Domnule capitan....esti cam mare fan al acestui personaj numit Cristea nu crezi?ma intreb de ce oare...vrei sa demonstrezi cam multe...doar ca eu nu sunt singurul care il contesta...sper ca stii asta...nu am avut nimic sezonul trecut absolut nimic(kiar daca am avut am zis sa treaca de la mine mai ales ca a dat gol cu javrele).iti zic eu ca singurele goluri ajutatoare au fost in meciurile cu Dinamo si cu valencia...in meciu cu Poli daca nu dadea el gol dadea altu' si tot ne scoteam....dar totusi ma mira faptul ca esti mult prea PRO Andrei Cristea...ar trebui sa'i revina ARNOLD ca altfel va avea tare mult de suferit.shtii?!
1.Raspunsul tau demonstreaza ca nu ai citit cu atentie ceea ce am scris; inainte de a te avanta in ironii, vreau sa te intreb: l-ai contestat cu atata vehementa pe <<acest personaj numit Cristea>>, jucatorul propriei tale echipe, inca de la inceput? Tu nu ai fost printre cei care l-au notat? Daca raspunsul tau este da, esti meserias, nu am ce zice, de ce nu te duci tu la club sa-i spui lui dom` Jiji pe cine sa transfere si pe cine nu?
2.Am raspuns cu o statistica de pe aceast site, tocmai ca sa nu spui ca sunt subiectiv si tin eu cu Cristea;
daca nu stii sa o interpretezi si raspunzi cu argumente de genul <<iti zic eu...etc>>, nu are rost sa mai continuam discutia.
Imi permit sa comentez eu statistica golurilor marcate:
Steaua-APULUM 3-0- 5 decembrie, au marcat :A.Cristea(49'),Neaga(51),Dinita(90+2)<<primul gol marcat, conteaza asta cred eu>>
Dinamo-Steaua 0-1- 22 august - a marcat: Cristea('84)<<unicul gol marcat, cel al victoriei>>
Steaua-U Craiova 5-0- 29 august - a marcat:Dica(13,18,pen61), Cristea(14), Bostina (72)<< al doilea gol, al desprinderii, la un interval de 1 minut fata de primul>>
Steaua-Farul 3-1- 19 septembrie - a marcat:Lovin(57),Cristea(59),Ogararu(61)/Gurita(90)<< al doilea gol, al desprinderii, la un interval de 2 minute fata de primul>>
Steaua-Poli Iasi 0-1 -3 octombrie - a marcat: Adrian Cristea('64)<<unicul gol marcat, cel al victoriei>>
Steaua-FC National 5-1- 31 octombrie - au marcat:Nega(34pen,64),Oprita(35),Cristea(76,77)/Caramarin(80)<< doua goluri marcate, la interval de 1 minut unul fata de altul>>
Steaua-Poli Timisoara 2-1<<golul egalizator, cel care ne-a dat speranta victoriei si in final titlul>>
Mai crezi ca doar golurile cu Valencia sau Dinamo au fost singurele goluri ajutatoare?
In final multumesc atat celor care mi-au impartasit opiniile, cat si celor care nu au fost de acord cu mine si au facut acest lucru in mod civilizat. Consider ca subiectul este incheiat.