro20-30, iar forul european are cota din incasari. iar daca acestea sunt prea mici, echipele respective devin neinteresante!

oricum decat un stadion plin, dar tacut (multi vin la astfel de meciuri ca la teatru), mai bine 10 -15 mii spectatori "rai".

poli_forever10.08.2005 04:11

Tocmai asta spuneam...pacat ca nu avem si noi sansa asta;Sorin nu fi jalnic!nu aveti cu ce va umfla in pene;dupa ce ca veniti cate 9-10 mii la asemenea meciuri capitale nici nu stiti sa strigati!Am vazut stilul "galeriei"voastre(de fapt sunt cel putin doua,iar la una dintre ele va bateti intre voi mereu,penibil!):voi nu faceti exact ceea ce ar trebui,nu stiti sa incurajati echipa la greu,ci numai cand ii merge bine;luati exemplu de la rapid sau pana si de la javrele ordinare...care au ajuns in supercupa sa va spuna"nu va puneti cu noi"...zic de astia nu de noi pentru ca nu va puteti compara,n-aveti cum si daca nu intelegi nu prea am ce sa-ti explic,la noi cel mai ieftin abonament e 1 milion si se sta la coada zilnic pentru asta;de fapt va gasiti justificari pentru haosul care exista in peluze la voi la fiecare meci..ca tribunele...oricum,vorba lui Victor,vin ca la teatru.Sincer mi-as dori sa treceti de Rosenborg!!!Dar daca nu e atmosfera ca la Villareal(mi-a placut si mie!)va fi cam greu...

Gica Chioru10.08.2005 04:22

Mai Poli, in general nu ma bag in astfel de discutii pentru ca nu ma deranjeaza in nici un fel astfel de exagerari. Faci niste confuzii, mari.

1.Ceea ce se petrece in Bucuresti este total diferit fata de ceea ce se petrece in afar lui. In general, suporterii din afara Bucurestiului nu stiu sa-si incurajeze echipa, ceea ce faceti voi la Timisoara este frumos dar atat.

2.Este foarte greu ca un suporter din afara fenomenului, sa-i zicem "huliganic, si ma refer la ceea ce se petrece pe strazile Bucurestiului, sa-si dea cu parerea despre realitate. Si aici ma refer chiar si la bucuresteni.

3.Crezi sau nu, ceea ce-ti voi spune in continuare este adevarul: numai suporterii Stelei sunt in stare sa creeze in stadion o ambianta care sa paralizeze adversarul si sa faca propria echipa sa-si depaseasca conditia. La noi, in meciurile importante stadionul se comporta unitar. Cine nu a trait pe viu asemenea momente nu-si poate inchipui nivelul exceptional la care ajungem.

In ceea ce ma priveste va felicit pentru ca aveti, in sfarsit, echipa competitiva, ca aveti un public statornic si exuberant, dar incercati sa fiti ceva mai realisti.

poli_forever10.08.2005 04:41

mai Gica,nici eu nu intru in polemici inutile,faptul ca nu vreti sa recunoasteti de fapt care e problema voastra demonstreaza ca eu am dreptate si ca ea nu se va rezolva;am spus ca mi-a placut ce ati facut cu villareal,mi-a placut super-atmosfera din meciul cu Valencia si cu Besiktas...am vazut ca puteti face echipa sa se autodepaseasca...Am spus ca de cate ori echipa nu va mai joaca nu mai stiti sa fiti rai...sau chiar plecati de pe stadion,am vazut supercupa si ati fost penibili..ma uitam cu tovarasii la meci si nu ne venea sa credem ca ati golit tribunele;mai mult,am fost in deplasarea din ultima etapa:cei din nord strigau "**** garda"fiindca de fapt nu vedeau ca cei din sud se bateau intre ei si jandarmii vroiau sa-i separe,AM FOST ACOLO!Se scuipau unii pe altii si se fugareau tot meciul!asa ceva e incredibil!

Allen10.08.2005 05:04

"Eu vin de la tara. Am lasat tractorul in camp ca sa vin sa vad pe juventus" - declaratie data la Pro TV de un cetatean inainte de "marele meci" Poli-juve.

NO COMMENT.

poli_forever10.08.2005 05:11

...e clar sunteti toti miticii o apa si-un pamant...mai bine taran cum spuneti voi;am pierdut timpul cu voi!

victor10.08.2005 05:25

eu rog toti suporterii stelisti sa ignore "interventiile" colaterale. nu are treaba Steaua cu polemicile triste si false ale natiunii. suntem prea sus si prea departe ca sa coboram atat de jos, iar cine doreste sa vorbeasca cu noi trebuie intai sa merite aceasta favoare!

un singur lucru trebuie sa fie insa clar pentru. toata lumea: de pe tronul ei aurit, Steaua NU UITA si NU IARTA pe nimeni, iar pana la urma toti vor ajunge la "judecata" voievodului stelar!

andreim10.08.2005 06:53

Sa fim realisti :

Daca batem cu 1-0 este super , daca batem cu 2-0 pai atunci pe Gigi chiar il iubeste D-zeu ;)

Rosenborg nu sunt chiar asa de luat la matineu cum cred unii si nici noi nu suntem asa de tari cum cred altii ... iar apararea a fost slaba cam in toate meciurile.

Allen10.08.2005 06:54

Ai dreptate, Victor. Polemica nu-si are locul aici.

Poli-forever cere-te afara! :twisted:

Grinch10.08.2005 07:15

Azi toata lumea pe STADION ! E timpul sa aratam cine suntem !

redstefan10.08.2005 07:28

Da e timpul sa aratati cine sunteti:NORD SI SUD ACASA RIVALE BATUTE(de caini)IN DEPLASARE.Asta sunteti!

«12345»