FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rosenborg

«1235»
SteauaToronto04.08.2005 09:44

Ultima oprire inainte de grupele CL! Ce spuneti, putem sa reusim sa mergem in grupe?

Uitati si meciurile celelalte:

Basel - Bremen

Artmedia - Partizan

Șahtior - Inter

Manchester Utd - Debrecen

Malmo - Thun

Everton - Villarreal

Liverpool - ȚSKA Sofia

Sporting - Udinese

Valerenga - FC Bruges

Rapid Viena - Lokomotiv

Anderlecht - Slavia Praga

Anorthosis - Rangers

Brondby - Ajax

Betis - AS Monaco

Wisla - Panathinaikos

Învingatoarele se vor califica in faza grupelor (13/14 septembrie - 6/7 decembrie).

Allen04.08.2005 10:17

DA! Si Doamne Ajuta! :)

Bisquit04.08.2005 10:44

Va fi destul de greu dar cred ca vom trece mai departe...Daca returul s-ar fii disputat la noi ar fi fost mai bine!! Mai e si problema absentei unor jucatori.. Daca vom juca cu inima si cu indirjire maxima..ne vom califica!!

Trebuie sa scoatem un rezultata bun acasa..pentru ca s-a vazut ca in deplasare inscriem mai greu!!

Kobiy04.08.2005 10:45

Sunt100% sigur ca ne calificam ne stergem pe picoare cu Norvegieni Forzza baieti sala dam peste nas la toti cei din presa >Doamne ajuta

sorin_77704.08.2005 10:57

Cu ajutorul nostru, al suporterilor, trebuie ca Steaua sa obtina un rezultat bun la Bucuresti. Chiar si o victorie cu 1-0 ne-ar ajuta. Trebuie doar sa nuprimi gol. Trebuie sa inscriem macar o data si suntem calificati pentru ca la ei avem sa ii prindem in viteza pe contraatac..

Ne calificam...

In ciuda cainilor: Liga Campionilor!

Virgil04.08.2005 10:58

In optica suporterilor norvegieni ai lui Rosenborg,Steaua este favorita la calificare.

49% au votat ca RT nu se califica.

40% au votat ca RT se califica

10% au fost nedecisi.

Se pare ca intr-adevar campioana Norvegiei este intr-o mare jena.Ieri de altfel a fost invinsa in campionat cu 5-1 !

Nu trebuie sa ne bucuram prea tare.Avem si noi problemele noastre.Doi jucatori care nu vor avea drept de joc,ca urmare a cartonaselor rosii primite, si numerosi accidentati sau reveniti dupa accidentari.

In astfel de conditii calificarea se joaca,oricare dintre combatante putand trece in zona atat de mult dorita.Grupele cu premiile lor colosale.

Speram cu totii ca aceea sa fie Steaua.

sorin_77704.08.2005 11:18

Asa este. Ce daca au pierdut in campionat. Nici un meci nu seamana cu altul. Dar eu zic ca ne calificam...

Liga Campionilor, tinta stelistilor!!!

SteauaToronto04.08.2005 12:44

Acum este momentul sa intram in grupe! Daca nu intram acum cand atunci?

Sa vedeti cainii ce o sa planga cu Borcea in frunte!

valitzu04.08.2005 16:42

Cel mai bine ar fi daca Ghencea ar fi arhiplina miercuri!Sa mergem totzi si sa le facem zile grele celor de la Rosenborg...Tuturor le e frica de suporterii Stelei...Sa le dovedim ca au si de ce...Sper sa nu se mai repete ce a fost la meciul cu Shelbourne...Am stat la tribuna a II a....si mi-a fost scarba sa vad ca lumea din spatele meu si al prietenilor mei striga la noi sa ne ashezam pe scaune...Stadionul nu e teatru!!!Pe stadion se striga pentru Steaua, toata lumea trebuie sa stea in picioare si sa strige pentru Steaua!!!Rushine celor care au venit la teatru!!!

Daca si miercuri va fi la fel...eu nu mai merg la nici un meci sau ma mut in peluza...

Sa facem miercuri o atmosfera incendiara, sa-i invingem pe Rosenborg si prin strigate!!!

si sa dea D-zeu sa strigam de bucurie si dupa tur si dupa retur!!!!

FORZA Steaua!!!!

FANATIK RED-BLUE04.08.2005 18:46

Intotdeauna mi-a displacut stilul de joc al scandinavilor. Dar am remarcat un lucru la ei.Astia si cand joaca urat si nu sunt in cine stie ce forma, au potentialul de a castiga.Nu le trebuie mult, un corner sau o lovitura libera si uite golul.

Cu toata lipsa de forma pe care o arata, trebuie sa fim extrem de vigilentii. Cu toate ca i-am zdrobit pe irlandezii, sunt ingrijorat de usurinta cu care primim gol. Este evident, ca nu mai avem apararea din perioada Zenga si tare ma tem, ca asta s-ar putea sa ne coste.

Curajul, determinarea, ambitia, inteligenta, spiritul de luptator, sunt ingredientele care poate face din visul C.L. al tuturor stelistilor, o certitudine.

Una peste alta, sper sa nu ratam aceasta imensa sansa de a juca in competitia "stelara"

Allen05.08.2005 05:03

Miercuri o sa vina mai multa lume decat cu Shelbourne, asta pot sa garantez, daca nu o a fie full, macar 20000 tot vom fi. Rosenborg totusi e un nume, avand in vedere sirul de calificari reusite in grupe, iar despre atmosfera: e o sansa unica cu care va fi greu sa ne mai intalnim si asta ar trebui sa stie orice suporter care va veni, indiferent de sectorul unde va sta.

Pe ei pe mama lor!

Kobiy05.08.2005 05:11

Clar o sa fie stadionu plin o atmosfera senzationala sa vedem ce nod in papura mai gasesc cei de la gazeta si antena care si-au deschis stirile despre Steaua cu informatia ca"pe Steaua miercuri au fost cei mai putin spectatori ca in oricare alt meci al Stelei in cupele europene" nu ca Steaua ajucat bine si s-a calificat

Bodanel05.08.2005 05:44

Daca vin toti stlistii la stadion si strigam pt Steaua nu ne poate nimeni sta in cale. Sa nu uitam ca tot noi am cantat sub zapada la meciul cu Villareal. Nu mai suntem aceasi? Sa demonstram inca o data ca Steaua are cei mai multi si cei mai fanatici suporteri

victor05.08.2005 11:10

avem potential de a ne califica. cel putin ultimul joc a aratat cateva "mostre" de joc excelent.

sunt aproape sigur insa ca vom avea "mai multi adversari" si ca arbitrajul poate deveni marea problema. iar la un astfel de nivel, conteaza chiar si o "tendinta", pentru. ca nu suntem de cateva ori mai buni decat norvegienii !

FANATIK RED-BLUE05.08.2005 21:37
sunt aproape sigur insa ca vom avea "mai multi adversari" si ca arbitrajul poate deveni marea problema. iar la un astfel de nivel, conteaza chiar si o "tendinta", pentru. ca nu suntem de cateva ori mai buni decat norvegienii !

Nu sunt genul de persoana, care cauta nod in papura arbitrilor, dar la meciul asta ma tem si eu de arbitraj. Sa nu uitam ca tarile scandinave, au o mare influenta in forurile superioare.

SteauaToronto05.08.2005 22:31

Da arbitrajul o sa fie o problema dar totusi cred ca ne facem prea mult griji pentru acest meci! O sa fie mai usor ca cel cu Shelbourne! :lol:

Virgil06.08.2005 01:57

Steaua nu e o echipa obstructionista.Dar daca e provocata,fie de jocul dur al adversarilor,fie de deciziile anapoda ale arbitrilor,poate ceda nervos.

Am vazut acest lucru si la Radoi,dupa faza aceea in careul nesuferitilor alora din Dublin,cand a fost faultat clar si arbitrul a lasat jocul sa continue.

PS Rezultatul de pana acum al chestionarului releva faptul ca suporterii Stelei sunt extrem de optimisti in ceea ce priveste calificarea in grupe (95% - 21 de votanti).

Unul singur (4%) a fost fie norvegian,fie caine,fie realist si a votat contra.

Nu-i bai.Si-a facut si el placerea de a mictiona contra vantului.Cui ii pasa ca o sa se ude putin si o sa-i miroasa hainele a pipi ?

sorin_77706.08.2005 13:55

Am trecut cu greu de Arges la Pitesti dar cred ca jucatorii nostri aveau deja mintitle spre acest meci cu Rosenborg... Trebuie sa intelegem ca avem o sansa dar la fel de bine nu trebuie sa ne imbata cu un succes care inca nu a venit. Doamne-ajuta! Miercuri tot romanul este stelist!!!

Steaua Rosenborg 4-0!!! :wink:

Padrese06.08.2005 14:13

Au pus astia din conducere niste preturi la bilete de te ususca (pentru mine nu e problema ca am abonament dar aia care nu au luat abonament sau au facut comanda tarziu).Dupa ce ca la meciul cu Shelbourne asistenta a fost modesta cred ca la acest meci va fi si mai rau si nu pot intelege care e logica acestei decizii.Veti spune ca daca vrei sa vezi Steaua trebuie sa platesti dar totusi sa dai pe un bilet de meci cat aproape jumatate din pretul abonamentului mi se pare exagerat.Daca ne vom califica in grupe cat vor pune oare pretul la bilet.

weeezer_2006.08.2005 14:29

Daca nu acum, atunci cand? eu sunt 75% sigur ca ne calificam. trebuie sa ne calificam, si baietii realizeaza ca au sansa de a face istorie. nu cred ca vor da cu piciorul la asta.

Lasand la o parte faptul ca trebuie sa ii invigem pe norvegieni pentru noi, pt club, pt suporteri, m-as bucura sa ne si razbunam pt ce ne-au facut acum 2 ani in preliminarii... cat de nedrept ne-au luat locul la baraj...

Hai sa maturam cu ei pe jos!!!

Virgil06.08.2005 14:36

Probabil ca daca Steaua va juca in grupele LC,preturile vor creste in raport cu importanta fazei in care se afla.

Eu cred totusi ca rationamentul preturilor mari se bazeaza pe incurajarea cumpararii de abonamente.

Sa observam preturile si diferentele dintre preturile pe care le platesc cei ce au abonamente si restul:

Bilete la pret intreg :

Peluze = 20 RON,trib. II = 30,trib. I = 60 ,trib.0 = 150,fotolii = 300.

Bilete la pret redus/pentru abonati :

Peluze = 5 RON, trib.II = 10,tribun.I = 20,trib.0 = 50.

Adi06.08.2005 15:28

Ma gandeam azi: Daca intram in grupe si adunam niste puncte si luam locul 3 si ne calificam in primavara europeana in Cupa UEFA!!!!!!! :)

Dar daca batem pe toti in Ghencea si ocum locul 2???? :):) Si jucam in primavara europeana in Ch.League!!

Sincer, imi par niste lucruri atat de usor de realizat :)

Bisquit06.08.2005 18:38

Calificarea se joaca la Bucuresti!! Se stie ca echipa noastra e foarte zgarcita la goluri in deplasare!! Trebuie sa dam cel putin 2 goluri si sa nu primim nici unul!! Asa ar fii ideal...

Avand in vedere ca Rosenborg are un stil de joc apropiat de cel britanic, eu cred ca ne vom califica!! Revelatia mecilui va fi Oprita, o sa vedeti..

SteauaToronto06.08.2005 21:34

Da acum e momentul sa lovim tare Rosenborgul! Sa le dam 3-0 si sa avem calificarea asigurata! Forza Steaua!

onlySteaua06.08.2005 22:32

vai cat mi-as dori sa trecem de norvegienii astia!

sper sa prindem o zi mare ca altfel tare greu o sa ne mai fie.este o echipa mare,orice s-ar spune.ca si noi de altfel. :wink:

forza Steaua!!!

«1235»